Oldalak

2011. január 31., hétfő

Interjú a Vevőponton a WikiLeaks-botrány szerzőjével

"Nem állt szándékomban Assange- vagy WikiLeaks-párti könyvet írni, különösen miután nem értek egyet a szervezet markánsan megmutatkozó Amerika-ellenességével, de azt hiszem, a könyv írása közben rájöttem, honnan ered ez a dolog: Julian Assange-nak a titkokkal szembeni attitűdje. Gyerekkorában egy meglehetősen rémes, ifjúság elleni bűncselekményeket elkövető szektához került közel, hogy mennyire közel, az titok. A szekta tagjai elképesztő bűncselekményeket követtek el, de a végén mindent megúsztak, csak találgathatjuk, miért. Julian Assange ennek hatására dönthetett úgy: a hatalmasok, ha rajta múlik, nem titkolhatják tovább viselt dolgaikat."
Reklám

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

érdekes lesz a könyv. mondjuk hogyha az iszlamizmus végigsöpör az arab világon, olyan sok kiszivárogtatni való már nem lesz.
Huntington Civilizációk összecsapása.
A szabad világ hídfőállása Izrael. Szerintem egyértelművé kellene tenni, hogy Izrael minden áldozatot megér a szabad világ számára.
Nagy igazság az, hogy a forradalmakat nem mindig azok fejezik be, akik elindították. Az éhséglázadásból iszlám diktatúra lesz.

Névtelen írta...

szeva Ricsi!
élvezetes volt hallgatni a mai beszélgetésed a KLubrádióban Havassal. mondjuk tök jellemző, hogy nem értette azt a mondatot a könyvből, hogy az USA-t az irígyei kárhoztatják (és nem a bűnei miatt... Mondaná Seres L.)

by
Lacapc

Nechemia ben Avraham írta...

Szia, köszönöm. Az igazság az, hogy Havas abban a műsorban nyolc könyvvel foglalkozott, és érzésem szerint csak Szinetárból készült rendesen, a többiek művébe csak belelapozott, és itt-ott bekönyvjelzőzte magának. De így is nagyon jó volt, mert komoly reklámot jelentett. Minél többet beszélnek a könyvről, annál jobb.