Oldalak

2011. január 31., hétfő

A Miért Cion? blogszerzőket keres

Annak, aki ismeri az oldalt, a feladat egyszerű: Izraelt mutatjuk be minden oldalról, lett légyen az történelem, komoly politikai elemzések, napi bulvárhírek, vallás, illetve a világpolitikában mindaz, ami Izrael sorsát közvetlenül befolyásolja. Foglalkozunk ezen kívül a Holokauszttal és a zsidó állam létével szembeni legfontosabb ellenzéket jelentő iszlámmal is, a fő csapásirány azonban mindenképpen a cionizmus és a júdaizmus.

A jelentkezőnek nem elég ismernie a témát, szeretnie is kell azt, és ha poszt írására vállalkozik, annak témáját alaposan körbe kell járnia. Nincs szükség a mai magyar médiumok (ideértve még az Izraellel szemben tisztességesen eljáró törpe kisebbséget is) által felvonultatott bizonytalankodásra, a történelmi múlttal kapcsolatos ignoranciára, a józan észt megbénító politikai korrektségre, egyszóval arra a zűrzavarra, ami a sajtóban ma Közel-Kelet néven fut.

Szükség van viszont íráskészségre. Aki ilyennel rendelkezik, és késztetést érez, bátran jelentkezhet. Akár inkognítóban is, hiszen ha valaki beválik, személyazonosságát akkor sem kell felfednie.



Ez a munka egyelőre becsület és dicsőség dolga. Amíg hirdetés nincs, a blognak nincs pénze. Ha ez változik, a leendő munkatársak szolid honoráriumokra tarthatnak majd igényt.

Gondolkozzatok rajta.

Nincsenek megjegyzések: