Oldalak

2011. november 16., szerda

Az Új Kelet holnapi számából: Magyarország: az iszlám utolsó csatlósa?

Az iszlám az emberiség utolsó védőbástyája; Irán és Magyarország közös jövő előtt áll; a Forradalmi Gárdának kéne ellenőriznie a magyarországi választások tisztaságát. Ez csak három kiragadott részlet annak a pártnak a megnyilvánulásaiból, amely a következő magyarországi választások eredményeként alighanem kormánytényezővé avanzsál.

Ma már nem csak egyszerűen parlamenti párt, de Magyarország második legerősebb pártja a filozófiájában a nyilas csatornatöltelékektől a síita terror-rendszerig terjedő ívet felölelő Jobbik, melynek vezetője, Vona Gábor évek óta azzal sokkolja még saját követői egy részét is, hogy zavarba ejtő módon dörgölődzik az iszlámhoz. Amennyiben ez az irányvonal nem változik, a 2014-es választásokat követően alapvetően módosulhat akár Magyarország eddigi euroatlanti integrációja is.


Perzsák és neonyilasok. Egy a tábor, egy a zászló

Vona a múlt hónapban egy többnapos konferenciasorozat végén szögezte le, hogy „Irán számára Magyarország a Nyugat, Magyarország számára Irán a Kelet kapuja”. A konferenciára iráni üzletembereket hívtak meg, és ha valaki azt gondolná, ez a Jobbik „magánakciója” volt, amihez a Budapesten kétharmaddal kormányzó Fidesznek egyáltalán nincs köze, az téved. 


Tarlós István budapesti főpolgármester Staudt Gábor jobbikos politikus oldalán az irániak fogadásán

Az irániakat fogadta Tarlós István fideszes budapesti főpolgármester is, aki megválasztása előtt többek között a budapesti zsinagógákat is végigkilincselte, és a Nagyfuvaros utcai khile, valamint e sorok írójának füle hallatára nevezett rágalomnak minden olyan állítást, hogy ő bármilyen formában együttműködne a Jobbikkal. Nos, lehet, hogy velük nem működik együtt, az iráni delegációt azonban, amelynek látogatását a Jobbik szervezte, fogadta.

A magyarországi szélsőjobboldal elmúlt húsz évének történetében korábban is előfordult már, hogy részint dacból, részint jobb híján a világ páriáival kívántak közösködni. Így tett többek között az egykor szintén országgyűlési képviselő Király B. Izabella, a már nem létező Magyar Érdek Pártjának elnöke (jobbra), akit a skinheadek anyjának is neveztek, és aki Szaddám Huszein Irakjában találta meg Magyarország szerinte üdvözítő szövetségesét. Király B. lapinformációk szerint annak idején mintegy húsz alkalommal utazott Irakba Szaddám Huszein pénzén, és több európai városba is eljutott az iraki Baath párt szívességéből. Az ügyet még az első Orbán-kormány is vizsgálta, mivel Budapestnek kellemetlen volt, hogy NATO- és EU-tag létére egy képviselője gyakorlatilag ellenséges államnál kilincsel.

Vona Gábor esetében az iráni vonzódást be lehetne tudni annak, hogy Teherán – amelynek nagy szüksége van szövetségesekre, különösen olyanokra, amelyek belátható időn belül kormányzati pozícióba kerülnek egy még oly jelentéktelen NATO-országban is – partnereket vásárol magának. A Jobbik pártvezére 2007 óta rendelkezik iráni kapcsolatokkal, deklarálva „az egymástól elszakadt magyar és perzsa népek közelítését” (a finn rokonság újabban megint halszagú és ezért ciki Magyarországon), s Vona 2008 őszén Mahmúd Ahmedinedzsád iráni elnököt kérte fel arra, hogy a Forradalmi Gárda tagjaival vigyázza a közelgő magyar választások tisztaságát.


Munkanélküliség, reménytelenség, nyomor, a szánalmas magyar GDP alig több mint fele: ez Irán, ahonnét Vona és társai a megváltást remélik

A Jobbik azzal indokolja az Irán felé történő nyitást, hogy a távoli és testvéri perzsa állam majd befektetéseket eszközöl Magyarországon, és kirántja a kátyúból a magyar gazdaság kerékagyig beragadt szekerét. A párt követői előtt arra természetesen sohasem tér ki, hogy mindez legfeljebb ábránd, az évek óta szankcionált iráni gazdaság még a magyarnál is katasztrofálisabb helyzetben van, az iráni GDP a magyar fele, az egykor ígéretes iráni gazdaságot a sah bukása után az iszlamizmus és az Irakkal vívott tízéves háború tönkretette, és az iráni tőke még az otthoni igényeket sem képes kielégíteni, nemhogy felesleget ruházzon be, ráadásul olyan országban, amely a kettes számű csődesélyes Görögország után.


Gyöngyöspata jobbikos polgármestere, Juhász Oszkár

Az ilyen apróságokra azonban nem ad például Juhász Oszkár, a faji feszültségek miatt az idén világhírhedtté vált Gyöngyöspata jobbikos polgármestere, aki kampányában azzal kábította az egyszerűbb embereket, hogy: „Szaúd-Arábiából vannak érdeklődők, akik a megválasztásom esetén befektetnének Gyöngyöspatára, humuszpótló műtrágyát gyártanának”. Programjában ezt írta: „Lehetséges nagybefektetőket, beruházásokat hozni községünkbe, kiterjedt külföldi kapcsolataink révén, legyen az kínai, iráni, törökországi vagy egyéb tőke. Viszont fontos kijelenteni, hogy ezen körök nem gyarmatosító szándékkal, valamint nem a kizárólagos extraprofit megszerzése végett nyújtanak segítséget.” Nem úgy, mint egyesek. Mint a gyöngyöspatai polgármester fogalmazott: „A zsidókkal semmi bajunk, közöttük is vannak jó emberek, meg rosszak, mint ahogy a cigányok között is. A gond a cionizmussal van. Ilyen értelemben az anticionizmus segíti az irániakkal való együttműködést”.


Neohungarista terroralakulat Gyöngyöspatán. Magyarországon kísért a jövő

Miközben Vona Gábor és a Jobbik Irán, de más, az euroatlanti civilizációval alapvetően szemben álló országok, így Kína és Törökország felé is riszál, a Jobbik tagsága megdöbbenve tapasztalja, hogy a párt kitaszítottá válik Nyugat-Európában: még a hasonszőrű radikálisok klubjában sem látják őket szívesen. Némelyek csak most jönnek rá arra, hogy sok minden fordítva van, mint ahogyan azt ők gondolták. Nyugat-Európában az antiszemitizmus az új évezredben az újbaloldali és anarchista pártok és mozgalmak ideológiája, nem az egykori szélsőjobboldalé, amely időközben felismerte a nyugati civilizációt valóban fenyegető veszélyt. Le Pen franciaországi formációja, a néhai Jörg Haider osztrák Szabadságpártja, a Svéd Demokraták avagy Gianfranco Fini fasisztái nem a világháborúkat képzeletben újra harcoló, hetven év előtti avítt fogalmakban gondolkodó kövületek, hanem egytől-egyig az izraeli politika mellett és az iszlám, főként az iszlám bevándorlás ellen harcoló modern politikai erők.


Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Az emberiség védőbástyájának tartja az iszlámot

Vona Gábor eddig vagy nem jött rá, hogy fordítva ül a lovon, vagy meggyőződése, hogy egyedül ő halad jó irányba. Szerinte ha az iszlám elbukik, „a fény szinte teljesen kialszik, és a globalizmus sötétsége előtt már nem marad érdemi ellenfél. Akkor tényleg véget ér a történelem”, írja könyvében, hangot adva meggyőződésének, miszerint „az emberiség tradicionális – a transzcendenst a hétköznapival együtt megélő – kultúrájának az utolsó védőbástyája az iszlám”. Mellyel szemben mi más is állhatna, mint Cion Bölcsei, az amerikai-izraeli tengely urai, akik célja a globalista világkormány létrehozása és az emberiség igába hajtása.

Ez a brosúrafilozófia némiképp meghökkentően hangzik egy magát római katolikusnak, pártját pedig hangsúlyozottan kereszténynek nevező politikus részéről, aki azonban egyetlen tollvonással túllép ezen ellentmondásokon: „Izraelnek semmi köze a zsidó valláshoz, mint ahogy az Egyesült Államoknak sem a kereszténységhez. Ebből a szempontból nézve a tradicionális muszlim társadalom – amely Máriát tiszteli, Jézust prófétaként tartja számon – sokkal közelebb áll a kereszténységhez, mint a hatalmát igazságtalan, haszonszerző háborúkkal fenntartó Egyesült Államok vagy Izrael”, olvasható a könyvben.


A Ráday utcai Shiraz iráni étterem olyan látványosságokkal is kedveskedik a perzsa romantika iránt fogékonyaknak, amelyekért a tulajdonos, dr. Jahromi Afi, a Magyarországi- és Iráni Üzletemberek Baráti Társasága elnöke, Vona Gábor jó barátja odahaza könnyen súlyos börtönéveket kapna

Mindezt akár felfoghatnánk egy, az uborkafán az egészségesnél jóval magasabbra kapaszkodó lumpenproli egyéni fantazmagóriájának, ha nem tudnánk, hogy a magyar külpolitika milyen ön- és közveszélyes tudott mindig is lenni, ha hagyták, hogy arra tartson, amerre akar. 1944. október 15-e után Szálasi Ferenc, tekintet nélkül a realitásokra, haladéktalanul megkezdte a hungarista külpolitika megvalósítását, már azzal a tíz-húsz országgal, amellyel Budapestnek a diplomáciai kapcsolata még egyáltalán megmaradt. A következő magyarországi választások után Vona Gábor – a Fidesz által jól nem lakatott választók akaratából – meg fogja kezdeni a neohungarista külpolitika megvalósítását, tekintet nélkül a realitásokra, és ebben azok lesznek a partnerei, akikkel addig sikerül tartós kapcsolatot kiépítenie.


Szálasi a keresztet csókolgatta, nem a Koránt

Könnyen lehet persze, hogy Vona Gábor úgy jár Iránnal, ahogyan Szálasi járt Németországgal, hogy egyéb párhuzamokról ne is beszéljünk: akkoriban is a judeoplutokrata demokráciák képezték a közös ellenséget, és akkoriban is elhangzottak olyan kijelentések, mint amiket most dr. Jahromi Afi, a Magyarországi- és Iráni Üzletemberek Baráti Társasága elnöke, a budapesti Ráday utcai Shiraz étterem vezetője engedett meg magának, aki szerint a gazdasági együttműködésben „nincs helye a spekuláns tőkének, valamint fiktív tranzakcióknak, a partnerség kizárólag igazi termelői munkára és szoros együttműködésre épülhet.”

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Véleményem szerint is a vegytiszta náci eszmék mellett kakukktojás vona gábor iszlám imádata. Talán onnan kapja a pénzt. Viszont ez komoly magyar nemzetbiztonsági kockázatot hordoz. Mondjuk érdekes lenne eszmetörténetileg megvizsgálni, hogy miért mutattak a nácik mindig nagy fogékonyságot az iszlám felé.
Kösz a postot Ricsi!

Névtelen írta...

Eldrad írja:


"...miért mutattak a nácik mindig nagy fogékonyságot az iszlám felé..."

- Fordítva, az iszlamisták mutattak mindig is nagy fogékonyságot a nácizmus felé.

Tessék tanulmányozni az iszlámnácizmus immár 80 éves történetét.

Hogy ez az eszelős majomember és bandájának egy része miért vonzódik igazi hitlerista létére az iszlámhoz, az meg ebben a cikkben röviden benne van.

Vilag mecsetei írta...

Azért a szélsőséges cionista zsidók iszlamofóbiája is megérne egy misét. Ahogy az antiszemitizmus, úgy az iszlamofóbia is szalonképtelen - kéne, hogy legyen Európában.

Névtelen írta...

Eldrad írja:

"...szélsőséges cionista zsidók iszlamofóbiája..."

- Vannak szélsőséges cionisták, ez tény.

De ennek semmi köze az "iszlamofóbiához".

Olyan meg, hogy "iszlamofóbia", nincs.

Miért?

Mert a fóbia azt jelenti, hogy indokolatlan félelem valamitől.

Az iszlamizmustól, és az iszlám képviselőinek nagyobb részének magatartásától való félelem viszont nem alaptalan, hadd ne kelljen már ezredjére leírni, miért...

Névtelen írta...

Nagyot fogok csalódni Orbánban ha ez a Vona nevű emberutánzat nem lesz lesittelve a jobbikos véglénycimboráival együtt a 2014-es választásokig.

Névtelen írta...

A magyarországi zsidóknak iszonyú rossz soruk van. Milliárdokat kapnak jogtalan kártérítés címén. A szélsőséges MAZSIHISZ most 4,2 millió dollárt követel,a 100 milliárd FT-os MÁV-perről ne is beszéljünk. Ehhez a "demokratikus" EU asszisztál. A Képíró-perről ne is szóljak,normális országba pl. Oroszország,Törökország BE SE ENGEDTÉK volna a szélsőségesen cionista Zuroff urat. A Cion Bölcseinek Könyve meg annyira biztos igaz,mint az Anna Frank Naplója. Sok magyar szeretett volna kárpótlást kapni,amit a zsidó irányítású Rákosi érában vettek el tőlük,munkájuk gyümölcsét. Mit kapta cserébe? Szétverték a magyar mezőgazdaságot és a nyugati hulladék meg szemét lepi el az országot. Jobb,lesz,ha az USA meg Izrael beletörődik,hogy megváltozott a világ,már nem ők az urak. Ergo a történelmet már nemcsak ők írják. Az EU és az USA válsága (amit az őket irányító elit csinált) önmaga farkába harapott bele. Ebből nem tud kimászni sose. Szeptember 11ről is kiderült,hogy maguk csinálták,felbérelt emberek által. Kb mint a magyar "romagyilkosságok" ott is az NBH van mögötte,túl régóta,túl nagy a kussolás.

Névtelen írta...

Eldrad írja:

- Mi van, te legutóbbi "névtelen", szálasi összes műveire vered otthon, attól vagy ennyire hülye?

Esetleg nem találod a gyógyszered?

"...ha az USA meg Izrael beletörődik,hogy megváltozott a világ,már nem ők az urak...W

- Akkor most vegyél abba a büdös szádba vagy 3 szem nyugtatót, mert elmondom neked:

De igen, ők az urak.

És ők is maradnak, nem pedig az ilyen magadfajta hitvány söpredékek.

Cáfold meg ezt, ha akarod.

De gyanítom, a hatodik üveg olcsó sör után, valami retek nyilas csehóban, ami mellett és ahol az ilyen állat baromságokat kiereszted beteg elmédből, az eszeveszett hőzöngésnél többre nem futja majd.

Az meg azért kevés a gonosz zusákok meg a kizsákmányolócionistamagyargyűlölőviláguraló stb. zsidókok hatalmának megdöntéséhez...

Névtelen írta...

Eldrad írja:

- És még valami az agyamputált nyilas befirkantónak:

Nézd csak, itt egy csomó zsidókok, éppen a világuralomra, a magyar víz elvételére, meg a mélymagyar és a Világ kiirtására törekednek:

http://www.yeeeeee.com/2008/10/27/beautiful-israeli-women-soldiers-206-pics/

Na, ezek közül egy sem lesz a tiéd.

Névtelen írta...

Eldrad láttam te már a szélsőséges,cionista,antimagyar Amcsi Népszavában is osztod az észt,ilyen szép magyar névvel,mint neked van nem is csoda. Amikor szubhumánnak neveztek az AN-ben a muzulmánokat,nem is tudom,hogy ki a náci kettőnk közül. Megnéztem a képeket de maradok a sokkal szebb magyar nőknél,ha nem baj öreg. De én legalább a nőket szeretem. Miután valamelyik pedofil rabbi farkát kivetted a szádból,hadd soroljak fel pár dolgot,hogy már rég nem ők a világ urai,legfeljebb katonailag,pár azt is max. ideig-óráig.
- Államadósságuk egyre nagyobb: USA 100%,Kanada 90%,Izrael 80%,az euróövezet pedig idővel összeomlik,hálaistennek,ezzel szemben Kínában,a muszlim országokban,Oroszországban alig van államadósság van viszont növekedés,ami nálatok nem lesz,sajnos nálunk sem ez miatt
- Belső megtakarítás gyakorlatilag nulla,csak adósságuk van az embereknek
- Vietnam,Korea,Irak----3 vesztes háború amivel irdatlan költségbe vertétek magatokat,Afganisztán dettó
- a világ államai átlag 1-2%-ot költenek katonaságra,USA 4,7%,Izrael 8%,akkor ki is veszélyes a világbékére? Kinek is van több 100 töltet atomja?
- Az USA-ban nemrég egy alig 2,4 milliárd dolláros gyorsvasútprojektet nem bírtak tető alá hozni,míg az újonnan fejlődő országok Kína,Törökország,Irán,Argentína,Taiwan,Dél-Korea,Oroszország ezresével építi ki ezeket a technológiákat
- Oktatásotok majdnem egy harmadik világbeli ország szintjén van
- Szeptember 11-e is egy nagy kamu volt,kicsit olvassál már utána
- Most is azért akarjátok Iránt megtámadni,mert nem hódol be az ilyen deviáns csőcseléknek,mint amilyenek ti vagytok,meghát szarul megy a gazdaság meg kell kicsit lökni:)

Ha ezeket végiggondolod,és belátod,hogy így van,mert így van,akkor vegyél magadhoz egy 50 dolcsis Bourbon whiskey-t idd le magad és menj vissza a rabbihoz hancúrozni. Úgyis sok pedó van köztük.

Névtelen írta...

Meg nem tudom ki fenyegeti évek óta Iránt,sőt Rick Perry még burkoltan Kínát is megfenyegette katonai csapással. Akkor ki is a veszély a világ békére haver?
Amolyan megelőző csapás........ilyen a katonai nyelvezetben nem létezik,ha lettél volna katona,de te csak a számítógépes játékokon lövöldöztél maximum,meg a rabbihoz jártál "szakkörre". Kis huncutok:)

Névtelen írta...

Eldrad írja:

- Mi van, nem jöttek be a lányok?

Pedig szerintem szépek...