Oldalak

2008. december 2., kedd

Öt hónapos terhes volt a béke vallásának hívei által halálra kínzott Rivka Holtzberg

Eltemették a mumbai vérfürdő zsidó halottait Izraelben. Napról napra újabb irtózatos részletek látnak napvilágot arról, ami a mumbai Chabad házban történt. Az iszlám ismét megmutatta az igazi arcát, a világnak azonban valamiért még mindig nem érdeke, hogy szembenézzen a vadállattal. Miért is tenné? Hiszen parolázott a nemzetiszocializmussal is, békére törekedett a kommunizmussal is.

Ha visszaemlékezünk rá, már azok, akik nem Maunikával meg Győüzikével voltunk elfoglalva a múlt hét közepén: nagyon sok ellentmondásos hír érkezett arról, ami a Chabad-házban történt. Már kezdettől fogva rossz érzéseim voltak, mert amikor a bébicsősz kihozta a kissrácot, valami olyasmit talált mondani a sajtónak, hogy Holtzbergék élnek, de eszméletlenek. Azonnal feltettem magamban a kérdést: honnan tudja? Testeket látott heverni? Ha heverni látta őket, miből gondolta, hogy élnek, csak eszméletlenek? Abból, hogy látta, mitől vesztették eszméletüket? Például leütötték őket? De akkor miért nem mondja?

Egy darabig az egész ellentmondásosságot az indiai tájékoztatás rovására írtam, amely katasztrofálisan, elégtelenre vizsgázott ezekben a napokban, és magával vitte a csúszós jégre gyakorlatilag a fél világ tömegtájékoztatását. De túlságosan régen dolgozom hírekkel, mindvégig ott motoszkált a fejemben, hogy a dadus vallomásával valami nagyon nem stimmel.

Rossz érzésem megerősödött, amikor órákon át csak azt jelentették, hogy a kommandósok megkezdték a Chabad-ház ostromát. Órákon át kezdték, azután órákon át folytatták. Egész pénteken azt kérdezgettem magamtól, vajon mi tart ennyi ideig. Maga a bemenetel, az nem lehet több egy-két percnél. Utána még – az eredménytől függetlenül – átkutatják a házat, van-e még valahol bujkáló terrorista, netán túsz, ketyegő pokolgép vagy miegyéb. Az még egy-két óra. De órákon át nem történt semmi, kivéve amikor kijött a kommandóparancsnok, és elmondott valami nagyon sumák falmelléki dumát, ami semmi konkrétumot nem tartalmazott. Ekkor azt vettem biztosra, hogy elfuserálták az akciót, és a terroristákkal együtt ők ölték meg a túszokat is. Aztán bejött a sábesz, és több mint huszonnégy órán át nem tudtam meg semmit.

Nem is igazán csodálkoztam, amikor elmondták, hogy az iszlamisták megkínozták az áldozataikat. Egy-két poszttal lejjebb azt írtam, alighanem üzemzavar volt náluk, amikor kiengedték a dadust a kétéves gyerekkel; most sajnos bebizonyosodott, hogy igazam volt, Mohamed elállatiasodott követői nem ismertek irgalmat, és ha Mose Cvi benn lett volna, a karmuk közt, alighanem őt is megkínozzák, sőt az sem kizárt, hogy az indiai nevelőnő sem ússza meg mint imperialista kollaboráns.

Rivka édesapja, Simon Rosenberg fedte fel az izraeli Kfar Chabadban tartott ceremónián a gyászolók előtt, hogy a lánya öthónapos terhes volt.

Tudom, az iszlám már számtalanszor bebizonyította, hogy több területen felnőtt már a huszadik századi totalitárius eszmékhez, már ami az embertelenséget illeti. Az öthónapos terhes asszony és a többiek megkínzása megmagyarázza az indiaiak hallgatását és azt, hogy a holttestek miért maradtak olyan sokáig a Chabad-házban. Nem akarták, hogy a hozzátartozók a tévéből tudják meg, mi történt. Az iszlamista rémtettek, noha azoknak krónikájával könyvtárat lehetne megtölteni, nem igazán mennek át a köztudatba, és az effajta késleltetett közlések nem segítik, hogy átkerüljenek. Holott nem szabad, hogy a világ megtanuljon együtt élni ezzel az újabb fenevaddal. Épp elég, hogy hagytuk, hadd műveljen a nácizmus meg a bolsevizmus, amit akar.

Amennyiben van bármilyen üzenete a Mumbaiban történteknek – amelyekhez hasonlókat, ismétlem, az iszlám bármikor produkál Buenos Airestől a Fülöp-szigetekig –, úgy az a következő: ezt a vallásnak nevezett elmebajt bármi áron meg kell állítani. Nem számít, hány „ártatlan” fog szenvedni, mert ezeknek az „ártatlanoknak”, legalábbis a szabad világban, már régen az utcán kéne lenniük és tüntetniük az úgynevezett vallásuk állítólagos túlkapásai ellen, már amennyiben ezek valóban vadhajtások, és nem az iszlám lényege. Nem látjuk, hogy Franciaországban, Németországban, Hollandiában, Belgiumban és másutt a muzulmán tömegek az utcára vonulnának, és felemelnék a hangjukat a terror ellen. Nem, nem teszik. Egy darabig kussolnak otthon, és befelé röhögnek, azután folytatják ott, ahol abbahagyták. Az iszlám tudomásom szerint egyszer hajtotta őket az utcára, 2001. szeptember 11-én. Örömtüntetések voltak.

Az ENSZ valaha kimondta, hogy a cionizmus a rasszizmus egy válfaja. Ezt a mocskos határozatot még a kilencvenes években visszavonták, de ez ma már nem elég. Az ENSZ-nek azt kell kimondania, hogy az iszlám a rasszista elmebaj egy válfaja. És ha ez az ENSZ ötven iszlamista tagállama miatt nem megy, úgy a civilizált világnak fel kell hagynia az úgynevezett világszervezettel való bohóckodással, ki kell onnan vonulnia, meg kell alakítania a saját szervezetét, ahová csak azokat veszik fel, akik valóban betartják az alapszabályokat. Azután pedig cselekedni kell.

Az euroatlanti civilizációban az iszlám nem maradhat meg. Ezt világosan ki kell mondani. El kell érni, hogy mindazok, akik ennek a gyilkos ideológiának a hívei, eltakarodjanak innen, akár itt születtek, akár nem. Kapjanak nagy összeget, ha kell, és menjenek Isten hírével: haza, függetlenül attól, hogy ez milyen gazdasági következményekkel jár. A kihelyezett tőkét minden olyan országból ki kell vonni, amely nem tesz meg mindent az iszlám elfojtásáért. Mindent meg kell tenni az ásványi energiahordozók pótlásáért – ez ma részben már történik –, és ha történetesen mégis szükség van olajra, akkor oda kell menni, és el kell tőlük venni. Az iszlámmal pontosan úgy kell bánni, mint 1944-45-ben a Szövetségesek bántak Németországgal: csak a feltétel nélküli megadás képzelhető el, más megoldás – nem.

Az Isten szerelmére, hiszen még mi vagyunk az erősebbek!

15 megjegyzés:

Unknown írta...

Istenem :(
Egyszerűen borzalmas na, borzalmas.

Névtelen írta...

Elég borzalmas, de ez még borzalmasabb:

http://www.thereligionofpeace.com/index.html#Attacks

Mármint, nézzétek csak meg a dátumolat, az indiai eseményekhez képest!

Az utóbbi 3 (!!!) nap termése!!!

Névtelen írta...

És az szerinted miért van, hogy a liberalizmus a jelek szerint erősebb, mint mi mindannyian?

Ha atombombát robbantanak majd, akkor sem fogják kipaterolni az európai muszlimokat. Soha. Akármit csinálunk. Az egész emberiséget romlásba fogják dönteni és az egész emberiség sem tud ellenállni.

Tetszik?

Na szóval hogy lehet egy ilyen tetves eszme, mint a liberalizmus, erősebb, mint az emberiség?

Névtelen írta...

köszönöm,hogy kommenteltél nálam,mert rátaláltam erre a nagyszerű blogra.nagyon tetszik..hisz a dédnagyapám is egy zsidó báró volt..sok sikert kívánok a munkádhoz..erőt és egészséget!SHALOM!

Névtelen írta...

Huhh, ez a ruszkibáró elég súlyos eset...

Névtelen írta...

madáríjesztő áruló,mi bajod van velem?

Névtelen írta...

Konrad írja:

"...hogy lehet egy ilyen tetves eszme, mint a liberalizmus, erősebb, mint az emberiség?"

Elsőnek egy kis pontosítás: NEM a liberalizmussal van a súlyos gond, hanem az ULTRALIBERALIZMUSSAL. Ezt a szemét eszmét illeti az angol szakirodalom és sajtó "neo-liberalism" néven.

- Egyébként, jogos a kérdés, ám a válasz egyszerű.

A különféle agyrémek EMBERI ELMÉK művei. Így, ha egy agyrém valamilyen okból elterjed, az bizony pusztító hatással van mindenre (nácizmus, bolsevizmus, iszlamizmus, ultraliberalizmus, különféle ilyen-olyan gyilkos szekták, vagy korábban a keresztény bigottság)

Ebben az ultralib szutyokban az a leggyalázatosabb, hogy az euro-atlanti lakosság nagy része azért felfogta már, mivel áll szemben, de hiába, amíg a vezérpolitikusok mindenhol ezt a retket erőltetik. Annak nyilvánvaló defektjei ellenére.

Ide figyelj, míg az EU egyik legnagyobb hatalmú vezére - Jaques Barrot - olyat mond egy nyilvános riportban, hogy "az iszlám üdvözölve van Európában", vagy amíg egy magas rangú, szociális ügyekben érintett norvég (!!!) kormánytisztviselőnek ez a mondanivalója az egyre kezelhetetlenebb afrikai és muszlim bevándorló bűnözéssel kapcsolatban, hogy "itt az idő, hogy befogadjunk és ELLÁSSUNK (?!?) olyan embereket is, akiket NEM FELTÉTLENÜL SZERETNÉNK LÁTNI AZ ORSZÁGBAN (???), nert hogy ŐKET IS SEGÍTENI KELL...

...szóval, míg ezek az urak, adig semmi javulásra ne számítsunk.

Névtelen írta...

Nem akarom félrevinni a témát, de megdöbbentő, hogy egy iszlám terrortámadásnak Indiában, így utólag nézve, mekkora sansza volt.
Alacsony szintű titkosszolgálati információk, alacsony szintű terrorelhárítás, lassú reagálás, nem muszlim ország, de a beszivárgás akadálymentes stb.
Én az usa elnök helyében enyhén elbeszélgetnék a CIA-val, az izraeli elnök helyében meg a moszaddal, mivel (nekik) tudható volt hogy mekkora a rizikó, és az indiaiak nem tudják/akarják majd megvédeni a külföldi állampolgárokat (sem).
A hinduknál egy tehén többet ér mint egy ember élete. Az egész ország mentalitása ilyen.
Csoda, hogy tényleg nem 5000 ember halt meg. Bár az áldozatok megkínzása mutatja, hogy most sajnos elmaradt a csoda...

Névtelen írta...

Kedvenc Madárijesztőm, a libsiző hozzászólásod enyhén szólva off, amellett kegyeletsértő. Ne legyünk már Mórickák, hogy mindenről ugyanaz jut az eszedbe. Mellesleg meg én már csak voltam liberális, úgyhogy az ilyen jellegű panaszaiddal legyél kedves más bloghoz fordulni, van épp elég. Ez, mint már többször láttad, egy súlyosan zsabotyinszkiji cionista blog, a ma Magyarországon használatos liberalizmus-fogalommal köszönő viszonyban sincs.

Ricsi

Névtelen írta...

Megint csak Madárijesztőnek: a másik kommentelő baszogatását meg végképp abbahagyni. Ez nem az a hely.

A blogger, aki még mindig lusta belépni.

Nechemia ben Avraham írta...

Ruszkibakának: sálom neked is, jó böngészést.

Névtelen írta...

köszönöm richárd!és mindenkinek shalom..nagyszerű a blogod..kár,hogy csak most találtam rá..de bepótolom a hiányt..ma írtam megint a muszlimokról és várom a véleményed!

Névtelen írta...

doritka:
Ricsi, mindig erot es tudast meritek a blogodbol es tudatossagot a veszely mibenleterol es mertekerol.

De rettenetesen ijeszto tavlatok...

HVG:Amerikai tanulmány
Nagy terrortámadás érheti a világot 2013-ig
2008. december 02. 17:54 | Utolsó módosítás:2008. december 02. 17:57
küldés
nyomtatás
betűméret

A következő néhány évben növekedni fog annak az esélye, hogy terroristák biológiai vagy nukleáris fegyverrel megtámadják a világ valamely nagyvárosát - idézett egy amerikai kongresszusi tanulmányból a keddi The Washington Post.



Már most is több mint 50 százalék az esélye egy tömegpusztító fegyverrel végrehajtott terrortámadásnak - állapította meg a washingtoni törvényhozás megbízásából készült kétpárti szakértői elemzés.

A tanulmány készítői felhívják a figyelmet: egyre nagyobb veszélyt jelentenek a világbékére veszélyes államok, az atomfegyverek csempészetével foglalkozó hálózatok, valamint az, hogy a nukleáris technológiák ismeretanyaga egyre terjed a fejlődő világban.

A szakértők a legnagyobb veszélynek egyértelműen Pakisztánt látják a terrorista csoportok jelenléte, az ország történelmi léptékű instabilitása, valamint a több tucat atomtöltet miatt. Az elemzés, amely hat hónapig készült, megállapította: az Egyesült Államokat fenyegető biztonsági kockázatok nem enyhülnek, sőt, növekednek.

A szakértők szerint a terroristák nagyobb valószínűséggel fognak beszerezni anyagokat egy biológiai támadáshoz, minthogy atomfegyvert vásároljanak vagy lopjanak el.

A világ országainak határozottan kell cselekedniük, máskülönben, a dolgok mai állása mellett, nagyobb a valószínűsége annak, hogy terroristák 2013 végéig tömegpusztító fegyvert vetnek be valahol a világon, minthogy nem - figyelmeztettek az amerikai elemzők.

A tanulmány szerint a nukleáris terrorizmus még megelőzhető, de ehhez egyebek mellett határozott lépéseket kell tenni az atombomba gyártásához szükséges őrizetlen uránium- és plutóniumkészletek biztosítására, a csempészhálózatok felszámolására. Ezenkívül alapjaiban kell átalakítani a nukleáris fegyverek elterjedésének megakadályozását célzó nemzetközi intézményeket: az atomsorompó egyezményt például meg kellene szigorítani, az előírások megsértőivel szemben kemény büntetéseket kellene kilátásba helyezni, és a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség helyzetét szilárdabbá kellene tenni az ellenőrzések végrehajtása, illetve a szabályok betartatása terén.

A kongresszusi tanulmány készítői több mint 260 interjút készítettek kormánytisztviselőkkel és szakértőkkel a világ minden részéről a tömegpusztító fegyverrel végrehajtott terrortámadás veszélyéről, illetve a fenyegetés csökkentésének módjairól.

Nechemia ben Avraham írta...

Köszönöm az elismerést... hát nem egy dzsemböri manapság a világ.

Névtelen írta...

Konkrétan tehát azért tudja a liberalizmus legyőzni az emberiséget, mert egymást még náluk is jobban utáljuk. Pedig hát ez bizony hiba; egy normális technokrata világra nagy szükség lenne, nagyjából a közép-USA stílusában.