Oldalak

2008. december 27., szombat

Halál a terrorra

Az izraeli kormány – nagyon hosszas bizonytalakodás után – odacsapott; a kommentárok szerint húsz éve nem volt ilyen véres napjuk a palesztinoknak. Szombat délután nagyjából száz tonna bomba emlékeztette a gázai Hamaszt arra, ki az úr a háznál.

Az Övezetben minden bizonnyal arra számítottak, szombat is van, Hanuka is van, a zsidóktól ma nem kell tartani. Gázavárosban rendőrtiszteket avattak ünnepség közepette, ahol természetesen zengtek-zúgtak az Izrael megsemmisítésére felhívó, ostoba és primitív jelszavak, ment a szájaskodás. Oda is becsapott egy rakéta; aztán már nem avattak ott fel senkit és semmit.



Az e sorok írásakor százötven és kétszáz darab közé becsült hullamennyiség nagy részét – gázai közlés szerint száznegyvenet – a Hamasz terroristái adták. Mégis, mi sem természetesebb, mint hogy minden egyes híradás megemlíti a „polgári” áldozatokat (és persze akad, ami csak azokat említi). Félelmetes, sunyi és aljas sumákolás kezdődik már megint, hiába ismeri mindenki a Hamasz azon taktikáját, miszerint katonai célpontokat lehetőleg óvodák, iskolák és kórházak tőszomszédságában érdemes létrehozni. Még az Egyesült Államok is arra szólította fel Jeruzsálemet, „kímélje” a polgári áldozatokat. Szerintem ilyenek odaát nincsenek, és nem csak azért, mert a jelenlegi Hamasz-vezetést teljes mértékben törvényesen választotta meg „a nép”; most épp a választás bölcsességének eredményét élvezik. Polgári áldozat már csak azért sincs, mert palesztin jelenleg háromféle létezik: volt, jelenlegi és jövendőbeli terrorista.

Ha vannak gyermekáldozatok, az bizonyos fokig sajnálatos – de ennyi.

Nem merném megjósolni, meddig tartanak a légicsapások; félek, ha kellő számban tűnnek fel kicsavarodott tagú gyermekhullák a képernyőn (némelyik több helyszínen is, mint azt Libanonban láthattuk), az izraeliek elszánása megroppan. Most azonban a világ, így két ünnep között, talán nem lesz annyira elfoglalva a jogos védelem kritizálásával, mint szokott lenni. Ha van Livninek és Báráknak esze, a választásokig csinálja (és egyszersmind meg is nyerik ezzel). Mindenképp örömteli hír, hogy szárazföldi hadművelettel nem kockáztatnak izraeli életeket. Ráérnek a srácok már akkor bemenni, ha eloszlott egy kicsit a füst.

Isten óvja Izraelt és katonáit. Ne álljatok meg félúton.

115 megjegyzés:

Névtelen írta...

Konrad írja:

Érdekes, hogy Észak-Izraelben, és úgy általában az egész ország területén, vakamint a külképviseleteken, és a kiemelt külföldi izraeli létesítményekben nincs jelenleg riadókészültség.

Észak- Izraelt ugyanis jó eséllyel meg fogja támadni a faszbollah...

...szerintem.

És igen, itt már régen nem arról van szó, hogy mennyi gyerek hal meg az óvodák mellé-alá telepített terrorista központok, és fegyverraktárak kilövése miatt, hanem:

Vagy MI, vagy ők.

Harmadik választás nincs.

A "MI" alatt nem csak Izraelt és lakóit értem, hanem az összes olyan embert a földön, akik gyűlölik az iszlamista terrort, melynek egyik nagyszerű mintaképe a Gáza-övezet.

Unknown írta...

NAAAAAAAAAAAVVVÉÉGREEE MÁR

ÉPPEN IDEJE VOLT!!!

TESSÉK MOST MÁR ODAPÖRKÖLNI, ENNYI TZEVA ADOM UTÁN!!

BÓNUSZVIDEÓ arról hogy a "palesztínoknak" semmi se drága:

http://atv.hu/videotar/2008_dec_palesztin_raketa_olt_palesztin_kislanyokat.html

Névtelen írta...

Konrad írja:

Hát, ilyenkor bizony a külföldi hírműsorokat nézem, főleg a CNN-t.

Még ez a legkevésbé fertőzött a "pc" agyrémmel...persze azért ők is tudják, mi a frankó.

Például, ilyenkor körbetelefonálnak mindenkit (ezzel nem is volna probléma...), és személyes, telefonos, vagy video-interjúkat készítenek. Ami igen fontos.

Aha...

Az izraelieknek megy a szokásosos hülyeség, hogy hát "mi van a tűzszünettel (A MIVEL????)..." meg hogy "de hát a civil áldozatok...", a "mértékletesség", az "arányos válasz", stb, stb, háp-háp-háp.

És akkor hiába mondja már ezredjére el az éppen nyilatkozó izraeli illetékes, hogy "a tűzszünet csak papíron létezett, ugyanúgy átlövöldöztek a terroristák Izraelbe", az Izrael-ellenes gyűlöletpropaganda mit sem adott lejjebb sehol, meg hogy "sűrűn lakott övezetbe telepített terrorista infrastruktura..."

Nem, és nem. Hiába. Ugyanazok a kötelező hülye kérdések.

ÉS AKKOR:

Nem akad egyetlen TV correspondent sem, aki a folyamatosan rikácsoló - ordító arab népvezérektől megkérdezné:

"nem gondolják, hogy Izrael örökös gyalázása helyett inkább az óvodák alá beásott palesztin robbanóanyag-raktárakkal, meg a saját gyerekeiket a szar, házilag összegányolt rakétáikkal véletlenül, de rendszeresen hátba lövő palesztin terroristákkal kellett volna foglalkozniuk, míg ez a mostani balhé el nem kezdődött???"

Amúgy tényleg: a legutóbbi ilyen palesztin rakétás munkabalesetet is éppen hogy megemlítette a nemzetközi sajtó, afféle lábjegyzetként, pedig két palesztin gyerek is elszállt, mikor a gagyi rakéta telibe kapta a házukat.

Az ilyen eetekről miért nem rikácsol az arab liga bandavezére, vagy az iszlamisták egyik legfőbb (nem iszlamista) bűntársa, a nyugati média?

Gusztustalan, ahogy ezt az egészet a média kezeli...

És ezt egyszerűen nem lehet megszokni. Pedig mindig ez van.

Névtelen írta...

Az igazi seggberúgás alighanem még csak most kezdődik:

http://www.jpost.com/servlet/
Satellite?cid=1230111718610&pagename=
JPost%2FJPArticle%2FShowFull

Na, majd figyeljük.

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Unknown írta...

Remélem téged is az egyik pályaudvaron felrobbantanak a családoddal együtt - mondanám ha olyan nulla lennék mint te, de nem mondom, csak annyit: Vigyázz magadra Isten nem bottal ver...

Névtelen írta...

Piciny betekintést nyerhettünk a lelkivilágotokba. Akkor - gondolom - az sem lesz baj, ha látványosan örömködünk majd a zsidó áldozatokon.
Ugye?

bosszanto11

Névtelen írta...

Konrad írja:

A "névtelen" senkinek:

- Jól van fiam, bolond vagy te.

Erőlködj csak, dühöngj, szeresd az iszlamistákat. legyenek azok bárhol a világon, és ülj örömünnepet minden alkalommal, amikor merényletben meghal egy-két izraeli, esetleg amerikai.

Attól még Izrael az ERŐS, a magad fajta pedig a GYENGE.

Izraelt már jó párszror megpróbálták az iszlámnácik letarolni, ugye 1948, 1967, 1973.

Aztán a nagypofáűjú arab-iszlám hadseregek rommá verve szaladtak hazáig, már ami maradt belőlük, a magadfajta elvbarátaik meg sértődött idegbaj által kerülgetve dühöngték világgá újabb kudarcukat.

Azóta pedig Izrael erősebb, mint valaha, katonai és gazdasági értelemben egyaránt.

Amennyiben az iszlám újra összehangolt támadást indítana ellene, kb. az lenne az erdmény, mint mondjuk '67-ben.

Csak most az iszlám városok, és a legfőbb hangadó népvezérek sem úsznák meg.

Na jó, lényeg, hogy akárhogy téped a hajad, Izrael attól még lezúz bárkit.

Kár, hogy eddig halogatták, és kár, hogy egyúttal nem intézik el a többi őrjöngő-tomboló iszlamista diktatúrát, és bandát is, akik rendszeresen és teljesen nyiltan fenyegetik, gyalázzák őket.

Jaj, te szegény...bizony, rossz napok várnak rád, és elvbarátaidra.

Főleg, ha Izrael tényleg begurul, és lerendez mindenkit, akiket egyel fentebb írtam.

Olvashatsz majd híreket halomra vert arabokról, rommá bombázott iráni iszláémnáci fanatikusokról, leölt terroristavezérekről, szétkergetett terrorbandákról.

És sehol semmi zsidó tömeghalál, semmi Izrael pusztulása.

De te, meg a többi hozzád hasonló erőtlen kis pitlák senki csak vizionálja nyugodtan tovább Izrael pusztulását.

Ejnye...

Névtelen írta...

"Polgári áldozat már csak azért sincs, mert palesztin jelenleg háromféle létezik: volt, jelenlegi és jövendőbeli terrorista."


Ezt azért mégegyszer átgondolnám a helyedben...
Hitler is valami ilyesmikre hivatkozva tette, amit tett...

Névtelen írta...

Konrad-nak:

Látom élvezed, hogy Izraelnek olyan erős hadserege van, és el tudná pusztítani az ellenségeit. És nehogy azt hidd, hogy nem akarja... [Csak ürügyet keres rá. Most talált. Ismét!]

Én nagyon örülnék, ha befejeződnének a harcok, de azt látom, hogy Te meg még néhányak számára a "panem et circenses" a legfontosabb...
Szomorú!

Névtelen írta...

Nagy marhaság volt Gázát visszaadni, én már akkor mondtam, hogy az csak arra jó, hogy egy terrorfészek legyen ott, és lám. Na de mindegy, el kell velük bánni így is.

Névtelen írta...

Semmi sajnalatot nem tudok erezni a 'palesztinok' irant, miota izraelben megismertem oket. Ezek a gyilkolason kivul mast nem akarnak. Sehol nem volt meg olyan jo dolguk mint izraelben.

Névtelen írta...

Konrad írja:

"Látom élvezed, hogy Izraelnek olyan erős hadserege van, és el tudná pusztítani az ellenségeit"

- Mondtam: a magadfgajtának, aki valamiféle egyéni pszihopátia miatt nagyon szeretné látni az eltaposott Izraelt, és a megalázozz "zsidót" (legyen az a "zsidó" bármi is), nyilván nagyon rosszul esik, hogy a terroristafészkeket, valamint az iszlámnáci bandákat, hadseregeket Izrael fennállása óta egyszerűen lenullázza, rendszeresen.

"Csak ürügyet keres rá. Most talált. Ismét!"

- Miről ugatsz, te hülyegyerek?

Milyen ürügy? Meg mi az, hogy "Ismét"?

Most kezdjem el neked magyarázni, hogy mit művelnek az arab-iszlám diktatúrák vagy 80 éve?

Vagy magyarázzam el, miért nem "ürügy", amikor egy országot éveken át lőnek, robantanak, állatias módon fenyegetnek,stb., és mikor az érintett ország mindezt megelégeli, és a nagyon sokadik felszólítás után komolyabban visszavág, nem csak tűzoltómunkát végez, akkor kezdődik a rikácsolás, hogy "agresszor", meg hogy "ürügy"???

Frászt neked. Mit magyarázkodjak én itt, úgyis hiába.

De tudod mit?

Kellemes híradónézést neked, ée elvbarátaidnak a következő napokra, hetekre!

Javaslom a CNN "Breaking News" adásait mostanában.

Hátha Izrael ezúttal lerendezi a libanoni faszbollahot, meg az iráni iszlámnácikat is, a hamaszos és egyéb iszlamista banditákkal egyszerre.

Vagyis: hülyére veri a magad fajta alakok szíve csücskeit.

Csak figyeld, aztán óbégass fájdalmadban.

Névtelen írta...

Szegény antiszemitáknak most nélkülözniük kellett lelki fejlődésük egyik meghatározó elemét: az arab/izraeli háborút megelőző örömködéssel, nyálfolyatással, részegséggel tuningolt kellemes bizsergést.
Most a szerencsétleneket máris sújtja a pattogó ideg és izomrángás. Súlyosabb esetekben agyeldurranás várható. És még milyen messze van az ideglenes impotenciában kicsúcsosodó befejezés.

Névtelen írta...

Konrad:

Ne haragudj! Nem tudtam, hogy a pacifizmus egyenlő az antiszemitizmussal.

Mindennap tanul valami újat az ember!

Névtelen írta...

Konrad:

A "kollektív bűnösség" elvéről hallottál már? Csak mert hozzászólásod hemzseg az előítéletektől és az általánosításoktól. Na, meg a gyűlölettől. Pont mint a kurucinfo és a mejnkámpf.

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...

Kezdem érteni miért nem szeretik a zsidókat szerte a világon, persze a fejlett országokban erről nyiltan beszélni nem nagyon lehet, ám személyes beszélgetéseknél ez kiderül. Véletlenek tényleg nagyon ritkán vannak és hogy egy néppel gyakorlatilag az egész történelem folyamán probléma legyen... azthiszem nem véletlen. Izrael erejéről meg annyit amig a nagy testvér támogatja valóban erős...

Névtelen írta...

Igen! Kéne végre egy tökös amerikai elnök aki megvonná a támogatást zsidóországtól! Megnézném utána milyen erős lenne a kaftán...

Névtelen írta...

Sterilizálni téged, meg a tetves náci fajtádat kéne, kisfiam...

Ami meg a "nagy Testvér" támogatását illeti, hagyjuk már...

...az emberanyag izreali...a szárazföldi haderő technika 95 %-ban izraeli...a tudomány izraeli...

És inkább fordítva van, Izrael védi az USA-t...

...na jó, mndegy.

Ordítsatok, ennyit tehettek, szeretett iszlámnáci cimboráitok lezúzúsa láttán.

Névtelen írta...

A "kaftán" pedig semmilyen erős nem volna, ahogy most sem az, egész egyszerűen azért, mert Izraelben a lakosság úgy 15 %-a hordja, de azok meg nem nagyon katonáskodnak.

Jó, mindegy, gőzötök sincs, miről ugatok.

Ricsi, nem kellene ezekre a kis náci beirkáló tetvekre rálépni itt?

Névtelen írta...

Mindensetre abban amit itt írt vki, hogy a zsidókat nem szeretik azért van vmi, igaz kultur országban ezt nyiltan nem lehet-illik kimondani, de ettől még így van! Azért ez elgondolkodtató, hogy miért! A zsidó gyűlölök sem annak születtek, nagy többségben a tapasztalatok alakítják az emberek ítéletét, a zsidók esetében a negatív tapasztalatok, sajnos ők lettek az egyenlőknél is egyenlőbbek.

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...

Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy lassan hinnem kell arab üzletfeleinknek, akik szerint a világban Budapest a 2.zsidó főváros és már Judapestnek hívják...

Névtelen írta...

"Igen! Kéne végre egy tökös amerikai elnök aki megvonná a támogatást zsidóországtól! Megnézném utána milyen erős lenne a kaftán..."

Ugyanolyan, mint pl. 1956-ban, amikor egy fillér támogatást sem kapott. Mindenesetre erősebbek, mint az arab olaj nélkül nemsokára, háá-hááá-hááá

Nechemia ben Avraham írta...

"Polgári áldozat már csak azért sincs, mert palesztin jelenleg háromféle létezik: volt, jelenlegi és jövendőbeli terrorista."


Ezt azért mégegyszer átgondolnám a helyedben...
Hitler is valami ilyesmikre hivatkozva tette, amit tett...- írj névtelenül valaki.

Nem: Hitler nem ilyesmikre hivatkozva tette, amit tett. Közelében sem jársz az igazságnak.

Nechemia ben Avraham írta...

Felkérem náci érzelmű olvasóinkat, hogy a Tórára, Talmudra, Izrael népére és annak földjére vonatkozó mocskolódásokat lehetőleg kerüljék, az ilyen tartalmú hozzászólások kimoderálásra kerülnek. Tessenek szidni engem, az nem érdekes annyira, viszont végül is a cikket én írtam.

Nechemia ben Avraham írta...

"Ne haragudj! Nem tudtam, hogy a pacifizmus egyenlő az antiszemitizmussal."

Az attól függ. Ha odamész és a Hamasznak prédikálod a pacifizmust, az tiszteletre méltó lesz, ámbár rövid életű, veleddel együtt. Ha viszont a kb. nyolc éve rakétákkal támadott Izraelnek kezdesz pacifizmust prédikálni, az enyhén szólva pofátlanság.

Izraeli közmondás: pacifista az lehet, akinek a szomszédja már az.

Névtelen írta...

"Igen! Kéne végre egy tökös amerikai elnök aki megvonná a támogatást zsidóországtól! Megnézném utána milyen erős lenne a kaftán..."


Mint például JFK?
Azt hiszem hasonló sors várna egy ilyen elnökre, mint Kennedy-re...

Nechemia ben Avraham írta...

'Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy lassan hinnem kell arab üzletfeleinknek, akik szerint a világban Budapest a 2.zsidó főváros és már Judapestnek hívják..."

CSókoltatom az arab üzletfeleidet, és ha netán itt élnének, üzenem nekik, hogy békében távozzanak, mert ez itt Európa,és ha rajtunk múlik, az is marad, többek közt a Judapest is megmarad, és soha nem lesz belőle lepattant, primkó kecskeszomorító fészek.

Nechemia ben Avraham írta...

"Igen! Kéne végre egy tökös amerikai elnök aki megvonná a támogatást zsidóországtól! Megnézném utána milyen erős lenne a kaftán..."


Mint például JFK?
Azt hiszem hasonló sors várna egy ilyen elnökre, mint Kennedy-re...

KI AZ A BAROM, AKI AZT HISZI, KENNEDY PÉNZT VONT MEG IZRAELTŐL????

Legalább egy nicket, könyörgöm.

Épp Kennedy alatt indultak meg az igazán jó amerikai-izraeli kapcsolatok, és Johnson alatt teljesedtek ki. Az odáig rendben, hogy antiszemiták vagytok, de hogy ennyire hülyék is legyetek????

Névtelen írta...

"Az attól függ. Ha odamész és a Hamasznak prédikálod a pacifizmust, az tiszteletre méltó lesz, ámbár rövid életű, veleddel együtt. Ha viszont a kb. nyolc éve rakétákkal támadott Izraelnek kezdesz pacifizmust prédikálni, az enyhén szólva pofátlanság."


Tudom, amit tudok...
A palesztinoknak prédikálni a pacifizmusról az önmagában pofátlanság, amíg az ő területüket bitorolja egy másik nemzet.
Csak a történeti hűség kedvéért: a második világháború után jött létre Izrael egy ENSZ határozat alapján. Ha a világban létezik igazság, akkor nem Palesztinában jön létre a zsidó állam.
A háborút ugyanis Németország és Ausztria robbantotta ki. Ha van igazság, akkor valahol a mai Németo. keleti részén és a Ausztria nyugati felében kellene feküdnie Izraelnek.
De nem! A palesztinoktól egy ENSZ-határozat vette el a földjüket.
És ennek ellenére a 90-es években készek voltak a békekötésre. És az izraeli kormány is kész volt rá. Jigal Amir viszont másként gondolta. "Hála néki!" Nagyon sok ember halálát segítette egy pisztolylövéssel elő...

Névtelen írta...

"Épp Kennedy alatt indultak meg az igazán jó amerikai-izraeli kapcsolatok, és Johnson alatt teljesedtek ki."

Ez jó szöveg, csak épp nem igaz. Lehet, hogy a látszat azt mutatta, hogy minden rendben, de a színfalak mögött dúltak-fúltak az indulatok.

1) Kennedy állami felügyelet alá akarta venni a FED-et, ami már önmagában "vért kívánt".

2) A vietnami harcok beszüntetése volt Kennedy célja - amely a fegyvergyártóknak megint csak nem tetszett.

3) Ben Gurion és JFK között voltak összeütközések; éppen amiatt, hogy Kennedy nem volt hajlandó támogatni az izraeli atomfegyverprogramot...

Névtelen írta...

Meghirdették a "Ki tud gyorsabban összerakni egy kalasnyikovot" Gázában. A verseny korhatáros: 0-6.
Lehet ennél lejebb menni?

Névtelen írta...

Nem lett volna jobb lépésről lépésre ? Elöször pl. kezdeni az alaguttakkal, várni egy kis időt, 1-2 hetet, aztán ha nem megy a nyomásgyakorlás, tovább folytatni az egyetemmel, megint várni 2 hetet, próbálni tárgyalni, nyomást gyakorolni, aztán a rendörörs, és így tovább.

Tudom és egyetértek azzal, hogy a Hamasz reménytelen, és radikálisan kell fellpni, csak ha lassabban halad Izrael, nem ilyen össztűzzel, talán a külvilág számára is egyértelmű a Hamasz és a milíciák "reménytelensége" a békére.

Üdv.,
j.i

Névtelen írta...

"Tudom, amit tudok...
A palesztinoknak prédikálni a pacifizmusról az önmagában pofátlanság, amíg az ő területüket bitorolja egy másik nemzet."

Így van! A területük 86%-át Jordánia bitorolja. Mikor emelitek már fel a szavatokat ez ellen?

Nechemia ben Avraham írta...

"Ha a világban létezik igazság, akkor nem Palesztinában jön létre a zsidó állam.
A háborút ugyanis Németország és Ausztria robbantotta ki. Ha van igazság, akkor valahol a mai Németo. keleti részén és a Ausztria nyugati felében kellene feküdnie Izraelnek."

Nem is ott jott létre, mert olyan állam, mint Palesztina, soha nem létezett. A többi Ahmedináci baromsága. Izrael pedig ott van, és ott is marad. Ausztria, micsoda baromság!

Nechemia ben Avraham írta...

"Épp Kennedy alatt indultak meg az igazán jó amerikai-izraeli kapcsolatok, és Johnson alatt teljesedtek ki."

Ez jó szöveg, csak épp nem igaz. Lehet, hogy a látszat azt mutatta, hogy minden rendben, de a színfalak mögött dúltak-fúltak az indulatok.

xxx

De, ez a "szöveg" igaz, legfeljebb neked nem tetszik.Az indulatok pedig nem a színfalak mögött dúltak, hanem nagyon is nyíltan, pl. Eisenhower elnöksége idején. Ha volt valaki, aki utálta Izraelt, az Eisenhower volt, soha egy büdös fillér segélyt nem adott Izraelnek, az araboknak mélyen benyalt, aztán mégis Izrael verte tönkre Egyiptomot 56-ban. Nem minden úgy van ám, ahogy a kis antiszemita koponyádban képzeled. Ha egy személyre számítjuk, egyelőre a világ legtöbbet segélyezett népe a palesztin. Izraeltől holnap megvonhatsz bárkit, ugyan mi történik, okoska? Elhalasztanak egy űrexpedíciót? Ne röhögtesd már ki magad ezzel a kurvára lejárt amerikaisegély-dumával. Izrael már több éve maga kérte, hogy állítsák le a segélyezést, de az amerikaiak nem akarják, mert azokat a pénzeket ők nagyon szeretik amerikai fegyverrendszerekre elkölteni. Izrael a 19. század vége óta épül, vérből, verejtékből, zsidó és arab munkából, nem segélyekből.

Nechemia ben Avraham írta...

Kennedyt meg 99 %, hogy a kubai emigráció tette el láb alól, amiért elárulta az inváziójukat, és nem nyújtott légitámogatást. A maffián kívül senkinek nrm állt érdekében, hogy megöljék. A zsidóknak a legkevésbé. Történelemből kurva nagy elégtelent kapsz, fiam. Leülhetsz.

Nechemia ben Avraham írta...

"Nem lett volna jobb lépésről lépésre ? Elöször pl. kezdeni az alaguttakkal, várni egy kis időt, 1-2 hetet, aztán ha nem megy a nyomásgyakorlás, tovább folytatni az egyetemmel, megint várni 2 hetet, próbálni tárgyalni, nyomást gyakorolni, aztán a rendörörs, és így tovább. "

Volt ez, próbálkoztak vele a kilencvenes években, de nem hozott eredmént.

Névtelen írta...

"Kennedyt meg 99 %, hogy a kubai emigráció tette el láb alól, amiért elárulta az inváziójukat, és nem nyújtott légitámogatást. A maffián kívül senkinek nrm állt érdekében, hogy megöljék. A zsidóknak a legkevésbé. Történelemből kurva nagy elégtelent kapsz, fiam. Leülhetsz."


Ha csak így nem!?!?
Nyilván a kubai emigránsok hatottak oda a CIA-nak, hogy 80 évre titkosítsa a dokumentumokat...
HAHAHAHAHA

Kedves Tanárúr!
Én nem csak az USA által lektorált történelemkönyvet ismerem... Tudom baj, hogy tudok egy-két - az amerikai kormány által - az emberiség ellen elkövetett bűnről, de ez van...

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...

Ez az Izrael-Kennedy kapcsolat/szembenállás engem is érdekelne.
Én Kennedyről el tudom képzelni az antiszemitizmust.
lehet, hogy nincs igazam.
B. Graham könyvét olvasva, érdekes ember lehetett.
A megölése más kérdés.

Nechemia ben Avraham írta...

Kennedy soha életében jelét nem adta az antiszemitizmusnak, teljesen korrekt elnök volt.

Nechemia ben Avraham írta...

"Tudom baj, hogy tudok egy-két - az amerikai kormány által - az emberiség ellen elkövetett bűnről, de ez van..."

Ad 1. Nincsenek "emberiség" ellen elkövetett bűncselekmények. Ez a "crimes against humanity" (emberiESSÉG elleni bcs.-k) félrefordítása.

Ad.2. És ha tudsz, akkor mi van? Jelenleg az arabok emberiesség elleni bűncselekményeinek megtorlásáról van szó, tehát javaslom, hozzászólásaidban szíveskedj a témával foglalkozni, ellenkező esetben kiváglak innét.

Tájékoztatlak mellesleg, hogy a guantánamói foglyok közül sokan, akiket már elengednének és hazaküldenének, élesen tiltakoznak ez ellen, mert félnek, hogy hazájukban megkínozzák őket.

Névtelen írta...

"Kennedy soha életében jelét nem adta az antiszemitizmusnak, teljesen korrekt elnök volt."


Nem is állítottam, hogy antiszemita volt. Csupán azt, hogy nem hódolt be a tőkének, hanem igyekezett a saját kezében tartani a hatalmat. Ez az utóbbi időben egyetlen elnökről sem nagyon mondható el. De Bush-ékról meg főleg nem...
Obamára kiváncsi leszek.

Nechemia ben Avraham írta...

"Behódolni a tőkének..."

Tudod, amikor ilyeneket olvasok, elgondolkodom azon, a fasznak kellett rendszerváltás. Teljesen fölösleges volt, semmi értelme nem volt.

Névtelen írta...

"Polgári áldozat már csak azért sincs, mert palesztin jelenleg háromféle létezik: volt, jelenlegi és jövendőbeli terrorista."


Ezt azért mégegyszer átgondolnám a helyedben...
Hitler is valami ilyesmikre hivatkozva tette, amit tett...- írj névtelenül valaki.

Nem: Hitler nem ilyesmikre hivatkozva tette, amit tett. Közelében sem jársz az igazságnak.



Bármit is csinált Hitler, ez a kurucinfo stílusa. A "libsi (szabad)gondolkodók" iszonyat hangosan nyivákolnak, ha valakinek a száját elhagyja az a szó, hogy: "cigánybűnözés", míg Te - "libsi (szabad)gondolkodóként" - lelkiismeret-furdalás nélkül leírod, hogy a palesztinok kivétel nélkül terroristák.

1) Ez a kollektív bűnösség elve.
2) Ezzel gyakorlatilag alkottál egy olyan fogalmat, hogy "palesztin-bűnözés".

Az előbbi tipikus liberális felfogás ("toleráld, hogy én baromi intoleráns vagyok veled szemben"), az utóbbival csak az a problémám, hogyha cigánybűnözés nem létezik, akkor talán palesztin-terrorizmus sem.

Mindazonáltal én egyetértek azzal, hogy az arabok bizonyos bűncselekményeket kifejezetten nagy számban követnek el [lásd öngyilkos-merényletek], de ez a helyzet fennáll a cigány-magyar viszonylatban is.

(Gondoltam leírom, bár úgyis tudom, hogy ki fogod törölni, mert nem [csak] az adott témával foglalkoztam.)

Névtelen írta...

"Tudod, amikor ilyeneket olvasok, elgondolkodom azon, a fasznak kellett rendszerváltás. Teljesen fölösleges volt, semmi értelme nem volt."


Mondassz valamit!
Tudod a rendszerváltásnak nem az volt a célja, hogy ezentúl a multik elszedjék a gazdaságban megtermelődő profit 90%-át, míg csupán a foglalkoztattokat 10%-ának adnak munkát. És mindezt óriási állami támogatások mellett teszik, úgyhogy jelképes mennyiségű adót fizetnek. Teljesen leépítettük a nemzetállamokat, aminek most a kibontakozó válsággal meg is lesz majd a böjtje...

Az meg megint másik kérdés, hogy a díszletek lehet, hogy változtak, de a szereplők nem. Ugyanazok vannak hatalmon, akik 90 előtt. [Persze - teszem hozzá - a nép választotta, amely erkölcsét és értelmét ugyancsak nem szolgálta az általad rendszerváltozásnak nevezett "VALAMI".]

EMA írta...

Isten óvja a fiainkat, adjon bátorságot a politikusoknak, erőt elvégezni a feladatot.

Nechemia ben Avraham írta...

Nem törlöm ki, mert végül is ez az adott téma, csak tudod én már rég nem vagyok liberális, legalábbis az izraeli-arab konfliktus terén nem. Szerintem ez civilizációs összecsapás, és az egyik civilizációnak meg kell semmisítenie a másikat. A miénknek az övét. Nem hadseregek harcolnak, és ezt az arabok akarták így. Amikor hadseregek harcoltak, regulárisan - bár már akkor is minden egyezményt megsértettek -, akkor pár napon vagy egy-két héten belül szét lettek verve, meglett a tűzszünet,oszt jónapot. Erre gondoltak egy nagyot és merészet,és fölrúgták a sakkasztalt, hogy mostantól majd ők állapítják meg a szabályokat. Ami most zajlik, azért ők a felelősek, ugyanúgy, ahogyan a japán vezetés volt felelős Hirosimáért meg Nagaszakiért, meg a német Hamburgért meg Drezdáért. Ha legyőztek: tedd le a fegyvert! És főleg ne bújj óvodák mögé.Mindent megtesz az izraeli hadsereg, hogy lehetőleg ne legyen polgári halott, nem is magas a számuk - sokkal alacsomnyabb,mint pl. a budapesti bombázások alatt volt -,de ha becsúszik egy-kettő, nem kell könnyeket ejteni. Izraelnek és az egész világnak nem az ötvenfős Hamasz-vezetés az ellensége. Izraelnek és a világnak a gyakorló iszlám az ellensége, és különösen ha arabok gyakorolják. Ezt ki kell mondani, különben nem jutunk egyről a kettőre. Mindenki szélsőséges, még a tizenegy éves kis kurva is, amelyik a tévében a mártírhalált népszerűsíti:

http://dzsihad.blog.hu/2008/12/28/kivand_halalod

Ezt a civilizációt eliminálni kell, mert ezen a földgolyón nincs helye.

Nechemia ben Avraham írta...

Még az előzőhöz: létezik cigánybűnözés, és létezik palesztinbűnözés. A különbség csak az, hogy a palesztinoknál gyakorlatilag már csak bűnözés létezik. Ez az egyetlen létforma, a terror, amit bölcsődétől tanulnak. Ez lett a foglalkozásuk.

xxx

A rendszerváltás kapcsán teljesen más miatt sóhajtottam fel, ami a multizást illeti, arra tényleg annyi fórum van, hogy még, és nem nyafogni kell, hanem dolgozni.És ha itt nem fizetik meg, akkor el kell menni oda, ahol megfizetik.

Nechemia ben Avraham írta...

Ema: úgy legyen,ámen.

Névtelen írta...

Mondjuk Hirosimába és Nagaszakiba ne menjünk bele, mert arról különösen sokat tudok. (És nem csak az USA által elfogadott történelem-felfogást ismerem...)


A "civilek mögé való elbújás" pedig megint nem ilyen fekete vagy fehér dolog. A Gázai-övezet 320 nkm-es terület. Azon laknak másfél millióan. Bármit bombáz az IDF az áldozatoknak tuti, hogy 60-70%-a civil lesz.


A Hamászt pedig a palesztinok 2006 januárjában demokratikus körülmények között választották. Szerintem az utóbbi 3 évben sokat gyengült, de ez a bombázás a politikai támogatottságát rendkívüli mértékben fogja növelni. (Ezért áll fönn az a kérdés, hogy vajon nem célja-e az izraeli kormánynak [amellett, hogy a Likud erősödik ezzel] az, hogy a Hamászt is megerősítik, hogy továbbra is 'tárgyalóképtelen' képviselőjük legyen a palesztinoknak.

Nechemia ben Avraham írta...

"Mondjuk Hirosimába és Nagaszakiba ne menjünk bele, mert arról különösen sokat tudok. (És nem csak az USA által elfogadott történelem-felfogást ismerem...)"

Ez nem "felfogás" kérdése, hanem tényeké. Japán agresszív, területrabló céllal megtámadta az Egyesült Államokat, és arra készült, hogy utolsó csepp vérig védekezik. Ha nem atomozzák meg őket, a partraszállásban életét veszti több millió japán és amerikai, a harcok pedig valamikor 1955 táján értek volna véget. Az atombomba pénzt és életeket mentett. Aztán ha ezt valaki másként fogja fel, lelke rajta.

De, a civilek mögé bújás fekete-fehér dolog. A világ legsűrűbben lakott területén talán nem kéne terrorszervezetet működtetni (egyébként a győzelem legminimálisabb reménye nélkül!), de ha már mégis azt teszed, legalább annyi elvárható lenne, legalábbis szerintem, hogy a Kasszámokat ne iskolák alagsorában vagy tornatermeiben szereld össze.

Azt pedig nem várhatod el, hogy Izrael azért ne üssön vissza, mert néhány szarházinak meggörbül a haja szála. Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács.

Azt külön köszönöm,hogy felhoztad a demokratikus választásokat, amelyeknel arab-iszlám környezetben semmi keresnivalójuk, miután az emberek automatikusan a legrosszabbra szavaznak. Nekik nem jár semmiféle demokrácia. Volt választási lehetőség, erre kit hoztak be abszolút többséggel? A Hamaszt, wazzeg. Már csak ezért is megérdemlik, hogy szopjanak. Bármilyen palesztin entitás lesz a jövőben, annak élén csakis egy Jeruzsálemnek alárendelt, a zsidókkal maximálisan kollaboráló bábkormány képzelhető el, kb. olyan, ami Groznijban is van csecsen részről,és a továbbiakban a piszkos munkát is velük kell elvégeztetni.Ha ehhez előzetes választási komédia kell,ám legyen. Nem úgy kell ehhez hozzáállni, hogy megerősödik vagy nem a Hamasz. Szétbombázni az egészet, utána bemenni, csinálni egy Quiling-kormányt, amelynek jól megfizetett tagjait személyesen kell felelőssé tenni azért, hogy ezentúl egy kibaszott pisszenés ne legyen. Aztán az egész bagázs mehet minimálbérért dolgozni Izraelbe, vagy mehet, ahova akar. És ez még mindig jobb lesz nekik, mint ami eddig volt, vagy az egyiptomi uralom, ami alatt egyszerűen koncentrációs táborokban tartották őket, és aki onnan kijött, azt ledurrantották.

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Nechemia ben Avraham írta...

Náci érzelmű olvasóinkat nyomatékosan felkérjük, hogy a továbbiakban turulmadár képében, Emesén erőlködjenek, de lehetőleg árpádsávos kotont használva. Megértésüket köszönjük.

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Nechemia ben Avraham írta...

Ismétlés a tudás mamája.

Újfent felkérem náci érzelmű olvasóinkat, hogy a Tórára, Talmudra, Izrael népére és annak földjére vonatkozó mocskolódásokat lehetőleg kerüljék, az ilyen tartalmú hozzászólások kimoderálásra kerülnek. Tessenek szidni engem, az nem érdekes annyira, viszont végül is a cikket én írtam.

Névtelen írta...

Rákócza Úr! Miért nem héberül írja a blogját? Felháborító, undorító, amit össze-vissza zagyvál. Gondolom provokálni akar. Takarodjon Magyarországról!

Névtelen írta...

"Ezt a civilizációt eliminálni kell, mert ezen a földgolyón nincs helye."

Az elimináció beteljesedhet, de van egy rossz hírem; lehet, nem úgy, ahogy te gondolod.
A gondolkodásotoknak van egy igen primitív állandója, azt hiszitek, ami most van, az marad örökké.
Ennek valószínűleg még az ellenkezőlye sem helytálló...:-)))
Bár nemzeti radikálisnak tartom magam, engem korántsem hoz úgy tűzbe a zsidó-palesztin-arab konfliktus, mint azt gondolnád és pláne nem úgy.:-)
Egyet viszont bátran állíthatok - támaszkodva a történelmi tapasztalatokra; Izrael vagy békét köt, vagy hosszútávon elpusztul.....nincs harmadik út.
Tudom, nem tetszik, de ez van.
Majd emlékezz rá, mit is kalimpáltam ide egy december végi délután.

Névtelen írta...

Hú, basszus; ELLENKEZŐJE...:-)))

Látom lehet veletek beszélni, vevők vagytok a párbeszédre...:-))

Dógozik az admin....:-)))

Névtelen írta...

Na, mindegy....

Annyira nem hat relevációként a blogod...úgyhogy további kellemes beteges gyűlölködést!

:-)))))

Nechemia ben Avraham írta...

"Egyet viszont bátran állíthatok - támaszkodva a történelmi tapasztalatokra; Izrael vagy békét köt, vagy hosszútávon elpusztul.....nincs harmadik út."

Hát vagy győz. Ez is egy út. Kérdés, van-e hozzá bátorsága.

Ami a békét illeti: Izrael mindig is állt elébe, bárkivel hajlandó előfeltételek nélkül békéről tárgyalni. Amint meg is történt már ez sok-sok alkalommal. Volt,amikor hozott eredményt, pl. Egyiptom esetében. Izrael területet adott békéért, és ez rendben is van így. Ehhez viszont az kellett, hogy Egyiptom szüntesse be az erőszakot.

Amúgy meg szintén egy rossz hír, hogy az iszlám nem kíván békét kötni Izraellel. Meg akarja semmisíteni. Ez így nem fog menni.

Nechemia ben Avraham írta...

"Rákócza Úr! Miért nem héberül írja a blogját?"

Mert nem értenék, különben meg héber nyelven számos ilyen blog létezik már.

Névtelen írta...

Ki kell végre irtani az arabokat. Semmi keresnivalójuk azon a földön.
Még szerencse, hogy pár géppisztolyon és kezdetleges rakétán kívül semmilyük sincs, és egy helyhez köti őket a fal és az ellenőrzőpontok.
Szerencse, hogy Amerika Izrael mellett áll még a legnagyobb bajban is.
Ha pedig vége lesz a palesztin terrornak, és az irakival is leszámoltak, jöhet Irán.

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
חנה írta...

Kedves Richárd, gratulálok és köszönöm a színvonalas, valósághű olvasnivalókat! Külön öröm számomra, hogy én voltam az első, aki a legfelső sort jelölte, de tudom sokan lesznek még...! És sokan lesznek, akik még itt is félnek elmondani, kik ők és hova tartoznak, félnek még az interneten is megadni a nevüket, mert ki tudja... Szerintem a felső sort szorozza be hárommal:)

Legjobbakat kívánva!

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...

Istenem, tisztelj(etek) meg már azzal ,hogy ha akkor über zsidó, szuper nacionalista klaviatúra rambok vagytok ,akkor legalább héberül írd ezt a kurva blogot mert jóérzésű magyar ember erre nem kíváncsi, ezzel csak az antiszemitizmust erősítitek.

Nechemia ben Avraham írta...

Kedves Ani, maga a fény az éjszakában. BUÉK!

Nechemia ben Avraham írta...

Névtelennek: nem emléxünk arra, hogy akár egy jóérzésű magyar embert is fegyverrel kényszerítettünk volna a blog olvasására. :-)

Névtelen írta...

אתה בושה שלך סוג, אתה לא בסדר בבית ערבי. מאי עצמך להתבייש בזה

Névtelen írta...

Kedves Richárd!
"Halál a terrorra" - ez ugye minden terrorra és elkövetőjére értendő, nemzetiségtől függetlenül?

Nechemia ben Avraham írta...

Igen, de ezt a blogot pillanatnyilag a zsidóság és Izrael elleni terror érdekli.

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...

Konrad írja:

Na, azért Ricsi nem haragszik meg rám, ha rövid eredményhírdetést közlök, direkt az egyre jobban elboruló, duzzadó kellékű kriptonácik, terrorista-szimpatizánsok, és arabbuzik kedvéért...

...ugyanis meggyőződésem, hogy továbbra is figyelik az itteni fórumot, méghozzá egyre nagyobb létszámban.

Szóval, a mérkőzés jelenlegi állása:

375: 4

a "gyerekgyilkos-keresztényevő - horgas orrú - kaftános - görbehátú - stb. mocskosszsidók" javára.

Na jó.

Ez az arány kb. olyan, mint az összes eddigi nagyobb izraeli - arab harccselekmény
mércéje.

Az arab-iszlám bandák és hadseregek is nagyjából ilyen arányú veszteségeket szenvedtek eddig emberéletben, technikában egyaránt Izraellel szamben, és már elég sokszor (a kedvencem az 1982-es izraeli-szír légiháború volt Libanon fölött, melynek az eredménye: 88:0, Izrael javára, DE MOST KOMOLYAN, TÉNYLEG ANNYI!!!)

Az arabok és társaik ugyanígy leszerepeltek akkor is, amikor ultra-modern orosz fegyverekkel estek neki Izraelnek több irányból, 3-4 szeres túlerőben.

Na egen, egen...

Az arabok, és európai kriptonáci bratyijaik ennyit tudnak.

Ágyútölteléknek még jók.

De hogy még jobban elkeserítsem Izrael, és végső soron az egész euro - atlanti civilizáció ellenségeit:

- Az iszlám haderők az utóbbi 15 évben ugyanígy lettek lenullázva, na kivel szemben?

Hát az USA haderejévelé szemben!


Jaj, de szomorúúúú, mi?

Nechemia ben Avraham írta...

"Na, azért Ricsi nem haragszik meg rám, ha rövid eredményhírdetést közlök, direkt az egyre jobban elboruló, duzzadó kellékű kriptonácik, terrorista-szimpatizánsok, és arabbuzik kedvéért...

...ugyanis meggyőződésem, hogy továbbra is figyelik az itteni fórumot"

Most már szájkosárban figyelik.

Névtelen írta...

"...zengtek-zúgtak az Izrael megsemmisítésére felhívó, ostoba és primitív jelszavak, ment a szájaskodás."
Ugye a saját primitív szájaskodásod, meg a kommentelők virtuális örömtánca a mostani mészárlások fölött már korántsem háborít föl ennyire? Ne aggódj, nem kell válaszolni, költői kérdésnek szántam...
Ha annyira sérelmezed, hogy a palesztinok szavakban szembeszállnak az elnyomóikkal, akkor nyilván saját itteni tevékenységedet is mélységesen elítéled és szánalmasnak tartod, hiszen lám, több száz kilométerre szeretett Izraeledtől "szájaskodsz".
(Az eddigiekből kiindulva nyilván nemsokára az én mondandóm helyén is a következő lesz olvasható: "A bejegyzést eltávolította a blog egyik adminisztrátora." Az viszont igazolná, hogy egy gerinctelen alak vagy, aki nem kíváncsi mások véleményére. Lepj meg, és hagyd kint ;)

Névtelen írta...

...palesztin jelenleg háromféle létezik: volt, jelenlegi és jövendőbeli terrorista.

Ez ellen a kijelentés ellen nem egy izraelita emelne kifogást. Főleg az, aki tudja, hogy korábban békésen együttélt a két nép azon a földön. Picit utána kéne nézni, hány % volt a lakosság/földtulajdon megoszlása régen, majd a világháború előtt, közben, és utána betelepültek érkezése után. Milyen változást hozott területben az ENSZ által létrehozott Izrael állam, azaz mi módon jutott területhez.
Kb. ekkor találjuk meg a probléma elejét.

Az nézőpont kérdése, hogy akiknek katonákkal kísért dózerrel letarolom a házát, majd az így nyert területet elkerítem és telepeket hozok rajta létre, terroristák-e, ha ellenálnak valamilyen formában...
Nyilván a honi izraeliták sem vennék zokon, ha itt, vagy másutt velük tennének ilyet, hiszen nem mérünk kettős mércével és vizsgáljuk az érme mindkét oldalát.

Nechemia ben Avraham írta...

Tamásnak: nem tudom, mit változtatna a leányzó fekvésén, ha történetesen Izraelben írnék, de mindegy. Köztem és a Hamasz-söpredék közt ugyanis az a különbség, hogy én nem akarok ártatlan embereket felrobbantani. Kommentedet beengedem, mert mint olvashattad, engem aztán annyit kritizálsz, amennyit csak akarsz, személyem érdektelen. Ami a virtuális örömtáncot illeti, azt nem a "mészárlás" miatt járjuk. Szerinted hatvan-egynéhány év után a világ vajon miért ünnepli a Győzelem Napját?

Nechemia ben Avraham írta...

"Főleg az, aki tudja, hogy korábban békésen együttélt a két nép azon a földön."

Írja névtelen.

Kérlek, bocsáss meg, de békés egymás mellett élés nem volt. Olyan volt, hogy a Szentföldet a hetedik században megszálló arabok azon nyomban intézkedéseket hoztak a még ott élő őslakos zsidók ellen, noha hagyták, hogy bizonyos mértékig gyakorolják a vallásukat. De ez nem békés egymás mellett élés, hanem egyszerűen az erősebb megszabta, hogy mi legyen. És ahogy az arabok kezdték érezni,hogy már nem ők az erősebbek,azon nyomban megkezdődtek a gyilkolászások - már a 19. században -, majd a szervezett pogromok - 1920-tól.

Más ponton is ki kell igazítsalak, egyetlen dózerrel letarolt ház helyén sem hoztak létre "telepet". Nem tudsz ilyen települést mondani.

A lakosság földtulajdonlásának százalékos megoszlása a 19. század és 1948 között annyiban billent a zsidók javára, amennyiben a zsidók PÉNZÉRT földet VÁSÁROLTAK ezen a területen. Erőszakos területfoglalásra kizárólag az 1948-as háború után került sor, amit NEM a zsidók indítottak, de nem is a palesztinok, mivel ilyen nép nem létezett, hanem hat arab állam plusz egy Kaukadzsi nevű szíriai haramiavezér. Ezt a háborút Izrael megnyerte, mivel párhuzamosan részben foglaltak el ingatlanokat - mi sem természetesebb a győztes jogán -, részben, és ez volt a nagyobb rész, az ott élő arabok az arab rádiók heccelésének a hatására felkerekedtek és nekimentek a nagy ismeretlennek.

Eddig a tények, úgyhogy jelentem, készültünk. Nem mintha sokat osztana vagy szorozna, ha Izrael történetesen erőszakkal vette volna el azt a földet. Texast mikor adják már vissza Mexikónak? Van olyan a világtörténelemben, hogy hódítás. Mondhatni, a világtörténelem ebből áll.

Névtelen írta...

Konrad írja:

tamásnak:

"Ha annyira sérelmezed, hogy a palesztinok szavakban szembeszállnak az elnyomóikkal..."

- AZ ELNYOMÓIKKAL?

A palesztinok elnyomói nem mások, mint a palesztin bandavezérek, terror-és halálbrigád főnökök, és az iszlamista diktatúrák!

- Áruld már el nekem, hány száz tonna segély, üzemanyag, kaja, tisztított víz, pénz érkezik a palesztin tzerületekre, és kb. 80 százalékban kitől!

Na jó, segítek: Izraeltől!

- És azt is áruld el nekem, ugyan ki a f***szom épített gettókat a palesztinoknak az évtizedek során a különféle iszlám diktatúrákban, és tartja őket ott azóta is, munkát, megélhetést megtagadva tőlük!

Jó, ebben is segítek: az iszlám diktatúrák!

- És akkor, áruld el, melyik az egyetlen olyan közel-keleti ország, mely rendszeresen demokratikus választásokat tart, nyugati mintára, és ahol az arab lakoság öszes szavazóképes tagja szavazhat, és többnyire hazaáruló izraeli arab képviselőket juttathat a parlamentjébe!

Olyan arab képviselőket , akiket egy hadviselő országban, DE NEM IZRAELBEN, fele annyiért is felakasztott volna a katonai bíróság, mint amiket némelyik izraeli arab képviselő művel!!!

Várj, segítek: ez is Izrael!

Jaj, ne...

"Ha annyira sérelmezed, hogy a palesztinok szavakban szembeszállnak az elnyomóikkal..."

ELNYOMÓIKKAL!

Te seggfej, nem tűnt fel, hogy nem létezett még egy olyan ország a világtörténelemben, amely a megsemmisítésére felesküdött, és azért mindent meg is tevő, fortyogó szargödörnek (esetünkben a palesztin területeknek) ezer tonna számra küldi a kaját, a vizet, az üzemanyagot?

Elnyomók...a szottyadt tököd teneked, az az elnyomó...

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...

Kommentár nélkül:


David Ben Gurion (első izraeli miniszterelnök): „Ha én arab vezér lennék, soha nem írnék alá egyezményt Izraellel. Teljesen természetes, hogy elvettük az országukat. Igaz, hogy az Isten nekünk ígérte ezt a földet, de mennyiben érdekelné ez őket? A mi Istenünk nem az ő Istenük. Volt antiszemitizmus, a nácik, Hitler, Auschwitz, és az ő hibájuk volt? Ők csak egyetlen dolgot látnak: mi idejöttünk és elloptuk a hazájukat. Miért fogadnák ezt el? „ [Nahum Goldmann „Le Paradoxe Juif (The Jewish Paradox), 121. old.]

„El kell pusztítanunk minden palesztint, ha csak nem szánják rá magukat, hogy rabszolgákként éljenek köztünk.” [Chairman Heilburn of the Committee for the Re-election of General Shlomo Lahat, the mayor of Tel Aviv, 1983. October.]


„Ahányszor teszünk valamit, azt mondod, hogy Amerika majd ezt csinálja meg azt csinálja. Hadd mondjam meg világosan: Ne aggódj az Izrael elleni amerikai nyomás miatt. Mi, a zsidó nép, irányítjuk Amerikát, és ezt az amerikaiak is tudják.” [Izraeli miniszterelnök Ariel Sharon, 2001. október 3-án Simon Peres-nek – Kol Yisreal Radio]
(N.B. Sharonnak ezt a kijelentését Izraelben hevesen tagadják, miszerint ’Sharon soha nem mondott ilyet és a rádióban sem hangzott el!’)

Nechemia ben Avraham írta...

"Vagy tán valahol megtalálhtók és elolvashatók az izraeli-arab földbiznisz szerződései?"

Hát hogy a fenébe ne. A brit és a török telekkönyvben, a mai napig. Szerencsére nem sikerült az araboknak megsemmisíteniük, mert azt még a mandátum idején átköltöztették Jafóról Tel-Avivba.

Ez volt kb. az egyetlen értelmes kérdésfelvetésed, a megszólalásod többi része tartalmi kifogásokba ütközik, nemkívánt s ezért törlendő.

Nechemia ben Avraham írta...

Kommentár nélkül:

"N.B. Sharonnak ezt a kijelentését Izraelben hevesen tagadják, miszerint ’Sharon soha nem mondott ilyet és a rádióban sem hangzott el!"

Ez pontosan így van, soha nem hangzott el.

Chairman Heilburnről most hallok először, utána fogok nézni. A Ben Gurion stimmel.

Kezdjük hozni az arab idézeteket? Honnan parancsolod? Nasszertől? Husszeini hitlerista főmuftitól? Pedó Mohamedtől? De tudod mit? Ilyet százszámra találsz Beninél, a www.dzsihad.blog.hu-n.

Na, buék mindenkinek,

Unknown írta...

Nem nagyon irok ide, nem is tudok mit.
A világ TOTÁLIS egynemű, egyoldalú médiájából Izrael kerül ki minden esetben negatív figuraként.

A sok szar, szemét cikk mellett találtam egy mégmegdöbbentőbbet, csak is sokkot tűrő emberek olvassák és akiknek nem fordul fel a gyomra, mert első olvasásra talán hihetetlen is:

http://kuruc.info/r/6/32701/


Isten Áldja Izraelt, és az ottélőket!

Nechemia ben Avraham írta...

Mi ebben neked az új? Ez a tipikus agyhalott magyarországi szélsőjobb reakciója.

Unknown írta...

Hát ezt nevezem :). Több napja nézegetem a "Halál a terrorra"
commentjeit :).
Nem birtam tovább, ma van egy kis időm is, belekontárkodok
egy kicsit, ha a blog tulajdonosa megengedi.
Ami úgy első látásra feltünt:
-- Butaság, a téma ismeretének teljes hiánya
-- Mi lehetett azokban a beirásokban, amit kimoderált
a blog szerzője? :)

ad 1. Az UNO a zsidóknak adta Palesztinát!
Nem az UNO "adta" nekünk!!!
1.1 A komolyabb aliyak beindulásakor alig több, mint
400 ezer arab lakosa volt az akkori teljes Palesztinának!
Ma az akkori Palesztina töredékén fekvő Israelnek
több mint 7 millió!
1.2 Palesztina területén az utolsó független állam az
ókori Judea,Israel volt! Kiüzettetésünk után Palesztinában
1948-ig, az újkori Israel létrejöttéig, nem volt független
állam! A terület több nagy birodalom gyarmata volt (Róma,
Arab,Török,Angol), de sem egy részén, pláne nem az
egésszén nem volt önálló,független állam 1948-ig!
1.3 A Dreyfus per, a pogromok, a megaláztatások,
a náci Németország (és csatlósai, többek közt Magyarország)
törvényei, majd üldöztetései
és a végén(mintegy hab a tortán) a Shoa (holocaust)
szinte törvényszerűen vezettek oda, hogy a zsidóság egy része
identitását nemzetben kezdte meghatározni, és egy önálló,
független államot akart magának.
1.4 Én nem tudok olyan nagyhatalomról, mely önként és dalolva
lemondott volna gyarmatáról! (ha hiányosak történelmi ismereteim
valaki világosítson fel). Ez igaz az akkor már (1946-47) meglehetősen
szárnyaszegett brit birodalomra is. Nem önként utalta át a mandátum
sorsát az UNO-nak! Ehhez bizony kellett az Irgun végsökig elkeseredett
gerilla háborúja, kellett a Hagana és elitcsapata a Palmach kitartó,
szívós háborúja! Felforrósították a talajt az angolok talpa alatt!!
Az angoloknak nem volt más választásuk, vagy náci módszerekkel
kiirtanak minket (ennyi erejük még lett volna, ha mindent bevetnek)
vagy elmennek a francba, és az arabokra haggyák a piszkos munkát!
Mert nem volt a világon egy olyan katonai szakértő, aki 1 agorát is adott
volna, hogy a frissen kikiáltott állam meg tudja védeni magát.
1.5 Az UNO csak pecsétet nyomott a kialakult helyzetre!
Akkor már jelentős számú zsidó közösség élt Palesztinában, a két
nép között úgy elmérgesedett a helyzet, hogy közös állam szóba sem jöhetett.
Mi, ha fogcsikorogva is, de elfogadtuk a felosztást, az arabok nem!

2. Az USA és elnökei

2.1 1973-ig egy revolvert nem kaptunk az USA-tól, miközben
az arabok kapták a legmodernebb szovjet haditechnikát.
Ezen idő alatt megnyertük a 48-as,56-os és 67-es háborút!
2.2 Kennedy nem befejezni akarta a a vietnámi háborút, hanem
kiszélesítette. Ö hozta létre és vetette be a "zöldsapkások" néven
elhíresült elit alakulatot. Túl sokáig védte az ugyancsak katolikus
Diem elnököt, (egy budhista országban), túl későn adott zöld
utat a hadseregnek, hogy megbuktassa!
Az israeli A-bomb ellen mindent megtett, ez tény. A másik tény,
hogy a Mosad átverte FBI és CIA-stül együtt :)
2.3 Teljesen mindegy, hogy a mindenkori USA elnök szereti,
nem szereti,avagy utálja a zsidókat! Úgy cselekszik,ahogy az USA
érdekei megkivánják!!!! Pontosan tudta mindegyik, hogy az egyetlen
megbizható közel-keleti szövetségesük Israel! Taktikáztak és
taktikáznak különböző nyugatbarát arab országokkal, de pontosan
tudják, hogy a nyugatbarát kormányok,diktátorok hatalma egy
hajszálon függ!! Ezt a hajszált probálják vastagítani, hogy nem
engedik Israelt nyugodtan cselekedni!!!!
Egy centet nem kapott Israel, melyért ne fizetett volna
zsidó vérrel!!!!!!!!!!!!!!

Azzal a marhasággal, hogy a kis Israel diktálna az USA-nak,
pláne, hogy ezt Sharon mondta volna foglakozni sem érdemes :)))
Gondoljatok csak a "zsidó" Kissinger áldásos tevékenységére!
A legtöbb amit idáig megtettünk, hogy azt mondtuk "le vagytok
....... azt tesszük ami az elemi érdekünk!!!!"

3. Azt viszont nagyon nem szeretem, hogy vallás alapján itéltek
meg embereket Huntington ide, Civilizációk háborúja oda!
Israel egy iszlám óceánban fekszik! Vagy megtanulunk valahogy
együtt élni, vagy együtt döglünk meg!!
Israelnek vannak hű drúz és beduin katonái, állampolgárai!!!

Ricsi, ha a terjedelem, vagy a tartalom miatt nem akarod beengedni
megértem, akkor berakom az én blogomba.
Ha megvan, és mail-ben elküldenéd a kimoderált "gyöngyszemeket"
megköszönném, csakhogy tudjam kikkel állok szemben :)
Elnézést a terjedelemért.

Unknown írta...

Semmi nagyon új, csak már az egyház is belemegy ilyen ŐRÜLETBE, SZENTMISE PALESZINOKÉRT, hát... nem tudok mit reagláni már...

Amúgy Ricsi szerintem ha eddig nem engedted, akkor épp ide szerintem nem kellett volna a nácik írásait megmutatni, amíg nem hallgatnak az intelligens, normális ésoha semmit ami Izraelt és/vagy a zsidó oldalt minimálisan is pártolja, addig sose lesz vége ezen vitáknak.

Náci ömlengés éppen elég oldalon meg van engedve vagy weblapon vagy kommenteknél, legalább itt ne, itt nincs rá szűkség!
(persze ez az én véleményem)

Mitya Ivanov írta...

azért az jó lenne, hogy az izrealt bíráló cikkeket nem említebnétek egy napon a valóban agyhalott kurucunifőval.

más:
kérdés:
Izraeleik nem tartanak attól, hogy a Ciszjordániában is megerősöüdik a Hamasz annyira, hogy úgy átvegyék a hatalémat mint Gázában? Nem lesz akkor rosszabb?

Nechemia ben Avraham írta...

"Mi lehetett azokban a beirásokban, amit kimoderált
a blog szerzője? :)"

Hát pl. ilyenek:

"Nektek nem Cion kell, hanem cián."

Mihez kezdenél egy ilyen állattal?

:-)

Névtelen írta...

Konrad írja:

Mondjuk az érdekes, hogy ennél a hamasz féle, rosszul felszerelt, esetlegesen, jól-rosszul (többnyire rosszul) képzett banditáknál sokkal keményebb ellenfleket nyomott már le korábban a CAHAL, órák, vagy egy-két nap alatt.

A mai West Banket, melyet négy jordán hadosztály tartott, pl. 2 nap alatt rohanták le '67-ben, és ott is utcai harcok voltak végig, támogató légitámadások, civilek közé keveredett arab katonák, meg minden.

Szintén '67-ben az akkori Gázát 3 nap alatt tették helyre, pedig azt meg az egyiptomi sinai hadsereg hadosztályi tartották. Ott is voltak bőven utcai harcok, beásott bunkerek, tüzérségi támadások, stb.

A sinain a nagyobb, jól beásott frontokat Saron, Yoffe, és Tal tábornokok egyenként fél nap alatt intézték el.

A Golan elfoglalásához (a szírek ellen) pedig kettő nap kellett. Ott nem voltak utcai harcok, de volt folyamatos bunker - és lövészárok háború. KÉT NAP! ÉRTITEK?

És akkor, a mostani palesztin iszlámnácikkal meg már 6 napja vacakolnak, a végét pedig senki nem látja.

Jó, nyilván rondán lezúzzák a hamaszt, de itt nem ez volna a megoldás, mert a többi iszlamista banda úgyis újra felfegyverzi Gázát, és még több terrorista érkezik majd oda.

Reális, véghezvihető megoldás?

Írjatok, lehet tippelni!

Unknown írta...

"Mihez kezdenél egy ilyen állattal?
"
Amit Te :)

Nechemia ben Avraham írta...

Konrad, ma már egészen más időket élünk. A kényszersorozott egyiptomi parasztgyerek az első izraeli katona láttán összehugyozta és megadta magát. Ezek az emberarcú pitbullok teljesen más téma. Nem beszélve az olyan apróságokról, hogy a Hamasz vezérkara állítólag beköltözött a gázai nagykórház szülészetére, kajakra beöltöztek sebészeknek, maszkot húztak meg minden, úgyhogy nemhogy kilőni nem tudod őket a csecsemőhulla-effektus nélkül, de még bemenni is nehéz értük. De szerintem az lesz, mint ami Dzseninben volt, célzott patkányirtás. Aztán visítani fognak az ENSZ-nél, hogy genocídium, aztán bemegy az ENSZ vizsgálóbizottsága,és mint Dzsenín ben, meg fogja állapítani, hogy nem volt genocídium. De ez a megállapítás már nem fog szerepelni a híradásokban.

Nechemia ben Avraham írta...

"zraeleik nem tartanak attól, hogy a Ciszjordániában is megerősöüdik a Hamasz annyira, hogy úgy átvegyék a hatalémat mint Gázában? Nem lesz akkor rosszabb"

A Nyugati Parton teljesen mások az erőviszonyok, ott 90 %-ban a Cahal az úr és csak 10 %-ban a Fatach. Ha onnan is kimennének, nyilván ott is átvenné a Hamasz a hatalmat.

Nechemia ben Avraham írta...

Ja igen, Konrad, és volt a jediotban egy cikk, amely pont arra figyelmeztet, fölösleges rövid háborúra bazírozni, a Függetlemségi Háború is egy évig tartott.

חנה írta...

Tisztelt Richárd,

miután az Achéjnut kitette, legszívesebben mégegyszer megnyomnám a szavazógombot...,
de nem lenne becsületes,
inkább Sabbat Salom Izraelnek!!!

Nechemia ben Avraham írta...

Tisztelt Ani, nem tudja, mert egy IP-ről csak egyszer lehet szavazni. Sáb'sálom.

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...

"Azzal a marhasággal, hogy a kis Israel diktálna az USA-nak,
pláne, hogy ezt Sharon mondta volna foglakozni sem érdemes :)))"

http://www.jdl.org/ :
"The following is a list of US Senators and Members of the House of Representatives who voted "No" on the resolutions of May 2, 2002 that supported Israel. It is incumbent upon every American supporter of the state of Israel to work to defeat these individuals when they come up for reelection."

Szóval Izraelnek joga van beleavatkozni USA belügyeibe csak mert egyes politikusok nem támogatják Izraelt?

Unknown írta...

"The following is a list of US Senators and Members of the House of Representatives who voted "No" on the resolutions of May 2, 2002 that supported Israel. It is incumbent upon every American supporter of the state of Israel to work to defeat these individuals when they come up for reelection."

"Szóval Izraelnek joga van beleavatkozni USA belügyeibe csak mert egyes politikusok nem támogatják Izraelt?"

Te értetted az angol szöveget?
Ha jól tudom, az USA-ban demokrácia van.Ahhoz csak joga van egy Israellel
szimpatizáló szervezetnek, hogy felhívja azon amerikaiak figyelmét,
akik szimpatizálnak Israellel,
azon szenátorokra, akik nem szimpatizálnak Israellel!
Aztán szavazzon mindenki, ahogy neki tetszik!
Mi köze ennek ahhoz a marhasághoz?!
Az USA szokott beavatkozni Israel
belügyeibe,természetesen titkos diplomáciai csatornákon és nem nyilt levelekkel, listákkal :)

Ismétlem Israel védte az USA érdekeit
a közel-keleten,hosszú évtizedeken
keresztül elöbb a Szovjetunió ellen,
aztán az iszlám fundamentalizmus ellen!Minden rohadt centért,minden vétóért az UNO-ban megfizettünk a
vérünkkel!

kozminauta írta...

A "harag napján" érdemes elgondolkodnunk a lét és nemlét, teremtés és pusztítás szembenállásán. Azon, hogy a történelem alakításában a teremtő lélek már (és remélem mondhatjuk hogy még) nem tud semmiféle szerepet betölteni. E történet alakítói mindig valamiféle csapdahelyzetben hozzák meg a teremtés szempontjából irracionális, vagy kényszerített lépéseiket. Amíg a lelkek formálásának, és e játékba történő beillesztésének alapja elmúlt idők irracionális lépéseinek alapul vétele marad, a teremtés nem fog tudni felül elemelkedni a pusztításon. A pusztítás ugyanis képes arra hogy fizikai valójában semmisítse meg a teremtés lehetőségét. Cinkos az, aki a pusztítás eszközét, mint jogos eszközt foglalja beszédébe, ha mondanivalója ebből a magból gyökeredzik.

- kozminauta -

Névtelen írta...

Konrad írja:

- Ennek a "fúziós rádiós" beírásnak kb. annyi értelme volt, mint fingás után kezet mosni...na mindegy.

Egyébként megkezdőeött a szárazföldi offenzíva, igaz, még csak kisebb erőkkel.

És behívót kapott több tízzer tartalékos is.

Valami egyéb is készül arrafelé, mert több hadosztályra való katonát nem hívnának be egyedül Gáza miatt, mikor már amúgy is jókora túlerő sorakozott fel izraeli oldalon...

Nechemia ben Avraham írta...

Jaj, Konrad, ne légy már ilyen. Azt írja, érdemes elgondolkodnunk. A jelexerint ez neked elsőre nem sikerült.

Névtelen írta...

Konrad írja:

Ja, tényleg.

Most már elgondolkoztam.

És a "fúziórádiós" beírásnak továbbra is annyi értelme van, mint fingás után kezet mosni.

:)))

Vagy lemaradtam valamiről?

He-he!

Nechemia ben Avraham írta...

Le bizony, bizonyos vallási alapnevelésről. De még bármikor behozhatod!

:-)

Névtelen írta...

Olvasható tőletek, hogy nincs más igaz a földön, csak a tiétek.
Nem szól ez az emberségről, csak az izraelita naci-onalizmusról.
Nem érdekel titeket az érme mindkét oldala, mert mércétek kettős: a jobbikkal mértek magatoknak, a másikkal a többieknek.
Ugyanakkor emberek vagytok, gyarlók, mert örvendeztek, hogy apukátok az erősebb és bizony odacsap és győz!

De valahol igazatok is van: megfelelő gyomor esetén jobb közétek tartozni, mint a leölésre/nyírásra szánt többi nép közé. Persze akadnak anomáliák, mikor önmagával hasonlik meg a népetek, de igen, más népek ennél sokkal inkább.

achatnak annyit, hogy a to defeat az legyőzést jelent, a másik fél vereségét.

Nechemia ben Avraham írta...

"örvendeztek, hogy apukátok az erősebb és bizony odacsap és győz!"

Szerinted véletlen, hogy a mi apukánk az erősebb?

Névtelen írta...

Apu: leginkább a tankokra, helikopterekre és egyéb harcászati eszközre értendő a gyalogság ellenében.

Névtelen írta...

Konrad írja:

- Hát, azért a hamaszos szemét banda, mint gyalogság is gyalázatosan leszerepelt a CAHAL katonáival szemben.

A szárazföldi offenzíva megindulása óta folyamatosan zajlottak az összecsapások a gyalogság és s hamaszos söpredék között, gyakran tank-támogatás nélkül.

Hozzávetőleges pontossággal csak az első napról tudom az adatokat (ami a gyalogsági harcot illeti), de az 100 hamasz-hullát hozott a konyhára, és egyetlen izraeli sem esett el akkor.

És ez tiszta gyalogsági ütközet volt, ezt nem lehet eleget hangsúlyozni.

Ennyivel több az izraeli katona az iszlamista szemétnél.

Amúgy a jelenlegi állás kb. 680 : 6, de itt már palesztin civilek is vannak, köszönhetően az iszlamista mocsok saját népét ágyútöltelékként felhasználó "harcmodorának".

Bár erre a gyalázatra a "harcmodor" szó nem nagyon illik.

Ja, és a 6 izraeli hős közül egy, azaz egy esett el tűzharcban, a másik aknatűzbe futot bele, a többi négy saját tűz áldozata lett.

Egyébként a veszteségi arány kb. megfelel az eddigi izraeli-arab háborúkban megismerteknek, emberéletben és anyagi veszteségekbenj egyaránt.