Oldalak

2010. december 27., hétfő

A Miért Cion? önálló honlappá alakulna

Kedves barátunk!

Ez az egyedülálló magyar nyelvű honlap e hónapban múlt hároméves. Jelenleg kétszázötven írás olvasható rajta: Izrael történelme, zsidó történelem, politikai elemzések, vélemények, színes írások, aktuális tudósítások és mintegy ezer olvasói hozzászólás.

A Miért Cion? célja, hogy a világsajtóban, de főleg az interneten Izraellel és a zsidósággal kapcsolatban kialakított, gyakran elfogult képet kiegyensúlyozva a maga valóságában mutassa be a cionizmus történelmét, a zsidó állam kialakulását, történelmi alakjait, az Ország mindennapjait, politikáját, céljait.

A Miért Cion? független blog, és a jövőben is az kíván maradni. Tervezzük azonban, hogy önálló honlap formájában, profi munkatársak bevonásával folytatjuk tevékenységünket. Ez amatőr szinten lehetetlen, ezért olyan vállalkozásokat keresünk, amelyel hirdetések formájában támogatni tudják a honlapot.

A Miért Cion? látogatottsága jelenleg naponta átlag százötven körül mozog, és napról-napra emelkedik, dacára annak, hogy idén anyagi okok miatt fél éven át zárva tartott. A látogatók zöme (70 %) Magyarországról kattint a honlapra, második helyen Izrael, a harmadikon az Egyesült Államok áll, de gyakorlatilag valamennyi földrészről, még Afrikából is vannak rendszeres olvasóink, akik jelentős időt töltenek el az olvasnivalók böngészésével, és hétről-hétre visszatérnek hozzánk.

A honlap fennmaradását és fejlődését igen kedvező árú szolgáltatásunk igénybevételével segítheti. Tetszőleges tartalmú* hirdetését hatvan héten át elhelyezheti négyzet alakban a baloldali sávban – ahol jelenleg a linkek találhatók – mindössze hatvanezer forint + ÁFA áron; az olvasók a linkre kattintva az ön honlapjára érkeznek.

Valamennyi hirdetőnek egy PR-cikk is jár, amelyet kívánsága szerint készítünk el, és amely benne foglaltatik a fenti árban.

Igény esetén, korlátozott számban lehetőség nyílik vízszintes banner elhelyezésére is a honlap felső részén, ennek ára 60 hétre 180 ezer forint + ÁFA.

Kérjük, böngésszen honlapunkon, és jelezze igényét a motlschoenfeld@yahoo.com címen. Amennyiben nem áll módjában a Miért Cion? hirdetés formájában történő támogatása, kérjük, ha tetszett annak tartalma, hívja fel rá minél több barátja, ismerőse figyelmét. Sokat segíthet azzal is, ha ezt a lehetőséget minél több más vállalkozással, magánszeméllyel ismerteti meg.

Megtisztelő figyelmét köszönjük.

*Antiszemita, anticionista, Holokauszt-tagadó, missziós jellegű, Izrael-ellenes stb. tartalmat nem közlünk.

Nincsenek megjegyzések: