Oldalak

2008. április 4., péntek

Mindenki, akit illet, gondolja végig, érdemes-e megszereznie a második útlevelét

A zsidonegyed.com hozta az alábbi „elcsípett” e-mailt Pogrom készül a Lipótvárosban? címmel:

From: TomcatDate: 02/04/2008 20:17:22Subject: Bombagyár: Flashmob hétfõn!

Kedves Gyárlakók, fõleg a budapestiek!

Mint bizonyára olvastátok a Kuruc.info-n, az elmúlt napokban egy kis bonyodalom származott abból, hogy egy újlipótvárosi zsidó jegyirodában lefasisztáztak és az utcára kidobtak egy magyar lányt. Ezután a boltra rárepült egy Molotov-koktél, de a jelek szerint a zsidó tulajdonos, és az általa alkalmazott oláh cigány szarzsák nem értett még ebbõl sem. A lányt ma életveszélyesen megfenyegették, mivel tudják, hogy a közelben lakik.
Hétfõn flashmobot szervezünk. Kérünk mindenkit, hogy vegyen fel fekete nadrágot és bomberdzsekit, ennek hiányában pedig bármit, ami jelzi, hogy a magunkfajták közé tartozik. Elmegyünk ebbe a jegyirodába néhány százan egyszerre, jegyet venni az április 19-i Kárpátia koncertre. Próbáljon kidobni mindenkit egyenként. Aki nem akar vagy nem tud erre költeni, az kérdezze végig, milyen nemzeti érzelmû programokat tudnak ajánlani, és ezekre mennyibe kerül a jegy.
A flashmobon ott lesznek valami gárda budapesti tagjai is. Most nem jut eszembe, melyik gárda az. Annyi van belõlük, kiment a fejembõl.
A flashmobról a Bombagyár Televízió felvételt készít. Természetesen nem a ti arcotokat vesszük, hanem a zsidóét.
FONTOS: Fegyver vagy más, közbiztonságra veszélyes eszköz ne legyen senkinél! Zászlót lehetõleg csak rúd nélkül, mert ha kihívják a pékeket, azok beleköthetnek. Piros-fehér-zöld zászló viszont lehet rúddal is, arra már van bírósági gyakorlat, hogy szabad. Nem törvénysértésre készülünk, hanem koncertjegyet veszünk.
Találkozunk hétfõn, 16:30-kor a Jászai Mari téren, a szökõkútnál. Most épp nem üzemel, és le van fedve.
Ne válaszoljatok erre a levélre, ha nem muszáj! Lehetõleg ne is tárgyaljátok ki publikus kommentben. Köszi.

üdv tomcat

***

Az első gondolatom persze az volt, hogy ki kell menni nekünk is.

Aztán belegondoltam. Szégyen vagy nem szégyen: nagyon kevesen lennénk.

Annak idején ott voltam a Teleki-szobor felavatásán szervezett ellentüntetésen – elgondolkodtató élménynek bizonyult.

Szakmabeli kollégám szervezte azzal, hogy „máris vagyunk vagy huszonöten, te is hozz minél több embert, hogy jó sokan legyünk”. Szerkesztettek egy embermagas fémhasábot, aminek a négy oldalára feltették a Teleki-féle zsidótörvények fotokópiáját. A terv az volt, hogy mi is beállunk a koszorúzók sorába a csomagolópapírba burkolt hasábbal, majd felállítjuk a Teleki-szobor mellett, és egyetlen rántással lehántjuk róla a papírt.

Korán érkeztünk, és elég hamar kiderült, hogy nem lesz ott húsz ember se. A fotósom fotózott, a barátnője meg inkább sofőrnek tekintette magát, mint ellentüntetőnek. A szobor felavatására összegyűlt minden, ami akkor összegyűlhetett. Azok a kanálistöltelékek, akik az őszödi beszéd elhangzása óta a magyar nemzeti ünnepeket fémjelzik és azok lefolyását gyakorlatilag megszabják, még nem léteztek: nem tenyésztette ki őket az irdatlan ostobaság, tehetetlenség, renyheség és maradiság, vagyis mindaz, amit találóan magyar ugarnak nevez a költészet.

Ott volt ellenben 2004 tavaszán, a Balcsinál több száz kivénhedt trianonozó – gyakorlatilag az Antall-féle MDF 1990 környéki táborának akkorra már a MIÉP-et erősítő kemény magja, élén Lezsák Sándorral meg talán még egy-két hasonszőrű közszereplővel. Múmiák tolongtak elő a Horthy-korszak legtragikusabb árnyoldalaiból, olyan emberek, akik nagyjából akkor lehettek tinédzserek, amikor Teleki meg Imrédy jelentették azt ebben a szerencsétlen országban, amit ma jelentenek a jóval kisebb talentummal dicsekedhető, viszont lényegesen enyvesebb kezű és még náluk is gátlástalanabb utódok.

Teltek-múltak az órák, és mentek a beszédek. Azoknak az embereknek, akik megállás nélkül pofázták a molyette hülyeségeket – csodáltam, hogy a mikrofon el nem dugul attól a rengeteg portól –, úgy tűnt, senki nem szólt, hogy egy beszéd nem szabad hosszabbra nyúljon tizenöt percnél, és egy huzamban legfeljebb három ilyen tizenöt perces beszéd viselhető el. Ők mondták a magukét, mondták a tutit. Végre kicsaholhatták magukat. Nem volt bennük semmi ijesztő. Legfeljebb szánalmas.

Nagy nehezen véget ért a foszladozó múmiák tolongása a pódiumon, minket se méregetett annyi ember gyanakvó pillantással azzal a marha nagy csomaggal, közben persze a maradék harcostársak is meg-meglépegettek ilyen-olyan indokkal, így végül csak néhányan álltunk be a hasábbal a sorba, ha jól emlékszem, a főszervező, a felesége, a titkárnője, én és még valaki, de nem kizárt, hogy addigra a még valaki is másutt volt már.

Szólhattak a rendőrségnek, mert egy kifejezetten udvarias és kimondottan értelmes pillantású roma őrnagy állt elénk. Mosolyogva bár, de elállta az utat, és azt kérdezte, mit viszünk abban a csomagban. A főszervező szabatosan tájékoztatta, hogy ez egy emlékoszlop, amelyet azért hoztunk, hogy mi ezzel emlékezzünk Telekire és munkásságára.

Az őrnagy somolygott egy darabig, majd törvénytelenül, de frappánsan megakadályozott minket a demonstrációban, mondván, az a terület, ahol a szobor áll, nem közterület, hanem a parókiáé, így mi oda nem mehetünk be. A terület nem volt a parókiáé, ezt akkor találták ki, de a rendőrök többen voltak, mint mi, fegyverük volt, így nem tehettünk semmit. Megkérdeztük, akkor a tér vonalán kívül, közterületen mi is megemlékezhetünk Teleki Pálról? A válasz az volt, hogy ott igen, hogyne, minden további nélkül.

Nehéz szívvel felállítottuk hát a hasábot egy csatornafedélre az út közepén, és lehántottuk a csomagolását. Legalábbis az én szívem nehéz volt, megmondom őszintén, attól, hogy fél tucatnyian vagyunk több száz MIÉP-es között. Mondom, ártalmatlanok voltak és tehetetlenek, nem igazán félelmetesek, és mégis. Ha legalább huszonöten lettünk volna. Az már mérhető.

A hatást soha nem tudtuk volna megjósolni. Illetve a Lezsákét igen, ő vetett egy pillantást azt oszlopra, azzal sunnyogott tovább, és még jó néhányan így tettek. Voltak azonban, akik elismerő pillantással álltak meg, és egy-két pillanatig figyelmükkel adóztak az alkotásnak. Sőt, akadt egy vénember, aki végigolvasta mind a négy oldalát, az összes törvényszöveget, majd kitárta a karját, és lelkesen közölte az arra járókkal: „Látják, kérem, ez az igazi fajvédelem!”

Az alkotást, amikor egy pillanatra félrenéztünk, azon nyomban eltüntette a rendőrség. Így ért véget tiltakozásunk a Teleki-szobornál.

Azóta eltelt négy év, sok víz lefolyt a Dunán, és ki tudja, mikor lesz az a víz megint véres – mert a jelenlegi politikai rendszer, valamint a jelenlegi hatóságok valami oknál fogva köztudomásúan semmit nem hajlandók tenni az őszödi beszéddel az utcákra szabadított megélhetetlenségi rendbontók ellen. Nem szükséges különösebb jóstehetség ahhoz, hogy megállapítsuk: hamarosan emberhalál lesz a vége; a legközelebb felgyújtott üzletben (jobbra a Hollán Ernő utcai Broadway jegyirodát látják) bennég valaki, ha ez így megy tovább. Márpedig menni fog, mert a jelenlegi Magyarország mint jogállam rohamos léptekkel weimarizálódik. A jog nem működik, hiszen ha működne, azok egy része, akik a Jászain gyülekeznek majd hétfőn, börtönben lenne, mégpedig tízéves ítéletekkel, a másik részük előzetesben, a harmadik meg otthon, és mélységesen kussolna.

Aki zsidó, és mindezt nem akarja kivárni, bármikor jelentkezhet a Szochnutnál a kivándorlása ügyében – vagy legalább az állampolgárság megszerzése ügyében (a kettő nem ugyanaz). Aki úgy véli, hülyeséget beszélek, és majd a kormányzó úr, bocsánat, a jogállam megvéd mindenkit, az elgondolkodhat hétfőig. Közben úgyis van egy szombat, amikor – elvileg – semmi dolga.

Sábát sálom, git sábesz.

16 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sokáig el sem tudtam képzelni, hogy annak idején miért üldözték a zsidókat.
Ma már tudom.
Az utóbbi 20 év megtanított rá.
Illetve nem is a húsz év amúgy általánosságban, hanem maguk az érintettek.
Emlékeztetni szeretnélek a Sorstalanság című - meglepően jó - könyvre, aminek miért is éppen ez a címe?
Ott van benne. A belőle csinált gyalázatosan gyenge filmben alig győzték elmaszatolni, de a könyvben benne van.
De nem a könyvből ismerem a mechanizmusokat, hanem a megélt valóságból.
Még valamit hadd mondjak: az ócska propagandacélból és aktuálpolitikai indíttatásból mumusgyártási céllal kialakult fasisztázás óriási öngól, mert önmegvalósító jóslat. Emberek, fiatalok millióiba szuggerálják bele, hogy aki a sok csalót és haszonhúzót és a Pojácát utálja, az fasiszta. Na, meg is van az eredménye. Nem "lesz", hanem már van.
Barátsággal
Késkovács

Névtelen írta...

Egyet kell értsek a "névtelen" hozzászólóval.
Az utóbbi 20 év megtanította, miért üldözték a zsidókat. Erre még rá is játszanak.
Ők maguk gerjesztik az "antiszemitizmust", ami hülyeség, mert antiszemitizmus nincs, maximum zsidó ellenesség. Ezt meg köszönhetik maguknak. Ha ők utálnak minket, ne várják, hogy mi meg szeressük őket. A zsidóknak ott a nekik megfelelő cigányság, foglalkozzanak azokkal. Amelyik zsidónak meg nem tetszik itt nálunk menjen a Palesztínoktól elrabolt Izraeljükbe.

Telekit meg jobb ha nem veszitek szátokra!
Betiltotta a szélsőjobboldali és szélsőbaloldali szervezeteket, feloszlatta a fehér terrorban aktív szerepet játszó tiszti különítményeket.
Figyelemre méltó Teleki Pál viszonya Lengyelországhoz. 1939-ben a németek megkérdezték a magyar kormányt, hogy lehetséges-e Lengyelország megtámadása Magyarország területéről. Teleki Pál egyértelmű válasza így szólt: „Magyarország részéről nemzeti becsület kérdése az, hogy ne vegyen részt semmiféle agresszióban Lengyelország ellen.” Lengyelország szeptemberi kudarca után a magyar kormány megnyitotta a határt a lengyel menekülők előtt, és megadta az összes lehetséges segítséget (a német sereg bevonulásáig lengyel iskolák és szervezetek működtek Magyarországon).

2004-ben a lengyelek Balatonbogláron szobrot állíttattak Telekinek, valamint Varsóban egy utca viseli a nevét.

Névtelen írta...

Konrad írja:

"Barátsággal
Késkovács"
- Barátsággal? Hát...na, jó.

"De nem a könyvből ismerem a mechanizmusokat, hanem a megélt valóságból"
- Aha. Akkor feltételezem, hogy ön jó ismerője az európai zsidóság 1400 éves történetének, a kapcsolódó szakirodalmaknak, de különösképpen a közép-és újkori katolikus és református egyház zsidópolitikájának. Valamint annak, hogy mi vagy-és ki, kik gerjesztették-gerjesztik már vagy 1000 éve a pszihopatologikus zsidógyűlöletet a kontinensen.

Ez amúgy egy jó pár éves kutatómunka keretein belül feldolgozható, úgy 5-6 év alapozásnak elég is. De ha ön saját valóságból merít, akkor nyilván ezeken már túl van.

"az ócska propagandacélból és aktuálpolitikai indíttatásból mumusgyártási céllal kialakult fasisztázás"
- A jelenség valóban létezik, de ezzel ne általánosítsunk, mert ostobaság volna. Igen, vannak olyanok, akik ész nélkül náciznak le mindenkit, legyen szó BÁRMIRŐL, de ez a mostani európai zsidóságra nem jellemő, legfeljebb egy csapat nagypofájú agyamentre. Hülye állatok mindenhol vannak, ugyebár.

Izrael polgáraira meg főleg nem jellemző ez a fajta "nácizás", ők már eljutottak oda, hogy az igazi, óbégató európai és muszlim nácikat egy sértéssel elküldik a halál f***szára. De nem csinálnak ügyet belőle.
- Az igazi nácik viszont valóban durván felfújják az összes ilyen "mumuscsinálós" ügyet, annak léptékétől és igazságtartalmától függetlenül, és ráhúzzák az eredményt az ÖSSZES zsidóra.

(tényleg, árulja el az úr: mit jelent az hogy "Zsidó"?)

- Megfordítva: az átlag európai antiszemita zsigerből szugerálja mindenkinek, de főleg saját magának, hogy MINDEN zsidó ördögi, vérivó, stb.

Tessék viszont figyelembe venni, hogy sok zsidó (jelentsen ez bármit is)Európában, de főleg Izraelben azért jómódú, mert:

- több, jó egyetemi diplomája van, amivel jó helyekre tud elhelyezkedni
- Munkamániás
- Az örökös tanulás egyfajta életformája
- Rendkívül tanulékony, nyitott a tudományos felfedezések és aművészetek felé
- Több nyelvet beszél középfokon, de sokan anyanyelvi szinten is

Na, hát ha majd mások is hasonló kvalifikációkkal rendelkeznek, akkor lehet ugatni.

Addig is lehet, de nem érdemes.


Amúgy végig lehet nézni, hogy a legelborultabb magyarországi zsidó-és mindengyűlölőknek miféle munkaügyi, és iskolázottsági háttere van, valamint aberrációja és bűnlajstroma.

(http://kurucwanted.blogspot.com)

Egyből érthetővé válik, mi ez a nagy bőgés.

Egy nemzsidó, nem liberális, nem "másságtisztelő", de sokat olvasó és tanuló állampolgár.

Névtelen írta...

Konrad írja:

"a zsidó...menjen a Palesztínoktól elrabolt Izraeljükbe"

Jó, ezerszer lerágott csont, de azért újra érdeklődök, és a következő kérdésekre várok rövid válaszokat:

1. Mondja meg nekem az illető beíró, hogy mikor, mettől meddig létezezz a korabeli "palesztin" állam, mármint, aminek a földjeit a zsidók "elrabolták".

2. Soroljon nekem palesztin királyokat, híres történelmi személyiségeket, palesztin művészeti alkotásokat, és palesztin helységneveket, természetesen a 20. század közepe előtti időkről, akár az ókorig visszamenőleg.

3. Egyáltalán, írjon nekem bármit a "palesztinok" történelméről a '20. század előttről, és írjon ide pár dolgot, ami alapján beazonosítható, hogy ott egy magát "palesztinnak" nevező nép élt régebben.

4. Röviden írja le, hogy nézett ki a palesztin táj a zsidó kilonizáció előtt, ée hogy nézett ki mondjuk a '40-es évek végén.

5. Írja le röviden, hogy néz ki a mai Izrael, és azt is, hogy néznek ki az 1967-ig jordán, és egyiptomi fenhatóság alatt állott "palesztin" területek.

6. Írja le nekem, hogyan bántak a "palesztinok" szeretett földjükkel, hogyan művelték-gondozták, és írja meg nekem, melyik állam fővárosa volt Jeruzsálem.

7. ÍRja le nekem, kik uralták a mai Izrael területét ie. 3000-1948-ig! Csak sorban.

8. Melyik európai, vagy keleti forrás említ olyat, hogy "palesztin állam"?

9. Írja le, mióta van olyan, hogy "palesztin nemzettudat"!

10. Írjon pár szót az izraeli kolonizációról, 1884-1947-ig!

11. Végül: írja meg, kb. mekkora területet birtokoltak a zsidók 1946 környékén, négyzetkilométerben kérem, és azt, kb. hol helyezjedtek el ezek a területek!

12. Írja le nekem a palesztinai iparosítás főbb állomásait, 1910-1925-ig! És azt, kik és mit építettek!

13. Írja le, hogy a "palesztin" szó az egy terület földrajzi elnevezése (mint pl. Ruhr-vidék, vagy a Nagyalföld), vagy eleve egy népé!

Valamint azt is írja le, melyik nép forrásában és hol említik a mai Izrael területét "Izrael" néven első alkalommal.

Majd pedig azt, hogy kik és mikor utaltak először arra a területre palesztinaként, és mire értették ezt!


Na mindezt csak azért, hogy az izraeliek hogy kerültek oda, ki vett el földet kitől, és a többi!

Várom válaszait.

Nechemia ben Avraham írta...

A kedves névtelen senkinek, aki azt üzeni, Telekit ne vegyük a szájunkra:

1. A demonstrációnk épp Bogláron történt.

2. Van egy sandám, hogy te el se tudod képzelni, mennyire hidegen hagy bennünket az, hogy Teleki hogy s mint nyalta ki az antiszemita lengyelek szebbik felét, akik szerint egy jó dolog csak volt a német megszállásban, éspedig az, hogy megszabadították őket a zsidóktól.

3. Telekivel nem az a probléma, hogy felkarolta az antiszemita lengyeleket, hanem részint a numerus clausus, részint a zsidótörvény, nevezetesen az, hogy a szar, tehetségtelen "magafajtájának" azzal akart előnyöket biztosítani az élet nagy versenyében, hogy a jobbakat kitiltotta egy kicsit onnét.

4. Akkor vesszük a szánkra, és annak nevezzük, amikor és aminek csak akarjuk. Én pl. föltétlenül nagy embernek tartom, amennyiben a a kollégáihoz - Imrédy, Bárdossy, pláne Szálasi - hasonlítjuk; ha valódi politikusokhoz, akkor egy gyáva rongy embernek, aki egy jó dolgot tett életében, azt, hogy főbe lőtte magát. Kár, hogy nem hamarább.

Névtelen írta...

Kedves Konrád

Ez a "ha érdekem, zsidó vagyok, ha nem érdekem, nincsenek is zsidók" című bújócska már önmagában is erősen irritáló tényező.

Másik súlyosan irritáló tényezőként említhetem az Ön itteni másik bejegyzését, ami a Nyugat-Európába beáramlott arabokról szól. Vona Gábor az Ön által írottakhoz képest nyuszimuszi. Lehet, hogy egyet is értünk némely tekintetben - de akkor tessék ezt nyilvánosan kimondani, és közben a magyarországi zsidóság politikai erői által követett álszent cigánypátyolgató hozzáállást is hasonlóképpen kezelni.
Máskülönben hazugság és sunyi képmutatás illatát kell szimatoljam.

De adhatok például olyan definíciót is a saját nem 4500 éves praxisomból, hogy zsidó volt például a Co-Nexus Rt.
Számomra ők voltak a zsidókról szóló, addig alaptalannak tartott híresztelések valódiságának a masszív megalapozói.
Ha ez nem tetszik, akkor náluk tessék reklamálni. Felvették érte a pénzt...

Ismételten hivatkozom a Sorstalanság c. könyvre, aminek - ha nem olvasta, vagy ha nem akarja érteni - azért az a címe, mert világosan leírja, hogy amik történtek, azt nem szabad a Sorsra kenni, hanem előzményei voltak, és ki-ki megtette az abba az irányba vezető lépéseit a rámpán.
Ha most újból megteszik, az sem valamiféle misztikus, személytelen Sors műve, hanem azoké, akik lépkednek.

késkovács

Névtelen írta...

A Konrád névről nekem az író jut eszembe.
Olvastam egyszer egy esszéjét, a címére már nem emlékszem. Arról szólt, hogy Magyarország története kudarcok sorozata, viszont sokkal szebb Budapest története, ami sikersztori, és a továbbiakban ilyen legyen az identitásunk.
Amikor elértem idáig, összecsuktam a köbyvet, és bevágtam a szoba túlsó sarkába, de úgy, hogy csattanjon.
Azóta nem olvasok Konrádtól semmit, és ha felbukkan a tévében, átmegyek másik csatornára.
A gond inkább az, hogy ezt a mentalitást azóta is nagyon - és egyre jobban - érzékelem. A gyakorlatban.
És akor netesmá előjönni azzal, hogy mit tudok és mit nem tudok a zsidóságról.
Ami a bőrömre megy, az tudom belőle, és a többi nem tartozik rám. De ez igen.

Bocs az őszinte szóért. Egyelőre még hiszek a gondolatcserében.

késkovács

Kovács Katalin írta...

Mindenképp érdemes, ez biztos! Mármint megszerezni a második útlevelét annak, akit illet. Nem kell a fiatalokba beleszuggerálni semmit, maguktól is tudják, hogyan kell zsidózni. Már egészen fiatalon jól művelik ezt a műfajt, különösen ha jónevű gimnáziumokban szabad teret is kap a jogos nemzeti öntudat Wass Albert örökbecsű műveire alapozva. Ez csak egy példa. Magyarországon a haszonhúzás bűn, de mindenképpen valami zsidó dolog. Ki az, aki nem akar a munkájából hasznot húzni??? Lehet, hogy az, aki nem képes rá, mert tehetségtelen, tanulatlan, élhetetlen? Nosza utáljuk hát azt, aki dolgozik, tanult, és képes hasznot is termelni! Azokat üldözzük csak el, hiszen akkor talán megkapjuk amit itthagynak nekünk, az is kitart valameddig! A lengyelek legalább akkora antiszemiták voltak, mint a németek, és igen, nagyon örültek annak, hogy megszabadulnak a zsidóktól. A háború után sem engedték vissza őket az országba, sok túlélővel akkor végeztek, amikor vissza akart menni abba házba, ahonnan elhurcolták. Ha nem is ölték meg mindet, nem kapták vissza a régi tulajdonukat!
Teleki Pál! Olvassátok el, mit mondott a parlamentben, amikor felszólalt az első zsidótörvény megszavazása MELLETT! Nem is igényel több szót, a néhai miniszterelnök szavai magukért beszélnek!
Milyen Palesztina? Ilyen nép soha nem is létezett, maguk az arabok is elismerik! Az a föld a zsidóké, akár tetszik, akár nem! Ez ténykérdés, az arabok csak befofátlankodtak oda, mint mindenhova Európában, és komolyan veszik a jó vendéglátó szavait, miszerint "érezd magad otthon"! Nos ők otthon érzik magukat mindenhol, és hálából a szíves vendélátásért jobb esetben csak az életmódjukat akarják rákényszeríteni a házigazdáikra, rosszabb esetben le is gyilkolják őket, ahogy azt több soron tették a zsidókkal az elmúlt csaknem két évezredben és teszik most is!!! Csak most nem hagyják magukat a zsidók, és ez nagyon nem tetszik nekik, ezért teleordibálják hazugságaikkal a világot, ahol a szép számmal létező antiszemitákra és szélsőbalosokra bizton számíthatnak, mármint együtt szajkózni és felettébb hangosan , a szegény palesztinokról szóló sirámokat! De miért reagálok egyáltalán azokra a sztereotípiákra, amiket már oly jól ismerek és hallgatok állandóan! Optimista vagyok, ez is egy jó zsidó tulajdonság! Hiszen micva örülni! Örülök is, különösen annak, hogy van Izrael, már 60 éve és mondhatjuk a legkedvesebb mondatomat, amit a Peszachkor szokás: jövőre Jeruzsálemben!!!

Nechemia ben Avraham írta...

Kedves Késkovács! Elhisszük, hogy nem szereted a zsidókat, lelked rajta, amiképp azon is, hogy egy néped en bloc a Co-Nexusszal azonosítasz. Azt is elhisszük, hogy jobb szereted a vidéket, mint Budapestet, és nem vagy oda Konradért. Ízlések és pofonok. Szeretném kérni azonban, ha egy mód van rá, a továbbiakban szíveskedj a poszt témájához szólni, legalább részben. Ez pedig a következő: a növekvő antiszemitizmus fényében (tudjuk, hogy szerinted maguk a zsidók tehetnek róla) van-e értelme annak, hogy a zsidók itt maradjanak, avagy távozzanak, magától értetődően vagyonuk, javaik kíséretében. Megértésedben bízva előre is köszönöm: RR

Névtelen írta...

Konrad írja:

késkovácsnak:

"magyarországi zsidóság politikai erői által követett álszent cigánypátyolgató hozzáállást is hasonlóképpen kezelni"

- Nem igazán érdekel, hogy a magayrországi zsidóság egyes félrecsúszott vezetői (ilyenek is vannak, mint minden más nép vagy felekezet esetében)mit sunyiskodnak, és kit preferálnak.

Egyébként ebben igaza van, a jelenség valós, de SEMMIKÉPPEN SEM általános a hazai zsidókra nézve, és főleg az van, hogy bárki áteshet a ló tulsó oldalára.

"zsidó volt például a Co-Nexus Rt.
Számomra ők voltak a zsidókról szóló, addig alaptalannak tartott híresztelések valódiságának a masszív megalapozói"
- Aha. Szóval, egy bizonyos banda tettei ráhúzhatóak az ÖSSZES zsidóra, jelentsen bármit is az, hogy "zsidó"???

"Ha most újból megteszik - azokat a lépéseket a "rámpán", az sem valamiféle misztikus, személytelen Sors műve, hanem azoké, akik lépkednek."

1. Nem teszik meg újból, és ami a legfontosabb, nem teheti meg velük egyetlen szemétláda sem, ugyanis, tetszik, vagy nem, Izrael jelenleg katonai-ipari nagyhatalom, a világ legerősebbjeinek egyike.

2. Amikor az egyetemre jártam, volt pár echte hívő hitlerista faszkalap a mi szakunkon is. Ezek gyakran mondogattak ilyen rámpás-gázkamrás-nemisvoltholocaustos dolgokat.

Mármost, ha ilyet hallottam, én ilyenkor szépen odamentem, és azt mondtam nekik:
"Figyeljetek csak, ott van pár izraeli diák, az orvosiról, tartalékos katona mind, megjárták a háborús övezeteket. Namost, gyertek oda hozzájuk, ezt a sok szépséget, amit itt ugattatok, elmondjátok nekik, majd én tolmácsolok (angolra, ugyanis héberül nem tudok). Gyertek, oda mertek menni?

Nem mertek, elsunnyogtak.

Szerintem ön is így tenne.

Nagypofájú, tudatlan, szájkaratésok mind, akik egyéni sértettségből jártatják a pofájukat valaki-valakik ellen, csak azért, mert KELL egy közös ellenség, akit aztán büntetlenül lehet szidni, gyalázni.

Persze csak távolról.

És egy-két egyéni rossz tapasztalat alapján elítélnek több millió másikat.

Fasza. Igazi értelmiségi magatartás. Legyen büszke magára.

Névtelen írta...

Konrad írja

késkovácsnak, de bárki másnak is, akit ez érdekel:

A KONRAD nickname-ről:

Semmi köze ahhoz a Konrádhoz, akit említett, és akivel egyébként magam sem értek egyet szinte semmiben, legalábbis amiket hallok tőle a TV-ben.

Ez a nickname nekem onnan jött, hogy a kedvenc könyveim közé tartozik egy fantasy-keményhorror kötet, a Warhammer fantasy világából, ez a Konrad trilógia.

Abban a főszereplő neve a Konrad.

Ezt a nevet szedtem le.

Ennyi, semmi több.

Névtelen írta...

KOnrad írja:

Rebeka:

Beírásod utolsó mondataihoz itt van két link, olvasd el, nézd meg, töltsd le, és TREJESZD, nagyon súlyos:

- Palesztin média-hadjáratról, hogyan hülyítik az úgynevezett "közvéleményt", és hogyan asszisztálnak ehhez lelkesen az ultralib-szélsőbalos-világmegváltó-Igazságbajnokok:

http://www.seconddraft.org/


- Ez meg arról, hogy az egyes területeken, országokban jelenlévő, megtelepedett-elszaporodott muszlimok száma növekedésének arányában hogyan növekednek és súlyosbodnak a helyi konfliktusok:

http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1919342/posts
Itt a 25. Postot olvasd, az a lényeg.


Shalommal:

Egy NEM zsidó gondolkodó, geo-jelenségek iránt érdeklődő.

(ez utóbbi "nemzsidót" csak azért nyögtem be, mert sokan, akik olvassák beírásaim, kapásból zsidónak gondolnak, nem mintha ez engem érdekelne, de azért megjegyzem).

Tényleg, mi az hogy "zsidó"?

Névtelen írta...

Én nem vagyok a Késkovács, de a
2008. április 6. 23:45 Ricsi kérdésére válaszolva:
Vagyonotokkal eggyütt mehettek nyugodtan miattam.

Nektek úgy is a vagyon csak a lényeg, mással nem is foglalkoztok.
Kit, hogyan lehet becsapni, kit és hogyan lehet meglopni, stb.

Szerintem nem sokan fognak sírni utánnatok.

Szóval:
Nincs értelme annak, hogy a zsidók itt maradjanak, tehát távozzanak, magától értetődően vagyonuk, javaik kíséretében.

Én példáúl nem megyek Izraelbe, nem is értem, mit kerestek itt?

Szerintem nincs antiszemitizmus, mert nem minden szemita népre haragszunk. Tehát nem kell álltalánosítani.
Amit antiszemitizmusnak neveztek, arról pedíg csak ti tehettek.

Az azért, csak nem véletlen, hogy az egész világon évezredek óta utálnak benneteket. Na ja, csak úgy ok nélkül. Mindenki hibás, csak ti nem. Persze. "kiválasztott nép" vagytok. Mondjátok ti, kuncogunk mi.
Arról persze nem hallottatok, hogy Isten új szövetséget kötött?
Csak arra emlékeztek, arról tudtok, ami a ti érdeketek. Másokat viszont minden eszközzel megloptok, megnyomorítatok, persze csak akkor, ha tehetitek.

Végezetül:
Nyugodtan vigyétek a vagyonotokat.

Amilyen az "adj Isten, olyan a fogadj Isten"
Most meg el vagytok képedve! Megérdemlitek!

Ámmen.

Névtelen írta...

Nem-késkovács nevű névtelennek: azt írod, amilyen az adj' Isten, olyan a fogadj' Isten. Kérdés már csak az, ki adott kinek mit, és ki fogadott kicsodát. Azt ugye tudod, hogy amikor Árpád apád, ez a Kalamóna sárkány-ivadék betántorgott holtrészegen a Kárpát-medencébe, egy zsidónál zálogosította el a tegezét?

Névtelen írta...

Konrad http://dzsihad.blog.hu
írja:

A "nem késkovácsnak":

Na ide figyeljen, anyuci egyetlen szép, tökös, díszmagyar fiacskája.

- Beírása értelmi-érzelmi színvonala nagyjából megegyezik a karlengető, munkakerülő, többnyire részeg mindenkori nyilas söpredék hasonló paramétereivel, így ennek tükrében fogom kezelni agyrémeit.

1. "Nektek úgy is a vagyon csak a lényeg, mással nem is foglalkoztok.
Kit, hogyan lehet becsapni, kit és hogyan lehet meglopni, stb."

- Aha, szóval már megint a kampós orrú, görbe hátú, kaftános zsidó szörnyeteg-sztereotípia, aki a világ vérét szívja, és aki NEM dolgozik, csak LOP.

Jó. Akkor tessék megnézni, hogy a zsidók világszerte milyen tudományos-gazdasági-ipari területeken vannak az élvonalban. Gyakorlatilag mindenben. Mármost, ezt "lopással" nem lehet elérni, viszont úgy igen, hogy munkamánia, kitartó szorgalom, 2-3 jó diploma, meg több nyelv anyanyelvi szintű ismerete. Innentől egyenes út vezet a vagyonhoz, legyen az illető zsidó, vagy bármi.

Önben ezekből a tulajdonságokból valószínűleg egy sincs meg, ezért nem is vitte sokra. Így marad a beteges irígység a többet tudók, meg a jobban élők iránt.

Tipikus.

"Én példáúl nem megyek Izraelbe, nem is értem, mit kerestek itt?"

- Ennek a mondatnak meg mi értelme? Azért mert ön nem megy Izraelbe, mi köze van hozzá, hogy ki hová megy?
Amúgy lehet, nem ártana ellátogatnia oda, mert azt hiszem, olyasmiket látna, amit eddig legfeljebb sci-fi filmekben láthatott (Üvegpaloták, összenőtt óriásvárosok, felhőkarcolók, Hi-Tech mindefelé, tükörsima autóutak, melyek nem olvadnak szét egy héttel az átadás után, stb.). Ja, és a helyi nőállomány külön fotóalbumot érdemelne.

A "zsidó", ugye...

"Az azért, csak nem véletlen, hogy az egész világon évezredek óta utálnak benneteket. Na ja, csak úgy ok nélkül"

1. Nem "útálja" a zsidókat a világon minden nép, legfeljebb egy halom torzagyú hiszi ezt. Ehelyett igen fejlettek a turisztikai, gazdasági, társadalmi, politikai, és kulturális kapcsolataik.

2. Az eredeti, zsigeri európai antiszemitizmusért nagyon sokat tett a közép-és újkori katolikus egyház, a korai reformátusok.

És néhány világi uralkodó, akik pazarló életmódjuk, állandó háborúskodásaik miatt gyakran elszegényedvén, a vagyonos zsidókat egyszerűen kirabolták, és kiűzték őket az országaikból (a biztonság kedvéért mind, nem csak a kiraboltakat), nehogy okvetetlenkedni kezdjenek, ezáltal jutva pénzhez (amit mellesleg éveken belül elvertek, így nem lévén mást kirabolni, nekiestek a szomszéd országoknak).

3. "kiválasztott nép" vagytok. Mondjátok ti, kuncogunk mi.'

- Jó, akkor kuncogj, de azért annyit elárulok, hogy ismét megcsillant félelmetes tudásod "zsidóügyben".

Hadd segítsek:

A "kiválasztott nép" NEM AZT jelenti, hogy az isten őket választotta ki hogy uralkodjanak mindenen, meg hogy ők felsőbbrendűek lennének, hanem ezt:

Az istenük arra választotta ki őket, hogy az ókori (és ezzel egyben a mai) Izrael területét megműveljék, felvirágoztassák, létrehozzák ott saját, erős államukat.

Na, ettől kiválasztott a Kiválasztott Nép.

Annyi hülyeséget irkált ide, hogy az erre való reagálás kimerítené egy könyv kereteit is, ezért már csak egy utolsó dolgot veszek figyelembe:

"Nyugodtan vigyétek a vagyonotokat."

- Mármint, húzzon el innen az összes zsidó, és zsidó vagy izraeli (A KETTŐ NEM FELTÉTLENÜL UGYANAZ!!!) érdekeltségű cég.

Namost, ha ez megtörténne:

A magyar gazdaság úgy omlana össze, mint gy kártyavár, kb. a mostani koszovói szintre süllyednénk. Az izraeli érdekeltségű cégek (meg mások is, természetesen) a rendszerváltás óta akkora befektetéseket, fejlesztéseket hajtottak végre itt, hogy azt önerőből 200 év alatt sem oldottuk volna meg. Nem beszélve a hatalmas piacokról, amiket szintén ők hoztak.

Ezek által több tízezer embernek biztosítanak munkahelyet országszerte, adóznak a magyar államkasszába, és akkora piacokat tartanak fenn, ami az egész világot felöleli.

Jó példa erre pl. a debreceni Biogal gyógyszergyár, amit az izraeli TEVA mentet meg a ledózerolástól a '90-es évek közepén, és csinált belőle nemzetközi léptékű Hi-Tech üzemet, ahol több ezer ember dolgozik, jó fizetésekért (tudom, mert több ismerősöm dolgozik ott).

Végezetül:

Öntől a szokásos tudatlan, képzetlen, olvasatlan, tájékozatlan, minden bajáért másokat, de legfőképp a "zsidókat" okoló mélymagyar hülyeségekre számíthatok továbbra is, attól tartok.

De:

Ha végigolvassa, amit beírtam itt válaszul, és FELFOG belőle valamit, ezáltal meggyúl fejében az a bizonyos szikra, akkor azzal már elértem valamit.

Ha nem...

Akkor maradjon magának, hitesse el magával, hogy ön az übermygar (az mi?), hét farka van, és minden problémájáért a "ZSIDÓK" a felelősek.

Mindenért, kezdve a WC lehúzója leszakadásától családi gondjain át a saját képzetlenségéből és olvasatlanságából adódó nem megfelelő sora miatt.

Egy NEM zsidó, viszont 100 évvel ez előttről német és szerb felmenőkkel rendelkező magyar értelmiségi.

Nechemia ben Avraham írta...

Oké, és ez legyen a végszó, mert az antiszemita névtelen seggfej a legutolsó kommentjében már vagonírozott is minket, ennek engedelmetekkel nem adtam teret,