Oldalak

2008. április 11., péntek

Igazságot szolgáltat a béke vallása - Fotók csak erős idegzetűeknek

Allahnak, az irgalmasnak és könyörületesnek nevében hozták az ítéletet a képen látható nyolcéves fiúval szemben, aki éhségében kenyeret lopott a teheráni piacon.




Büntetésként azt szabták ki, hogy - mivel még kicsi - nem vágják le a kezét, hanem csak megnyomorítják azt, hogy soha többé ne tudja használni. Az ítéletet egy autóval hajtják végre: a gyerek kezét alákényszerítik és szétzúzzák a karját.


Nyilván sokakban felmerül a kérdés, hol van ilyenkor a kissrác apja, anyja, hol vannak a testvérei. Miért nem szegül ellen ennek a barbarizmusnak az egész család, a baráti kör, miért nem söprik el ezt az iszonyatos rezsimet, amelynek egyik legfőbb célja, hogy nőkön és gyermekeken vezesse le az önnön elmaradottsága, primitívsége miatti évszázados frusztrációit?


Miért tűrik emberek az iszlám vallásnak nevezett pszichopata téboly igáját százmilliószámra? Netalán azért, mert nekik ez kell?


Igen, úgy tűnik, nekik ez kell.


Meg hogy olajállamban éhező gyerekek kenyeret lopjanak. Ez utóbbiért nyilván a globalizmus, valamint a cionista entitás (a.k.a. Kis Sátán) és az Egyesült Államok (úgy is, mint: Nagy Sátán) hibáztatható.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Konrad írja:

Hát...

Azt nem mondom, hogy ennél mélyebbre nem lehet süllyedni, mert lehet, lásd: afrikai állapotok, kannibalizmus, Ruanda, Közép-Afrika, Bokassza császár tettei, Kongó, kicsi gyerekek megerőszakolása és feldarabolása (élve), stb.

De ahol az ilyenfajta "törvénykezés" társadalmilag elfogadott, az az ország lassan eléri a fentebb taglalt állapotokat.

Ja, és még ez:

Hogy lehet, hogy a világ sajtótermékei nincsenek tele ezzel a képsorral, napokon át, valamint az elektromos média nem bőgi hosszan és hangosan világgá ezt a...

..nem is tudom, minek nevezzem, micsodát.

Csak mindenféle trágár kifejezések jutnak eszembe, de azt inkább nem írom ide.

Névtelen írta...

Mondjon bárki bármit a "csodálatos" iráni népről, ezt az állati mocskot(mert aki ilyet csinál az nem ember) csak katonai csapással lehet felszámolni.

Kovács Katalin írta...

Sabbat előtt néztem meg ezeket a képeket, és nem vettem elég komolyan a figyelmeztetést! Rosszul lettem, gyorsan be is zártam a blogot. Most merészkedtem vissza, de nem találok szavakat, csak amit Forrest Gump mondott:"Van úgy, hogy az embernek nincs elég köve!"Nem hiszem, hogy ezt lehet kommentálni.

Unknown írta...

Csodálatos ez a blog! Az arab-iszlám pedig a legaljasabb mocsok amit csak a Sátán ki tudott eszelni és a pedofil szadista muhhamad(szándékosan kisbetűs és torzított helyesírással) szülöttén keresztül az emberiségre zúdított! Bem normális aki fel képes venni a muslim vallást! Visszaút már nincs csak a halál az idiótákra!