Oldalak

2008. augusztus 27., szerda

Pershing tábornok módszere


„Black Jack” Pershingről a legtöbbünknek a róla elnevezett amerikai rakéták jutnak eszünkbe, amiktől a ruszki bolsik annak idején kiütést kaptak. Pedig a tábornok jelek szerint ismerte az iszlámmal szembeni bánásmód egy hatékony formáját is.

A huszadik század elején történt; bizony, az iszlám már akkor is gondot jelentett, holott Izraelnek még nyoma sem volt, sőt, egy javíthatatlan fantaszta, aki a zsidó állam létrehozataláról gondolkodott, még azt sem tartotta ekkoriban kizártnak, hogy azt Ugandában alakítsa meg…

John Joseph Pershing (1860-1948) odahaza a lázadó sziú indiánoknak lépett igen határozottan a bütykére, majd sokfelé szolgált a világban, és részt vett egy sereg háborúban. Az 1911. esztendő épp a Fülöp-szigeteken találta, ahová akkor másodjára vezényelték. Egy amerikai helyőrség parancsnoka volt, nem a legkönnyebb helyzetben, miután a garnizon ellen folyamatosan terrortámadásokat intéztek a fülöp-szigeteki iszlamisták.

Pershing – ahogyan az egy ízig-vérig katonaemberhez illik – nem sokat tökölt. Nem töltötte az időt azzal, hogy tucatszám gyártsa a hasznavehetetlen béketerveket, és agytrösztöktől sem rendelt tanulmányokat arra nézvést, vajon a muzulmánok miért utálják az Amerikai Egyesült Államokat. Falat sem húzatott, hogy kívül rekessze a gyilkosokat. És börtönökben sem zabáltatta fel velük az adófizetők pénzét.

Elsősorban ötven terroristát fogatott el embereivel, és azokkal megásatta a saját sírjukat. Azután kiköttette őket a klasszikus kivégzési pózba, amiből azonnal tudhatták, hogy agyon lesznek lőve. Azután leöletett egy sereg disznót, fogott ötven puskagolyót, és azokat egyenként disznóvérbe mártotta. Az iszlamista gyilkosoknak nincs azzal problémájuk, ha kezük könyékig véres, amíg az a vér zsidóé vagy keresztényé, azt azonban aggályos gonddal kerülik, hogy bármiféle érintkezésbe kerüljenek a sertés bármilyen részével. Hiszen ha ez haláluk előtt történik, úgy nem a muzulmán paradicsomba jutnak, hanem a muzulmán pokolba.

Pershing tábornok aztán tüzet vezényelt, és a disznóvérben tuningolt golyókkal agyonlövetett negyvenkilenc terroristát. Aztán a frissen leölt disznók bőrébe csavarta földi maradványaikat, így temettette el azokat. A hullák tetejére szóratta a belsőségeket és egyéb sertésmaradványokat. A gigantikus tor végén azután futni hagyta az egyedül – hírmondónak – meghagyott terroristát, aki szaladt is vissza az elvbarátaihoz, és elmesélte, mit tapasztalt.

A Fülöp-szigeteken ezután negyvenkét éven át nem hajtottak végre újabb iszlamista terrortámadást.

35 megjegyzés:

Névtelen írta...

Konrad írja:

Nem is értem, egy ilyen cikket miért nem jelentet meg egyetlen hivatalos média sem...

:)

Névtelen írta...

Szörnyülködve figyeljük, hogyan követnek el bestiális gaztettekek a muzulmánon terroristák a keresztények ellen a Fülöp-szigeteken napjainkban is. Milyen nagy szükség lenne ma is ilyen határozott tábornokokra , mint Pershing volt hajdanában. És sajnos időközben az iszlamista terrorizmus gyakorlatilag globális fenyegetéssá vált.Szomorúan látom azt is, hogy egyes zsidó származású politikusok és értelmiségiek -leginkább európában-még ma is védelmükbe veszik a muszlimokat. Jó érzés látni, hogy ezen blog szerkesztői máshogy látják mindezt, és valaki végre néven nevezi a dolgokat, nem "dehátezalapvetőenabékevallása" kezdetű elcsépelt, nehezen alátamaszthetó kifogásokkal jön. Sterintem az iszlám ugyanis nem az utóbbi években vált olyanná amilyen. A kezdetektől fogva ilyen volt.

Névtelen írta...

Na ezen jót röhögtem, de sajnos csak legenda.

Nechemia ben Avraham írta...

Konradnak: a poszt politikailag - enyhén szólva - inkorrekt.

Nechemia ben Avraham írta...

Névtelen hozzászólónak: a blognak szerény személyemben csak egyetlen szerkesztője van, aki az elismerő szavakat hálásan köszöni.

Nechemia ben Avraham írta...

"Na ezen jót röhögtem, de sajnos csak legenda."

Ebben nem vagyok biztos. Amikor legendáról van szó, és rákeresünk a neten, akkor két dologra lehetünk figyelmesek. Az egyik az, hogy a legtöbb beszámoló azonos, ugyanis a legtöbben lusták, és szó szerint lekopizzák az infót (a legtöbbször a Wikiről). A másik pedig az, hogy valahol fel is merül általában, hogy ez csak legenda. Itt én ilyet nem tapasztaltam. Több forrás egymástól eltérően számolt be a dologról, de a főbb vonások megegyeztek. Utánanéztem az iszlamista babonának is, miszerint valóban ennyire fosnak-e, hogy disznóval érintkezvén gondok lesznek a paradicsomukkal, és csakugyan gondok lesznek. Én elhiszem a történetet, ha viszont bizonyitani lehet, hogy csak legenda, akkor nyugodtan tegyétek meg itt, ez nem tabu, ha egyszer tévedek valamiben, arra hivjátok fel a figyelmet, mint ahogy eddig is megtörtént néhány alkalommal.

Névtelen írta...

Konrad írja:

Azért ez is jellemző, figyelem:

"A Fülöp-szigeteken ezután negyvenkét éven át nem hajtottak végre újabb iszlamista terrortámadást."

"Ezután", vagyis 1911 után 42 éven át.

Ugye, ez 1953-ra esik.

Nézzük csak, mi volt nem sokkal az előtt a Fülöp-szigeteken?

- Hát a gonosz, elnyomó, szadista gyarmatosítók pár évvel korábban vonultak ki aról a területről.

Azután el is kezdődtek az iszlamista merényletek.

A gonosz, elnyomó gyarmatosítás, mi?

Tudjátok, a Brian életében:

"Mit adtak nekünk a Rómaiak???"

Nechemia ben Avraham írta...

Konrad, a filippinókra nézvést ezt nem tartom igazságosnak. Ők államalkotó nép, szemben mondjuk a fekete-afrikaiak többségével. Az ottaniak gyarmatositok nélkül is meg tudták szervezni az életüket, miként Ázsiában mindenütt. Előbb volt államuk, mint a magyaroknak. És működött is. Az iszlám viszont az 1500-as évek óta fertőzi ezt a szigetcsoportot, de igazán komoly eredményeket nem tudott felmutatni. Indonéziát meghóditotta, de a Fülöp-szigeteket nem tudta meghóditani. Azt viszont el tudom képzelni, hogy a független állam nem tudott akkora hatékonysággal fellépni a terroristák ellen, mint az amerikaiak, akik egyébként nem gyarmatositóként voltak a Fülöp-szigeteken, hanem protektorként. Gyarmatositóként előtte a japánok voltak jelen, hát amit azok műveltek, persze hogy alattuk az iszlámnak annyi esélye se volt, mint fingnak a tornádóban.

Névtelen írta...

"puskagolyót disznóvérbe mártotta. Az iszlamista gyilkosoknak nincs azzal problémájuk, ha kezük könyékig véres, amíg az a vér zsidóé vagy keresztényé, azt azonban aggályos gonddal kerülik, hogy bármiféle érintkezésbe kerüljenek a sertés bármilyen részével. Hiszen ha ez haláluk előtt történik, úgy nem a muzulmán paradicsomba jutnak, hanem a muzulmán pokolba.
-------------
Ez az,ez a megoldás,az arab tömeggyilkosok ellen,akik még midig a középkorban élnek!
Hiszen 1200 után megállt az arab kultura fejlődése!

Névtelen írta...

A Fulop-szigeteken 500-600 ezer ember halt meg mire az usa stabilizalta a hatalmat vannak is rola kepek ahogy amerikai katonak tobb meter magas csont halmok elott vagy rajtuk allva buszken terjesztik a demokraciat
csak mert errol nem irtal azert ez is megtortent

Névtelen írta...

Konrad a zsidoknak mit is adtak a romaiak?
ja ok uldoztek el onnan oket es ok romboltak le Jeruzsalemet

Névtelen írta...

Konrad írja:

"Névtelen 2008. szeptember 5. 15:49"-nek:

"Konrad a zsidoknak mit is adtak a romaiak?
ja ok uldoztek el onnan oket es ok romboltak le Jeruzsalemet"

- Természetesen nem erre gondoltam, hanem pontosan arra, és abban az összefüggésben, amivel kapcsolatban ez a litánia a filmben elhangzott.

És, A "Brian élete" esetében, lévén szó egy kőkemény politikai-társadalmi szatíráról, itt az egyes mondatokon való szarcséplés végképp nem alkalmazható módszer semmire, még a szándékos terelésre sem, itt betéve kell ismerni az egész filmet.

Tesék megnézni, megérteni, és ÚGY okoskodni...

...vagy pedig kuss.

Névtelen írta...

Konrad írja:

"névtelen 2008. szeptember 5. 15:37":

"A Fulop-szigeteken 500-600 ezer ember halt meg mire az usa stabilizalta a hatalmat vannak is rola kepek ahogy amerikai katonak tobb meter magas csont halmok elott vagy rajtuk allva buszken terjesztik a demokraciat"

1. Kérném, nagyjából évtizedekre lebontva, a XX. század elejétől kezdve, hogyan jött össze ez az 5-600 ezer hulla, ugyanis ez erős túlzás.

2. Kérném, kik követték el a legnagyobb tömegmészárlásokat a Fülöp-Szigeteken, időpontok megjelölésével, és hogy mikor kik voltak a kárvallottak.

3. Kérném a hulla-és csonthegyeken pózoló amerikai katonákat mutató fotók linkjeit (FIGYELEM: HULLAHEGYEKEN pózoló katonákról beszélek, nem egy-két holttest mellett fényklépezkedő katonákat!!!)

4. Kérem, nevezze meg azokat az esményeket, melyek során amerikai katonák félmillió embert halomra öltek a Fülöp-szigeteken, forrásmegjelöléssel, természetesen.

5. Kérném, hagyja otthon, vagy a haverjai körében ezeket az amerika-és minden gyűlölő, idegrohamos, egy-két soros "Igazságmegmondásokat".

Névtelen írta...

Konrad írja:

De érdekes, és milyen tipikus.

Leír valami nagyon nagy "Igazságtudó" egy bődületes marhaságot.

(névtelen 2008. szeptember 5. 15:37)

Ezt valaki számon kéri rajta, de úgy, hogy kutatásmódszertani alapelveket figyelembe véve kéri a válaszokat, hogy lehetőleg ne valami újabb hőbörgést kapjunk az arcunkba.

(Konrad 2008. szeptember 7. 13:24)

A válasz:

Vagy valami anyázás, meg mocskoszsidózás, amit Richárd nem hiném, hogy kipakol ide most, vagy pedig a mély hallgatás, a lefőzött, sértett "Mindenttudó" kusolása.

Azt írtam: milyen érdekes.

Helyesbítek:

Milyen szánalmas.

Jár a mocskos pofája, de amikor valami tudásfélét kellene felmutatni, lásd fentebb.

Névtelen írta...

Konrad hozza a formajat
amit irtam egy konyvben olvastam a cimet nem tudom mert nem az enyem volt (az igaz hogy usa ellenesnek is lehet tartani) a konyv kepregenyszeru formaban adta elo hogy mire is megy/ment el az amerikai adozok penze na es ennak a konyvnek az elejen volt egy kis osszefoglalo usa tortenelembol mert is vannak most rezervatumban az indianok, kis rabszolgasag, a spanyol gyarmatok hogy kerultek usa uralom ala (gondolom csak a o erdekukben volt ez, hogy fejlodjenek) kozep-amerika orszagaiban mit csinalt az usa es stb

na es ha nem 500 ezren(fulop-szigeti allitas) haltak csak 200-300 (usa allitas)ezren akkor mar nem is tortent semmi. Mar ertem mert is velik ugy a "neonacik" ha nem 6 millio zsido halt meg csak 2 vagy 1 esetleg fel millio akkor Hitler mar is jofej.
En meg nem igy gondolom az usa is kovetett el csunya dolgokat nem is keveset, de en nem vagyok fanatikus usa parti.
Nem is zsidoztam es nem irtam rolad semmi sertot, mar regota latom hogy te milyen stilusban irsz es ha azt gondolod, hogy te meg tudsz serteni akkor tevedsz
ha szerinted szanalmas vagyok a te velemenyed, de ez engem nem erdekel

Nechemia ben Avraham írta...

Ettől még nem mentünk előbbre, kedves ismeretlen, mert az Amerika-ellenes vádjaidat semmivel sem tudtad alátámasztani - illetve, ha jól értem, egy képregénnyel. Tagadhatatlanul információhordozó ez is, de azért kéne valamivel szavahihetőbb orgánumot találni. Továbbá részletekbe kéne bocsátkozni, hogy ki volt az a 200-300 ezer, vagy több, vagy netán még ennél is kevesebb, és milyen körülmények között haltak meg? Ha Amerika vivta meg ezt a háborút, akkor kell legyen egy sereg link erről angol nyelven. Nem?

Névtelen írta...

Oké. Erőt vettem a lustaságomon, és kikerestem a Wikiből.

Három év alatt:

In the official war years, there were 4,196 American soldiers dead, 1,020 of which were from actual combat; the remainder died of disease, and 2,930 were wounded.

Tehát amerikai veszteség: 4196 katona, ebből harci cselekményben meghalt 1020, a többi betegségben. A sebesültek száma 2930.

2] There were also 2,000 casualties that the Philippine Constabulary suffered during the war, over one thousand of which were fatalities.

A filippino rendőrség vesztesége 2000 fő, ebből 1000 halott.

It should be noted that total Filipino casualties was at the time and still is a highly-debated, argued, and politicized number.

Vagyis a filippinók kurvára felnagyitják a veszteségeiket.

It is estimated that some 34,000 Filipino soldiers lost their lives and as many as 200,000 civilians may have died directly or indirectly as a result of the war, most due to a major cholera epidemic that broke out near its end.

Becslések szerint 34 ezer filippino katona halt meg, a civilek közül 200 ezren, részint hadicselekményekben, részint viszont kolerajárványban.

Philippine military deaths are estimated at 20,000 with 16,000 actually counted, while civilian deaths numbered between 250,000 and 1,000,000 Filipinos.

A filippinó katonák közül 20 ezren haltak meg, de konkrétan csak 16 ezret számoltak meg. A civil áldozatok számát negyed- és egymillió fő közé teszik.

These numbers take into account those killed by war, malnutrition, and a cholera epidemic that raged during the war.

Ebbe beleszámitották a háborúban megölteket, az alultáplálásban meghaltakat, valamit a már emlitett kolerajárvány áldozatait.

The Philippine-American War Centennial Initiative gives an estimate of 510,000 civilian deaths, and 20,000 military deaths, excluding 100,000 deaths from the Moro Rebellion.

A kétszázadik évforduló hivatalos becslése: 510 ezer polgári személy, 20 ezer katona. De ebben már benne van a háborút megelőző Moro-felkelés összes áldozata, amihez az USÁ-nak semmi köze nem volt!

Kicsit utána kéne nézni,még mielőtt hullahegyekről fantáziálsz. Lehetett max. 20 ezer katona halott, és a háborúban, az az előtti lázadásban, valamint az annak végén kitört kolerajárványban összesen meghalt félmillió ember. Csak erről nem az amerikaiak tehetnek. Az ő saruk lehet vagy 50 ezer ember. Ami egy három éves konfliktusban nudli.

Oszt jó napot.

Ricsi

Névtelen írta...

http://en.wikipedia.org/wiki/Philippine-American_War

nézd meg a veszteségeket(Casualties and losses)

Névtelen írta...

Ricsi:

Ez OK, de szólítsuk csak meg az illetőt újra.

Tehát, a "névtelen" nem USA gyűlölőek.

Igen, hozom a formámat, mert már a f***szom is kivan az ilyenekkel, akik belebőgnek valami marhaságot a világba, ezt számon kérik rajtuk, amire a válasz valamiféle handbandázás, és terelés, meg hogy "...nem tudsz megsérteni...".

Akor újra megpróbálom, mert látom, nem értette meg, mit kértem.

szóval...

1. Kérném, nagyjából évtizedekre lebontva, a XX. század elejétől kezdve, hogyan jött össze ez az 5-600 ezer hulla, ugyanis ez erős túlzás.

2. Kérném, kik követték el a legnagyobb tömegmészárlásokat a Fülöp-Szigeteken, időpontok megjelölésével, és hogy mikor kik voltak a kárvallottak.

3. Kérném a hulla-és csonthegyeken pózoló amerikai katonákat mutató fotók linkjeit (FIGYELEM: HULLAHEGYEKEN pózoló katonákról beszélek, nem egy-két holttest mellett fényklépezkedő katonákat!!!)

4. Kérem, nevezze meg azokat az esményeket, melyek során amerikai katonák félmillió embert halomra öltek a Fülöp-szigeteken, forrásmegjelöléssel, természetesen.


Ha meg egy "könyvben olvasta" a bősz marhaságot, melynek a címére sem emlékszik, abból világosan kiderül, milyen figyelmesen olvashatta.

És jellemző, hogy így, "valami könyvben olvastam..." szintű "felkészültség" alapján merészel ekkora baromságokat ugatni.

Nechemia ben Avraham írta...

Névtelen (vajon miért nem tud mindenki kitalálni magának egy nicket): lásd mint fent. Vita berekesztve. A filippino polgárháború és kolerajárvány áldozatait nem vagyok hajlandó betudni az amerikai agressziónak.

Nechemia ben Avraham írta...

Ja, és még valami. Annak tudatában, hogy a Fülöp-szigeteken már száz éve is irtani kellett az amerikaiaknak az iszlámot, erős a gyanúm, hogy köszönetet lehet nekik mondani, mert ma nélkülük eggyel több iszlám állam lenne.

Névtelen írta...

xyz:

"filippino polgárháború és kolerajárvány áldozatait nem vagyok hajlandó betudni az amerikai agressziónak"

akkor szerintem is zarjuk le a vitat (kettos merce) valaki szerint a nacik nem is oltek zsidokat hat (pedig igen) mindig is voltak hulye emberek es lesznek is

"Ja, és még valami. Annak tudatában, hogy a Fülöp-szigeteken már száz éve is irtani kellett az amerikaiaknak az iszlámot, erős a gyanúm, hogy köszönetet lehet nekik mondani, mert ma nélkülük eggyel több iszlám állam lenne."

a Fulop-szigetek spanyol gyarmat volt mielott az usa el nem foglalta toluk. Ha spanyol gyarmat volt akkor bizony ott keresztenyseg volt az uralkodo vallas es nem muzulman ahogy ma is vagy esetleg azt gondoltad hogy az amerikai katonak miatt lett csak katolikus orszag :)

jobb lenne ha a fejed nem amerika seggeben tartanad hanem utana olvasnal arrol amirol irsz

Névtelen írta...

Konrad írja:

az "xyz" művésznevű, kivel korábban egy másik fórumon még régebben (Napi Dzsihad) meggyűlt a bajunk (és ahonnan el is lett hajtva, ha jól emlékszek...) ezt írja Richárdnak:

"jobb lenne ha a fejed nem amerika seggeben tartanad hanem utana olvasnal arrol amirol irsz"

- Alighanem azt nem vete be a gyomra, miként lehet, hogy a XX. század elején a Fülöp-szigeteken a katolicizmus volt az uralkodó vallás, nem az iszlám, akkor mért kellett irtani ott az iszlamistákat?

Amit, ha az USA és a filippino katolikusok nem tesznek meg, akkor ma ez is egy iszlamista diktatúra lenne, ami valami egyéni pszihopátia jóvoltából oly' kedves a beíró szívének?

A válasz teljesen világos, a beíró kérdése viszont félelmetesen hülye, akárcsak ő maga, ahogy erről tanúbizonyságot tett az imént.

De ha ez így van, akkor az arabbuzi USA-és nyugatgyűlölőnek üzenném:

AZÉRT NEM LETT AZ ISZLAMIZMUS URALKODÓ A FÜLÖP-SZIGETEKEN, MERT ANNAK IDEJÉN, MIKOR A MUSZLIM TERRORISTÁK ELKEZDTÉK AZ ŐRJÖNGÉST OTT, SIKERESEN LENYOMTÁK ŐKET, MINT A BÉLYEGET!!!

Érthető?

Bár mára így is túltenyészett az iszlamista söpredék abban az országban, melynek köszönhetően álandó a terrorveszély arrafelé, és konkrét iszlamista merényletek sokasága történik évente.

Persze lehet, hogy az egy másik "xyz" volt, aki természetesen NEM USA-és Izrael-gyűlölő, NEM antisemita, és NEM iszlamista-szimpatizáns.

Nem. Dehogy.


Ricsi:

Nem tudom, ez ugyanaz az "xyz", akire referáltam az elején, vagy sem, de az a másik egyszer olyasmit írt, hogy a cionizmus ugye, egyenlő a NÁCIZMUSSAL, és hogy a cionizmus bizony egy rettenetes, raszista ideológia.

Szóval, ha ez ugyanaz a f**sz, akkor ennek tudatában kezdj bármiféle vitába vele.

Névtelen írta...

xyz:

konradnal elokerult ujra az antiszemita kartya, ahogy szokott mert mivel nem vagyok amerika parti(mert amerika nem csak a jofiuk elnek szerintem) akkor biztos a zsidokat is utalom es rogton neonaci is vagyok

nem tudom mi a valos eselye annak hogy 1900 korul elkezdte irtani az usa muzulmanokat de azert annak jarj majd utana, hogy az ottani aldozatok hany % volt muzulman

Napi Dzsihadban en nem irtam semmi olyat amit Konrad ir, aki nem hiszi az nezze meg (xyz neven)
nem uldoztek el mindig nyomon kovetem az irasokat csak mar reg nem nyilvanitottam velemenyt

Névtelen írta...

Konrad írja:

"xyz"-nek:

"konradnal elokerult ujra az antiszemita kartya..."

- Nem,nem került elő, hanem eleve ki volt terítve, de nam nálam, hanem tenálad, buddy!

"...akkor biztos a zsidokat is utalom es rogton neonaci is vagyok"

- Ahogy elnézem, igen. Vagy egyszerűen a tipikus magyar "Igazságmegmondó", aki félelmets ismereteit hetente 4-5 másodperces hírmorzsákból és a baráti körében terjengő defektes hőzöngésekből szedi, és természetesen NEM útálja az USA-t, meg Izraelt sem.

Ettől függetlenül, abban a hozzászólásban, melyet elkövetett kettővel feljebb, marhaságot írt, de ezt be ne ismerje!

"Napi Dzsihadban en nem irtam semmi olyat amit Konrad ir..."

- Ezért írtam a figyelmeztetést Ricsinek feltételes módban, és nem csak a Napi Dzsihadra gondoltam, hanem egy másik, jóval kisebb forgalmú fórumra, de ez most mindegy.

"de azert annak jarj majd utana..."

- Jó, majd utána járok.

Bár nem ez volt a lényeg, nem ezért írtam be azt a bizonyos hozzászólást.

De nem érdekes, mert eddigi tapasztalataim alapján egy ilyen értelmetlen, és nem a topikra felelő "válasz" esetében már látom, hogy egy vég nélküli terelés-és rizsa halmaz lesz a vége, mármint ha Ricsi ezt hagyja.

Nechemia ben Avraham írta...

Nem hagyja.

Ezennel ünnepélyesen visszadugom a fejem az Egyesült Államok seggébe, és a továbbiakban kiszórok minden Amerika- és Izrael-ellenes, vagyis antiszemita megnyilvánulást. Aelia Capitolina locuta, causa finita.

:-)))

Névtelen írta...

"3. Kérném a hulla-és csonthegyeken pózoló amerikai katonákat mutató fotók linkjeit (FIGYELEM: HULLAHEGYEKEN pózoló katonákról beszélek, nem egy-két holttest mellett fényklépezkedő katonákat!!!)"

Gyanítom, hogy az illető erre a képre gondolt:

http://www.internationalist.org/jolomassacre1906.jpg

Elemzés a Pershing-legendáról:

http://www.snopes.com/rumors/pershing.asp

Nechemia ben Avraham írta...

Köszönjük a linkeket. Végigolvasni ugyan most nincs időm, de akinek van és érdekli a dolog, tegye meg.

Névtelen írta...

Konrad írja:

OK a kép, de ez EGY ütközet volt, ahol gyakorlatilag az utolsó emberig ellenáltak a lázadók, akikk már ekkor is belevonták a civileket az öldöklésbe (élő pajzs, kényszersorozás, stb).

A fegyveresen ellenálló ellenséget pedig egy háborúban bizony meg szokta ölni az erősebb hadsereg.

Ebben az ütközetben 500-1000 körül volt az ellenséges halottak száma, de ebből nem következik, hogy félmillió (???) hullát prudukáltak volna az amerikaiak a továbbiakban.

Ehhez tervszerű népirtást kellett volna végrehajtani, erre viszont nem került sor (nem is lett volna rá indok).

Névtelen írta...

Oké, hát utánanéztem a hullahegyes fényképet közlő médiumnak.

Remélem, a kommentelő nem haraxik meg a véleményemért, de ez egy trockista szemét:

http://www.internationalist.org/philippinesbangsamorowar.html

Mellszélességgel kiáll a fülöp-szigeteki iszlamista terror mellett, és csakis egy okból: a mostani manilai vezetés USA-szövetséges,a trockisták (hihetetlen, hogy ez az állatfaj még létezzen a huszonegyedik században) pedig mindenkit természetes szövetségesüknek tartanak, aki Amerika-ellenes. Mit számit az, hogy a mohamedánok már pusztán az ateizmusukért kivégeznék őket.

Szánalmas futóbolondok. Ne hivatkozzunk már rájuk...

RICSI (bocs,mint bloggert nem enged be a saját blogomba ez a köcsög blogspot, ezért irok névtelenül.)

Névtelen írta...

"Remélem, a kommentelő nem haraxik meg a véleményemért, de ez egy trockista szemét"

Én véleményt nem mondtam, csak megemlítettem, hogy az illető bizonyára erre a fényképre gondolt.

Névtelen írta...

xyz:

na ez a konyv cime:
http://hungary.indymedia.org/node/5721

Na konrad most antiszemita vagyok vagy nem mert ha eltudod donteni most akkor ugy elem tovabb az eletemet, de figyelj csak a komcsizas kiment a divatbol lehet hogy az is vagyok mert azt mertem irni hogy az usa is csinalt csunya dolgokat

En maradtam volna a temanal de valaki azt irta hogy naci vagyok (vagy csak lehet hogy az)

Nechemia ben Avraham írta...

Figyu, xyz. Most teljesen függetlenül mindentől, az én szerény véleményem szerint: lehet azt mondani, hogy az USA csinált csúnya dolgokat. Mint ahogyan nincs hadviselő állam ilyesmik nélkül. Persze, hogy csinált. De figyelembe kéne venni dolgokat. Például azt, hogy hány ilyen eset volt, milyen volumenű, mennyire súlyos, és össze kéne vetni azzal, hogy az Egyesült Államok kikkel és hányszor háborúzott fennállása óta, továbbá hogy hányszor támadott és hányszor támadták meg őt. Az sem mindegy, hogy milyen célból és kik ellen viselt hadat. Nyilvánvaló, hogy akadtak amerikai katonák, akik követtek el atrocitásokat a második világháborúban a németek, a japánok stb. ellen, hiszen jó néhányukat ki is végezték ilyesmikért - és semmiképp sem veregették őket vállon,mint pl. Sztálin meg Ilja Ehrenburg a tajgai állatokat a több százezer rendbeli nemi erőszakért, rablásért, gyújtogatásért, gyilkosságért, civilek rabszolgasorba hajtásáért és más egyebekért. Ami most eléggé biztosra vehető: az arab államok, illetve az iszlamista terror ellen a huszadik-huszonegyedik században viselt háborúkban a másik fél épp annyira megsemmisitendő fél volt és maradt, mint a nácik a második világháborúban. Továbbá a világcivilizáció, s benne jelesül Európa ellensége nem Amerika, ami nélkül ez a kontinens, irta Oriana Fallaci, nagy valószinüséggel vagy náci lenne, vagy kommunista, és én nagyon könnyen el tudom képzelni a mai helyzet alapján, hogy Amerika harmadszor is kénytelen lesz felszabaditani ezt a földrészt, de immár az iszlám alól. Úgy Afganisztán, mint Irak, vagy Irán vezetése, épp úgy, mint a fülöp-szigeteki iszlamista bandák, az akkoriak és a mostaniak, alja szemét banda, destabilizálták és destabilizálják a világot. Ilyen körülmények között, amikor gyakorlatilag százmilliós tömegű iszlamista fenevad acsarog, és követeli pl. a te hited megváltozatását is annak fejében, hogy meghagyja az életed, Amerikát basztatni enyhén szólva pszichopátia.

Névtelen írta...

"xyz":

Nem tudom, náci vagy-e, de azt igen, hogy állati marhaságokat írtál, tipikusan a Nagy Igazságmegmondókra jellemző tudatlansággal, és arroganciával.

Nem beszélve arról, hogy te voltál az, aki keménykedni meg eszet osztani jött ide, "valamilyen könyvben olvasottak" alapján, aztán sértődött handabandázás következett, miután ki lettél osztva.

Egyébként az oldalgazda elmondta az imént, amit kb. én is mondanék most, szóval nem írom le ugyanezt még egyszer.

Névtelen írta...

xyz:

igazad van ez az eset az elso vilaghaboru elott tortenet vagy 100 eve akkor ilyen volt a vilag (gyarmat szerzes),de akkoriban nem a muzulman terrorizmus ellen harcoltak szerintem mint napjainkban(vagy az angolok/franciak nagyon szar munkat vegeztek a muzulman gyarmataikon)