Oldalak

2008. augusztus 9., szombat

Nem hagyták indulni az iráni srácot az izraeli ellen

Nem versenyzett együtt izraeli riválisával, inkább visszalépett a 100 méteres férfi mellúszás előfutamától az iráni Mohammad Alirezaei, olvasom az olimpia.hu-n. Megfigyelők szerint az úszót a teheráni rendőrállam urai nem engedték elindulni.

Az iráni hírügynökség beszámolója szerint az ország olimpiai bizottsága (INOC) engedélyezte a sportoló részvételét, miután Alirezaei (a képen) az egyes, izraeli vetélytársa, Tom Beeri pedig a hetes pályán indult volna, ezért a két úszó az INOC szerint nem közvetlenül csapott volna össze egymással.

Alirezaei azonban közvetlenül a rajt előtt betegségre hivatkozva visszalépett. Az 1979-es iszlám forradalom óta iráni és izraeli sportolók semmilyen sportágban nem mérték össze tudásukat és nem léptek pályára egymás ellen.

Ha nem Tisa beÁv - röhejes lenne.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Konrad írja:

Az iráni, "félszerzetekből" álló rezsim (félig patkány, félig majom) itt is megmutatja feneketlen aljasságát, mint mindenhol.

Nekik az Olimpia is az eszetlen és céltalan gyűlöletről szól, mint annak idején 1972-ben az akkori iszlámnáci hatalmaknak, és bolsevik cimboráiknak.

Ezek a prehumánok már csak saját magukat tudják alulmúlni.

Lehet, az iráni úszó csak azért nem disszidál abból a tetűfészekből, mert a családján vernék el a port.

Névtelen írta...

nem ez az elso eset. Athemsban a judo vilagbajnokuk Arash Miresmaeili nem volt hajlando megmerkozni Ehud Vaksszal, solidaritasbol a palestinian uggyel. Pedig kapott volna talan raanyat. Igy is kapott 5,000 USD. A President Khatamitol. Hogy milyen ugyes gyerek volt.

Névtelen írta...

Pedig ha jól emléxem, az amerikai focivébén teljesen kulturáltan viselkedtek, amikor az amerikaiakkal kellett játszaniuk. Meg is lepődtem.

Ricsi (nem enged be a saját blogomba valamiért ez a szar rendszer).