Oldalak

2010. november 24., szerda

A palesztinok szerint a zsidóknak semmi közük a Siratófalhoz

A minap csak az első világháború előtt (!) a Szentföldön élt zsidók „maradását” engedélyezte volna a Hamasz egyik főembere; most egy palesztin tanulmány állítja, hogy a Nyugati fal muzulmán tulajdon.



A szerző az Abbász-féle (nyugati parti) palesztin kormány tájékoztatási minisztere, al-Mutavaki Taha, aki a dokumentumról szólva kijelentette: az a Palesztin Hatóság hivatalos álláspontját tartalmazza. Az ötoldalas iromány fejtegetése szerint a Kotelnek semmi köze nincs a zsidósághoz, ezzel szemben az iszlám szent tulajdona.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Konrad írja:


Szevasz, Ricsi!

Meglepődve észrevételeztem az imént, hogy a Miért Cion ismét aktív, és nem egy - két napja...

Aminek természetesen örülök, mert sok jó tippet adott már nekem ez az oldal.


Új nevedből úgy sejtem, valami megmozdult talán... így van?

Akárhogy is, a cikkeket visszamenőleg elolvaqsom, amint tudom. És, hacsak nem kerül az oldal ismét valamiféle "jegelt" állpotba, továbbra is számíthatsz kommentjeimre, meglátásaimra.

Ahogy én is számítok arra, hogy ezúttal tényleg újra indul a Miért Cion.

Na, amiíg nem írok ide, addig is:

Eredményes munkát!


K.

Névtelen írta...

Konrad írja:

- Az újabb hivatalos és nem hivatalos palesztin elmeroppanásban a világon semmi új nincs.

Aki rendszeresen figyeli az izraeli hírportálokat, tudja, hogy az efféle őrültségek, mint amire most ez a rövid bejegyzés is felhívja a figyelmet, mindennaposak palesztinéknál.

Tudjuk, ugye, ezek szerint:

- A "palesztin" a legősibb nép

- A palesztin nép voltaképpen az emberi civilizáció letéteményese, hiszen, az ősi palesztin birodalom területén (??????) fejlődött ki az EMBER, és a KULTÚRA.

- A pallesztin birodalom (WTF???) a legősibb emberi civilizáció

- Jézus palesztin volt

- A zsidók soha nem is voltak ott, csak a 20. században jöttek oda be, és letarolták a virágzó palesztinát, majd a romokat jól elvették az ősi palesztinoktól, és aztán az usákok meg a zsidókok valahogy odaépíttettek egy Hi- Tech országot valakikkel.

- A zsidók csak a 16. században jelentek ott meg.

- opesnyaveguti hépakles (Karinthy után, szabadon)

:((((


Ezt a következetességet... és akik tudják, mi van arrafelé, azt is tudják, hogy ezeket az őrültségeket a palesztinok komolyan is gondolják, tök mindegy, hogy egy mondatuk első fele ellentmond a másodiknak.

A "csodás" arab retorika ereje, ugye...

Névtelen írta...

Lacapc:

Szia Konrad!
hagytam neked kommentet Ricsi egyik posztjánál: Munif úr és a szeretet. Kb. olyan adekvát, minthogy palesztin jómunkás-emberek vakolták a Siratófalat. :)))
Egyébként Ricsi!
Nincs valami véleményed a Wikileaks kiszivárogtatásairól. Ne legyen igazam, de az igazi nagy durranást Izrael ellen, valami anticoinista hírözönre tartogatja szerintem.
Rabinról sem emlékeztél meg. Érdekelne, hogy benned hogy változott meg a naiv-pacifista álláspont.
Addig is: hajrá cionizmus, hajrá Izrael, hajrá Miértcion!