Oldalak

2009. január 15., csütörtök

Papírtigrisnek bizonyul a terrorgeng

A Hamasz magát belügyminiszternek kiadó bűnöző tömeggyilkos vezetője ma tragikus hirtelenséggel kényszerült randevút adni odalenn Sátán főügyész úrnak, akinek e pillanatban nyilván érdekes kérdései lehetnek hozzá. Ezzel megkezdődött a terrorgeng főembereinek ritkítása.

Ugye mindannyian emlékszünk, micsoda fogadkozások mentek nem is olyan régen a bűnbanda részéről? Drágán adják az életüket; az izraelieknek Gáza lesz a temetőjük – és így tovább. Az Öntött Ólom hadművelet lassan a harmadik hetéhez közeleg, a banditákat irtják a fiúk, mint a dudvát, a civil áldozatok számát időjártával sikerült a minimumra szorítani, a médiaháborút pedig most, szemben a két évvel ezelőttiekkel, egyértelműen Izrael nyeri: nem rohangászik láb alatt Gázában a sopánkodó, álnok, képmutató, hazug világmédia, élén a BBC súlyosan arabnyaló riportnernőjével. Diplomáciailag is sikeres Izrael, aki számít, elismeri jogát az önvédelemhez; az arab rezsimek pedig épp csak meg nem tapsolták a síita terrorszervezetet ledaráló Izraeli Védelmi Erőket, amely – napi három órán át – egyoldalúan tüzet szüntet, hogy az alatt segélyezni lehessen a lakosságot (tessenek erre példát mondani az elmúlt hatezer év hadtörténetéből).

Tüntetések persze voltak, mindenütt –Pesten is – az utcára vonultak az arab diákok, kedveseik, valamint az aktuális bolsi és náci párt, de legalább összenőtt, ami mindig is összetartozott. De voltak Izrael-párti tüntetések is, és nem csak Londonban, Berlinben és persze New Yorkban, hanem a Fullánk utcában is. Napról napra kevesebb és kevesebb Kasszám és Grad rakéta hull az Övezettel szomszédos izraeli polgári célpontokra. És ami a legfontosabb – el ne kiabáljam – a hősi halottak száma sem ugrott meg; tegyem azonnal hozzá: a gyászolókat ez aligha vigasztalja.

A Hamasz meg nincs sehol. A nagypofájú hőzöngésből, a tizenötezer fegyveres hősi ellenállásából semmi nem lett. Nem is értem, miért vártunk mást. A terrorszervezet, mint azt sejthettük volna, csak addig volt hős, amíg terhes anyák és gyerekkocsik mögé lehetett bújni, iskolákat aláaknázni, mecsetekben légvédelmi gépágyúkat felállítani, sűrűn lakott épületek közül rakétát kilőni, aztán onnan elszaladni; de abban a pillanatban, ahogyan szembekerültek a jól kiképzett és a nyolcévi tűrés után már kellőképp motivált srácainkkal, odalett minden tudomány. A jelek szerint Allah is elfordította fényességes orcáját a megtizedelt bűnbandától, amelynek sajna most nem jött be az a stratégia, mint ami bejött Libanonban bűntársaiknak, a Hezbollah tagjainak. Azt csak halkan jegyzem meg (mert Ehud Bárákot nem nagyon szeretem), hogy most mégiscsak katonaember áll a védelmi tárca élén, és nem egy lózungokat mondogató, populista marokkói kőműves. A hadsereg nem ment ész nélkül a falnak, önmagát is megkímélte a jelentős vérveszteségtől, a lehetőség szerint a lakosságnak azt a részét is, amit a Hamasz nem lökött két kézzel a golyók elé; akit ez meggyőzhetett, az már meg van győzve, akit nem, azt semmi nem fogja tudni meggyőzni (mint a Humanista Párt szerencsétlenjeit, akik a palesztin meg az iráni helyett – az izraeli nagykövetség elé vonultak tiltakozni, nyilván tévedésből…)

Még nincs vége. Még nincs vége, de hogy már látni a végét, azt onnan tudni, hogy az izraeli politikai berkekből ellentmondó hírek szivárognak ki, van, aki folytatná, van, aki felülne a Hamasz „tűzszüneti ajánlatának”. Véleményem szerint itt ugyanaz érvényes, mint 1945-ben volt Németországban. Az iszlám részéről semmi más nem fogadható el, csakis a feltétel nélküli kapituláció.

Szorítsunk továbbra is a srácokért, és – Gilád Sálitért. Hátha mégis ki tudják hozni onnan.

Go, Israel, go!

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Richárd,ideje lenne már végre,hogy elmenj Magyarországról.Ha úgyis Izraelbe vágysz,hát tessék,senki nem fog visszatartani.

Névtelen írta...

Konrad írja:

Kezdetek óta követem az eseményeket, de a hamasz akkora nullának bizonyult, hogy az alulmúlta minden várakozásomat.

Na persze így van jól.

Jó, tudom, Izrael eddigi katonai műveleteiből mindig jókora fölénnyel jött ki, bárki is volt az ellenség.

De ez a mostani iszlamista banda tényleg a legalja...

Nem csak a Ricsi által is említett nagypofájúskodásról, meg a szokásos iszlám pszihopátiáról van itt szó, hanem az immár 20 éve folyamatosan "kiképzett", agymosott banditákról, akik most megmutatták, mennyit érnek.

Semmit.

Még SAJÁT TEREPEN, UTCAI HARCBAN sem képesek semmiféle hatékony ellenállást felmutatni, ami azért már tényleg túlzás.

Emlékeztek (naná...) a több ezernyi hamszos és egyéb iszlámnáci videóra, ahogy ezeket a prehumánokat "képzik"?

Ahogy megpróbálnak félelmetes gyalogsági erőnek látszani, tűzkarikákon ugrálnak át(pedig a fákon való ugrálás, banánnal a végtagjaikban, jobban illene hozzájuk...), és hasonló látványos, de értelmetlen mutatvánnyal hülyítik magukat, vagy bárkit, aki bevette a baromságaikat?

ÉS MOST JÖN A LEGJOBB:

Ugye tudja mindenki, melyik iszlamista regionális fődiktatúra áll a különféle bandák mögött, így a hamasz mögött is? Kik küldtek a "palesztinoknak" kiképzőket, fegyvereket, vagy a hamaszos gengszterek hová mentek "továbbképzésre", rendszeresen?

Hát iránba!

Ha ezt is figyelembe vesszük, akkor mondhatjuk, hogy ennyit ér az iráni kiképzés is.

Az iráni aberrált törpe, az ahmedináci ezt megsejthette tegnap, ugyanis megmondta ismét a frankót:

"Izrael NEM LÉTEZHET" (???) tovább a gázai hadműveletek után, el fog tűnni, stb, stb, rotty, rotty, röf-röf.

Túl azon, hogy ennek semmi értelme, a majomember tudhatja: élesben csúnyán elbukott az iráni kiképzés.

És igen, ha a 2006-os libanoni háborút a mostani vezérkar (Ashkenazi, Vilnai, Kaplinsky, Barak) kommandírozta volna, így, ebben az összetételben, kb. ez lett volna ott is az eredmény.

Izrael már jó sokszor bizonyította az elmúlt 60 évben, mit tudnak a katonái, mit tud a lakossága, mit tudnak a hadvezérei, ha hagyják őket szakszerűen működni (két kivétel volt ez alól: 1973 október eleje, és a 2006-os libanoni félsiker, mindkét alkalommal a politikai töketlenkedés szólt közbe, elég durván).

Az iszlamisták is jó sokszor bizonyították, mit tudnak. Terroristák, és reguléris hadseregek egyaránt.

Ordítani, rikácsolni, aztán elhullani, a maradék pedig - teljesen függetlenül a ténytől, hogy irgalmatlanul el lettek verve - győzelemről (???) bőg.

Mert hogy a gázai hamaszos geng még élő bandafőnökei máris kijelentették, többször is, hogy "győztek", meg hogy a "győzelem az övék lesz, és ez amúgy is evidencia", és hogy...na, ilyenek.

Ezt teszik most is.

És egyre dühödtebben, egyre reménytelenebbül ordítanak, európai szélsőbalos-kriptonáci bűntársaikkal együtt.

Ámen.

EMA írta...

Ámen ve Ámen...Igy legyen.

Nechemia ben Avraham írta...

Nem értem az első hozzászólót. Komolyan.

Ha a blogszerző nem Magyarországon tartózkodik, akkor nem lesz blogja? Vagy másfajta lesz?

A cikkhez a szerző hollétének mi köze van?

Neked meg ideje elhallgatni. Itt legalábbis.

Névtelen írta...

A blogoddal semmi bajom.Szólás és lelkiismereti szabadság van,ezt a jogforrási hierarchia legteteje,maga az alkotmány rögzíti hazánkban.Mindenki azt mond,azt gondol,amit akar normális keretek közt.Az,hogy én mit gondolok a cionistákról,illetve a meggyőződéses kapitalistákról,maradjon az én kis magánügyem.Úgyis megtudod te is,és elvbarátaid is,ha eljön az ideje.
A blog írása szempontjából a te holléted irreleváns persze.Arra gondoltam csupán,hogy mivel te igazi,Izraeli hazafi vagy,a saját hazádban,a saját népeddel biztos jobban éreznéd magad.Meg ott nagyobb támogatásra találna ez is.Ha pl nem magyarul a magyar emebreknek írnád ezt,hanem héberül Izraelieknek.Ebben semmi rasszizmus nincs,csupán az én észrevételeim,az én véleményem,amit alkotmányos jogomnál fogva ugyanúgy elmondhatok,mint te a saját véleményedet.
Remélem elég korrekt és kulturált voltam.

Nechemia ben Avraham írta...

"Meg ott nagyobb támogatásra találna ez is.Ha pl nem magyarul a Meg ott nagyobb támogatásra találna ez is.Ha pl nem magyarul a magyar emebreknek írnád ezt,hanem héberül Izraelieknek.gyar emebreknek írnád ezt,hanem héberül Izraelieknek."

Nos, ők már Izrelben vnnk, nekik fölösleges lenne ilyeneket rni. Ez a blog elsődlegesen azoknak szól, akik - még - nincsenek Izrelben, de oda valónak érzik magukat. Ez benne van egyébként az első bejegyzésben, amit az egyéves évfordulón megismételtem. A cionizmus fő célja, bármit is hittél eddig, az, hogy a zsidókat Izraelbe vigye, mert a cionista felfogás szerint nekik ez a hazájuk, és nem más ország. De azok számára, akik nem tudják elképzelni, hogy ott éljenek, szintén nagy segítséget jelenthet ez a blog, miután olyan hírekről, történelmi eseményekről olvashatnak magyarul, amik sehol máshol még nem jelentek meg ezen a nyelven. A magyarországi zsidóság túlnyomó többsége nem beszél héberül, és vitathatatlanul magyar az anyanyelvük, tehát ha még olvasnak is angolul vagy más nyelven, azért mindenki a legkönnyebben és legszívesebben magyarul olvas közülük. Héber és angol nyelven az itt megjelenők zöme magától értetődő, nem kell magyarázni és millió ilyen honlap van. Magyarul viszont kimondottan a cionista történelemre érzelmi alapon koncentráló csak ez az egy, noha érzelmi cionista oldalakból, hála Istennek, egyre több van (Asi, Vaddi, Maszada, stb., lásd balra lejjebb).

Unknown írta...

Ad1. Öszintén remélem Magyarországon
nem hoztak az idők folyamán olyan törvényt,mely szerint mindenkinek kötelező minimum 1 cionista érzelmű blogot rendszeresen olvasni :)
Ha reményeim valósak,minek is olvassák azok, akiket irritál Ricsi vagy a többi
cionista véleménye?
Ad2. Ha magyarok milliói élhetnek Romániától az USA-ig, Szlovákiától Ausztráliáig úgy hogy a szivük magyar maradt, ugyan miért ne élhetnének, magukat zsidó nemzetiségüeknek valló
emberek Magyarországon?Ugyan miért ne dobbanhatna meg a szivük a Hatiqva (israeli himnusz) hallatán, ha törvénytisztelő magyar állampolgárok?
Vagy ha nem törvénytisztelők és pechük van akkor magyar börtönben :)))
Ad3. A cionizmus nem egyenlő azzal,hogy minden zsidót Israelben akar tudni!A cionizmus zsidó nemzeti öntudat!
Ad4. ezernyi oka lehet annak,hogy valaki nem aliyazik!Rokonság,túl öreg már,hogy új életet kezdjen egy minden szempontból szokatlan környezetben,
fél új existenciát teremteni, stb,stb
Ad4. Senki nem állította, hogy Magyarországon a legerösebb az antiszemitizmus.Franciaországban,és még egy csomó iszlámmal erősen fertőzött országban nagyobb vagy legalábbis durvább az antiszemitizmus!
Ad5. Igen, személyes véleményem szerint, az antiszemitizmus új formája
a kritikátlanul egyoldalú Israel ellenesség!Erre legjobb példa ez a mostani gazai hadmüvelet!Éveken át rakétázták Israelt!Most megunta,visszacsapott!Ennél jobban vigyázni,hogy minnél kevesebb legyen a civil áldozat már nem lehet!
Mégis kit cseszeget a szélső jobbtól
a liberálison át a balig mindenki,
Israelt természetesen!
Jobb ha belenyugodtok, Israel meg fogja védeni magát!!!!!
Ad6. Israel sosem állította, hogy nincs atomfegyvere!Israel egyet állított, nem fogja elsőnek használni Israel sose fenyegette meg sem Iránt, sem más országot, hogy
le fogja radirozni a térképről!
Israelt viszont állandóan fenyegetik ezzel!
Ad7 Nem állítom, hogy Israelben angyalkák csinálják a politikát és nem
politikusok. Nem állitom, hogy Israelben angyal minden katona.
Nem állítom,hogy Israelben nincsenek gazemberek,csalók,hazaárulók,stb.
Nem állítom, hogy Israelben nincsenek
szélsőségesek.
Pontosan megvan mindez ugyanúgy, mint a világ bármely más országában!
Csak egyet állítok! Ugyanúgy mint a világ többi népének,jogunk van önálló
nemzetként, független orszában élni!
Jogunk van szimpátiát kapni és adni
a gallutban (nem Israelben) élő,de magukat zsidónak tartó nemzettársainktól(nak)!
Neked viszont,névtelen,nincs jogod
újra és újra feltenni ezt a buta kérdést, "akkor miért nem mész Israelbe?"

Névtelen írta...

Névtelen írja:

"Az,hogy én mit gondolok a cionistákról,illetve a meggyőződéses kapitalistákról,maradjon az én kis magánügyem.Úgyis megtudod te is,és elvbarátaid is,ha eljön az ideje."

Ez úgy hangzik, mint egy fenyegetés... Egy buta fenyegetés. Egy demagóg antikap. fenyegetés. Remélem soha nem jön el az ideje, hogy megtudjuk te mit gondolsz pl. a cionizmusról...

(nem szoktam anyázni, de most azért...)

Névtelen írta...

Kedves Ricsi ! Kivennéd a hsz-em végéről az anyázós részt ? Köszönöm.

Nechemia ben Avraham írta...

Nem tudom törölni, annyira nem fejlett szájt ez. Nekem is szemet szúrt egyébként a fenyegetés, miszerint "Az,hogy én mit gondolok a cionistákról,illetve a meggyőződéses kapitalistákról, maradjon az én kis magánügyem. Úgyis megtudod te is,és elvbarátaid is,ha eljön az ideje", de azért nem válaszoltam rá, mert sajnos már megtudtuk. Megtudtuk 1944-45-ben, és persze most is emlékeztetik rá az embert,minden egyes nemzeti ünnep alkalmával. Csak most már a rendőrség nem áll a másik oldalon.

Névtelen írta...

Konrad írja:

A fegyegetőző újnyilas defekt-és csődtömegre (névtelen, 2009. január 16. 11:00) egy kicsit visszatérve:

Ugye, azt rottyintotta ide:

"mit gondolok a cionistákról,illetve a meggyőződéses kapitalistákról,maradjon az én kis magánügyem.Úgyis megtudod te is,és elvbarátaid is,ha eljön az ideje..."

Ti meg elkezdtek neki magyarázni.

Mi a francnak?

Szerintetek az ilyennel lehet értelmesen beszélni?

Az ilyen csak egyvalamiből ért.

Abból a fajta erőszakból, ahogy most az izraeliek pofán vágták az iszlámnáci terrorgenget, és ahogy remélhetőleg adnak a többinek is, mihelyst lezavarták a választásokat (vagy bármikor, csak minnél hamarabb).

Szóval, szerintem ti ne érveljetek egy főleg zsidógyilkos (és egyéb, szélsőségesen erőszakos és deviáns) indulatoktól, valamint másféle ki nem elégített vágyaktól tajtékzó újnyilasnak, inkább ilyesmit kellett volna üzenni neki:

"Szóval, te zsidókat, kapitalistákat, amerikaiakat, és úgy általában, mindenkit irtani akarsz?

Remek, akkor nézd csak, hülyegyerek:

Kb. 1200 : 13 az állás, ebből a 13-ból is csak 3 esett el tűzharcban, ellenséges fegyvertől.

Látod, mennyit érnek, és hogy jártak a szíved (vagy egyéb testrészed) csücskei?

Ennyi vagy te is, sőt, ti újnácik és iszlamista-szimpatizánsok, ennyik vagytok úgy általában.

És ez vár a többi elvbarátodra is arrafelé, ne aggódj!"

Vagy valami hasonló...

De semmiképpen nem elkezdeni neki magyarázkodni.

Oszt' jónapot.

Ilyen erővel egy dühöngő majomnak is magyarázhatnátok bármit...