Oldalak

2008. október 28., kedd

Ahol a nemzeti himnuszt már nem lehet énekelni

Egy újabb hír, amiről érdemes tudni. Franciaországról lesz szó, pontosabban annak szánalmas maradványáról, írja Konrad

Mivel elég régóta figyelem, hogyan pusztítja el saját magát az euroatlanti civilizáció, és ezt hogyan használja ki az immár vészes léptéket öltő iszlamista terjeszkedés, mindig úgy gondolom, hogy engem bizony nem érhet már meglepetés ebben a témakörben. Ám rendre jönnek a cáfolatok.

Először is tessék elolvasni a cikket, mely ezen a linken érhető el:

http://nol.hu/kulfold/himnuszkifutyulok

Nekem soha sem volt szimpatikus Franciaország. Hogy miért, az nem tartozik a tárgyhoz, de ettől függetlenül az egyik meghatározó euro-atlanti országról beszélünk. Vagyis beszéltünk. Olyan, hogy „Franciaország”, ugyanis már nem létezik, csak névlegesen.

„Sarkozy elnök lefújatja azokat a futballmeccseket, amelyeknek elején a nézőtéren kifütyülik a Marseillaise-t” - indít a cikk, és nem értettem, ez mi lehet. Mi az, hogy kifütyülik a Marseillaise-t Franciaországban? A francia nemzeti himnuszt? Kik? Miért? Mi ez az újabb agyrém? Mert hogy a világ taplóbb népeinek, vagy intelligensebb népek taplóbb egyedeinek szokása ugyan kifütyülni a rivális csapatok himnuszát…na de a SAJÁTJÁT?

Mi ez?

Erről még nem hallottam, de egyből gyanítottam, miről lehet szó. Azért tovább olvastam, és balsejtelmem beigazolódott.

Akkor hát, kedves olvasók, tudjátok meg, hogy Franciaországban egy ideje már nem játsszák a nemzeti himnuszt, legfeljebb sportesemények alkalmával, de akkor is tömeges ordítozás, fütyülés, esetleg rendbontás rá a válasz.

Kik ezek? Kik gyalázzák meg a Marseillaise-t Franciaországban?

Jellemző, ahogy maga a kérdés eleve tálalásra kerül a francia sajtóban:

„A (francia) lapokat nem háborítja fel, inkább elgondolkoztatja 'az átlagosnál sötétebb bőrű ifjú szurkolók' magatartása”

A micsodák magatartása?

Értitek?

„…az átlagosnál sötétebb bőrű ifjú szurkolók' magatartása”!

Sárközy elnök - aki egyébként választási ígéreteit megszegvén az égvilágon semmit nem tett a bevándorló-bűnözés és úgy általában a nem kívánatos bevándorlás megfékezésére - még belügyminiszteri ideje alatt figyelmeztette az akkor éppen regnáló francia kormányt: baj van, mert a lakosságnak immár csak harminchárom százaléka „francia” az országban. Ezt mondta.

Jó.

Tudjuk mindannyian, hogy Franciaország az ultraliberalizmusnak nevezett alattomos szörnyeteg egyik szülőhazája. Tudjuk, hogy a nagyobb társadalmi bajok a hatvanas években kezdődtek ott, amikor a hatóságok hagyták rátelepedni a lényegében céltalan, de annál agresszívabb, szélsőbalosként definiálható, eszement, gyakran berúgott, belőtt fiatal rendbontókat a mindennapokra.

Tudjuk, hogy Franciaországba özönlenek a bevándorlók Észak-Afrikából, az arab-iszlám világból, és azt is tudjuk, ezek a bevándorlók többségükben hogy viselkednek, mit gondolnak az euroatlanti civilizációról, és hogyan használják ki a valóságtól immár teljesen elrugaszkodott európai vezérpolitikusok ostoba, gyáva magatartását.

Tudjuk, mert ők maguk bőgik bele a világba, mi is a valódi céljuk a kontinensen.

De nekem ez a himnusz-dolog akkor is új.

Most képzeljük el, hogy adott egy ország, ahol az őslakosok immár súlyos kisebbségben vannak. Ennek az országnak a fővárosában a nemzeti nyelv immár csak a második leggyakoribb nyelv. Ebben az országban nem lehet előadni a himnuszt, mert ordítozás, hőzöngés rá a válasz. Mert a lakosság nagyobb része nem tűri el többé a himnuszt, és ennek kellőképp állatias módon hangot is ad.

A lakosság nagy része, akik bevándorlók, teljesen mindegy, hogy újak, legálisak, illegálisak, vagy második-akárhányadik generációsok.

A bevándorlók az egykori Franciaországban nyilvános őrjöngésbe kezdenek, ha meghallják a francia himnuszt, ezért valakik valamikor úgy döntöttek, inkább nem is adják elő szinte már sehol a Marseilleise-t. Biztos azért, nehogy tovább bőszítsék vele a „meg nem értett bevándorlókat”, és hogy ilyen módon próbálják építeni a „civilizációk közötti hidat”, valamint eltüntetni a „kultúrák közötti eltéréseket”.

Ez utóbbi biztos, hogy sikerül. A francia (és egyéb európai) kultúrkör ugyanis eltűnik, helyét átveszi a vandál bevándorló-bűnözés, az iszlamisták pszichopata rendszere.

A bevándorlók immár tökéletesen eszement magatartásának okát lehet elemezgetni - ahogy a francia újságok ezúttal is megpróbálják magarázni ezt a gyalázatot - hogy hát identitásukat veszített, útjukat kereső, zavaros ideológiákat követő „emberek” ezek a rendbontók, de itt ez már teljesen mindegy.

Ha egy valaha civilizált állam odáig süllyed, hogy:

- Eltűri a tömeges bevándorló - bűnözést
- Még kedvezményeket is ad az iszlamistáknak, akiknek minél több „feleségük” van, annál több segély jár
- Hagyja, hogy a területén úgynevezett „No Go” zónákat, afféle iszlám gettókat tömegével hozzanak létre a „színesbőrűek”, ahonnan egyszerűen kitiltják a hatóságokat, szétverik az állami-közigazgatási központokat, saját törvényeik szerint élnek-halnak, és ahová államhatalmi képviselő be nem teheti a lábát
- Elnézi, hogy ez a populáció immár teljesen nyíltan fenyegetőzzön, gyalázza a befogadó országot, erőszakoskodjon, temetőket dúljon fel, vezéreik állam-és emberiségellenes bűncselekményekre szólítanak fel minden érintettet, teszik ezt a nyilvánosság előtt, egy percig sem titkolva, mit is akarnak ők valójában

…annak az államnak már majdnem vége.

És akkor jön az információ, hogy a francia himnuszt sem lehet már miattuk előadni.

Namost…

Túl az egész ügy bődületes abszurditásán…

A Himnusz minden országban egy komoly nemzeti szimbólum. Ha odáig süllyed a dolog -amire nem volt még példa a történelemben - hogy egy katonai megszállás alatt nem lévő országban nem lehet játszani a saját Himnuszukat, mert valakiknek ez nem tetszik, annak az országnak lőttek. Annak az országnak nincs többé lelke, nincs többé identitás-tudata, nincs becsülete, nincs semmije.

Nincs jövője.

Hogy ebből az európai vezérpolitikusok mennyit fognak fel? Tessék, itt van egy nemrég készült interjú, mely pontos választ ad a kérdésre:

http://www.brusselsjournal.com/node/3600

címe:

“Islam Is Welcome. Immigration Is Moral Necessity”

És aki előadja:

Jacques Barrot, az EU igazságügyi biztosa!

A francia uniós főpolitikusnak, akinek elvileg látnia kellene, hogyan élik fel saját hazáját a bevándorlók, ez a mondanivalója.

Emberek, ez már nem magyarázható a „politikai korrektség” nevű eszelős téveszmével.

Nem tudom, ez mivel magyarázható. Aki tudja, írja meg.

8 megjegyzés:

Nechemia ben Avraham írta...

De hogy ez a moslék rongy Népszabadság ezt hogy tálalja! Nem csodálom, hogy a szerző inkognitóban van. Csak az vigasztal, hogy egy szép napon ennek is valamilyen Abdullah Husszein lesz a főszerkesztője, ha ez igy megy tovább.

Névtelen írta...

Talán egyszer az ún. "szélsőjobb" értelmes része vállvetve fog küzdeni veletek egy normális, "PC"-ragály mentes világ felépítésén. Sokat kell még változniuk ehhez, persze, de nektek is.

Jól emlékszel még rá, hogy mi volt itt 20 évvel ezelőtt. Miről, hogyan vélekedtünk akkoriban. Tudhatod-e, hogy 20 év múlva mi lesz?

Így vagy úgy, de előbb-utóbb azokhoz fogsz közeledni, akik hasonló értékeket vallanak veled, ez egy elkerülhetetlen folyamat.

Az Úr legyen veled!

Névtelen írta...

Mondok még valami mást is. Talán tetszeni fog neked. Mostanában elég sokat töprengtem a PC-ista ragály mibenlétén. Van egy meglátásom.

A "pc-izmus" valójában nem más, mint egy "vallás". Egy átkozott vallás!!! Ezeknek a saját "szabadságuk" a hamis bálványuk. "Szabadság" alatt természetesen SOHA nem az igazi szabadságot értik, hanem csakis azt a beteges és torz fajtát, ami az egészséges emberek, az egészséges világ, az egészséges élet elpusztítására tör. Ez az ő hamis istenük!

És egy igazi tálib minden fundamentalizmusával küzdenek ezért a hamis bálványukért!

Az euroatlanti civilizációnak vége, végső összeomlása az elkövetkező évtizedek fő témája lesz. A posvány el fog önteni mindent. A romokon új virág sarjad majd, a mi dolgunk pedig szerintem az, hogy ennek a részeivé tegyük a gyermekeinket.

Ha zsidó lennék, komolyan megfontolnám azt az aliját. S bár nekünk nem muszlimjaink vannak, hidd el, ha a mi kisebbségünk többségbe kerül, nekik mindannyian csak gádzsók leszünk.

Nechemia ben Avraham írta...

Néhány reflexió Madárijesztőnek, nem a cikk szerzője, Konrad nevében, hanem a sajátomban.

A szélsőjobb, fajüldöző, fajgyűlölő meghatározások értelmüket veszitik a jelen világban. Összeborulásunkat az ún. magyarországi szélsőjobbal, amiben, úgy látom, reménykedsz, több minden akadályozza. Elsősorban az, hogy a trianonozó, éjjenszálasizó, bakancsos kukagyútogatók gyűlöletének első számú célpontja azért mégiscsak a zsidóság. A cigányt utálják, lenézik, az egy dolog. A zsidót viszont gyűlölik, irigylik és valahol félik is. Ezért nem vallhatunk hasonló értékeket - már amennyiben értéknek lehet nevezni azt, hogy az európai bevándorlást kurva gyorsan le kell állitani, azután pedig el kell kezdeni hazaküldeni szépen mindenkit, aki nem svájci, svéd, angolszász meg ilyesmi, és nem költ az Unióban piszkosul sokat. Továbbá el kell kezdeni dolgozni, harcolni és gyereket csinálni. Miután az EU erre a háromra egyáltalán nem hajlandó, a kontinenst ötven éven belül szétrohasztja az iszlám, és mázlija lesz, ha délen Izrael száll partra, Normandiában meg megint a Nagy Tesó.

Húsz év múlva itt mi lesz? Én nem, az biztos. Egyébként katasztrófa. Ha nem kényszeritik nagyon sürgősen a társadalmi normák betartására a romákat, akkor Magyarországnak vége. Akkor már csak az iszlám fogja őket kényszeriteni, igaz, azok karddal.

A PC nem elmebaj. Kétségkivül messzire ment, de végül is egy kivánatos dologból indult ki, és jogos meg erkölcsös dolog volt. Tiz éve még én is hittem a PC-t, és bizonyos fokig a mai napig tartom hozzá, pl. nyilván nem niggerezek le egy afro-amerikait. De a vadhajtások,pl. amikor tagadják, hogy cigánybűnözés egyáltalán létezik, tényleg hasonlitanak az elmebajra. Ott van előtte,és azt mondja, hogy nincs, és egyre agresszivabb. De hát nehéz az embernek belátnia, hogy tévedett.

Mitya Ivanov írta...

"az ellenségem ellensége a barátom" elve itt nem működik. Mert aki engem akar elpusztítani, az csak az ellenségem lehet

Névtelen írta...

Az iszlam europai terjeszkedeset nem akarjak igazan, es nem is fogjak megallitani. A PC es a liberalizmus szep dolog, de szepen lassan a nemzetek halalat okozza.

Sokfele tarsadalmi problemarol beszelhetunk ma Europaban, de van egy szerintem, amelyik egetobb akarmelyik masiknal: a demografiai katasztrofa, amely nemsokara be fog kovetkezni.

Ugyhogy szaporodni fel!

Névtelen írta...

Konrad írja:

"A PC es a liberalizmus szep dolog..."

- Nem, egyáltalán nem szép.

A PC egy valóságos szellemi pestis, az a téboly pedig, amit ma "liberalizmusnak" nevezünk, köszönőviszonyban sincs a hagyományos európai liberalizmussal.

De még a "rendszerváltó" liberalizmussal sem.

Az viszont tény, hogy amennyiben a "pc" - t nem hajítja még a mi életünkben a szabad világ oda, ahová való - a létező leg retkesebb szemétdombra - akkor az euro-atlanti civilizációnak lőttek.

Unknown írta...

Na akkor erre verjetek gombot, a cikkhez idevág:

http://bama.hu/cikk/191260

Én, aki eredetileg pécsi vagyok, SZÉGYENNNNNNNNN, borzalom, gyalázat.