Oldalak

2009. január 18., vasárnap

Na, most innen hova tovább?...

Tűzszünet egyoldalúan… totálisan értelmetlen kifejezés, hiszen a Hamasz lő tovább, tehát a tűz nem szünetel. Izraeli idő szerint egy óra múlva lép életbe a havlaga, a szerintem totálisan értelmetlen önmegtartóztatás… Mi végre? Mert szavazott az ENSZ? Meddig kell egyáltalán tagja maradni ennek a szervezetnek, amelyet ötven iszlamista rezsim ural? Mi értelme van, azon kívül, hogy a tagságért nyilván súlyos összeget kell fizetni, és New Yorkban sleppet kell nagy pénzeken fenntartani?...



Rendkívül dühös vagyok és frusztrált, Izrael mindig azzal szúrja el, hogy amikor igazán menni kéne, akkor áll meg. 1967-ben, 1973-ban be kellett volna venni Kairót, Damaszkuszt, és menni, amíg a lendület visz. És most is megvolt a lendület. Még ha rengeteg lett volna a hősi halott, megértené az ember, de így? Talán egy jó dolog lesz az önmegtartóztatásban, hogy megbukik a baloldal és jön Netanjáhu, de egyelőre még ez sem biztos.


A pokolba az ENSZ-szel is, de a gyáva és meghunyászkodó politikusokkal is!

24 megjegyzés:

Névtelen írta...

"NA,most innen hova tovább?":Bízom benne a sok feljelentések után az izraeli kormány tagjai, a hadsereg parancsnokai és azok a személyek, akik részt vettek ebben a SZÁNDÉKOS NÉPIRTÁSBAN természetesen a GYILKOLÁSRA BUZDÍTOK is. A BŐR-TÖN-BE! ÉLETFOGYTIGLANI BÜNTETÉSSEL A NADRÁGJUK ZSEBÉBEN!!!
ÉLJEN PALESZTINA ÉLJEN A PALESZTIN NÉP!!! SZABAD PALESZTINÁT!!!
SZEBB JÖVÖT!!!

Névtelen írta...

Konrad írja:

- Ricsi, nyugalom.

Én azt sejtem, hogy most nem úgy lesz, mint a korábbi "tűzszüneteknél".

Ha az iszlámnácik területéről bárki is kilő egy rakétát, vagy egyéb lövedéket Izrael felé, a válasz az Operation: Cast Lead folytatása lesz.

Csak figyeljük, egy napon belül kiderül, max. kettő.

Névtelen írta...

Konrad írja:

Nem is kellett egy napot várni:

http://www.ynetnews.com/articles/
0,7340,L-3657857,00.html

És a java szerintem még hátra van.

A libanoni faszbollah meg feltűnően kussol...

Unknown írta...

- Jómagam biztos vagyok benne, hogy a Likud meg lesz választva, ez itt most nincs abbahagyva, csak felfüggesztve.

- Azért most lett felfüggesztve, mert tegnap aláírták Kondoléza Rízzsel azt a paktumfityfenét és mert jön a MEGAdemokrata CHANGE-Husszein Obamamaci.

- Választás után akárki lesz tuti folytatják.

- Gilad Shalit-ért 1000 foglyot kérnek, kis időn belül meg is kapják, ha még Gilad él; Gilad visszamegy Izraelbe és utána az 1000 fogjot a Moszad elintézi.

A felsorolás természetesen szubjektív,de szinte biztos vagyok benne, annál is inkább, hogy izraeli állampolgárokkal (akiknek már a szülei is ott éltek) beszélgettem erről; a fentiek a velük való beszélgetés tartalmát is tükrözik kivételesen, nemcsak a saját véleményem.

Unknown írta...

Ja, és még valami építő jellegő javaslat:

Szépen kérlek Ricsi, teljesen felesleges a nácik közül akárkit beengedni, moderáld ki a picsába, legalább ezen a blogon had ne ezt a marakodást olvassam, a témán, a blogbejegyzésen vitatkozzunk mi, akik Izrael oldalán állunk, közöttünk legyen vita az Istenit, ne a szokásos Izraelgyűlölködőkkel vitatkozzunk...

EMA írta...

Szerintem is egy szükséges diplomáciai lépés volt, semmi több.
Az erősebb lehet néha nagyvonalú...

Gondolj a filmek tipikus jófiú-rosszfiú párbajaira... az egész úgy megy, hogy mindketten szurkálnak és kapnak, aztán a jófiúnak sikerül földre küldeni a rosszfiút, és ezzel számára a harc eldőlt... mindenki láthatta, hogy ki van felül és ki alul... eztán a jófiú tesz egy félfordulatot, miközben a rosszfiú a tőrét hajitja a jófiú háta felé... csakhogy a jófiú nem esett a fejére, egy aljas ellenségtől nem lehet elvárni, hogy tisztességesen fejezze be a harcot, tehát készenlétbe van, kitér a repülő tőr elöl és egy határozott mozdulattal sziven szúrja a galád ellenséget...
Igy mindenkinek világossá válik, hogy ki volt a gazember, és ki az uriember. Szerintem csak ennyiről van szó.
A földreküldött gazfickó ostobaságára és aljasságára mindig lehet számitani...

Névtelen írta...

Konrad írja:

A nyilas szenny újabb állatias, értelmetlen, értelmi - érzelmi defektes, tudás és agy nélküli megnyilváulása:

"névtelen 2009. január 18. 3:35"

- Jó, van, te szálasi gyermeke.

Van neked két hírem:

1. Az állás 1300 : 13, ebből a 13-ból összesen HÁROM esett el tűzharcban, pedig ezrek vettek részt a városharcban izraeli oldalról.

Szíved csücskeinek elég rosszul áll a szénája, különös tekintettel arra, hogy Izrael kb. ilyesmi arányban verte eddig hülyére az összes iszlámnáci ellenségét az utóbbi 60 évben.

Ennyik vagytok, ennyit tudtok.

2. Izrael az ERŐS, és az is marad, a "palesztin nép", és a többi kecskeszomorító iszlámnáci, valamint a magadfajta európai újnáci bűntársaik pedig a GYENGÉK, és a pofozótsákok.

És azok is maradtok.

Szóval...

Éljen Izrael!

Éljen az euro-atlanti civilizáció!

Iszlamizmus-és iszlámnácizmus mentes Közel-Keletet!

Újnácimentes világot!

Vesszenek az újnyilasok, és az újnácik!

Bör-tön-be mindegyikkel!

Szebb jövőt!

Névtelen írta...

1. A hamasz damaszkuszi vezetését miért nem likvidálták?
2. Próbálkoztak már Izraelbarát milicia létrehozásával Gázában?

Névtelen írta...

Tűzssünet...? nevetnem kell... Életbe lépett és 10 p múlva lőtték Ashkelont... Ma 4-5 kasszam jött...

Névtelen írta...

Örömmel hívom fel a figyelmeteket a volt nemzetközijog-tanárommal, Valki Lászlóval készült interjúra:

http://www.zoom.hu/kulfold/jogos-az-izraeli-onvedelem-36940.html?fejezet=1

A kérdések bárgyúak, de a válaszok jók.

Levana

Kovács Katalin írta...

Kedves Ricsi! Csatlakozom Gábor kéréséhez, ne engedd be a mocskolódó antiszemitákat, menjenek máshova! Unalmasak és ostobák és bizonyos szint alatt úgyse tudsz boxolni! Hiszen fogalmazni és írni sem tudnak.
Szerintem teljesen rendben van a kivonulás Obama beiktatása előtt. Ez nagyon jó diplomáciai húzás szerintem. Konrád és Te mit gondoltok?
Különben is, szerintem a terroristák úgyis lőnek, és akkor...

gzeevi írta...

Érdekes ellentét mutatkozik Névtelen gondolkodásában. Egyrészt az izraelieket vádolja szándékos népirtással, és Palesztína szebb jövőjéért áll ki, másrészt nevetnie kell örömében, amikor az Izrael által egyoldalúan kihirdetett tűzszünetet a Hamasz megszegi, és ismét rakétákkal lövi Askelont. Hát ez valahogy nem megy együtt! A szép jövő és a rakétázás, meg a többi.... Ismét bebizonyosodik, hogy ahhoz, hogy valaki Izrael mellett álljon ki, nem kell feltétlenül zsidónak lennie. Elég egy kis gondolkodási képesség előítéletek és puffogó jelszavak nélkül, nomeg egy csöppnyi tisztesség.

gézé

gzeevi írta...

Ma reggel két érdekes interjú részletet láttam a TV2-es izraeli csatornán. Az egyikben Ismail Hanija Hamasz-miniszterelnök nyilatkozott. Azt mondta, hogy a Hamasz győzött, győzelme fényes és isteni, az első lépés a megszállás lerázásában (a "megszállás" Hamasz-szóhasználatban egész Izrael országát jelenti!) Jeruzsálem, mint a független Palesztína fővárosának kikiáltásában, és az összes menekült visszatérésében.
A másik interjút Chaled Mashal, a Hamasz Damaszkuszban székelő vezetője adta. Ő azt hangsúlyozta, hogy nemcsak, hogy a Hamasz győzött a háborúban, hanem ennél sokkal nagyobb dolog is történt: Izrael veszített!
Sok mindent lehet ezekről a nyilatkozatokról gondolni, pl. Mashal borotvaéles logikáját csodálni, vagy Hanijének még sok ilyen fényes győzelmet kivánni. Egyet azonban meg kell érteni a muzulmán gondolkodást nem ismerő európaiaknak, sőt, sok izraelinek is. Évek óta sulykolják az iszlém agyakba, a gyerekektől kezdve, hogy a zsidók a majmok és a disznók népe. Amikor ez a majom- és disznófajzat katonák lehengerlik Gázát, (vagy Egyiptomot, Szíriát, Ciszjordániát vagy bármilyen arab területet és lakosságot), akkor egy olyan megalázó helyzet alakul ki a legyőzöttek tudatában, amit a közel-keleten dívó igen magas egó és öndícséret nem képes elviselni. A majmok és disznók uralkodnak az egyetlen igaz, felsőbbrendű vallás hívein? Ez kibírhatatlan, és beismerhetetlen! Ebből következően sohasem lesz béke a két gondolkodás között, az araboknak sem az anyagi jólét, sem a csendes napok utáni vágya nem elég, hogy eltűrjenek minket itt, egykori muzulmán földön. Az ő gondolkodásukban nekik minden szabad, pl a rakétázás, mert ők Allah katonái, de ha mi vissza merünk pofázni (= lőni), akkor szörnyű bosszút fogadnak ellenünk. Hát hogy merünk?? Minden veszteségük győzelemnek lesz beállítva (pl Egyiptom máig megünnepli a Jom Kippuri októberi háborúban aratott győzelmét, amikoris a sivatagban bekerített harmadik armia katonái vízért könyörögtek), és így tovább. Ameddig az iszlám ki nem termel egy, a kulturális és történelmi gyökereire büszke, de a Koránban nem fanatikusan hívő, laikus tömeget - nem lesz addig béke és emberi megértés sem a muzulmán és a zsidó, de a muzulmán és a keresztény világok között sem.

gézé

Nechemia ben Avraham írta...

Rebeka, Gábor: rendben van.

Nechemia ben Avraham írta...

Zeévinek: ilyesfajta volt egy kicsit a helyzet a japánoknál is, akiket a rezsimjük azzal riogatott, hogy ha majd megjönnek az amerikaiak, akkor embert esznek, főleg az anyja hasából kivágott magzatot, meg ilyen hülyeségek. És a japcsik annyira agymosottak voltak, hogy amikor megjöttek a megszálló amerikaiak, azon sokkoltak be, hogy kaját meg cigit meg gyógyszert osztanak. Akkora volt a szakadék a propaganda és a valóság között, hogy sokként érte őket.

A palesztin lakosság gondolkodása azért érdekes mert pl. a gázaiak soha nem éltek jobban, mint 1967 és 1994 között, és erre százezrek kell,hogy emlékezzenek; az idősbbeknek pedig arra kell emlékezniük,milyen volt az egyiptomi terroruralom. Tehát nekik nagyon pontosan tudniuk kell, hogy a zsidók nem a majmok és disznók népe, hanem ezen a területen elsőként ők vezették be pl. a terhesgondozást, az anya- és csecsemőgondozást, a védőoltásokat meg még egy pár apróságot. Nézzétek meg a filmeken a gázai Sifa kórházat, az egy ultramodern valami. Vajon a Fatah építtette, a Hamasz vagy netán Szadat? Esetleg Nasszer?

Nechemia ben Avraham írta...

"Érdekes ellentét mutatkozik Névtelen gondolkodásában"ú

Ez a magyarországi nyilas-viceházmester szint 2009 elején, Zeévi.

Névtelen írta...

Konrad írja:

Az iszlám pszihopátia újabb megnyilvánulása:

Mely szerint, a hamasz bandafőnökök "óriási, fényes, gigantikus, anyjukkínja, stb. győzelmet" hírdettek.

OK, erre mások is felhívták a figyelmet (Zeevi), de itt a folytatás:

http://www.jpost.com/servlet/
Satellite?cid=1232292901812&pagename=
JPost%2FJPArticle%2FShowFull

Szóval...

Az iráni törpe főmajomember GRATULÁLT NEKIK a fényességességes győzelemhez!!!

Allah ragyogó segge mégesem fordult hát el az iszlamistáktól, he-he!

Na jó, ez már tényleg szánalom a köbön.

Bár ezt eddig minden iszlamista diktátor vagy bandafőnök eljátszotta, mikor nagyon extrém módon el lettek verve, izraeliek vagy nyugatiak által...

Hát igen.

Iszlamista hadseregeket vagy bandákat egyszerűen nem lehet annyira rommá verni, hogy azok ne "győzzenek"!

Most is 1 : 100 - hoz az emberveszteségi arány Izrael javára (de lehet, hogy még nagyobb), gáza-övezet jelentős része rommá lőve, infrastruktura (már amennyi volt) lezúzva, terrorbanda kicsinálva, de...ők győztek!

Jaj, ne...

:((

Tudom, hogy ez mindig így van, de akkor is, egyszerűen nem győzök csodálkozni a kollektív arab-iszlám pszihopátia ilyentén megnyilvánulásán...

Zeevi:

"Ebből következően sohasem lesz béke a két gondolkodás között, az araboknak sem az anyagi jólét, sem a csendes napok utáni vágya nem elég, hogy eltűrjenek minket itt, egykori muzulmán földön..."

- Érdekelne, hogy ezt a nyilvánvaló igazságot valaha is az iszlamisták fejére olvassa-e valaki a világ tehetősebb országainak vezetői közül (jelenleg a dán Rasmussen miniszterelnökről tudnám elképzelni hogy hajlamos egy ilyen nyilatkozatra, de ő is nyilván tart a többi vezérpolitikus árulásától, és hogy egyszerre esne neki az ultralib, a szélsőbalos, meg az iszlamista).

"Ameddig az iszlám ki nem termel egy, a kulturális és történelmi gyökereire büszke, de a Koránban nem fanatikusan hívő, laikus tömeget..."

- Nem fog.

A helyzetük ugyanis külső és belső okokból egyaránt durván romlik, évrő évre, és egyre kegyetlenebb elhülyülés figyelhető meg az iszlám világban.

Akkor, milyen "laikus értelms tömegre" számíthatunk az iszlám világban?

Névtelen írta...

Konrad írja:

Hahaha, nézzétek az öreg harcost, mit mondott:

http://www.jpost.com/servlet/
Satellite?cid=1232292905717&pagename=
JPost%2FJPArticle%2FShowFull

Különösen ez a rész nagyszerű:

"Nasrallah also claims he has won [in the 2006 Second Lebanon War], but since then he has just been singing. He says their power has trebled, he sits and talks but he dares not fight. We should book him for performances."

:)))))

Unknown írta...

Én is még szeretnék kívánni sok ilyen „GYŐZELMET” a Chamasznak és az összes többi terrorfanatikusnak.
A Chamasz terrorszervezetből – köszönve a Tzahalnak – terrorklub lett :), (ez olyan jól hangzik, le is írom még egyszer: terrorklub, vagy nevezzük terrorcsipetcsapatnak :) )- nagy szájjal, ami jelenleg a totális legyengülését azzal próbálja
-nyugati civilizáció számára igen gyengén-
takarni, hogy nyertek :-)))))
Ezt csak a fanatikusaik nyelik be. Vagy azok se?!
Éppen Ők mutogatnak „sokkoló képeket” ezerrel a világmédiába bőgve… és óriási kiterjedésű romokat… de Ők nyertek… ész megáll na.
Gyerekek, olyan nevetséges ez az Iszmanil Hanijje, hogy arra már nincsen szó.
Remélem a Tzahal, és talán a többi állam hada is a jövőben ilyen
„mivoltajeledazóvódában-hátbörge” – szintű cserkészcsapatokat csinál a terrorszervezetekből, UGYANIS IDÉN ŐK A SOROSAK A LISTÁN.
Nincs kegyelem, a terrorszervezet a leggyengébb láncszem – VISZ(ontnem)LÁT!!!

Nechemia ben Avraham írta...

Miért, mekkor V betűket mutogatott Arafat Bejrútból kifelé takarodván. És hogy mondta, hogy ők győztek. Athénban... Röhej.

Névtelen írta...

Konrad írja:

Az arabok meg az iszlámnácik MINDIG "V" betűket mutogatnak, ha kamerát látnak.

Teljesen függetlenül attól, hogy mi történik éppen.

Ez olyasmi reflex, mint a Pavlov kutyájánál a csengőhangra történő nyáladzáás, vagy a majmoknál valami hasonló, ha banánt látnak.

Névtelen írta...

P

"Izrael az ERŐS, és az is marad, a "palesztin nép", és a többi kecskeszomorító iszlámnáci, valamint a magadfajta európai újnáci bűntársaik pedig a GYENGÉK, és a pofozótsákok."

KOnrád, a fanatizmus eszement szemellenzőjén keresztül elfelejti, hogy semmi nem állandó. Nem is oly régen nem egészen ez volt a történet, mint ahogy valószínűleg nem is ez lesz.
Iszlámnáci meghatározás nem egészen értelmezhető kifejezés.
Nem névtelen védelmében, de nem mindenki antiszemita aki nem fentartás nélkül támogatja Izrael politikáját.

Névtelen írta...

Konrad írja:

névtelen 2009. január 26. 18:10:

Újabb Igazságosztó - Mindenttudó.

OK, hadd nézzem csak:

"Iszlámnáci meghatározás nem egészen értelmezhető kifejezés"

- De igen, az, már ezerszer írtam erről én is, mások is ezen a fórumon, és egyéb helyeken szintén. Tessék megkeresni.

Ja, és biztosan tisztában van a beíró három ténnyel:

1. Az olvasni tudó iszlám népességek (az összes muszlim kb. 50 százaléka !!!) körében a Mein Kampf igen előkellő helyet foglal el az olvasmányaik listáján, évtizedek óta. Sőt, vannak olyan iszlám diktatúrák, ahol ez az épületes "mű" kifejezetten best-seller.

2. Az "ialamo-faschism", és az "iaslamo-nazism" az angolszász politológiában évek óta jól körülírható, a szakma által bevett, és használt fogalmak.

3. Több iszlamista diktatúra tudatosan a korabeli német náci propaganndát feléhasználva, és azt az iszlámhoz igazítva őrjíti saját népét, ahogy erről videofelvételek ezrei tanúskodnak.

Tessék rájuk keresni a videomegosztókon, és a "Jihadwatch" oldalán (ez utóbbi igen széles archívummal rendelkezik ebben a kérdésben, és további lionkeket is megad).

"KOnrád, a fanatizmus eszement szemellenzőjén keresztül elfelejti, hogy semmi nem állandó..."

- Nem, nem felejtem el. Tudom, hogy így van. Nézze csak:

1. Az iszlám rövidesen a mostanoinál is sokkal rosszabb helyzetbe fog kerülni, a saját hibájából. Szóval, biztos, hogy "semmi nem marad így", bizony!

Hogy miért?

Rengeteg szakirodalma van a kérdésnek, magyar nyelven is hozzáférhető elég sok (Bernard Lewis, Rostoványi Zsolt, Amin Maalouf, stb)

2. Hogy Izrael és az iszlamista diktatúrák helyzete milyen tendenciát mutat, azt meg az utóbbi 60 év közel-keleti politika-had-társadalom-eszme-és gazdaságtörténetének alapos ismeretével át lehet látni.

Alapozásnak úgy 5 év tanulás meg is teszi (egyetemi szinten, természetesen, de még úgy 4-5 évet nem árt rágyúrni azután sem ezekre a témákra).

Történeti távlati előzményekként pedig tanulmányozza az utóbbi 1400 év ide tartozó eseményeit.

Ja, és az angol nyelvet is illik tudni úgy közép-felsőfokon, lévén aktuális információkat hiteles forásokból legjobban ezen a nyelven kaphat, nem bszélve a kincset érő angol nyelvű szakirodalmakról, szakcikkekről, doktorikról, stb.

Ha mindezzel megvan, jöhet vissza, és oszthatja az eszet.

"Nem is oly régen nem egészen ez volt a történet, mint ahogy valószínűleg nem is ez lesz..."

- De igen, nagyon úgy néz ki, hogy marad így. Hogy miért, azt fentebb röviden vázoltam, referenciákat megadtam.

Egyébként el kell az urat keserítsem, mert most idézett mondatának első fele sem igaz.

Ugyanis Izrael az USA nélkül is megállta a helyét az iszlamista támadásokkal, terroral szemben, megalakulása óta jó sokszor.

"...de nem mindenki antiszemita aki nem fentartás nélkül támogatja Izrael politikáját"

- Erről is volt már szó, nem is kevésszer, és a külföldi médiák is elég sokat foglalkoznak a kérdéssel.

Na jó, akkor 7-10 év múlva hajlandó vagyok önnel erről érdemileg társalogni, mert jelenleg önnek erről az egészről legfeljebb nagyon halvány elképzelései vannak.

Az meg igen karcsú.

Főleg a nyugat VS iszlám témakörben.

Névtelen írta...

P Konrádnak,

Konrád mint egy pókerjátszmában ömleszteni kezdi a hamis tudás illúziójának faarcát, és önti a neveket, fogalmakat és az ismeretek hiányára utaló dölyfös, valami elképesztően lekezelő üresség magabiztos blöffjeit.

Majd évek mulva hajlandó vitatkozni...

Egy két tény azért hátha történik valami.
Annak ellenére , hogy a Mein kampf a palesztin lakosság körében ténylegesen a hatodik legnagyobb példányszámban eladott könyv az arab világban messze nem az.Sőt....

Mivel a terjedelem szűkös az 1400 éves történelmi távlatot szűkítsük le ezer évre és koncentráljunk kizárólag az Ön által deviánsan imádott földdarabkára...

Az első ezredfordulón arab és zsidó lakosság a legnagyobb barátságban élt egymás mellett, olyannyira, hogy az első keresztesháború idején 1099 ben együtt védték Jeruzsálemet és együtt is mészárolták le őket. Aztán nem is tértek vissza egészen addig amíg Saladin vissza nem foglalta a város majdnem száz év múlva.Eztán igazi virágzásba kezdett a zsidó közösség, de az igazi reneszánsza a 15. 16 században volt amikor szívesen fogadták a nagy számú zsidó embereket amikor kiűzték őket a Spanyol Birodalomból, és a szíves fogadás az Ottomán birodalom részéről volt tapasztalható. 700 év telt el békességben és közös fejlődésben amikor, hogy hogy nem az Ottomán Birodalmat legyőzték az I Világháború során és ekkor megérkezett civilizációnk "demokratikus exportja" az Angol Birodalom. És még ennek első éveiben is békességben éltek egymással, melynek kézzelfogható manifesztálódásai is jelenkeztek /Beit Hakerem/
Sajnos az akkori jeruzsálemi imám Husseini radikálisan szélsőséges nézeteivel és militáns fellépésével megtalálta azokat a náci ideológiai elveket melyek segítségével, és később nem utolsó sorban Berlin anyagi támogatásával komoly ellentéteket szült az addig békében élő két népcsoport között. Próbáltak írók, és kutatók rámutatni közös gyökerekre a radikális iszlám és a nácizmus között ezek inkább kognitívra sikeredtek /Dr. Trifkovic/de ez egy hosszabb fejtegetés lenne amhihez semmi kedvem.

Fenntartom továbbra is, hogy az iszlámnáci egy olyan szóképződmény melynek komoly tudományos háttere nincs. Egyébként az iszlámmal nem is egyeztethető össze a náci ideológia, Konrád gondolom végtelen műveltségében ezt bitos tudja. Az pedig, hogy a szélsőségesek ezt akár még ideológiai alapnak is tekintik az Arab világban az nem általánosítható az egész Arab világra, mint ahogy néhány katolikus pap beteges vonzódása a kisfiúkhoz, vagy egy zsidó telepes eszement hörgése Jézus kivégzése felett érzett büszkeségében sem általánosítható sem a keresztény sem a zsidó nép jellegzetességére.

Melyik mondatommal emlíettem USA-t?

"Iszlámnácik területe" általánosított kifejezés mennyiben különbözik a "rasszista zsidók területe" kifejezéstől?

Aki egy ilyen rövid hozzászólásban tudásával, iskoláival és rendkívül mély tudásával kérkedik az azért teszi mert írása egyéb tartamából nem derül ki világosan ez létezik egyáltalán. Valószinűleg rendkívül felületesen és hiányosan....

Én elismerem, hiányosságaim rendkívül nagyok tudásban ismeretekben és tapasztalatban...nem szégyellek tanulni, megismerni, véleményt formálni pedig egyáltalán nem akarok.

De, Konrád tanítson engem és megpróbálom elképesztő tudása morzsáit magamba szívni...ereszkedjen le hozzám és dadaista módon próbálja elmagyarázni betegesen egyoldalú imádatát isten igáját szenvedő népe bűneit istenítő hozsannái megértéséhez.....