Oldalak

2009. január 9., péntek

Kedves antiszemita! Hogyan bojkottáld az izraeli árukat?

Az izraeli áruk bojkottja, ez a naiv, gyermeteg, szánalmas ötlet sokszor önmagukat igen komolyan vevő emberek részéről merül fel. Ha háború, akkor bojkottáljuk a rosszat. Igen. Nos, nekem könnyű dolgom volt ma reggel a Kaiserben, mindössze arra kellett figyelnem, nehogy iráni datolyát vegyek török helyett. De mi lesz veled, kedves antiszemita?

Elsősorban el kéne vágnod magad a külvilágtól – ami talán nem is tenne rosszat –, nem kéne kommunikációval foglalkoznod. Gondold meg, amikor bekapcsolod a tévédet és válogatsz a csatornák között: könnyen lehet, hogy nem egy adást az izraeli Ámosz műholdnak köszönhetően tudsz fogni. Ha erre ügyeltél, gondold meg, mielőtt bekapcsolod a számítógépedet. A Pentium MMX chiptechnológiát Izraelben tervezték. Úgy a Pentium-4 mikroprocesszort, mint a Centrinót teljes mértékben Izraelben tervezték fejlesztették és gyártották. Ha a gépedben Pentium van, azt nagy valószínűséggel ott is készítették.

Miután meggyőződtél arról, hogy a számítógéped a szabadságszerető arab világ készítette, s az mentes mindennemű cionista mételytől (mint ez itt, balra), nyugodtan bekapcsolhatod, de ismét álljon meg fürge ujjad egy pillanatra, ha netán messengereznél, mert az AOL Instant Messenger ICQ megint csak nem fér össze világnézeteddel s -látásoddal. Az esetben, ha fel akarnál hívni valakit, ragaszkodj a vonalas telefonhoz, hiszen a mobiltelefont és magát a mobiltelefóniát a Motorola izraeli leányvállalata fejlesztette ki. Ugyanez áll a hangpostatechnológiára, tehát jobb, ha az üzeneteidet meg sem hallgatod. Jó hírek különben sincsenek.

Ha elkap az influenza, ami rövidesen várható, jó előre szólj a patikában, nehogy Teva-gyógyszert sózzanak rád. Igaz, hogy az használ, viszont tudnod kell, hogy a Teva izraeli cég, ami már évek óta jelen van Magyarországon – sőt, a New York-i tőzsdén is. A világért se vegyél tőlük senkit, hívj inkább garantáltan magyar javasasszonyt. Ha történetesen Cardo matrac van az ágyadban, ki vele, mert hiába a legkényelmesebb a világon, az, hogy Győrben gyártják, csak ravasz zsidó csel, ez a cég valójában izraeli. Kukoricacsuhéjjal töltött zsákvászon, az kell neked, nem Cardo matrac. S egy füst alatt a gyereked légzésfigyelő készülékétől is szabadulj meg, lehet, hogy az is Made in Israel. Így legalább éber maradsz, és oda tudsz figyelni, ha a zsidóbérenc kereskedők át akarnak vágni valamivel. Így például a fagyival, ha mégsem kapod el az influenzát. A Magnumot is forgalmazó Algidát leánykori nevén Straussnak hívják, és… na, nem folytatom, eredetileg milyen márka is ez. A teljes egészség megőrzése érdekében nézz körül a hűtőben és az éléskamrában, hátha valahol izraeli bor, humusz, halva vagy más csemege bújik meg; haladéktalanul ki vele, ez nem neked való, és különben is, szégyelld magad, már megint multinál vásároltál? Teljesen el vagy kanászodva, fiam.

A bojkott persze csak úgy teljes, ha azt is tudod, mi az, aminek rendszeres fogyasztásával támogathatod a szabadságszerető arab népek (balra) ügyét. Kérünk, bocsáss meg, ha a datolyán kívül momentán csak egy termék jut eszünkbe – de ezt alighanem nagyon szereted, kedves antiszemita:



És ha még nem próbáltad volna, most itt az ideje, érdemes megkóstolni a teveszart. Különféle receptekért fordulj az iszlamista honlapokhoz, nagy szeretettel fogadnak majd.

84 megjegyzés:

Névtelen írta...

Konrad írja:

Ricsi:

- És folyamatos röhögőroham elleni oltóanyagot hol lehet venni, miután ezt a cikket elolvastam?

:)))))))

Névtelen írta...

Ez tényleg teveszar vagy csak hülyitesz?

Névtelen írta...

Na de ha vége a judeokereszteny civilizacionak, a teveszar ertekesebb lesz mint a pentium meg az osszes tobbi amit felsoroltal... AOL messengerrel tudsz futeni bameg?

Nechemia ben Avraham írta...

Konrad: ez majd egy későbbi cikk témája.

Nechemia ben Avraham írta...

Névtelennek: tényleg az. A felvétel a gizai piramisok tövében lévő teveklozeton készült.

Másik névtelennek: most legalább tudjuk, mire megy ki a játék... Na, jó szombatot mindenkinek.

:-)

Névtelen írta...

Bocs egy másikhoz tettem be ott töröld légyszi

Ismeritek azt a viccet, amikor vitatkozik a görög meg az izraeli régész? Az első azt mondja: "figyelj, a miénk olyan ősi kultúra, hogy leástunk Róma mellett és megkövesedett telefondrótokat találtunk."
Kérdezi az izraeli kolléga:
"Na és ez mit bizonyit"
Mire az olasz "Ez azt bizonyitja, hogy az ókori rómaiaknak már telefonjuk volt.
Mire az izreali:
"Na és mi leástunk Jeruzsálemben és nem találtunk semmit"
"Na és mit bizonyit ez'
"Hát hogy az ókori izraelieknek már mobiltelefonjuk volt"

Carlo

Unknown írta...

Nagyon jó ez a cikked is Ricsi, valami hasonlót vártam már azzal kapcsolatba amit a mi krisztikénk „palesztin” sállal (SSSIIICCC!!!!!! – EZ MI A SZAR???) ordít a világba.
Amúgy ha élelmiszerre célzott ez a női élőlény, akkor el kellene keseríteni, mert egy két rotschild-en kívűl szinte sehol nincs direkt-izraeli import árú.
Amúgy meg dobja ki a PC-jét, telefonját, ne menjen Kenvelo-ba… meg amiket felsoroltál.

MÁS:

Csak egy szokásos megacsúsztatás, SZARVASHIBA:

„Az Amnesty International nemzetközi jogvédő szervezet pedig azért bírálta mind Izraelt, mind a Hamászt, mert szerinte embereket használnak élő pajzsként.”

Mai origo.hu – cikk idézet (09.01.09)

Mutassa meg az A.I. hány izraeli katona pakolt maga elé egy iskolabusznyi diákot…
(persze csak a pofámat járatom feleslegesen, csak ez most megint kibaszta a biztosítékot Nálam)
Az emneszti internesönölt és a grín píszt is egy nap oszlatnám fel és küldeném el őket kapálni, mondjuk Darfurba, Nigériába, Iránba…

Névtelen írta...

A cionista métely, az nekem nagyon bejön! Nem tudjátok hol tudnám magam jól megmételyeztetni?

Nechemia ben Avraham írta...

Krisztikénk palesztin sállal: erre lehet, hogy felkérek majd valakit.

:-)

Névtelen írta...

Ricsi cikkeit többé-kevésbé heti rendszerességgel szoktam követni és figyelem a reakciókat, véleményeket. Ez az írás viszont annyira tetszett, hogy izgalommal teli napjainkban nem tudok megálljt parancsolni gondolataimnak:

Kedves antiszemita! Hogyan bojkottáld az izraeli árukat?

Egy pár napja önfeledt hangulatban egy kissé lepukkant kocsmába tévedtem két barátommal. A hely zsúfolásig tele volt fiatal - antiszemita kinézetű - fiúkkal s leányokkal. Bőrkabátom láttán két-három percen belül a csapat hangadó alfa-híme lépett hozzánk és rögvest közölte, hogy mi milyen derék magyar emberek vagyunk (?), majd mi együttesen megszabadítjuk drága szeretett országunkat a zsidó megszállástól. Egy kör unicumot fizetett, majd félmeztelenre vetkőzött s közölte: Ez a magyar ember, a magyar test és különben is a Szkíta és a Síta, valamint a Szittya egy és azonos a magyarrral. :-\

- Kedves antiszemita! Hogyan bojkottálnád az izraeli árukat, mikor a saját ellenséged (?) felismerésére sem vagy alkalmas?

- Hogyan bojkottálnád az izraeli árukat, mikor fel sem ismered azokat?

- S végül hogyan szeretnéd felszabadítani szeretett drága hazádat a zsidó megszállás alól, mikor a magyarokat egy muzulmán törzzsel kevered?

Ezek után én nem félek a magyar antiszemitizmustól és másnak sem kell.

A cikkekhez és a bloghoz pedig gratulálok a szerzőnek - aki mellesleg az édesapám!

Névtelen írta...

Amikor Kína ellenes bojkott volt milyen lett volna egy teljes kínai termék/találmány bojkott. Se ruha, papír, iránytű, modern háború (puskapor). Ezek a bojkottok értelmetlen dolgok, tedd nehezebbé az életed mert az majd biztos tönkreteszi az adott ország iparát.

Névtelen írta...

Konrad írja:

"A cionista métely, az nekem nagyon bejön! Nem tudjátok hol tudnám magam jól megmételyeztetni?"

- De igen, nézd csak:

Itt is van egy kis cionista métely:

http://www.12321.co.il/images/articles/shiri_maimon3.jpg

vagy itt:

http://www.jewishjournal.com/images/thecalendargirls_images/art_tayeb-ninette_022208-776305.jpg

esetleg itt:

http://hydepark.hevre.co.il/upload0906/2006919_12424672_1_wa.jpg

De ez is eléggé mételyező:

http://www.kikar-israel.com/images/com_sobi2/gallery/9/9_image_1.jpg

és akkor:

http://www.hrmusic.com/images/shpic.jpg

ÉS AKKOR A CIONISTA ELLENSÉG FŐ HADOSZLOPAI:

http://my.opera.com/Matta/albums/show.dml?id=71333

http://www.maxim.com/girls_of_maxim/girl_template_magnified.aspx?id=1296&ind=0

ÉS MOST FIGYELJETEK, JÖNNEK A LEGSZÖRNYŰBBEK:

http://damncoolpics.blogspot.com/2008/03/girls-of-israeli-army.html

Ajjaj, ez már nagyon mételyező...:))

Szörnyűek, mi?

He-he!!!

Névtelen írta...

CPU: kizárólag AMD van a gépeimben, részben azért, mert régóta tudom, hogy az Intel Izraelben fejleszt (nyilván tök véletlen az összefüggés, hogy a Gróf András is egy ordas cionista), és egyébként bármi más nem-CPU intel terméktől (alaplap, router) is tartózkodom, szintén ez miatt. Volt már példa rá, hogy számítógépboltban hangosan elmondtam az eladónak, hogy ez egy izraeli termék, és olyat nem veszek.

Online chat: ICQ-t, AOL-t és MSN-t nem használok, részben a zsidók, részben a zsidó jellegű Microsoft miatt. Skype-ot és a gmail chatjét szoktam használni.

Mobil: Ez kompletten nem így van. A GSM szabványt a GSM Association nevű, 200 gyártót tömörítő szövetség hozta létre, köztük erősen kisebbségben vannak az izraeli kötődésű cégek. Kifejezett izraeli kötődésű mobilgyártóról nem tudok, de ha lenne, természetesen tőlük sem vennék soha semmit.

Teva: Patikában mostanában nem jártam, makkegészséges vagyok :-), úgyhogy ezzel nem tudok mit kezdeni, mindazonáltal köszönöm a figyelmeztetést, ezek után erre is vigyázom majd.

Teveszarra nincs igényem, meg hát errefelé nem is kapható, de ha Izraelből jönne, hát még annyira se vennék...

Aki izraeli árut vesz, egy népirtáshoz asszisztál. 60 éve titeket irtottak, most ti gyilkoltok... akkor még nem éltem, most viszont igen, és amit megtehetek, meg is teszem. Ellenetek. Mert most már ti vagytok a gyilkosok.

EMA írta...

Hamarosan halat sem ehet az antiszemita:
http://www.168ora.hu/cikk.php?cikk=29158

Nechemia ben Avraham írta...

Madárijesztőnek: maradj egészséges és hosszú életű...

:)

Nechemia ben Avraham írta...

" Kedves antiszemita! Hogyan bojkottálnád az izraeli árukat, mikor a saját ellenséged (?) felismerésére sem vagy alkalmas?"

:-))))

Hány unikumot fizettettek ki a talajgyökérrel, fiam?

Névtelen írta...

Konrad írja:

a madárijesztő kutyaguminak:

"Aki izraeli árut vesz, egy népirtáshoz asszisztál. 60 éve titeket irtottak, most ti gyilkoltok... akkor még nem éltem, most viszont igen, és amit megtehetek, meg is teszem. Ellenetek. Mert most már ti vagytok a gyilkosok..."

- Te meg szimplán hülye vagy, fiam.

Recskázd ezt a dumát nyugodtan, és asszisztálj a saját népét irtó iszlamista söpredéknek, meg a saját gyerekeit izraeliekkel szétlövető iszlám szörnyetegekkel.

Azért, csakis s te kedvedért, ideírom a jelenlegi állást:

790 : 9

Most biztos szomorú vagy...nem baj, felejtsd el az MSN-t...

Jaj, te...szánalom vagy a köbön, főleg, hogy még ezt a humorosnak szánt cikket is komolyan vetted...

Oszt' jónapot.

Névtelen írta...

Konrad írja:

még mindig a madárijesztő Mindenttudó-Igazsághírdető mélymagyarnak:

- Íme, egy feketehumor - karikatúra, miért is van sok civil áldozat iszlamista oldalon:

http://www.jr.co.il/humorpic/pc0171.gif

Na persze, lehet, hogy ez is csak afféle cionista propaganda, mi lenne más...

...ne is törődj vele.


Azért a többi cionista mételyt újra belinkelem, de meg ne nézd, még lemegy a vér abból a hülye fejedből...na, szóval oda.

Ím':

http://www.12321.co.il/images/articles/shiri_maimon3.jpg

http://www.jewishjournal.com/images/thecalendargirls_images/art_tayeb-ninette_022208-776305.jpg

http://hydepark.hevre.co.il/upload0906/2006919_12424672_1_wa.jpg

http://www.kikar-israel.com/images/com_sobi2/gallery/9/9_image_1.jpg

http://www.hrmusic.com/images/shpic.jpg


A CIONISTA ELLENSÉG FŐ HADOSZLOPAI:

http://my.opera.com/Matta/albums/show.dml?id=71333

http://www.maxim.com/girls_of_maxim/girl_template_magnified.aspx?id=1296&ind=0


A LEGSZÖRNYŰBBEK:

http://damncoolpics.blogspot.com/2008/03/girls-of-israeli-ar

Szörnyűséges...áh, ezek is csak propaganda-képek...

:)

Na jó, ijesztgesd a madarakat tovább, másra úgysem vagy jó.

És a cikk végén ajánlott élelmet próbáld mi, neked, és a magadfajtának való.

חנה írta...

Kedves Richárd, köszönet az áldott humorért! Pénteken a felvágott hasú afgán kislánnyal búcsúztam a nettől, s ma ezzel a sziporkázó írással kezdtem. Na, ez a különbség a két kultúra között...
Konrád, a kis "mételyeid "olyan jók, hogy majdnem megfertőztél a cionizmusodda... Ja, már az vagyok :)
Általában a hagyományos női szerepek híve vagyok, de pisssszok jó érzés, hogy ilyen lányok teszik taccsra a kis arab p...-öket...
Milyen lehet ez egy olyan bandának, ahol a nőt kurvának tartják már csak azért is, ha egy férfi szemébe mer nézni???:), hú bele se gondolok, mert olyan jól esik, hogy az már bűn:)
Remélem, a palesztináért tüntetők is szép számmal látták!
Sávuá tov!

Kovács Katalin írta...

Szia Ricsi!
Valami baj lehet a bojkottal, mert sajnos sábeszre már nem kaptam humuszt a Kaiserban. Lehet, hogy a bojkottnak köszönhetően esetleg kapok humuszt, vagy, de ez már túl szép lenne, thinát, hogy tudjak csinálni otthon?
Gratulálok a cikkhez, megnevettettél, amit köszönök!

Névtelen írta...

Ani:

Örüök, hogy tetszett kis gyűjteményem (naná, hogy tetszett, he-he...)

De most tényleg, gondold már el, hogy adott esetben egy pár ilyen csajszika tartóztat le egy halom kecskeszomorítót...

OK, Mazeltov!

Nechemia ben Avraham írta...

Hát nem tudom, Rebeka, a Rottenbiller utcai Kaiser tele volt izraeli cuccal, ötféle Miki, közte humusz és thina is, Dorot fagyasztott zöldségek stb.

חנה írta...

asszem a kecskék csak megkönnyebbülnek :)

Névtelen írta...

Alijázni kéne, kedves metszettfaszúak.

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Netiré írta...

A cikk tényleg érdekes, bár az adatok valódiságáról nem vagyok meggyôzôdve. Tény, hogy Izraelnek rengeteg érdekeltsége van, de ezekre azok a befektetôk lehetnek büszkék, akik ügyesen éreztek rá a lehetôségre.
Kedves Dávid! Te ezekbôl a profitokból annyiban fogsz részesülni, mint én a magyar privatizáció falatkáiból. De ezzel együtt mindketten magyarok vagyunk:)

Névtelen írta...

Van egy olyan érzésem,hogy turbómagyarjaink részéről addig tartana ez a nagy szerelem az iszlámnácik iránt, amíg a szomszédságukba nem telepítenénk néhány palesztin"harcost":)
Azért érdemes megnézni a szélsójobboldali portálokon is a hozzászólásokat,ahogy elnézem még náciékat is megosztja a téma rendesen.
Személyes kedvencem a sodiblogról a beszédes nicknevű,egyébbként vérnáci bronislaw kaminsky kommentei a témában:

egy csecsen háborus könyvben olvastam, hogy az iszlamisták megerőszakolták a ruszki nőket, aztán felvágták őket, és a belső szerveiket kutyákkal etették meg......atomot nekik, zsidók.

732- után megint szoptok arabusok, most gázában, nem poitiersnél.....martel károly a legnyagyobb király!!!!!!!white europe!!!!!!!!!!töröljétek ki a csadorral mohamed picsáját)))))))))))))

rdgcc-nek igaza van. arra is nagy ivben szarik mindenki, mikor irakban arabok felrobbantanak estenként 50-60 szintén arabot......

faszt fohászkodnak itt ezek a stricik, narkóárusok, hamis pénzzel valutázók.....

Névtelen írta...

Konrad írja:

A legutóbbi "névtelen" intellektüelnek (2009. január 11. 14:26):

"Alijázni kéne, kedves metszettfaszúak..."

- Rendkívül bölcs mondás, fajtája (mármint kriptonáci tapló fajtája értelemben, nem népcsoport értelemben...)mentalitásáról árulkoddik újra.

Persze ez őket soha nem zavarta, mint ahogy a túliskolázottság sem terhelte őket soha túlságosan...lehet, ezért olyan zabosak?

OK.

Aki akar, alijázik. Aki nem, az marad.

Én pl, nem vagyok zsidó, ezért nem alijázok. Azaz, még ebben az évben távozok külföldre (de nem Izraelbe, mert ahogy említettem, nem vagyok zsidó), mert nincs többé kedvem egy olyan országban élni, ahol a mindent és mindenkit gyűlölő kriptonácik ilyen szinten tenyésznek, és ekkora a mocskos pofájuk, mint ahogy Magyarföldön.

Ráadásul a mindenkori rabló, töketlen állam mindezt szó nélkül tűri. Sőt, egyes pártoknak nevezett bandák még bíztatják is.

Jó, a maga fajtával nem lehet értelmesen kommunikálni, ezért csakis a boszantására, íme a legutóbbi állás:

895 : 13

(a 13-ból is mindösze 6 izraeli katona esett el ellenséges tűztől, ennyit az iszlamista söpredék harcértékéről. Olyan, amilyen már vagy 100 éve folyamatosan: egy kurva nagy nulla).

Jaaaj, szegény iszlámnácik...jaaaj, szegény európai és magyarországi elvbarátaik...de kár, hogy nem lehettek ott...

Ahaa...vagy csak nem az boszantott fel, hogy a belinkelt "cionista mételyek" soha nem lehetnek a tieid (tieitek), de még hasonlóak sem?

Hááát, ebben az esetben, ha nem is elfogadható, de érthető a tipikus iszlamista és náci aberráció...

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...

Azta, mennyire rosszindulatú ember vagy, kedves szerző.

Névtelen írta...

Há-há de szánalmas vagy...Az a baj, hogy ezt a poént amit most a hőn imádott izraeled csinál, már elkövette egy Hitler nevű ügyeskedő is...nalátod, a láger pl. nem izraeli találmány...kacc kacc...

Névtelen írta...

Kedves Cionista zsidó barátaim, nem mintha érdekelne cseppet is a nem túl szánalmas mentegetőzésetek, de mielőtt bármivel is dicsekednétek, először gondoljátok végig, TI mivel tartoztok a világnak, és akkor az összes magastechnológiai vívmányotok csak egy kifizethetetlen adóság prédájává válik. Induljunk el történelmi síkon. Miután a Rómaiak szinte a földdel egyenlővé tették az országotokat a világ goy-jai voltak olyan rendesek hogy befogadjanak titeket. Miután évszázadokig nem volt országotok a világ kiszakított nektek egy darabka földet, ami a Tóra szerint a tietek volt, köszönet a világnak...Ezek után ne csodálkozzatok ha a világ a seggeteket ki nem nyalja. Pedig Holocaust után megtette. A németek fizetnek nektek, az amerikaiak is támogatnak pár garassal, úgy évenként 50 millió dollárral. Egyszóval egész jól megy sorotok. Nem kell magyarázkodni a mostani Gázai eseménnyel kapcsolatban, képekkel sem kell illusztrálni, egyszerűen csak vállaljátok azt hogy egy terrorista állam lator népévé vedlett Isten választott népe. És akkor még nem is beszéltem a többi ország kizsákmányolásáról. Csak így tovább, ha kirobbantjátok a III. világháborút hátha lesz annyira tökös az ENSZ, és az arab világ hogy örökre leigázzák az ajándékba kapott Jáhvélandet. Nos elhiszem hogy nem világi törvényeknek engedelmeskedtek, de legalább Mózesnek a ne ölj, ne lopj parancsolatát betarthatnátok.

Üdvözlettel

István

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...

Az ilyen zsidók miatt utálják mindenhol a zsidóksat! ! A zsidók 80 %-a ilyen sajnos! Ez az én felmérésem, vagyis szubjektív.Gratulálok, szerintem sokat tesztek azért, hogy mások is megutáljanak titeket? Hogy ez miért jó nektek ,azt nem tudom...szerettek így élni? Vagy valami más..? Erről pl. írhatnál cikket!Csak egyszer próbáljatok elgondolkdni magatokon is...Nekem ugyan úgy fáj, ha zsidót ölnek meg, és fájna az ő szenvedésük, mint már népeké, pl. a palesztínoké!Azért vagyok antiszemita, tehát olyan ,aki kritizálja a zsidókat, és kimondja az igazat, mert látom milyenek vagytok, és mit tesztek! És nem csak én..Az emberek alapvető igazságérzetét nem oly könnyű kiírtani....

Névtelen írta...

- Műholdnak az Astrát használom, amúgy meg földi sugárzást.
- AMD procit használok.
- Az AIM meg az ICQ is egy kalap fos, egyiket se használom.
- A telefonom Made In Korea és nem Motorola.
- A hangpostát első dolgom volt kikapcsolni.
- Teva helyett van jópár nemzsidó cég, mellesleg utoljára 5 éve volt szükségem gyógyszerre.
- Cardo egy kalap szar, megfájdult tőle a derekam, szépen eladtam egy zsidónak. Neki jó volt, egészségére.
- Légzésfigyelő Made In China.
- Jégkrémet ilyen hidegben csak a hülye eszik.
- Izraeli BOR? Egyszer ittam olyan lőrét, hát a kannásbor leveri simán.
- Mi a (teve)szarnak támogassam az arabokat? Izrael bojkottjáról volt szó, nem arról hogy bárkit is támogatnom kéne.

Az antiszemitázásról meg annyit, hogy ennek a kis "önvédelmi beavatkozásnak" köszönhetően egyre több országban nyílik fel az emberek szeme, és kezdenek rájönni, hogy az emberek nem születnek antiszemitának – a zsidók teszik őket azzá. El vagytok szállva egy kicsit magatoktól, pedig nem kéne. Volt már olyan a világtörténelemben hogy zsidókat irtottak, és lesz majd megint, úgyhogy igazság szerint meg kéne köszönni hogy olyan szépen egybegyűltetek. Akármennyire is próbálkoztok, előbb-utóbb az araboknak is lesz atom- és/vagy vegyifegyvere, és előbb-utóbb ezt valaki be is juttatja valahogy Tel-Avivba. És akkor majd lesz meglepődés. A kedves ”Névtelen 2009. január 10. 19:08”-nek meg üzenem, hogy az csak az utóbbi napok eseményeit nézve 790:9, de úgy is lehet szemlélni hosszabb távra tekintve, hogy 790:6000009…

Insallah.

(btw. aki ezt a szintén roppant humorosnak szánt választ komolyan veszi, az rászistá!)

Kovács Katalin írta...

Köszi a tippet Ricsi, komolyan megnézem,ugyanis az teljesen kiesik a szokásos útvonalamból, nem is tudtam, hogy ott is van Rotschild!

" Na de ha vége a judeokereszteny civilizacionak, a teveszar ertekesebb lesz mint a pentium meg az osszes tobbi amit felsoroltal... AOL messengerrel tudsz futeni bameg?"

De neked se kell a teveszar, mert az nem mostanában lesz, ha egyáltalán lesz, és neked sem kell már azzal foglalkoznod akkor, hogy mivel fűts!

" Alijázni kéne, kedves metszettfaszúak."
Aha, szerintem is, bár nő létemre a jelző nem illik rám!

mizar írta...

Szomorú olvasni ezeket a hozzászólásokat. Műveltebb ember tudja, hogy a kultúrák nem egyforma sebességgel fejlődnek, és bizony vannak megtorpanások is amelyek akár évszázadokig vagy évezredekig is tarthatnak. Volt amikor az arab kultúra volt nyitottabb a többihez képest -sokat is adott akkor a Világnak. Új-Guineában vagy Ausztráliában például csak pár éve ért véget a kőkorszak. Az arab kultúra szinte gúzsba van kötve saját szokásaival és törvényeivel. A zsidó se volt másképp. Sőt, ma is vannak ortodox zsidók akik bizony másképp akarnák, és ha az ő akaratuk érvényesülne Izrael is helyben topogna. Izrael annak köszönheti fejlődését, hogy a diaszpórában az európai jó iskolarendszerben tanult elődeik tértek vissza izraeli földre és nem a zsidó ortodox, hanem az európai műveltség volt a fejükben. No és az évtizedeken át az USA-tól kapott dollár milliárdoknak. A szabadabb, fejlettebb társadalomban élőknek kell több türelmet tanúsítaniuk, a Világ sorsáért a nagyobb felelősség az övék.

Névtelen írta...

Hát igen.
Azok szegény arab (palesztin) NOBEL-díjasok...
Annyit tudtak volna mozdítani a világ szekerén...
De így maradtak nekünk zsidó orvosok, fizikusok (Semmelweis Ignáctól-Neumann Jánosig), akik miatt itt Európában nem hallnak meg az anyák (az arab országokban, ott meghalnak. ezt sem vették át. nagyon gerinces dolog!), van számítógép, röntgen (arab kórus: fúj!)
De nem is lehet őket felsorolni számosságuk (vagy tolakodásuk!) miatt.

Unknown írta...

Na, hát elég szép számmal idetévedt a söpredék, bár nem csodálom.

Az összes antiszemita hozzászólónak:

Lenne egy-két kérdésem:

- Oroszoktól 1 hete nem érkezik gáz, fél Európa didereg, alattunk emberek összeköltöznek, nyomor, gyárbezárás. Hozzánk se jön gáz.
Kérdés: OROSZ NAGYKÖVETSÉG ELÉ MIÉRT NEM MENTEK TÜNTETNI?

- A lakásotokban található holmi 80%-a Kínából származik.
Kérdés: KÍNAI NAGYKÖVETSÉG ELÉ MIÉRT NEM METEK TŰNTETNI?

- Magyarország török hódoltság alatt áll, egyik legszebb magyar városunk ( Pécs ) főterén egy dzsámi áll-
Kérdés: Mi ez a nagy szimpátia most az arab világ mellett? Okotok az semmi nincsen rá.

- Hol volt a világ, hol volt a média, mikor tavaly Márciusban egy jeruzsálemi zsidó vallásos iskolába betört egy palesztin fegyveres és 20 GYEREKET ( 15-19 éveseket ) hidegvérrel agyonlőtt, abból 8 meghalt???

AMÚGY MEG TESSÉK SZÍVES LENNI ELKÉPZELNI, HOGY AZ ELMÚLT 8 ÉVBEN MINDEN NAP BENNE LETT VOLNA A HÍRADÓBAN, HOGY IZRAELRE KASSZAMZÁPOR HULLIK… SENKI NEM MONDOTT SEMMIT… MIÉRT?!

- Hallottátok mi megy Darfúrban?
MIÉRT NEM MENTEK TŰNTETNI ELLENE?
Ha nem tudjátok mi az, érdemes utánanézni, Google Earth-ön az az egyetlen terület, amit mészár-területnek írnak, több ezer falu lett felégetve, elégetve, gyereke, nők, férfiak ezrei lettek felkoncolva…
Hol van onnan a média?

- Indiában módszeresen felkeresték arab terroristák az angolokat és amerikaiakat, majd lemészárolták Őket.
MIÉRT NEM MENTETEK TÜNTETNI ELLENE?



MÉG SOROLHATNÁM DE DOLGOZNI IS KÉNE…

TESSÉK VÉGRE ELGONDOLKOZNI MOST MÁR.
UGYANIS HA IZRAELNEK CÉLJA LENNE A TÖMEGMÉSZÁRLÁS AHOGY EZT A SZÉLSŐJOBB NAGYARABBARÁT MÉDIA FÚJJA, AKKOR NEM 800 EMBER HALT VOLNA MEG, HANEM 800.000.
DE TERMÉSZETESEN NEM CÉLJA, MIÉRT IS TENNÉ.
MINDENKI LÁTJA, HOGY A HAMSZT TÁMADJA, NEM KELL A CIRKUSZ, VAN ELÉG BAJ A VILÁGBAN BŐVEN, VAGY MINDENÉRT TESSÉK TŰNTATNI VAGY SEMMIÉRT.

Unknown írta...

Áh, még valamit had varrjak ide a sok rohadéknak, aki Izraelnek atombombát szán, mellette ezerrel üvölti, hogy FREE PALESTINE!
Tájékoztatlak benneteket Izrael méretéről: 4,5x fér bele Magyarország területére, ami mellett követlen ott van Libanon, Szíria, Gáza, Ciszjordánia a muszlimok nagy „szent” Jeruzsálemével ( Jeru. Úgy kb. 20km re van Tel - Avivtól ), ami azt jelenti, hogy akárhova esik atombomba Izrael területén, mindenképpen súlyos károkat szenved Izraelt körülvevő arab térség is, Tel-Avivról nem is beszélve, hisz Jeruzsálem is elpusztulna, Ha nem akarja senki, hogy komolyabb károk legyenek egy arab államban, akkor maximum a szinte lakatlan Negev sivatag közepébe dobhatnának atombombát.
De nem bírok magammal, még valami:
Izrael területén 1,5 millió izraeli állampolgárságú arab él, többségben-békében a zsidókkal, egyéb vallásúakkal, aki atomot szán Izraelnek, az atomot szán Nekik is.
TESSÉK GONDOLKOZNI.

BÁR GONDOLKOZNI MINDEN SZÉLSŐSÉGES GONDOLKOZÁSÚNAK LUXUS, VÁROM A KOMMENTEKET, VÁLASZOKAT.

tudózsidó írta...

40km

mizar írta...

Névtelennek: Mondom, értelmetlen a rasszgőg, a zsidó semmivel sem jobb genetikailag mint a többi. Több esze sincs tehát. Ami különbség látszik az kulturális, a mögött iskola van. Éppen Neumann, Teller, és a többi példáján látszik, hogy az európai iskolák milyen jók voltak. Ők zsidó származásúnak, de kultúrájuk miatt magyaroknak tartották magukat. Ez utóbbit hangsúlyozták mint lényegest, mert nem voltak rasszisták.

Névtelen írta...

Doritka:
Hála Istennek a Hit Gyülekeztért, a tegnapi Vidám vasárnapért, Németh Sándorért, aki gericesen és határozottan, bölcsen kiállt Izrael önvédelmének és létjogosultságának bibilai alapjai mellet. Hála Istennek Értük.

Nechemia ben Avraham írta...

Doritka: nagyon köszönjük.

Névtelen írta...

A zsidó főrabbi szerint, ha kell, egymillió palesztint kell megölni - Lehet kezdeni az elhatárolódást!
2009-01-12 11:35


Lovas István szokásos külföldi lapszemléjében megdöbbentő beszámolót közölt a Jerusalem Post egyik írása alapján.

Mordeháj Elijahu volt izraeli főrabbi Ehud Olmert izraeli miniszterelnöknek írt levelét ismerteti az angol nyelven megjelenő izraeli, jobboldali, konzervatív napilap. Ebben Elijahu azt a döntését közölte, hogy „semmiféle erkölcsi akadálya nincs polgárok válogatás nélküli megölésének” Izrael gázai akciója során. A levelet az ország összes zsinagógájába eljuttatták és az ószövetségi idézetekkel támasztja alá a rabbi döntését.

„A zsidó háborús etika szerint, az egész város kollektíven felelős az egyének erkölcstelen magatartásáért. Gázában az egész lakosság felelős, mivel nem tesznek semmit, hogy a Kasszam rakéták kilövését megakadályozzák.” A rabbi fia a lapnak nyilatkozva kijelentette, hogy apja azt tartaná kívánatosnak, hogy az izraeli katonák helyszíni benyomulása helyett szőnyegbombázással támadják a rakétakilövő helyeket függetlenül attól, hogy az hány palesztin életébe kerül.

„Ha nem állnak meg, miután százat megölünk, akkor ezret kell megölni. És ha nem állnak meg ezer után, akkor tízezret. Ha még mindig nem állnak meg, akkor százezret, sőt egy milliót.” Elijahu fia ezután a Zsoltárokból idézte azt, hogy „üldözni fogom ellenségeimet és... addig nem hagyok fel vele, ameddig nem el nem tüntetem őket a föld színéről.”

Névtelen írta...

Konrad írja:

Tenyésznek a hülyegyerekek, na hát ez van. Ettől még Izrael és a nyugati hadsereg az ERŐS, az iszlamizmus pedig a GYENGE, katonailag nuilla, gazdaságilag tózse.

Egyet azért kiemelek:

"A kedves ”Névtelen 2009. január 10. 19:08”-nek meg üzenem, hogy az csak az utóbbi napok eseményeit nézve 790:9, de úgy is lehet szemlélni hosszabb távra tekintve, hogy 790:6000009…"

- Ne mondja!

Iszlamista bratyijai kb. hasonló arányban kaptak ki az izraeli vagy a nyugati szövetséges haderőktől. Kedvencem az 1982-es Libanon feletti izraeli-szír légi háború, melynek eredménye: 120 : 1, na kinek a javára?

Amúgy most már 920 : 13, és a tendencia vagy 100 éve erre felé mutat, különösképen az utóbbi 60 évre...úgyhogy, nem tudom, miről ugat az iszlámnáci, mikor "hosszú távról" rotyog.

"Insallah."

- Azt, a maga fajtájába is.

Unknown írta...

Kedves névtelen, szélsőséges hülyét mindenhol találsz, senki sem mondta, hogy zsidók között nincs, nyugodj meg, ha Izrael valódi célja lenne a palesztin nép kiirtása, akkor ahhoz a légitámadásokkal egy fél éjszaka se kellene… kezdhetsz elhatárolódni, az általatok újabban nagyon szeretett iszlámtól:

http://www.thereligionofpeace.com/

Tessék legörgetni a végére, nézd meg csak idén hány terrortámadás volt, majd nézd meg 2001-ig visszamenőleg és elkezdheted egyenként megszámolni hány halott és sebesült van, akinek a 99%-a civil… mert ez a cél…
Na, kezd olvasni a listát, jövő héten kikérdezlek ( kb. addig tart elolvasni )…

חנה írta...

Tisztelt Névtelen,

nem tudok elhatárolódni attól, amivel egyetértek.

Mondjuk tanár vagy, bemész az osztályodba, s azt látod, 6-an rúgdosnak fejbe, tökön stb. egy zsidó kisfiút, aki fele olyan vékony, mint ők, s körülöttük áll 25 gyerek, és senki nem szól, senki nem fogja le őket...
Kit büntetsz meg?

Mert "cinkos, aki néma"...

Névtelen írta...

Konrad írja:

Különös kedvenceim azok az idióták, akik valamiféle "palesztin nép kiirtásáról", meg izraeli területfoglalási szándékról ugatnak...

...figyelmen kívül hagyva, hogy:

1. A világ egyik legerősebb hadserege (gyengébbek kedvéért: az izraeli) ha tényleg ezt akarná, kb. egy hónap alatt letarolhatná gyakorlatilag az egész arab világot, és akkor még be sem vetette ABV fegyvereit...

2. A "palesztinok", vagy bárki más "kiirtásáról" lásd fentebb, amit Gábor megjegyzett

3. Gázai "terjeszkedés":

Gáza kb. annyira hiányzik Izraelnek, mint egy tökönrúgás.

Ezért is vonták vissza a telepeket onnan 2005-ben. De hát nagyon úgy tűnik, hogy ha a telepeket nem is, de megerősített harcállásokat újra fel kell ott építeni...

Ezen kívül, éppen hogy Izrael szorgalmazta már elég sokszor, hogy Egyiptom végre annektálja a gázának nevezett sz***rfészket, persze Egyiptom ezt nem tette meg, mert nekik is nagyjából annyira kell Gáza, mint Izraelnek.

Névtelen írta...

SZerintem ez a másik véglet, a cikk egyébként nem jó és alapvetően lekezelő, de a kiválasztottság hamis illúziójával ezt a kedves blogírók nem hiszem, hogy felismerik. Azért pedig ha valaki a lemészárolt palesztín kisfiúk és kislányok iránti tisztelet miatt esetleg, úgy gondolják megpróbálják elkerülni a hihetetlenül jó minőségű izraeli tulajdonban levő gyártók termékeit, ugyanakkora toleranciát érdemelnek mint akik elkerülik az iráni datolyát vagy bármi mást. Attól tartok az elfogadás, tolerancia és megértés olyan fogalmak melyeket a kedves zsidó blogolóknak lehet tanulni kellene...

Névtelen írta...

Konrad írja:

a legutóbbi névtelennek (2009. január 13. 13:20):

"az elfogadás, tolerancia és megértés olyan fogalmak melyeket a kedves zsidó blogolóknak lehet tanulni kellene..."

- Nem mintha ez nem lenne milliószorosan lerágott csont, de problémájával forduljon:

1. Szemorvoshoz, mert láthatólag nem lát, és nem tudta elolvasni az ide vonatkozó cikkeket

2. A toleranciabajnok és megértésbajnok iszlamistákhoz.

Biztos vagyok benne, hogy ők kioktatnák önt toleranciából, meg mások megértéséből.

Ja, és még ez:

"...kedves zsidó blogolóknak.."

- Nem tudom, miből gondolja jópár hülye, hogy aki Izrael és a nyugati civilizáció érdekében szól az iszlám pszihopátia ellen, az mind zsidó.

Vagy aki Izrael iszlamisták elleni háborúit nem ítéli el, az is mind zsidó.

Esetleg, akik felhívják a figyelmet az iszlamisták mocskos hadviselési módszereire, melyek szerint a saját civil lakosságukat használják élő pajzsként...

...és melyet Izrael FIGYELEMBE VESZ, ezért nincs még vagy SZÁZEZER halott civil a mostani hadműveletek alatt, és ezért tart még mindig a hadművelet, amit egyébként pár nap alatt lezavarhattak volna, a hamasz nevű féregbanda teljes fizikális megsemmiswítésével...

...szóval, akik minderről tájékoztatnak, azok is mind zsidók, ezek szerint?

Én pl. nem vagyok zsidó, de ide a rozsdás bökőt, hogy a beírók közül szintén van jó sok nemzsidó.

Meg persze zsidó is.

Tényleg, magyarázza már el az úr, mi az a "zsidó"?

Kérdezze meg a beíró az iszlamistákat erről is, jó? Esetleg azok kriptonáci és szélsőliberális európai bűntársait.

Biztos szívesen kioktatják majd önt "megértésből".

És jó lenne, ha ezeknek az Igazságtudó-Toleranciabajnok beróknak lenne pár szava az iszlámnáci bandák bűneit részletesen taglaló itteni, vagy egyéb belinkelt magyar és angol nyelvű cikkekhez, videókhoz is.

Nem csak a mocskos pofájuk járna, ugyanazt a marhaságot bőgve bele a világba, teljesen függetlenül a témától, és a tényektől.

חנה írta...

HAJ-RÁ KON-RÁD !!! :)

Névtelen írta...

Konrad írja:

Ani:

- Köszi, de nem valamiféle elismerésért írok ennyit, hanem mert a tököm is tele van az úgynevezett "átlagember" hülyeségével, tájékozatlanságával.

Főleg azokkal, akik nulla tudással nem szégyellnek beleugatni egy speciális ismereteket igénylő kérdésbe, és tényektől, bizonyítékoktól függetlenül ugyanazt a szemetet rikácsolják egyre tébolyodottabb módon.

És ha 100 ilyen közül csak EGYNEK is sikerül értelmes gondolatokat gyújtani a fejében...

...akkor az már valami.

Ennyi, amit tehetek.

חנה írta...

Kedves Konrád,

Nem dícsértelek, csak drukkoltam. S élveztem a soraid. Nem hiszem, hogy bárki itt dícséretért írna, bár egy-két névtelen igen frusztráltnak tűnik:), ja rosszul áll a szénájuk...
Evidencia megszólalni, tudom, s ez a minimum. Oly keveset tehetünk...
Hasonló a motivációnk..., de én nem hiszem, hogy egy rotweilertől értelmi szikrák fellobbanását várhatnánk, viszont vannak itt sokan, akik csak olvasnak, figyelnek, s ők meghallgatva mindkét oldalt, elmerülve szellemi "magasságaikban", egyrészt tájékoztatást, másrészt lehetőséget kapnak GONDOLKODNI, s talán helyesen dönteni.
Azok a tömegek, akik a II. WW. előtt/alatt kushadtak, KÉNYTELENEK voltak egy idő után választani. Oda KELLETT állniuk valamelyik oldalra. Én úgy sejtem kapisgálni az életet, hogy ilyen helyzetekbe belekerülünk..., hogy tanuljunk, hogy többek legyünk, hogy több legyen a világosság a Földön. s HOGY EL LEGYENEK VÁLASZTVA A DOLGOK.

Névtelen írta...

Konrad írja:

Ani:

"...nem hiszem, hogy egy rotweilertől értelmi szikrák fellobbanását várhatnánk..."

- Miért, kik a rotweilerek?

A nagypofájú, félanalfabéta, alkoholista mélymagyar "mocskoszsidózók", meg akik egy-két sorban megmondják az Igazságot és a Valót?

A roti az egy kőkemény harci kutya.

Ezek a seggfejek maximum döglött csivavák, de ezzel alighanem súlyosan sértettem a döglött csivavák közösségét.

Na, mára ennyi, de szerintem lesz itt dolog holnap is...

Áve.

Névtelen írta...

Köszönöm a tájékoztatást, legalább kibővült a lista mit nem kell megvenni. (Nem kimondottan a palesztínok miatt) Nem zsidó mondás szerint sok kicsi sokra megy. Hosszú távon hagyományteremtő lehet hogy, izraeli terméket nem veszünk és nektek kell beérni a teveszarral. Miért nem hútzok izraelbe??? Tényleg miért nem? Mit kerestek itt? Távol a szeretett hazától, rossz lehet.Itt hideg van esik a hó egyre több a katasztófa, egyre nehezebb a megélhetés (ja titeket ez nem érint)ellenben izraelbe szépen süt a nap,dübörög a gazdaság, ropognak a fegyverek, a gyerekek élőben láthatnak tankokat. Kell nektek ennél nagyobb boldogság? A hobbi zsidókat se feljtsétek itt a nagyfejű sanyikával, ki fogja a seggeteket fényesre nyalni? De sajnállak benneteket. De tényleg. Hihi Kiválasztott nép! Hahaha Mire is???Az majd kiderül mire választódtok ki. Kicsit sem vagytok beképzeltek. Hajrá izrael csak így tovább!

Névtelen írta...

Konrad írja:

névtelen 2009. január 14. 15:03:

- Mondd, fiam, téged látott mostanában elmeorvos?

Ha igen, akkor mikor vonulsz be kényszergyógykezelésre?

Ha nem, akkor hogy lehet, hogy még szabadlábon vagy?

Esetleg csak a szokásos újnyilas prehumán tört elő belőled ismét?

Ez esetben restart, és lásd a fenti két lehetőséget!

"De sajnállak benneteket..."

- Én meg nem sajnálom a hozzád hasonlókat, mert fejlődésképtelen, értelmi-érzelmi defektes senkik vagytok, akik saját tehetségtelenségük és pitlákságuk miatt érzett fájdalmukat ordítják világgá, ahogy most te is, te kölök.

Szóval, nem sajnálom a magad fajtát.

Mert az evolóciós létrán valahol a már korábban említett pattintott kőkorszaki-molotovos tűzgyújtó előember-féle szinten való megrekedésetek garantálja, hogy nem csak most vagytok tudatlan senkik, hanem

AZOK IS MARADTOK!

Böfögésed, rotyogásod többi része pedig nem érdemel további megjegyzést.

Névtelen írta...

Sziasztok! Valaki meghatározná a cionisták közül, hogy mit értenek fasiszta, antiszemita és rasszista alatt? A felvilágosítást megköszönöm!
Titi

Nechemia ben Avraham írta...

A magam nevében:

sztem rasszista az, aki szerint az egyik emberfajta (nem faj, hanem fajta)különb a másiknál, ezért előjogai vannak.(Így, együtt.)

Sztem fasiszta az, aki mussolinista, én ezt nem is szoktam használni, mert ma ilyenek Mo.-on nincsenek.

Sztem náci az, aki a nemzetiszocialista tanokat, célokat és külsőségeket egészben vagy részben magáévá teszi és mellettük nyilvánosan hitet tesz.

Sztem antiszemita, aki utálja a zsidókat.Nem a szemitákat! Ez a szó átalakuláson ment át, és ma már csak a zsidógyűlöletet jelenti. Az is az, aki úgy tesz, mintha Izraelt kritizálná, és ennek örvén tesz zsidóellenes kijelentéseket.


Jómagam a náci, nyikas, hungarista és antiszemita kifejezést Mo-i viszonylatban szinonimaként szoktam használni. Sokkal bevettebb azonban fasisztázni, mertg Sztálin anno megtiltotta a nemzetiszocialista szó használatát, mert ki akarta sajátítani a szocializmust. Ezért a legtöbben - sztem értelmetlenül -a mai napig fasisztázni szoktak.

Névtelen írta...

Konrad írja:

Titi:

Kérdésedre a választ bővebben megtalálod

Ormos Mária: Fasizmus és nácizmus

című egyetemi tankönyvében, mely a mai napig mértékadó, és kötelező tananyag történelem, és egyéb, modern kori politikatörténettel kapcsolatos társtudomány szakokon.

חנה írta...

Annak, aki ezt írta:
"egyre nehezebb a megélhetés (ja titeket ez nem érint)"

Vajon egy-egy "jó bulin" /így hívják bizonyos körökben a rongálással egybekötött erőszakdemonstrációkat/ minden hungarista, anarchista rendbontó épp becsülettel dolgozik, mikor hídakat zár le, épületeket gyújt fel,többköbméternyi szemetet gyárt, amit az adófizetők pénzéből kell eltakarítani, helyreállítani?
Vajon, mért van szinte mindegyiken amcsi bomberdzseki? Leárazták az Auchanban?
Vajon papa/mama pénze nélkül is futna a kellő hangulatot (nomeg bátorságot) garantáló piára?
A hazánkról miattatok kialakult kép gazdasági következményeire ki se térek... Nesze neked turizmus! A vidékről fölrendelt sokezer rendőr túlóráját vszínűleg nem a magyar gárda end co pénzelte.

Fenn voltam az Izrael melleti demonstráción a Fullánk utcában..., s egy Mercedest sem láttam a közeli parkolókban. Láttam viszont teljesen átlagos külsejű magyar embereket.
Zsidók, nem zsidók, mindenki próbál élni, ahogy tud. Sok zsidót ismerek, több köztük a szegény, mint a gazdag. Abba lehetne már hagyni ezt a bárgyú bűnbakgyártást.
Fáj, hogy köztünk több a tanult ember? Ott az egyetem, az OKJ-képzés, vagy fejezd be a szakmunkásképzőt legalább!
Mért nem megyünk Izraelbe?
Az én őseim 1500-ban már itt éltek. A tieid?
Négy magyar gyereket szültem. Te hányhoz járultál hozzá?
Most is dolgozom, s nem az állam pénzén élek. Neked van munkahelyed?
Fizetsz adót? Veszel bérletet? stb.

Mért nem megyünk Izraelbe?
Én konkrétan azért, mert nincs rá pénzem.
Takarodjunk haza? OK. Budapesten lakom. S mért ne takarodjanak haza az arabok is? Ők meg a "palesztínátok" szülöttei!
Mi megszentségtelenítjük egy békés gyertyagyújtással a Hősök terét..., teszem hozzá, nem rengett a föld, s egy szobor se dőlt le..., de allah akbart ordítozni lehet fővárosunk utcáin?
Ez az, hidd el, amiért őseink forognak a sírjukban, harcoljanak akár a török, a tatár, a német vagy az orosz ellen... Értünk, a jövőért harcoltak.
Tartozunk nekik. Tartozunk Embernek lenni, élni a jogokkal és szabadsággal, amit kivívtak számunkra.
Tartoztok ti is annyival, hogy ne ostoba irányítható csőcselék legyetek..., aki elhisz minden hülye kis mesét a zsidó összeesküvésekről, zsidó királyságról, vérszívásról..., demagóg, benneteket is csak kihasználó politikusok szájából

Névtelen írta...

Nagyon szépen köszönöm a választ a kérdéseimre!
Felmerültek újabb kérdéseim, amik a válaszból adódnak!
Tehát akkor rasszista az is, aki kiválasztottnak hiszi magát, és a vallása miatt különbözően viszonyul a zsidó és más rasszokhoz? Ez felvet egy kérdést, mégpedig, hogy a zsidók hány százaléka rasszista! A következő kérdés pedig az, hogy a rasszista zsidók hány százaléka rasszistázik le másokat?
A fasiszta szót , sztálinista ideológiából eredő használata nem jelenti -e, hogy sztálinista ideológiát tart magáénak? Hiszen, ha valaki sztálinista tanokat, célokat és külsőségeket egészben vagy részben magáévá teszi és mellettük nyilvánosan hitet tesz, akkor az sztálinista!
Az antiszemita, tehát ,aki utálja a zsidókat, az miért szitokszó? Miért nem lehet utálni a zsidókat, ill. az miért rosszabb annál, aki pl. az arabokat, a palesztinokat, az iszlámlistákat, a magyarokat, a cigányokat, a kínaiakat, az amerikaiakat, vagy az indiánokat utálja? Miért csak a zsidókra van kitalálva ilyen szó? Miért nincs antiindiános, vagy hasonló? Az indiánoknak a magyaroknak, meg a többieknek is meg volt a maguk holokausztja!
Bocs ha kicsit megtévesztettelek benneteket, mert én nem vagyok zsidó, hanem nemzeti radikális vagyok! Azért abban bízom, hogy az első felindultság után (mind a két részről ) lehet beszélgetni normálisan is egymással! Az ártatlan kérdéseimmel csak arra akartam rámutatni, hogy igencsak kettős mérce van a társadalomban, bár érdekes, hogy ennek irányát ellenkezően látjuk!
Kedves Ani!
A hungaristák és az anarchisták(a nyugaton randalírozó baloldaliak) nagyon távol állnak egymástól! Igazából a náci és a hungarista is, így ezeket sem kellene összekeverni! Nagyon fontos különbségek vannak közöttük. Egyébként, én nem tartozom egyikhez se!A keverésük és általában a fogalmak keverése felveti az alattomos szándékból elkövetett összezavarás, hitelrombolás, befeketítés, vádját, így kérlek benneteket ne használjátok!
A Hősök terei Hanuka gyújtásnak inkább provokatív célja volt!
A palesztin tüntetésen egyébként kint voltam én is, és a palesztinok elmondták hogy szeretnének visszatérni Palesztinába! Engem az sem zavar, ha itt maradnak, mert ha egy népből nem tömegesen
érkeznek,akkor csak-csak integrálódnak, keverednek, és beolvadnak a magyarságba, és amit hoznak az gazdagíthat minket! Fontos hogy ne gyűlöljenek minket, ne tegyenek ellenünk , de tegyenek értünk!
Így van ez a kunokkal, a hazai tótokkal, jászokkal stb. Bennem például van tót, sváb, és még ki tudja mi! Tehát, így nem számít a származás, a nemzeti öntudat, ami nálam magyar, az fontosabb!
A zsidóság jobban él mint az átlag magyar, ez tény, evvel nem érdemes vitatkozni!
Senki nem mondhatja, hogy nem tanulnak szorgalmasan, de sikereiket nem csak ennek köszönhetik! Például egymást helyezik pozícióba, ami egy bizonyos mérték után irritálóvá válik! A zsidók elitje a cigányokkal például sokkal megértőbb a tanulás ügyében mit most Te! A fizikai munkásra is épp olyan szükség van, és nem kéne neki éhen halnia! A semmirekellőkre viszont nincs akkora szükség! A radikálisok között pedig van szép számmal értelmes ember, és diplomás is!
Az én őseim, a legújabb genetikai kutatások szerint , már az őskorban itt éltek, mert a különböző népek, általában nem irtották egymást, hanem keveredtek egymással! Az ide érkező magyarok is keveredtek a már itt lévőkkel, nincsenek is abból a korból „másra” utaló leletek, pl. tömegsírok!
Ti nem szeretitek az általánosítást, pedig nem véletlenül van „kitalálva” hisz van létjogosultsága!
Persze másokra meg rosszul rendszeresen, tömegesen használjátok! A radikálisok nagy többsége elítéli, és nem ért egyet a kukagyújtogatással és a hasonló dolgokkal! Nézz utána a radikális honlapokon, és a szavazásokat is megnézheted! Viszont az én tapasztalatom az, hogy a zsidók nagy többsége támogatja Izrael gyilkos politikáját, és más , számomra nem szimpatikus dologban is hasonlóan gondolkodnak! Én ezért általánosítok ezekben a kérdésekben!! Én azokat a zsidókat nem utálom, akik úgy gondolják, hogy ugyanaz cselekedett elítélendő akkor is, ha Szerbia , a náci Németország , vagy Izrael követi el!Mert vannak ilyenek, csak sajnos nem sokan!
Titi

Névtelen írta...

Kedves Moderátor,

Engedje meg, hogy megjegyezzem két napja reagáltam Konrád válaszára bejegyzésemre /legutóbbi névtelennek (2009. január 13. 13:20)/ nem került be a blogba, pedig a személyeskedéstől rendkívül távol állt. Nem tartom korrektnek, hogy egy durván fröcskölődő, reagálásra nem válaszolhatok, noha Ön teret engedett több olyan kommentnek mely ezt a bejegyzést és az ehhez kapcsolódó minősítésekre reagált.
A vita és a különböző nézetek ütköztetése szerintem egy ilyen elfogult honlapon is csak előre visz, a világ sokszínűségét reprezentálva. Én elfogadom, hogy nem enged teret eltérő nézeteknek az Ön által üzemeltetett honlapon, olyan mértékben ahogy azt én elvárnám, de a személyes támadásokra legalább egy választ megengedhetne, ráadásul olyat ami távol áll bármilyen szélsőségtől. Természetesen ha valamilyen technikai oka volt, akkor azt megértem.

Csak egy mondatot engedjen még meg, ha KOnrád bejegyzésére nem válaszolhatok, a címben foglalt Kedves antiszemita! hogyan bojkottáld....megjegyzésre, el kellene fogadni aki esetleg nem ért egyet az izraeli agresszióval és ezért legalább minimális módon a saját életében el akar határolódni, vagy minimális módon kifejezni egyet nem értését és nem vásárol izraeli árut, az nem válik antiszemitává, ha kedves zsidó blogolókat említ az nem általános ellenérzés bármilyen vallási, társadalmi vagy közösségi illetve kisebbségi lét ellen.
A zsidó szó nem bennem kelt rossz érzést, hanem a magánbeszélgetéseken kívül Önökben, legalábbis úgy látszik...

Nechemia ben Avraham írta...

"Tehát akkor rasszista az is, aki kiválasztottnak hiszi magát, és a vallása miatt különbözően viszonyul a zsidó és más rasszokhoz?"

Attól függ, mire hiszi magát kiválasztva.

"Ez felvet egy kérdést, mégpedig, hogy a zsidók hány százaléka rasszista!"

Ez nem veti fel, ezt te veted fel. A válaszról fogalmam sincs. Talán végezz közvélemény-kutatást köztük, ha érdekel.

"A következő kérdés pedig az, hogy a rasszista zsidók hány százaléka rasszistázik le másokat?"

Ez ugyancsak a te saját kérdésed, ami feltételezi, hogy
a) vannak rasszista zsidók,
b) le szoktak rasszistázni másokat.
Egyik állításodat sem tudod bizonyítani.

"A fasiszta szót , sztálinista ideológiából eredő használata nem jelenti -e, hogy sztálinista ideológiát tart magáénak? Hiszen, ha valaki sztálinista tanokat, célokat és külsőségeket egészben vagy részben magáévá teszi és mellettük nyilvánosan hitet tesz, akkor az sztálinista!"

Ebben mozog valami, de sajnos a két oldal nem áll egymástól távol, ideológiájukban rengeteg a közös pont, nemrég pl. együtt vonultak az arabokkal az Andrássyn.

"Az antiszemita, tehát ,aki utálja a zsidókat, az miért szitokszó? Miért nem lehet utálni a zsidókat, ill. az miért rosszabb annál, aki pl. az arabokat, a palesztinokat, az iszlámlistákat, a magyarokat, a cigányokat, a kínaiakat, az amerikaiakat, vagy az indiánokat utálja? Miért csak a zsidókra van kitalálva ilyen szó?"

A többire van más szó. Ez a szó a sémiták ellenzőit jelenti, tehát grammatikailag, elvben vonatkozhatna akár az arabokra, de történelmileg úgy alakult, hogy a zsidógyűlöletet illetjük antiszemitizmus szóval. De mondjuk ha te nem szereted a norvégokat, és antinorvég vagy norvégellenes vagy, az semmivel sem ocsmányabb dolog; a különbség csak talán annyi, hogy a norvégokat nem üldözték kb. 1500 éven át hazátlanul, és nem irtották ki az egyharmadukat gázkamrákban. Mindazonáltal azzal a kérdéseddel, hogy "Miért nem lehet utálni a zsidókat", sajnos nem tudok mit kezdeni, mert lehet.Hogy ne lehetne? Te ebben a pillanatban nem épp azt csinálod?

"az miért rosszabb annál, aki pl. az arabokat, a palesztinokat, az iszlámlistákat, a magyarokat, a cigányokat, a kínaiakat, az amerikaiakat, vagy az indiánokat utálja?"

Nem rosszabb. Csak jelen pillanatban a világot és benne az euroatlanti civilizációt nem a magyarok, az amerikaiak, a kínaiak és pláne nem a szegény indiánok fenyegetik, hanem az iszlám.


"A palesztin tüntetésen egyébként kint voltam én is, és a palesztinok elmondták hogy szeretnének visszatérni Palesztinába! Engem az sem zavar, ha itt maradnak, mert ha egy népből nem tömegesen
érkeznek,akkor csak-csak integrálódnak, keverednek, és beolvadnak a magyarságba, és amit hoznak az gazdagíthat minket!"

Rossz hírem van számukra, Palesztina nem létezik,és ha így folytatják, soha nem is fog létezni.Mo-ra azért nem jöttek tömegesen arabok,mert az országnak nincs komolyabb ellátórendszere, amire rá lehetne telepíteni. Eszük ágában sincs beolvadni, téged akarnak beolvasztani őközéjük, bármit is mondogatnak neked.

"nem számít a származás, a nemzeti öntudat, ami nálam magyar, az fontosabb!"

Király. A magyar zsidók 99 %-a nagyobb magyar, mint te. Mi kell még?

"Az indiánoknak a magyaroknak, meg a többieknek is meg volt a maguk holokausztja!"

Ez baromság, a magyaroknak semmilyen holokausztjuk nem volt. Vesztes oldalon álltak a világháborúkban, és annyi. Csak szeretnék, ha lett volna, persze ez majmolás, "énismegütöttemmagamtanítónéni, és rámtessékfigyelni mernekemjobbanfáj". Gyerekes marhaság. Az nem holokauszt, fiam, ha valakit valagba rúgnak, miután elveszíti a háborút. Az indiánok, az már más téma, de ott sem arról volt szó, hogy egy emberfajtát minden ok nélkül, pusztán a származása miatt megpróbáltak megsemmisíteni.

"A zsidóság jobban él mint az átlag magyar, ez tény, evvel nem érdemes vitatkozni!"

Ez nagyon szomorú a magyarra nézve, már ha meg tudod határozni, mi a magyar. Meg tudod? Azon a distinkción túllépve persze, hogy magyar az, aki utálja a zsidót.

"Senki nem mondhatja, hogy nem tanulnak szorgalmasan, de sikereiket nem csak ennek köszönhetik! Például egymást helyezik pozícióba, ami egy bizonyos mérték után irritálóvá válik"

Ez megint csak olyasmi, amire semmi bizonyítékod.

"Az én őseim, a legújabb genetikai kutatások szerint , már az őskorban itt éltek, mert a különböző népek, általában nem irtották egymást, hanem keveredtek egymással! "

Naccerű. És akkor most mi van? Még ha nem is marhaság, amit írsz. Nem mindegy, hol élt a szépapád?

"A radikálisok nagy többsége elítéli, és nem ért egyet a kukagyújtogatással és a hasonló dolgokkal!"

Ennek komolyan örülök. De azért csak megdobban a szívetek egy jó kis utcai harc láttán, nem?

"Viszont az én tapasztalatom az, hogy a zsidók nagy többsége támogatja Izrael gyilkos politikáját, és más , számomra nem szimpatikus dologban is hasonlóan gondolkodnak!"

Izrael politikája nem "gyilkos". Ha gyilkos lenne, ez az egész iszlám balhé már semmilyen problémát nem jelentene. Izrael önvédelmi politikájával értenek egyet.Mint minden normális ember egyébként.

"Ti nem szeretitek az általánosítást, pedig nem véletlenül van „kitalálva” hisz van létjogosultsága!"

Megint csak attól függ, ki az a "ti". Én szoktam általánosítani, vak nem vagyok.

Nechemia ben Avraham írta...

A névtelennek, aki reklamálja, hogy Konradnak írott válasza kimaradt: nem először fordul elő, hogy hozzászólások elvesznek, mielőtt hozzám kerülnek,ill. engedélyezés után tűnnek el. Ilyen volt kimondottan pozitív hozzászólások esetén is. Ezzel is ez lehetett, sorry. Nem vagyok informatikus, és ha az lennék, ez akkor sem az én rendszerem, hanem a guglié.

חנה írta...

Titi írta: "Felmerültek újabb kérdéseim, amik a válaszból adódnak!"

Nos, örvendek, mert akkor nem írtam hiába. Igazán jó úton vagy: Kérdezz! De mindig kérdezd meg magad is, mért kérdezed ezt-azt.! Azt hiszem ezen az oldalon számos tollból (ill. klaviatúrából) származó helyes választ kaphatsz a kérdéseidre. (Richárd máris reagált, köszönet!)
Hozzám intézett kérdéseidre:
A hungaristákat nem azonosítottam az anarchistákkal, a vessző olykor felsorolást választ el egymástól. Szép dolog, hogy számos állatfaj létezik a földön, s egyetértek veled a megkülönböztetés fontosságáról. Biológiai tanulmányaim során is megkülönböztettük az emlősöket, úm. ragadozók, mindenevők, stb. Jó tanuló voltam, ne aggódj, még nem felejtettem el! De azért is örömömre szolgál, hogy ilyen nagy az I-sten állatkertje, mert legalább egymásnak esnek az unatkozó, tesztoszterontúltengésben "szenvedő" nácik, hungaristák, jobbikosok, gárdások, vármegyések, anarchisták, részeg bunkók, kit hagytam ki???
Hogy alattomos szándékból keverem őket ill. a fogalmakat, az csak természetes, nem? Hisz zsidó vagyok. Összeesküvéseket szövögetek napi 12 órában! (Igaz csak egy hétköznapi kis anyuka vagyok..., de ez is biztos álca.)
A Hősök terén hanukázni úgy volt provokáció, mint karácsonyozni. Pont úgy. Mert vallás- és szólásszabadság van! (Tudod mi a provokáció? Mikor a főnököm, tudván, hogy szombattartó zsidó vagyok, közli velem, hogy szombaton számít a munkámra, csak abból a célból, hogy nemet mondjak, s legyen oka kirúgni.)
Igazán örvendek, hogy a palesztinok vissza kívánnak térni, de hova is??? Nem tűnt fel neked, hogy Palesztina már rég nem létezik? Azt hiszem, palkóid megrekedtek a középkorban. Vagy hazudnak, mint a vízfolyás. Vagy mindkettő. Viszont, ha ők, akik 20 éve, 40 éve vannak itt, nem zavarnak, akkor hogy zavarhat téged a többszáz éve itt lévő zsidóság? Mi asszimilálódtunk. Túlságosan is, sajnos. Ők sose fognak. A mi törvényünk azt mondja, be kell tartani az ország törvényeit, ahol élünk, s az ország javára kell dolgozni. Az ő törvényük mit mond??? Dzsihád... No comment. Hogy ki gazdagíthat minket, magyarokat? Egy élősködő, segélyeket kéregető tanulatlan tömeg, vagy egy Nobel-díjasokat futószalagon gyártó magasan képzett közeg? Nézz be már Magyarországon valamelyik menekülttáborba...
Persze, vannak köztük inteligens emberek is, (én veled ellentétben nem általánosítok. Ha úgy tűnik, akkor is csak azért, mert arányait tekintve, szinte mondhatjuk általánosan, pl. hogy a terrorozmus ma az iszlámhoz fűződik.) De ezek a tanult emberek, hülyék lennének visszamenni. Ismerek sokat, orvosok, fordítók, üzletemberek, mérnökök, itt tanultak, itt ragadtak. Nem véletlen. Azt sem állítom, hogy ők nem tesznek értünk. Adót fizetnek (többnyire), ööö...jaj, mért is nem tudom sorolni???? Mert nincs tovább... Ne legyenek kétségeid! És ha aggódsz kis hazánkért, akkor joggal aggódsz..., hisz az iszlám szépen lassan elfoglalja Európát.
Nem mondtam, hogy minősíti az embert, hogy fizikai munkát végez vagy diplomás. Az, hogy valaki értelmes ember, nem a végzettségétől függ. De sírni nem kell, hogy a zsidók "jobb pozíciókban" vannak, mert tesznek érte: tanulnak. Azért, mert látsz a "magasban" pár kiemelkedően tehetős zsidót, nem ok arra, hogy általánosítsunk. Nem jársz köztük, s nem látod a hétköznapi "kis" zsidókat. Mellesleg én személy szerint legtöbbre az olyan embereket tartom, akik fizikai munkát (is) végeznek.
Arról, hogy "a zsidók nagy többsége támogatja Izrael gyilkos politikáját" csak annyit, rendszeresen járok zsinagógákba, s szép számmal vannak ateista vagy vallását nem gyakorló zs ismerőseim is: a magyar zsidóságon beül ugyanúgy megosztottak az emberek a gázai háború kapcsán, mint a társadalom más rétegeiben. (Teszem hozzá: ez egy külön fejezet..., és nagyon szomorú fejezet.)
Abban is egyetértek veled, hogy tetteik alapján kell megítélni az embereket, legyen az bármely nemzetiségű..., s ezért is bízom abban, ha mélyen és őszintén belegondolsz, mit reagáltál volna, ha éveken át naponta kell óvóhelyre menekülnöd, mert a szomszédnak épp úgy tartja kedve, hogy rakétákat lövöldözgessen rád, családodra, kis hazádra..., akkor belátod: épeszű ember megvédi a számára fontosakat. Egyrészt joga..., de kötelessége is!

Sávuá tov!

Névtelen írta...

Kedves Richárd, köszönöm a válaszod!
A zsidók mire hiszik magukat kiválasztva? És miért pont ők a kiválasztottak?
Nemrég olvastam egy Izraeli statisztikai adatott (nem hungaristát) amely szerint a lakosság nagyon rasszista!
A háborút is 80 százalék támogatja!Sőt, a támadással a népszerűségi mutató meglendül az aktuális vezetés számára, ezért ezekre, és a szubjektív tapasztalataimra hivatkoztam!
És az Izraeliek szoktak rasszistázni! De a magyarul tudok is,:példa erre a Magyar Zsidók Világszövetségének szóvivője, Regős Péter néhány gondolata 2002-ből:
„Én bátran kimondom - mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban - hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni. „
„Én ennek a népnek a kultúráját, karakterét, minden alapot nélkülöző nevetséges magabiztosságát utálom. „
És akkor a magyarságról! Azt írod, hogy a magyar zsidók 99 %-a nagyobb magyar, mint te.
Tényleg király lenne! Én mint említettem van bennem például szlovák származás. Ha azonban szlovák -magyar döntő van az olimpián, meg sem fordul a fejemben a szlovákoknak szurkolni!Háború esetében sem számíthatnának rám! Mert néha adódhat ,hogy dönteni kell!Az identitástudatom magyar!És hogy mennyire vagyok rasszista azt jelzi az is, hogy simán elvennék feleségül adott esetben zsidó, v. cigány származású lányt is, csak az számít , hogy normális legyen! Mint ahogy Te is tetted anno...
Egyébként mindegy hol élt az ember dédapja, erre akartam én is rámutatni Aninak!
Hogy ki a magyar?Szerintem, nem árt ha tud magyarul, magyarnak vallja magát, nem cselekszik a népe ellen, de cselekszik érte! Identitástudata lehet több is, de az első az magyar legyen!
Úgy érzem ezt a holokauszt dolgot kisajátítjátok! Csak egy Példa:
http://www.youtube.com/watch?v=B4QHhKR-WXs
De rengeteget tudnék mondani...
Egyébként ha már a bizonyítékokról beszélgetünk, mire alapozod a gázkamrákat és az áldozatok számát? Valamennyire belemerültem, a bizonyítékok nem a cionistákat igazolják!És az önvédelemről: 1880-ban Palesztina 5%-a volt zsidó. Aztán megkezdődik a betelepülés, és zsidó terrorista csoportok harcával is megszületett egy ENSZ határozattal a folytonosan terjeszkedő Izrael, és azóta sem ismeritek el az azóta is megszállt Palesztinai államot
Múltkor levezette egy Palesztin, hogy az ő ősei már 15000 éve ott laknak! Sőt, az előbb Te magad mondtad, hogy mindegy hol született az ember dédapja!
Én szerintem nekik van joguk az önvédelemhez, és ők védekeznek,ezt bizonyítják az adatok, és a történelem!
titi

Nechemia ben Avraham írta...

A zsidóság kiválasztottsága a következő: ez a nép a júdaizmus hite szerint Istentől 613 parancsolatot kapott, amit be kell tartania. (Ezek közül ma nincs mind hatályban, és van, ami csak nőkre vagy csak férfiakra, van, ami csak papi leszármazottakra stb. érvényes, de ebbe most ne menjünk bele.) Ezzel szemben a nem-zsidók csak 7 parancsolatot kaptak (Egy Isten imádata, bálványimádás, ölés, lopás, állatkínzás, meg nem engedett szexuális kapcsolatok létesítésének tilalma és igazságszolgáltatás létrehozatalának parancsolata). Más szavakkal: a zsidóság kiválasztottsága semmi mást nem jelent, mint PLUSZ terhet, PLUSZ kötelezettségeket és a nem-zsidókhoz képest jogaik, lehetőségeik MEGNYIRBÁLÁSÁT.

A "nemrég olvastam", az nem forrás. Én kilenc évet töltöttem Izraelben nem-zsidóként, hadd legyek én már autentikusabb, mint amit "nemrég olvastál".

"A háborút is 80 százalék támogatja!Sőt, a támadással a népszerűségi mutató meglendül az aktuális vezetés számára, ezért ezekre, és a szubjektív tapasztalataimra hivatkoztam!"

Természetesen, ez egy honvédő háború. Felhívom a figyelmedet, hogy a lakosságnak csak 75 %-a zsidó,és a zsidók közt is van a háborúnak ellenzője, azaz a nem-zsidó izraeliek közt is van - támogatója, mint ahogyan a hősi halott izraeliek közt is van arab srác.

Regős Péter, amennyiben az ominózus levelet csakugyan ő írta és nem hamisítvány, szvsz egy faszfej, de semmi szín alatt nem beszél a zsidóság nevében. Egyáltalán, a zsidóság nevében senki nem beszél - legfeljebb az izraeliek nevében az elnök és a miniszterelnök.

A hatmillió áldozat, benne a hatszázezer magyar, nem azt jelenti, hogy ennyi embert végeztek ki Auschwitzban. Ebben a számban minden zsidó benne van, akit zsidó mivolta miatt öltek meg a nácik vagy a szövetségeseik. Tehát benne van valamennyi haláltábor halottja, benne vannak azok,akik nem halál-, hanem munkatáborban dolgoztak, de ott belehaltak a munkába és az éhezésbe, benne vannak a magyar muszosok, akiket aknát szedni küldtek Ukrajnában és felrobbantak, benne van, aki halálmenetben pusztult el, az is, aki orvosi kísérletekben, az is, akiket az SS-alakulatok tömegesen végeztek ki szovjet területen, sőt, akiket bombázások idején kivezényeltek az óvóhelyről szántszándékkal az utcára. Nincs viszont benne az olyan zsidó, aki fegyverrel a kezében, valamely ország polgáraként esett el.

Hogy mire alapozzák a zsidók? Nem zsidók alapozzák, hanem az egész történetírás. A Holocaust írásos és egyéb bizonyítékai több száz tonnát nyomhatnak. Ezt vitatni butaság és rosszindulat. Főleg, hogy az a hatszáz ember nincs meg.Érted? Elutazol Bné Brák városába, megszólalsz magyarul, szinte biztos, hogy magyarul felel,mondjuk a Krausz bácsi. Megkérdezed, hány rokona lett oda a Vészben, és fogja mondani, hogy nyolc. Vagy tíz. Vagy huszonhat.

Hová lettek ezek az emberek?...

Palesztin államot nem lehet elismerni, mert az soha nem létezett. 1947-ben az ENSZ arról döntött, legyen egy zsidó és egy palesztin-arab állam. A zsidók ebbe belementek, az arabok voltak azok, akik sem egyiket, sem másikat nem fogadták el. Nem kell ám mindent elhinni, amit az arab haverjaidtól hallottál, mert úgy tagadják le a történelmi tényeket, hogy a szemük se rebben közben, talán maguk is elhiszik ezt a tenger hülyeséget. Legközelebb ha látod őket, kérdezd már meg, ki volt annak a palesztin államnak az államfője, amikor a zsidók lerohanták.

Nechemia ben Avraham írta...

Jaj, a 15 ezer éves levezetésre nem reagáltam. De keresztanyja vasporos picsája, az lakik ott tizenötezer éve. Arabok először a hetedik században tették a lábukat arra a területre. Időszámításunk SZERINTI hetedik században.

Névtelen írta...

Újfent köszönöm a választ!
A plusz teher és kötelesség vezetést, irányítást jelent? Ha pedig a nem-zsidókhoz képest jogaik, lehetőségeik megnyirbálását gondolják, gondolják, akkor Palesztina földjére miért van több joguk?

A forrás a Izraeli Emberi Jogok Szervezete vizsgálatai ( 2007 ) THE GUARDIAN -ben is megtalálod!
De vannak olyan Izraeliek is, akik másképp látják mint Te és autentikusak, pl Gidon Spiro .

Az FN 70-80, a Szombat 80-90 % -ot írt a háború támogatottságáról.. A zsidó vallásúak kb. 77%
de van kb. 3%, aki tartja magát vallásosnak,és vannak más vallások is. arabok kb.15%. Ezért én inkább úgy gondolom, hogy ők nem támogatják a lemészárlást, hazaárulók persze mindenhol lehetnek, elég sok van Magyarországon is!

A hatmillió nem tartható, mióta Auschwitzban is kicserélték a múzeum bejáratánál a táblát, a 4 millió helyett, már „csak” 1,1 milliós szám szerepel, legalább annyival le kéne már csökkenteni!
A 600000-ezres szám:
Die Neue Zeitung 1946 februárjában táblázatot közölt az áldozatokról. Csonka-Magyarországhoz 123 ezer áldozatot ír. Erre a 200 ezres számra jutott az 1944-es határokkal rendelkező Magyarországgal kapcsolatban az angol hadtörténész, John Keegan is , aki 1989-ben szerkesztette Londonban a Times Kiadónál a The Atlas of the Second World War c. nagyalakú, színes képekkel, térképekkel illusztrált könyvet. Itt a holokauszttérképen (93. old.) a bécsi döntés által megnagyobbított Magyarország zsidó áldozatainak száma 1939. szeptembertől 1945 márciusáig - 200 ezer.
Az Akadémiai Kiadó 1995-ben kiadta magyarul ezt a könyvet. Itt is a 93. oldalra került a holokauszttérkép. Minden szám, minden ország rajza ugyanaz, egyetlenegy szám van megmásítva: a magyar adat. Itt a 200 ezerből 600 ezer lett. Ez hamisítás! A Corvina Kiadó pedig kiadta az 1994-ben Londonban szintén a Times Kiadónál megjelent Guide to The Peoples of Europe c. könyvet magyarul 1995-ben, Európa népei címmel. Az angol eredeti 386. oldalán található John Keegan holokauszttérképe a 200 ezres magyar áldozat számmal. A Corvinánál ez 1995-ben szintén 600 ezer lett, és most már a cionisták állandóan 600000-ről beszélnek!
Az áldozatok számát, túlbecsülték, és hamisították! Aki ez megkérdőjelezi holokauszt tagadónak bélyegzik, és börtönnel fenyegetik! Nem véletlenül született meg a Blois-i felhívás 2008. októberében a franciaországi történészkonferencián Blois városában
“Ha a történelemről nem szabad vitatkozni, és abban nem szabad kételkedni, akkor az nem történelmi tény, hanem dogma lesz, amely a mitológia birodalmába tartozik.”
„A történelem nem lehet az aktualitások rabszolgája, és nem állhat a konkurenciaharcban álló emlékezések diktátuma alatt sem. Egy szabad államban nincs joga egyetlen politikai tekintélynek sem a történelmi igazság definiálásához és a történész szabadságának korlátozásához büntetéssel való fenyegetéssel.
Felhívunk minden történészt, egyesítsék erőiket saját országaikban, és építsenek föl a mienkéhez hasonló struktúrákat. Írja alá mindenki haladéktalanul a felhívást, hogy meggátoljuk a történelmi emlékezés jogi szabályozására vonatkozó terveket.
Felhívjuk a felelős politikusokat – akik a kollektív emlékezést erőltetik – tudatosítsák magukban, hogy nem járható út, hogy állami törvénykezés döntsön a múltra vonatkozó igazságok kérdésében. Az ilyen törvénykezésnek ugyanis súlyos következményei lesznek a történészek és az egész intellektuális szabadság számára.
Egy demokráciában a történelem szabadsága mindenki szabadságát jelenti.”

Amelyet több mint 900 Európai történész írt alá!
Senki nem tagadja a holokausztot, hogy nagyon sok zsidó meghalt és megöltek, a borzalmakat a bűnöket! A Krausz bácsikat én is nagyon sajnálom! Nagyon sok írásos bizonyítéka, több száz tonnát nyom a holokausztnak, de a gázkamrákról nincsenek ilyenek!
És a háborúban nem csak zsidók haltak meg .pl. több mint 20 millió k inai, vagy több mint 20 millió Szovjet, 6 millió Lengyel, stb.

Ezt írod:
„Palesztin államot nem lehet elismerni, mert az soha nem létezett. 1947-ben az ENSZ arról döntött, legyen egy zsidó és egy palesztin-arab állam. A zsidók ebbe belementek, az arabok voltak azok, akik sem egyiket, sem másikat nem fogadták el.”
Izrael állam sem létezett!Én sem fogadtam volna el, ha az Írek kitalálták volna, hogy Magyarországot elfoglalják! A zsidók meg természetes hogy elfogatták azt, hogy nekik legyen államuk! Azóta is terjeszkednek!
„ Legközelebb ha látod őket, kérdezd már meg, ki volt annak a palesztin államnak az államfője, amikor a zsidók lerohanták „
A palesztinok védekeznek, és nekik van joguk az önvédelemhez!

A 15000 éves dolgot lehet hasonlóan értette mint én az őskort, nem tudom, de mindegy is, ezt már megbeszéltük, hogy mindegy hogy a dédapja hol született!
titi

Nechemia ben Avraham írta...

A plusz teher és kötelesség vezetést, irányítást jelent?

Nem.

Ha pedig a nem-zsidókhoz képest jogaik, lehetőségeik megnyirbálását gondolják, gondolják, akkor Palesztina földjére miért van több joguk?

Ez a föld a zsidók földje. A Palesztina szó héber eredetű, annyit jelent: a filiszteusok földje. A második zsidó felkelés után a rómaiak annyira berágtak a zsidókra,hogy megkérdezték a történészeket, kik voltak a zsidók legádázabb ellenfelei, és amikor a válasz az volt, hogy a filiszteusok, bosszúból róluk nevezték el az országot. A Palesztina szó nem arab, jellemzően semmit nem jelent arabul. Arabok első ízben az i.sz. VII. században érkeztek - hódítóként - erre a területre.

A hatmillió nem tartható, mióta Auschwitzban is kicserélték a múzeum bejáratánál a táblát, a 4 millió helyett, már „csak” 1,1 milliós szám szerepel, legalább annyival le kéne már csökkenteni!

A táblatörténet - ezt már milliószor elmondták - a következő: az első táblára valamennyi haláltábor áldozatának számát vésték ki,és ezt javították ki később arra a számra, ami csak Auschwitzban meghalt.

A 600000-ezres szám etc.

Nincs alkudozás, mert mondom, 600 ezer magyar zsidó hiányzik. Magyar zsidó alatt a magyar állampolgárokat, magyar anyanyelvűeket és magyar joghatóság alá tartozókat (pl. Kamenyec-Podolszkba kiadottakat) értjük. Nincs alku 200 ezerre, mert egyrészt plusz 400 ezer ember hiányzik, másrészt akkor folyik tovább a vita, és nemsokára ott tartunk, hogy többen jöttek vissza, mint ahányan elmentek. Az áldozatok emléke nem tűri, hogy halálukat kétségbe vond.
!
És a háborúban nem csak zsidók haltak meg .pl. több mint 20 millió k inai, vagy több mint 20 millió Szovjet, 6 millió Lengyel, stb.

Hogyne,kivéve a húszmillió kínait,ami hülyeség. A hatmillió lengyelből hárommillió volt a zsidó. A nem-zsidókat nem irtották tervszerűen azért, mert szovjetek vagy kínaiak vagy lengyelek voltak.

Ezt írod:
„Palesztin államot nem lehet elismerni, mert az soha nem létezett. 1947-ben az ENSZ arról döntött, legyen egy zsidó és egy palesztin-arab állam. A zsidók ebbe belementek, az arabok voltak azok, akik sem egyiket, sem másikat nem fogadták el.”
Izrael állam sem létezett!

Már hogyne létezett volna. Ez már a harmadik zsidó állam, ugyanott. Tes'szíves lenni a történelmet tanulmányozni. Azon kívül eldönteni, hogy Izrael Állam létét milyen alapon vonod kétségbe, illetve a palesztin államot milyen alapon favorizálod(több válasz is megjelölhető):

a) vallási alapon
b) történelmi alapon
c) az ököljog alapján
d) nemzetközi jogi alapon
vagy e) erkölcsi-morális alapon?

Ha erre kifejtő választ adtál,akkor a témában továbbléphetsz.


Legközelebb ha látod őket, kérdezd már meg, ki volt annak a palesztin államnak az államfője, amikor a zsidók lerohanták - megkérdezted már?

A 15000 éves dolgot lehet hasonlóan értette mint én az őskort, nem tudom, de mindegy is, ezt már megbeszéltük, hogy mindegy hogy a dédapja hol született!

Arabok először - harmadjára mondom - a VII. században léptek Erec Jiszráél földjére. Önálló palesztin-arab állam soha nem létezett, a föld az elmúlt háromezer évben csak töredék ideig volt egyáltalán arab fennhatóság alatt. Soha arab kultúra, írásbeliség, építészet vagy más archeológiai nyom nem került elő az ott megfordult,jobbára nomád araboktól, miközben az ókori és későbbi zsidó jelenlétet leletek százezrei, irodalmi művek garmadája, történelmi megállapítások hosszú sora igazolja. Ezt kétségbe vonni, értsd meg még egyszer, olyan, mintha valaki azt állítaná, nem volt magyar honfoglalás, vagy Mohács sohasem létezett. Izrael Állam nemzetközi jogi alapon jött létre harmadjára, az eredetileg neki szánt terület kb. egynyolcadán, az arabok nem akartak sem zsidó, sem arab államot, palesztin nép nem létezett, 1967 után találták ki. Ezt a kifejezést,hogy palesztin nép,korábbi sajtótermékekben meg sem találod. Az ott élők, ha egyáltalán tartották magukat valaminek,legfeljebb szíriainak tartották magukat, azok pedig, akik nem menekültek el, teljes jogú izraeli állampolgárok lettek. Lehet tájékozódni szélsőjobboldali szennyhonlapokból és arab haveroktól, de amíg alapvető történelmi tényeket elvitatsz, és köddel-fantáziával próbálod a réseket kitölteni, addig, legalábbis e területen, vitapartner nem vagy. A kérdőívet alapos gondolkodás után tessék kitölteni.

חנה írta...

http://www.youtube.com/watch?v=saeky9I5T9c

Névtelen írta...

Konrad írja:

Ani:

"http://www.youtube.com/watch?v=saeky9I5T9c"

- hahahahahaha!!!!!!

Nem rossz, de ez nekem mégis jobban tetszik:

http://www.youtube.com/watch?v=fa1Lwu
S4lhw&feature=related

Bár ha jobban belegondolok, nyilván ez is valamilyen cionista métely, hogy jól elvehesse a másokét, és a mindenkori Izrael-és zsidógyűlölö (értsd: sikergyűlölő) pszihopaták figyelmét elterelje a ...miről is?

He-he!

Névtelen írta...

Nem Izrael állam létét vonom kétségbe, az tény, hanem az alapot amire megalapították!
Egy olyan hivatkozás, ami több ezer évvel ezelőtti időszakra vezeti vissza a jogot földterületekre, megspékelve vallási inditatással, szembeállítva a jelen valósságával és területi etnikai viszonyok erőszakos megváltoztatásával, elfogadható-e? Nem! A történelmi szakadék oly nagy mértékű,hogy elévült! A hajó már rég elment, vagy hogy egy hírhedt cinikus (itt a néhány év miatt az) idézetet felelevenítsek ,tetszett volna megvédeni magukat!
Az ilyen jellegű igény erőszakos érvényesítését pedig agressziónak hívják! Ennek az alapja pedig a józan ész!
Mert ha ezen tételt elfogadnánk, akkor az egész világ pillanatok alatt harctérré válna és azt senki nem élné túl, ma már nem nyilakkal vívják a háborúkat! Kíváncsi vagyok, mit szólnának az amerikaiak, hogyha az indiánok Amerikát Indián országnak szeretnék tudni újra! Vagy ha a magyarok Magna Hungarica-ra tartanának igényt!
Az eltel évezredekkel 1948-ra elvesztették a jogukat arra a földre!
Azt írtam, hogy Izrael sem létezett, a soha szót amit írtál, nem vettem észre, ebben igazad van elismerem,de 48-ban nem volt sehol,így értettem! A terjeszkedést és a párosult bűnöket azóta is folyamatosan gyakorolják a zsidók , ezzel kiváltva a világ utálatát, mert a rossz fiuk most ők, és a Palesztinok védekeznek az agresszorok ellen!
Neked is mosolyra görbülne a szád, ha valaki avval jönne, hogy a szépapád, ellopta a családja aranyékszereit, és azóta ők, nemzedékről nemzedékre szerencsétlenek, most fizess nekik egy családi házat! Így a holokauszt jóvátételnek is véget kell már vetni, viszont a zsidóknak el lehetne kezdeni a kártérítés fizetni a palesztinok számára!Tehát az időnek fontos szerepe van.
A számok, a kínai áldozatok száma is a wikipedia táblázatból származó, hivatalos számok!Érdekes, hogy a kínait megkérdőjelezed, ez nem kettős mérce? Ezt Te írtad.
„Az áldozatok emléke nem tűri, hogy halálukat kétségbe vond.”
1990-ben ez volt ráírva az angol nyelvű táblára amit lecseréltek, a körülbelül másfél milliósra!:
Four million people suffered and died here at the hands of the nazi murderers between the year 1940 and 1945
A történelem nem alku kérdése!Annyi legyen az áldozat amennyi ténylegesen volt! A történészeket nem sittre kell küldeni, meg fenyegetni őket, hanem fehér asztalnál megcáfolni! Ellenkező esetben az, ha a holokauszt dogma nem bír ki egy nyilvános vitát, felmerül az a kérdés, milyen igazság lehet! Az egész hiteltelen lesz, és igazából ez sérti az áldozatok emlékét!
Hogy hová tűntek az áldozatok?
A háború utáni adatokban nem voltak még ennyien eltűnve!A számot idő közben turbózták fel, pedig az időnként előkerült korabeli új dokumentumok éppen az ellenkezőjét bizonyítják!
Tehát azt állítottad, hogy a zsidók egy harmadát gázkamrákban ölték meg, én viszont felvettem, hogy nincs a gázkamrákra bizonyíték!
Ani, a radikálisok az előzmények miatt gondolták provokációnak a H. téren a hanukázást! A zsidó részről elkövetett fuck meg a karácsonyt rendezvény, a Jézust gyalázó kiállítások, a nemzeti jelképeinket gyalázó beszólások, a magyarságot gyalázó rajzfilmek, stb.-re gondolok!Viszont köszönöm, hogy bátorítasz a kérdezésre!
A plusz teher és kötelesség vezetést, irányítást jelent akkor mit jelent?
Itt jegyzem meg, hogy az általánosítást is rosszul használjátok, vagyis elferdítve! Ha a radikálisoknak csak elenyésző töredéke töri szét a kukákat, akkor nem lehet azt mondani, hogy a magukat radikálisnak vallók általában kukákat rongálnak!
A zsidók nagy többsége SZDSZ (MSZP) szavazó, és ezen pártok milliárdokat lopnak, csalnak, hazudnak,éjjel és nappal (vajon hány kuka árát) !Ani kár, hogy ezt nem fájlalod!
„Mi asszimilálódtunk. Túlságosan is, sajnos. „Ha,ha...ez a mondat a cionista szájából tényleg humoros!
http://www.youtube.com/watch?v=OLUJ4fF2HN4&eurl=http://kuruc.info/r/39/33589/

titi

Névtelen írta...

Konrad írja:

- Na, akkor egys kis felüdülés.

Újabb szörnyűséges cionista mételyeket találtam, he-he....nézzétek csak:

http://www.youtube.com/watch?v=
kjAjqWbRKEM&feature=related

http://www.youtube.com/
watch?v=8Iyjarnje4M&NR=1

és

http://www.youtube.com/watch?v=u
YCYlUAk1FE&feature=related

"rémes", mi?

Ha-ha!!!

És nem csak a csajt érdemes nézni, hanem az egész party kivitelezését is, na meg a hátteret...az se' semmi!

:))

Nechemia ben Avraham írta...

"Nem Izrael állam létét vonom kétségbe, az tény, hanem az alapot amire megalapították!"

Tehát történelmi-vallási alapon vonod kétségbe. Szíved joga, de Izrael létének alapját nem ez képezi. Ez zsidó ideológia. Izrael létének a nemzetközi jogi alapja az ENSZ 1947. novemberi felosztási határozata, amely rendelkezik az akkori Palesztina területén egy zsidó és egy arab állam létrehozásáról. A nagyobb és értékesebb területeket az arabok kapták volna, a sivatagokat a zsidók, az arabok azt mondták: nyet, a zsidók azt, hogy elfogadjuk. Izrael ennek az arabság által soha el nem ismert ENSZ-határozatnak az alapján jött létre, másnap agressziót követett el ellene öt arab állam.

"Kíváncsi vagyok, mit szólnának az amerikaiak, hogyha az indiánok Amerikát Indián országnak szeretnék tudni újra! Vagy ha a magyarok Magna Hungarica-ra tartanának igényt!"

Amennyiben az államalapítást hatvan-hetven éves helyszíni államépítő munka előzi meg, amelynek során termőfölddé varázsolják a sivatagot és városokat építenek a semmiből, tudod mit? Még ENSZ-határozat nélkül is nyugodtan legyen Magna Hungária. Én mexavazom! :-)

"A hajó már rég elment, vagy hogy egy hírhedt cinikus (itt a néhány év miatt az) idézetet felelevenítsek ,tetszett volna megvédeni magukat! "

Rossz hírem van. Ez a hajó visszajött. És Izrael fél tucatszor megvédte magát. Abban hiba nem volt.

"A terjeszkedést és a párosult bűnöket azóta is folyamatosan gyakorolják a zsidók , ezzel kiváltva a világ utálatát, mert a rossz fiuk most ők, és a Palesztinok védekeznek az agresszorok ellen!"

Lófaszt, kisfiam. A "palesztinok" pedig kis pé, továbbra is.

"Neked is mosolyra görbülne a szád, ha valaki avval jönne, hogy a szépapád, ellopta a családja aranyékszereit, és azóta ők, nemzedékről nemzedékre szerencsétlenek, most fizess nekik egy családi házat! Így a holokauszt jóvátételnek is véget kell már vetni, viszont a zsidóknak el lehetne kezdeni a kártérítés fizetni a palesztinok számára!"

Csakhogy itt nem szépapáról van szó, hanem jogos örökösről. Gyanítom, utána kéne nézned a nemzetközi jognak. De a példáddal élve: ha Isten ne adja, elveszíted valamelyik szülődet, akik éljenek egészségben az emberi kor legvégső határáig, akkor te mint örökös választasz: vagy elfogadod a teljes örökséget, amiben lehetnek adósságok is, vagy az egészet visszautasítod. És ha van az elhunyt ellen törvényes bírói végzés, akkor bizony, ha elfogadod az adósságot, fizetned kell. No most, az államok, bankok, biztosító társaságok előtt nincs választási lehetőség. Ha egy zsidó svájci számlára tette a vagyonát, az bizony jár az örökösnek; ha egy állam törvénytelenül megölte, bizony fizetni kell érte. Egyébként csak azt nem értem, neked ehhez mi közöd? Orbán Viktor miniszterelnökként úgy tíz éve bejelentette, hogy a magyar államnak nincs ilyesmire pénze, minden halott után jár harmincezer forint, aztán kuss. És ez a helyzet a mai napig. Magyarország baszik fizetni, miután kifizetett harmincezret egy emberéletért. Te, mint nagy magyar, szerintem nagyon mélyen bújj a föld alá szégyenedben, mert a hazádnak, amiért annyiraodavagy, ennyire volt jó a saját állampolgára, akit a származása miatt bevagonírozott és a gázba küldött. Egy jobb kétszemélyes vacsora árára, bazmeg. És ehhez képest semmit nem követel a magyar zsidóság a magyar államtól, amit bármelyik nemzetközi fórumon szarrá lehetne perelni. Erről ennyit!

A palesztin kártérítés fel lett nekik ajánlva Camp Davidben. Minden család, amely lemond a visszatérés jogáról, százezer dollárt kapott volna. Arafat elutasította a nevükben. Sorry!

"A zsidó részről elkövetett fuck meg a karácsonyt rendezvény, a Jézust gyalázó kiállítások, a nemzeti jelképeinket gyalázó beszólások, a magyarságot gyalázó rajzfilmek, stb.-re gondolok!"

Ezeket nem "zsidó részről" követték el, hanem degenerált hülyék részéről. Az más kérdés, hogy te a zsidó fogalmat kitágítod mindenre, amit utálsz, de pl. a tilosrádiós férget nemhogy zsidónak, de még embernek se nagyon nevezném.

"A zsidók nagy többsége SZDSZ (MSZP) szavazó, és ezen pártok milliárdokat lopnak, csalnak, hazudnak,éjjel és nappal (vajon hány kuka árát) !Ani kár, hogy ezt nem fájlalod!"

Ebben tévedsz, és Orbán úr most nagy erőfeszítéseket tesz, hogy zsidókat állítson a maga oldalára. A magyar zsidóság számaránya elenyésző egyébként, a lakosság egy százalékáról, az aktív szavazóknak meg kb. negyed százalékáról van szó, ez meg semmit nem dönt el. Különben meg először felméréseket kéne végezned, hogy kijelenthesd, ki hova szavaz. Azt, hogy a pártok milliárdokat lopnak-csalnak, hogy ne fájlalnám. Tőlem veszik el.

Amennyiben még egy Holocaust-relativizáló megjegyzés érkezik, a vitát berekesztjük. Megmondtam, hogy erről a témáról nem vitatkozom, főleg olyan baromállatségokkal nem, hogy nincsenek bizonyítékok a gázkamrákra. Csak pár tízezer túlélő meg néhány száz óra tanú- és beismerő vallomás. Még Magyarországon, Szombathelyen is működött egy, erre is büszke lehetsz! Tudod, túl sokáig és túl sok olyan embernek a közvetlen környezetében éltem, akik megjárták azt a poklot. Ezért még egyszer figyelmeztetlek, utoljára: ebből elég! Ezer fórum van, ahol ezt a gumicsontot rághatod. Itt: NEM!

Névtelen írta...

Konrad írja:

Úgy látom, titi beírónk nem fogékony sem a jó csajokra, sem az értelmes magyarázatokra, mert újra és újra idejön, és TELJESEN FÜGGETLENÜL ATTÓL, KI MIT BIZONYÍT, MAGYARÁZ, ÉRVEL, ugyanazokat a marhaságokat darálja ide újra és újra.

Szóval...

Én még egyszer le nem írom ostobaságaira a cáfolatokat (Ricsi, Ani, Gábor, ti írhattok neki, de nem sok értelmét látom ezután...), nem hivatkozok semmilyen tanulmányra, szakirodalomra, nem sorolok neki többé tényeket, nem írom le neki röviden, miért marhaság, amiket iderondít...

Nem.

Mert nem érdemes.

Nem érdemes, mert BÁRMIT írunk neki, mindig ugyanazt rottyintja ide:

gyilkosizrael-bitoroljaazősiarabföldeket-egyébkéntismitkeresnekott-budapestizsidók akikmind mszpsek (ez hogy a picsába jön ide, és miféle statisztika alapján mutatta ezt ki???), stb, röf-röf, rotty-rotty.

Annyit mondok neki csak, amit egy izraeli tartalékos medikus katona ismerősöm mondott egyszer nekem, mikor megkérdeztem, mit üzenne az ilyeneknek, mikor hasonlókat bőgnek bele a világba:

- Gyertek, és próbáljátok meg elvenni, ami a miénk!

ENNYI!

Érveknek, vitának a titi félék esetében már nincs értelme.

Írunk neki több egyetemi esszé méretű kisdolgozatot ide, aztán mindig ugyanazokkal a f***szságokkal jön.

- Jó, akkor aki akar, írjon neki, bár nincs értelme mostantól, de ahogy Niv cimborám is mondta, én is azt üzenem neki:

- Menj, és vedd el az izraeliektől, ami az övék!

Pontosabban próbálkozhatsz, beállhatsz iszlámnácinak is, szélsőbalosnak, akárminek, de az redményt lásd az utóbbi 60 év izraeli-iszlám háborúiban.

Oszt' jónapot! - ahogy a köztudottan "zsidómentes" egyik hazai párt-rablóbanda főnöke mondotta egyszer, mert hát ugye, az öüszes zsidó az mszp-ben meg az szdsz-ben van (éééédes f...szom...)

Aláírás:

Konrad, a nem zsidó.

Akinek a töke is tele van már a Közel-Kelettel, főleg Izraellel kapcsolatban maximum halvány sejtelmekkel, de inkább totális tévszmékkel rendelkező alakokkal, akik azért bátran és mindig megmondják a Frankót és az Igazságot!!!

Nechemia ben Avraham írta...

"A plusz teher és kötelesség vezetést, irányítást jelent akkor mit jelent?"

Erre még csak egyszer válaszoltam, fentebb - 613/7 -, most megvilágítom egy konkrét példával.

Talán feltűnt neked, hogy ez a honlap szombaton nem üzemel. Nem jelennek meg rajta bejegyzések, kommentek, és csak azért olvasható, mert technikailag nem tudom megoldani, hogy leálljon. Miért? Nyilván már hallottál harangozni a szombatra vonatkozó szigorú szabályokról. Nos, a nem-zsidókat szombat napján nem köti semmi, azt csinálnak, amit akarnak, internetezhetnek, tévézhetnek, vásárolhatnak, utazhatnak, amit csak akarnak, azt csinálnak. A zsidó számára viszont sokféle tevékenység tilos. Ez például olyan pluszteher, amiről beszéltem korábban. A zsidóság kiválasztottsága ennek a plusztehernek a vállalását, a kötelezettségét jelenti. Semmi mást. Nem előjogot, nem mások feletti uralkodást: kizárólag az isteni iga elfogadásának a kötelezettségét.

חנה írta...

Titi, fájlalom, hogy milliárdokat hazudnak, piszkosul fájlalom...
Rólad ennyit, reménytelen eset vagy.
Oszt Konrád, nem tudtam megnyitni a linked, azt mondja ez az antiszemita youtube, hogy az én országomból nem elérhető..., vagy Magyarországgal van baja, hu!!! Bedühödök! Kezdek radikalizálódni!!! (Véletlen belerúgtam a kukába is...)
Azt mondja meg nekem valaki: észt hol lehet venni? Mer bízisten arra költöm a pénzem, ha lesz, hogy itt egypár kimosott agyatt feltöltsek!

Névtelen írta...

Konrad írja:

Ani:

- A linkeket csak úgy tudod megnyitni, ha elsőnek bemásolod a felső sort (ahogy megadtam), aztán közvetlenül utánna az alatta lévő sort, pl.

copy
http://www.youtube.com/watch?v=u

és utánna copy
YCYlUAk1FE&feature=related

biztos hogy így jó.

Próbáld csak ki!

Na, ha mégse' működne (amit kizárok, mert az imént kipróbáltam), akkor kersd Shiri Maimont, Ninet Tayebet, Sarit Hadadot a videomegosztókon.

Üdv!

חנה írta...

Köszi Konrád, de tudod milyenek a nők..., először sikítottam, hogy nem megy, aztán rájöttem...

Névtelen írta...

Konrad írja:

Ani:

"...tudod milyenek a nők..., először sikítottam, hogy nem megy, aztán rájöttem..."

- Aha!

De így legalább őszintén sikítottál!

Hehehehehe!!!

(Izé...OK, most mondd, hogy ez egy disznó hímsoviniszta viccelődés volt...de hát annyira így jött ki a beszólás...)

:)

Névtelen írta...

Konrad írja:

Újabb szörnyűséges "cionista mételyek":

http://www.youtube.com/watch?v
=1g3Ej3iZIvs

http://www.youtube.com/watch?v
=1g3Ej3iZIvs

Áh, ne is törődjetek ezekkel, csak a cionista sátánok figyelemelterelései...!!!

Na komolyra fordítva:

- Ha egy iszlamista majomember titokban megnéz egy ilyet (mert hát csak titokban teheti...), nem csoda, ha hirtelen feltörő vágyai kapásból szélsőséges erőszakban nyilvánulnak meg.

Hiszen tudja, hogy ő ilyet nyilvánosan SOHA nem fog látni, és soha nem lesz az övé még csak egy hasonló sem.

Ezért inkább ordít, tör-zúz, ölni akar, meg ilyenek.

És persze marad a nőgyűlölő iszlám "hagyomány", meg a nők elleni mindennapos, nyílt, brutális erőszak.

Ahelyett, hogy mennének ők is strandokra, mászkálnának a csajokkal egy szál gatyában a hőségben, bulizni járnának, stb.

De nem, mert hát azt nekik "nem szabad", mert hát "az erkölcstelen".

(Élő lányból a szadista faternak 5 hónapos gyereket rozsdás késsel kinyeszetelni, az viszont szerintük nem erkölcstelen, sőt, BECSÜLET-ÜGY, mint ahogy nőket nyilvánosan és rendszeresen agyonverni sem erkölcstelen, sőt, az csak a valami!)

Tiszta pszihopatológia, de teljesen világos magyarázattal...