Oldalak

2009. január 6., kedd

A Hamasz elveszi és maga fölzabálja a segélyszállítmányokat

Kormány vagy gátlástalan gengszterbanda? Ezt a kérdést egyre többen teszik fel Gáza szerencsétlen lakosai között is, akik annak idején még egy „szociális gondoskodásáról” híres szervezet képében ismerték meg a terrorgarnitúrát. A Hamasz azóta laza csuklómozdulattal messzire hajította az álarcot.

Valószínűleg még a Berlin végóráiban harcoló nácik sem süllyedtek az embertelenségnek arra a szintjére, amelyen a Hamasz terrorcsoport mostanság tart, bár alighanem van még lejjebb. Egyre megdöbbentőbb hírek jutnak ki az izraeli csapatok által körülzárt, de egyelőre még a terroristák által megszállt Gázavárosból, noha ezek meglehetősen szelektálva látnak napvilágot. Így például az ENSZ-iskola szétlövéséről szóló hisztéria, aminek rendre lemarad az eleje. A banditák bevették magukat az épületbe, és gyerekekkel vették körül magukat. Azután rálőttek az izraeli páncélosokra, persze kárt nem tudtak tenni bennük. Az egyik harckocsi visszalőtt…

A Gázából kirekesztett nemzetközi hírtévéknek nincsenek anyagaik, nincs érdemi mondanivalójuk, ezért papagáj módjára szajkózzák a „humanitárius katasztrófa” kifejezést, (hogy odafigyeljenek rájuk – különben reklám nuku), természetesen anélkül, hogy tudnák, miről beszélnek, és naná, hogy gázai lakosokkal folytatott telefonbeszélgetésekre hivatkozva. Itt-ott azonban felfeslik a kenetteljes, szemforgató nemzetközi hazudozás egyhangú szövete, és elképesztő részletek szivárognak ki. Az élet kétségkívül nem könnyű mostanság Gázában – miként nem volt az mondjuk Budapesten, 1944-45 telén sem –, de az Övezetet még uraló terrorszervezet sincs azon, hogy könnyebbé tegye, sőt.


Ami lisztet a banditák nem zabálnak fel, azt felárral mérik ki a lakosságnak, holott ingyen kéne osztogatni

Izraelből rendszeresen kamionkonvojok indulnak Gázába, egy-egy ilyen konvoj több száz tonna élelmiszert, kötszert és gyógyszert tartalmaz, hiszen miért is ne tehetné mindenki a cionista rezsimet felelőssé azért, hogy táplálja saját ellenségeit. Ez szó szerint értendő, mert egyre világosabb, hogy a szállítmányok nem jutnak el azokhoz, akiknek szánják. A Hamasz rájuk teszi a kezét, s a harcosok maguk felzabálják a küldeményt, hiszen kell a kalória a megszállókkal folytatott küzdelemhez; a nép pedig, amely megválasztotta őket, elmehet a pokolba. A gyógyszereket is elveszik, akkor is, ha épp akkor, azokra nincs szükségük, mert később szükségük lehet. Ezeket jó pénzért el lehet adni, nemkülönben az élelmiszernek azt a részét, amelyet a terroristák nem bírnak felzabálni. A Hamasz-kormány feketézik: pénzt keres a humanitárius küldeményeken, és a busás hasznot a vezetők saját bankszámlájukra utalják.

Az első incidenst hétfőn rögzítették. A konvoj a Kerem Sálom határátkelő helyen lépett be az Övezet területére. Rövidesen fegyverropogást hallottak a túloldalról: a Hamasz megneszelte a szállítmányt, és lecsapott rá. Hasonló a létfontosságú üzemanyagszállítmányok sorsa is, ezekre a terrorszervezet mint stratégiai jellegű küldeményre száz százalékban jogot formál és igényt tart.

A gengszterbanda tudatosan azon van, hogy minél jobban feltornássza a polgári áldozatok számát, miután a tavalyelőtti libanoni háború óta tudják, hogy ezzel a fogással lehet a leginkább hatni a világközvéleményre. A civileket, híven a bevett arab harcmodorhoz, ágyútölteléknek és élő pajzsnak használják fel. Nem igaz az, hogy a gázavárosiak nem menekültek volna, mert „nincs hova menniük”, vagy mert a végsőkig ki akarnak tartani. Több jelentés szól arról, hogy az Övezet északi részének azon lakosait, akik a betörő izraeli páncélosok elől a menekülést megkísérelték, a Hamasz gyilkosai fegyverrel kényszerítettek vissza.




A gyilkosbanda tudatosan minél nagyobb szenvedést okoz a polgári lakosságnak


Fentebb szóltunk az ENSZ-iskolában történt katasztrófáról, amit ugyancsak az emberiesség elleni bűncselekményeket szakmányban elkövető iszlamista banda idézett elő. Korábban a Hamasz egy rakétája a határ túloldalán becsapódott egy izraeli óvodába – ahol természetesen nem voltak gyerekek. Mi sem magától értetődőbb, mint hogy az ENSZ-iskola tömve volt, méghozzá olyan gyerekekkel, akik egyébként nem is mind oda jártak… A tömeghalál után a Hamasz emberei gyorsan megjelentek, és a holttestek közül kivették a felnőtt férfiak hulláit. Ez is bevett gyakorlat: likvidált gyilkosaikat igyekeznek – az azonosítást elkerülendő – minél gyorsabban eltemetni.

Gázai polgárok beszámolóiból tudjuk, hogy a terrorszervezet emberei szó szerint a fülüknél fogva rángatnak magukkal kisgyerekeket, miután tartanak attól, hogy gyermektúsz híján az izraeli hadsereg igen zabos srácai még annyi időt se hagynak neki, hogy szálámot mondjon, csak odapörkölnek. Vannak, akik polgári otthonokban tartanak fogva egész családokat, mások ENSZ-intézményekbe és persze mecsetekbe vették be magukat. Az izraeliek több alkalommal tapasztalták az utcai harcok közben, hogy Hamasz-tagok akár fél tucatjával is terelik maguk előtt – élő barikád gyanánt – a civileket.

Megkezdődtek az első kivégzések is. A terrorbanda a vesztét érzi, így nekiállt a Hamasztánban még életben lévő Fatah-tagok meggyilkolásának, miután már korábban megígérte: az izraelieknek, ha rajtuk múlik, nem lesz kinek átadni a hatalmat – és egy esetleges puccsot sem akarnak megkockáztatni.






A terroristák saját gyermekeiket sem kímélik, ha a hatalmuk forog kockán

Az egyre inkább kialakuló kép önmagáért beszél. Ha van Gázában humanitárius katasztrófa, azt semmiképp nem Izrael idézte elő. A polgári lakosság nyomora és pusztulása elsődlegesen a Hamasz érdeke, amelynek most semmi sem drága – és soha nem is volt az. Noha Izrael nem szüntette be a telefonvonalak működését, a Hamasz-kormány gondoskodott arról, hogy az uralmuk alatt álló területeken mentőket, tűzoltókat még véletlenül se lehessen hívni. Ha a lakosságnak nincs ivóvize, elektromossága, ennivalója, gyógyszere, az az ő szemszögükből csak jó. Íme a totális háború, iszlamista módra. Ez ellen persze pisszenni sem lehet. A gázaiak hallgatnak, mert a rémület nagy úr. Hamarosan azonban alighanem még a fentieknél is épületesebb dolgokat hallunk majd.

Reméljük, mihamarabb hajnalodik a háborús bűnös, népirtó Hamasz által megszállt Gázában.

27 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Richárd!

Csak ismételni tudom magam ---> a "gyűlölet gyűlöletet" - Venezuelában Chavez útilaput kötött az izraeli nagykövetség talpára.


A bejegyzésről:
A nagyszerű akciófilmekben van általában egy jó oldal meg egy [vagy akár több] gonosz oldal. A gonoszok sokszor túszul ejtenek néhány ártatlant, majd a jók civil élet kioltása nélkül igyekeznek leszerelni a rosszfiúkat.
Na, most ebben a háborúban, ha valaki "jó" akar lenni, annak igenis számítsanak a civil áldozatok. Az izraeli tank szándékosan lőtt az iskolába - tudnia kellett arról [ha nem tudott, akkor neki felróhatóan nem tudott], hogy odabenn néhány tucat terrorista mellett több száz civil lehet.
Ha magát túszul ejti egy bérgyilkos vagy adott esetben egy Hamászos, helyesli azt, hogy azt a terroristát úgy iktassák ki, hogy Ön közben meghal?


Gázából a hírtelevíziókat nem a Hamász rekesztette ki. Csak szólok!
Van néhány hazai médium, amely kapcsolatban áll egy Gázában élő palesztin-magyar családdal (ahol a családapa orvos), és nem csak "állítólag" beszélnek velük.
Lehet, hogy rosszul teszik, de ők a maguk részéről semmi jelét nem adják annak, hogy a Hamásztól félnének...


Humanitárius katasztrófa - a segélyszállítmányokat hétfő óta engedi át Izrael, azt megelőzően majdnem másfél héten keresztül blokkolták a forgalmat. Ez sem a Hamász műve...
Azt pedig megint csak bizonyítani kellene, hogy a Hamász lenyúlja az élelmet és ezen gazdagszik meg. [A Fatah-tól úgy vették át a hatalmat, hogy felszámolják a korrupciót, és a szakértők szerint a cselekvési tervük ezen részével nem is volt probléma.] Szóval ha valaki bizonyítja, és nem csak a Hááretz írja majd meg, vagy cionista suttogópropaganda terjeszti, akkor majd szívesen visszatérek erre a témára.


"Az első incidenst hétfőn rögzítették."

Akkor nyilván vannak felvételek is, vagy legalább kézzel fogható bizonyítékok.


"A gengszterbanda tudatosan azon van, hogy minél jobban feltornássza a polgári áldozatok számát..."


Ez túl szubjektív, de sutpropnak ez sem rossz...



"Gázai polgárok beszámolóiból tudjuk, hogy a terrorszervezet emberei szó szerint a fülüknél fogva rángatnak magukkal kisgyerekeket, miután tartanak attól, hogy gyermektúsz híján az izraeli hadsereg igen zabos srácai még annyi időt se hagynak neki, hogy szálámot mondjon, csak odapörkölnek."


Ezeket honnan veszed? Mostmár kiváncsi vagyok...
Vagy nagyon gazdag a fantáziád, vagy valahol olvastad.
Csak érdekelne, hogy hol. És az ilyenek miért nem jutnak el a magyar Izrael-barát sajtóig.



"Megkezdődtek az első kivégzések is. A terrorbanda a vesztét érzi, így nekiállt a Hamasztánban még életben lévő Fatah-tagok meggyilkolásának, miután már korábban megígérte: az izraelieknek, ha rajtuk múlik, nem lesz kinek átadni a hatalmat – és egy esetleges puccsot sem akarnak megkockáztatni."


Népmese - akarom mondani suttogópropaganda.
Szájról szájra terjed...
Nem hiszem el!
Nem azért, mert a Hamászt szentnek tartom, hanem mert ha így van, akkor a Hamász-ellenes média miért nem terjeszti ezeket a híreket?


Szóval majd légyszíves mutass valamit, amely ezeket alátámasztja!
Mert ezek bizonyításáig csupán egy Ron Werber-i gyűlöletkampány eme gyűjtemény - semmi több...
(lásd: 23 millió román, Köteles beszéd és OV családja a választások előtti nap azért járt a Kútvölgyi kórházban, mert OV péppé verte az asszonyt.)


üdv.
Görög

Unknown írta...

Gyomorforgató, undorító, számomra hányingert okozó, azonban egyáltalán nem meglepő, egy öngyilkosságra felszólító, buzdító terrorszervezet saját népe elleni kőkemény kib#szás, és persze Izrael elleni szokásos lejáratni próbáló cselekedetek…
Vérzik az ember szíve az eddig meghalt izraeli kiskatonákért, és persze a civil gyerekekért akik a hamasz miatt halnak meg, mindezek ellenére személyes véleményem az, hogy éppen MOST NEM SZABAD MEGÁLLNI, most kell igazán odapörkölni, és a nem-hozzáértőkre nem odafigyelni. Nevetségesnek tartom magam is az ENSZ és minden más szervezet tűzszüneti javaslatát, hisz épp Izrael akarta a 6 hónapos fegyverszünetet meghosszabbítani, melyet a hamasz sietett azonnal NEM ELFOGADNI és Izraelre 80 rakétát egy nap alatt kilőve megköszönni a javaslatot.

Névtelen írta...

benG blogjában az iszlámnáci tálib öngyilkos merénylőről készült felvételt, amiben hazafelé tartó iskolás gyerekeket öl meg, csak egyszer tudtam megnézni.

És igen, ez a kiindulási alap.

Nekik semmit nem számít egy gyerek élete. Mindegy hogy Afganisztán vagy Gáza. Minél több gyermek haljon meg a harcokban ez az iszlámnácik célja.
Ezért szülnek gyerekeket is.
Még közvetlenül a katyusáikból nem tudják őket kilőni.
Ennél szerintem nincs lejjeb.
Iszlám démonok járnak a földön

Nechemia ben Avraham írta...

"Akkor nyilván vannak felvételek is, vagy legalább kézzel fogható bizonyítékok."

Akkor nyilván a fordítottjáról is vannak, nem?

Teljesen mindegy lenne, milyen forrást hozok, hiszen azonnal kikiáltanád cionista propagandának azt is.

Chávez útilaput kötött? Ez jó hír. Tipikus rezsimreakció. 1967-ben a legtöbb bolsi rezsim megszakította a diplomáciai kapcsolatokat Izraellel. Nagyon helyes! Ez azt jelenti, hogy az ország jó úton jár. Annak a majomnak meg gratula, sikerült egy olajtermelő országban jó nagy nyomort teremteni. :-)

Az izraeli tank meg azért lőtt be, mert onnan kilőttek rá. Minden felelősség a túsztartókat terheli.

"Lehet, hogy rosszul teszik, de ők a maguk részéről semmi jelét nem adják annak, hogy a Hamásztól félnének..."

Majd fogják jelét adni, ha már nem kell tőle félniük.

***

Ez volt az utolsó Hamasz-védőbeszéd, amit a fórumon engedélyeztem a háború ideje alatt, ezt is csak az emberi elfogultság és hülyeség emlékműveként.

Névtelen írta...

egyébként ilyen lehet, amikor a hatalom az őt megválasztó nép ellen fordul. Teljes katonai hatalmával. iszonyú csapda.
de ők választották meg.
borzasztó lehet, hogy te a gyerekeiddel az izraeliek felé mész fehér zászlóval (mert ha nem mész élőpajzs lesz belőlük délutánra!) és akkor hátulról a saját néped lő le...

Névtelen írta...

ENSZ: nem voltak fegyveresek a szétlőtt iskolában


Az ENSZ szerdai közlése szerint nem voltak palesztin fegyveresek abban az általa működtetett gázai övezeti iskolában, ahol előző nap több mint 40 ember halt meg egy izraeli támadásban. "Az előzetes vizsgálatok alapján 99,9 százalékban biztosak vagyunk abban, hogy az iskolában sem fegyveresek nem tartózkodtak, sem fegyveres tevékenység nem folyt", közölte Chris Gunness. A palesztin menekültek segélyezéséért felelős ENSZ-ügynökség vezetője független vizsgálatot követel, mondván: ha a hadijogot megsértik, a bűnösöket át kell adni az igazságszolgáltatásnak. Izrael szerint viszont a hadsereg csak válaszolt e csapással palesztin fegyveresek támadására, amelyet az iskola épületéből intéztek egy katonai alakulat ellen.

(Index)


Azt hiszem ehhez nem kell kommentár...

Görög

Névtelen írta...

"Teljesen mindegy lenne, milyen forrást hozok, hiszen azonnal kikiáltanád cionista propagandának azt is."


Ez nem igaz.
Csak tipikus fű alatti suttogópropagandának tűnik.



"Chávez útilaput kötött? Ez jó hír."


Szerintem nem jó.
A helyzetet mérgesíti el. És itt most nem az a lényeg, hogy ki kinek üzen hadat, hanem hogy a gyűlölet egyre inkább felszínre tör.
Chavez reakciója csak egy a sok közül.
Ott vannak a zsinagógák elleni akciók is... Akik csinálják elítélendők, de ha nem lennének azok az előzmények, amik, akkor nem lenne miről beszélni...

***


Ez volt az utolsó Hamasz-védőbeszéd, amit a fórumon engedélyeztem a háború ideje alatt, ezt is csak az emberi elfogultság és hülyeség emlékműveként."


It's your turn.
Csak rólad állít ki bizonyítványt. (Ha a Morvai Krisztina nevét gyalázó - mégegyszer mondom nem a munkásságát, hanem a NEVÉT!!! - hozzászólásokat átengeded, az enyéimet meg nem, akkor nekem tényleg semmi keresnivalóm itt. ÉS MÉG RÁM NÉZVE DEHONESZTÁLÓ, HOGY AZ EDDIGIEKET KIVÉTEL NÉLKÜL ÁTENGEDTED!)

Ha itt nem kommentálhatok, majd kommentálok másutt.

Hamasz-védőbeszéd - hátha a békepártiságot védőbeszédnek tartod, akkor tényleg védőbeszéd.


Továbbá megjegyezném - így utolsó kommentként [ami őszintén szólva kétlem, hogy megjelenik] - hogy engem nem kell megvédenie az izraeli hadseregnek az "iszlám-fasiszta-náciktól". Megvédem én magamat.
És nagyon sokan gondoljuk ugyanígy.
A Hamász a 20 ezer fegyveresével nem tud az euroatlanti civilizációban komoly kárt tenni. Mellesleg nem is akar...


Viszlát,
Görög

Nechemia ben Avraham írta...

Ha bármelyik oldalon ezt a defetizmust megpróbáltad volna a II. világháború alatt, joggal kötöttek volna fel. Én is azt hiszem, hogy jobb, ha másutt kommentelsz és nyalod ki a Hamaszt meg Kurvay Hisztinát. Ez nem az a hely. Alászolgája.

Nechemia ben Avraham írta...

Az ENSZ közléséről: Chris Gunness hazudik. Hazudik ugyanúgy, ahogyan az ENSZ már korábban is megtette. Nem ez az első eset, és nem lenne nekik szabad kollaborálni a terroristákkal - ehhez képest ezt teszik, ezt tették már Libanonban is, tíz-tizenöt évvel ezelőtt is. A terroristák meg kell, hogy értsék: nincs számukra safe haven, nincs számukra menedék, akkor se, ha tízezer gyerekkel veszik körül magukat magának Mohamednek a szakállán.

tudózsidó írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
tudózsidó írta...

Itt a tagadás:
http://www.youtube.com/watch?v=1wgwxjsPefo

És itt a bizonyíték, hogy igenis használ a Hamasz ENSZ iskolákat aknavető támaszpontként:
http://www.youtube.com/watch?v=yG2BmQ3K9Ws

חנה írta...

Kedves Richárd,
névtelensenki görög szánalmas szerepét nem venném át, de vitatkoznék Veled. A terroristák nem fognak megérteni semmit. És szerintem a görög-félék is csak akkor, mikor már a küszöbükön lesz a baj, de akkor is a zsidók tehetnek majd mindenről...
Persze, nem akarok én itt okoskodni..., annyi mostanában a Közel-Kelet szakértő! Örülök, ha itt nincsenek ilyen gyáva férgek, akik nem mernek szembenézni azzal, hol kötött ki a világ apucikájuk hasonló sunnyadása és ostobasága miatt. A Miért Cion-ban tapasztaltak is csak a fentiekről győztek meg: aki nem akar látni, nem lát.
A globalizációval riogattak, s nyakunkon a globális terror. A megfenyegetett Nyugat pedig ezután is óvodás békepártit játszik...
Mert fél!
Én is Magyarországon lakom..., egyedül..., gyerekeim vannak..., félek és féltem őket. Bevallom. Nem a Hamasz 20000 fegyveresétől, (kisóvodás, görög) hanem akik mögötte vannak.
A félelem, emberi dolog, hát elnézem magamnak. De azt nem nézném el soha, ha nem állnék az igazság mellé. Tudod, nő vagyok, s gondom lenne a tükörbenézéssel :) Akkor is meg kell tennem, ha a gyerekeim kerülnek ezáltal veszélybe. Akkor is elmegyek imádkozni, ha kell, felvonulni, ha kell, tüntetni, ha kell, mert nincs más eszköz a kezemben. De ha lenne, megfognám! Azokért a gyerekekért is, akikről épp ez a poszt szól!
Hihetetlenül nem fontosak senkinek a kis palesztin kölykök ezrei...
Nincs egy nép, amely idáig süllyedt..., még a görögök is csak a lányokat meg a satnyákat tették hűvösre.
Európa..., ahol a gyereknek jogai vannak..., vedd észre évszázadokra van tőled az iszlám világ!

tudózsidó írta...

Ehhez két Golda Meir idézetet ajánlok a figyelmetekbe:

1. "Akkor lesz béke az arabokkal, ha jobban fogják szeretni a saját gyermekeiket, mint amennyire bennünket gyűlölnek."
("We will have peace with the Arabs when they love their children more than they hate us")

2. Azt meg tudjuk bocsátani nektek, hogy megölitek a fiainkat. De azt soha nem fogjuk megbocsátani, hogy a tieitek megölésére kényszerítetek bennünket.
("We can forgive you for killing our sons. But we will never forgive you for making us kill yours.")

חנה írta...

A vasárnapi prédikációk megkapták muníciójukat, csakhogy tudja a katolikus, hova is kell nekije állanija. Azt mondja a vatikán martino névre hallgató jámbor barma, hogy koncetrációs táborra emlékeztető állapotok vannak Gázában...
Ja, ki mire emlékszik. Én, bár nem éltem akkor, de a történelemre még emlékszem (BH még nem kötelező a múlthamisítás), nem sok koncentrációs tábor zavarta őket a múlt században. /Cirka egy sem./ (Nagy levegőt veszek, s azt találom mondani: fejlődnek? Neeeeem!)
Aztán megnéztem volna, hány tonna élelmiszert vittek be anno a németek..., meg mentek áramot szerelni, hogy ne féljenek a kis zsidók a sötétben!
Mocskos egy párhuzamvonás ez!
A Zoom meg tovább tarkítja, főcímben ez úgy hangzik: A Gázai-övezet egy "koncentrációs tábor"
.
Mért nem koncentrációs tábor? Minek az idézőjel? Azt akkor használjuk, ha enyhíteni akarunk a mondanivalón, vagy ha idézünk valakitől. Enyhül a szó súlya? (Nem.)Enyhül a hazugság miatti bűntudat? (Kétlem, beszélhetünk itt egyáltalán lelkiismeretről.)Enyhül az igazságtalan bántás éle?
Mindenkit bánt, aki volt ott, akinek volt ott, valakije, s minden igazságszerető embert...
Hát idézzünk...
Idézzük fel, mi volt ott!
Hogy soha többet ne legyen!

És kedves katolikus papok, ne felejtsétek el,mikor kötelezően idéznetek kell a górét, hogy mindez idézőjelben volt anno!

Nechemia ben Avraham írta...

Pedig amikor az iszlám anno először támadt Európára, a katolikus egyház még össze tudta rántani magát, később még a keresztes hadjáratokat is mexervezték. Megvallom őszintén, amikor megválasztották pápának a Benedeket, elég sokat reméltem tőle. Fel is eresztett egy kísérleti léggömböt valamilyen iszlám-macerálás formájában, de amikor pampogni kezdtek, sajnos azonnal vissza is szívta. És úgy tűnik, a Vatikánnak az elmúlt 1500 év után még mindig van pofája zsidózni és iszlamisták mellé kiállni... Kár, nagy kár. Pedig II. János-Pál elindított anno valamit.

Névtelen írta...

Á!
A Vatikán a vallási világban az ENSZ. Mögüle bármikor, bármennyi terrorista csoport előugorhat, és lőhet. Csak a presztizs a fontos. Baromira nem itt él a földön. (a Mennyben meg végképp nem...)

Egyébként nasrallah-ék (yalla ya) megnyitották a második frontot.
Remélem tökpontosan elkapják és most nem lesz kímélet.

Névtelen írta...

Névtelen agyatlan, ott az első komment mögött!

Természetesen mi sem áll távolabb tőled az antiszemitizmusnál, van két és háromnegyed zsidó barátod is, noch dazu TE IS ismersz EGY becsületes zsidó hentest!

Az a rohadék harckocsi-parancsnok meg természetesen direkt lőtte szét az iskolát! Ugye az a Merkava csak úgy kolbászolt az ártatlan, békés palesztinok szent foldján áldozatokat (jelesül csakiskizárólag CIVIL áldozatokat lesve) amikor a parancsnok meglátta az iskola udvarán békés "nyusziülafűbent" játszadozó dedeket, azonnal felhorgadt benne a genetikusan determinált vérnőszés és leszólt az irányzónak: "Hé, Kóbi! Ugye ma még csak 74 gyerkőcöt nyírtunk ki, és ha meg lesz a napi száz, akkor megkapjuk a butykos kosher slivovitz-ot! Itt az alkalom! Ugye a Pészach még messze van, nem kell külön hordóba gyűjtögetni a keresztény (moszlim) csimoták vérét a maceszba, tölts repeszgránátra, közvetlen irányzás, TŰZ!"

Nechemia ben Avraham írta...

Egy névtelen kommentelőnek, aki náci csatornahonlap mondanivalóját kívánta belinkelni ide: nem kérünk belőle, köszönjük.

Névtelen írta...

"Kurvay Hisztina"
Akkor most ki is a csatornahonlap?

חנה írta...

egyik honlap ilyen, a másik olyan...,
de ezek a csatornába valók...

http://reakcio.blog.hu/2009/01/09/palesztin_kultursokk_a_cseppko_utcaban

Névtelen írta...

Konrad írja:

"Qwertzky írta...
"Kurvay Hisztina"
Akkor most ki is a csatornahonlap?"

- Aha, újra a régi lemez.

Egy kőkemény pszihopatáról, ki teljesen nyíltan tevékenykedik - és olanokat tesz-mond, amiért egy racionálisabbh társadalomban nem is sittre, de bolondokházába zárnák - szóval, egy ilyenről, és bűntársairól megmondjuk, hogy kőkemény pszihopata.

Teszük ezt néha abban a stílusban, ahogy az illető, és söpredék bandája rendszeresen ugat és ordít.

Aztán, az illető mocsok, és banditái által kivitelezett, immár rendszeres tömeges rendbontásokról, államellenes bűncselekményekről, valamint az ezekre való nyílt (és retorziók nélküli) uszításról nem is beszélve......

...ás akkor MI vagyunk a csatornaszint.

Hát, akkor azt, magába is, maga "qwertzky".

Névtelen írta...

http://www.overstream.net/swf/player/oplx?oid=s3n7a0a1teiy&noplay=1

חנה írta...

hüp hüp
mindjárt elsírom magam...
adjon valaki egy zsepit, (ha nem izraeli termék:))...
igazán csúnya bácsik ezek a zsidó bácsik..., hogy két embert egy műtőbe be kellett zsúfolni?! Felháborító!!! S még kötszert meg gyógyszereket is küldtek! A fene beléjük! Kiigazodni se lehet rajtuk! Kevésbé bonyolult agyfelépítéssel ez komoly idegrendszeri problémákhoz vezethet!
Fiúk!!! Tessék egyértelműbben közölni velük, mit akartok! S huszasával a hamaszosokat a műtőkbe, vagy inkább a hűtőkbe...
Mellesleg éppen ráérő, kialvatlannak sem tűnő dokibácsink is másként nyilatkozott volna, ha nem áll mellette 6 marconatekintetű épkézláb terrorista...

Névtelen írta...

Káhn Kálmán, mert nem vagyok névtelen!

Nos, érdekes kis cikk ez, no meg még érdekesebbek a hozzászólások.
Természetesen mindenkinek joga van a saját nézőpontját hangsúlyozni.
Ám azért ne feledjük, hogy a gyerekek legyilkolása izrael részéről akkor is gyerekgyilkosság ha voltak, ha nem 'terroristák' az ensz iskolában. Ha tankkal vagyok és puskával lőnek rám és látom a célpont jellegét, nos, amennyiben emberből gyúrt össze a jóisten (akármelyik, úgyis egy és ugyanazonról beszélünk, legyen az akármilyen vallás) akkor mérsékelem magam kicsikét és inkább jelentek rádión, hogy 'van itt egy ensz iskola és a gyerekek közt terroristák bújnak meg, mit csináljak parancsnok?'

Persze megeshet, hogy így is tett az a zsidó katona, ám akkor meg fentebbről jött a kegyetlen parancs, 'dögöljön a férgese'!
Azaz, nyírd csak ki a gyerekeket is, majd rákenjük a hamasz-ra!

Ésszerűség, logika, józan paraszti ész. Ám amit tudunk a történelemből, hogy a hódítók, legyenek akárkik, ha abszolut le akarták igázni az adott területet, akkor elsősorban a civil lakosság kegyetlen mészárlásába kezdtek, hogy aztán a későbbiekben az adott terület vezetőire kenjék, hogy ez azért történt, mert ők hibásan döntöttek és nem adták harc nélkül a területeiket át, nem hódoltak be önszántukból.

Az évek során megtanultam hűvös szemmel figyelni a világ eseményeit, s elmondhatom, hogy ez a háborúnak nevezett népírtás a pofátlanság netovábbja.
No persze, ha egy olyan műállam, mint izráel, egy teljes kontinens támogatását élvezi formális és informális utakon keresztül, ott ne is csodálkozzunk, hogy az agresszor - jelen esetben izrael, mely védekezésnek próbálja beállítani agresszív népírtó háborúját - pökhendi módon a saját hibáját, felelősségét is az ellenfelére keni. Igen, ezt látjuk jelen napjainkban, s ehhez nem kell sem nácinak, sem fasisztának lennem, még antiszemitának sem (bár ez a szó számomra értelmetlen, kik a szemiták?)! Egyszerűen józan paraszti ésszel kell gondolkozni és rájön az ember, hogy a két úgymond gyűlölködő fél közül melyik a gyűlöletesebb. Igen, izrael az, amelyik teljes amerikai hátszéllel vágott bele az öldöklésbe, vagy ahogyan ők mondják, az önvédelmi támadásba.
Persze azt nem említik meg, hogy minden izraelre kilőtt rakétát megelőz egy izraeli katonák általi támadás, mely palesztinok ellen irányul. Tehát, kimondhatjuk, hogy ilyenkor az úgynevezett terroristák csak revansot vesznek, s erre jön válaszul, hogy izrael megvédi önmagát. Ez tragikomédia, a farkasok kiáltanak farkast és tettetik magukat báránynak. És ezt az álszentséget még támogatják is más kontinensen. No és persze támogatják azok is, akik nem látnak messzebb a vak hitüknél.

Azt hiszem, hogy demokratikus országban egy demokratikus beállítottságú egyén nem fogja ezt a postot törölni, de ha mégis, azért kimásolom magamnak.
További szebb napot mr. richárd.

חנה írta...

Kedves Kálmán,

A vallásokról írt "akármelyik, úgyis egy és ugyanazonról beszélünk, legyen az akármilyen" mondatod, melyre az egész gondolatvilágod felépítetted, támadnám meg egy rakétával. S ne tagadd! Te kezdted! :)

Használnám inkább a keresztények szótárát, mert ami zsidó, azzal szemben zsigeri ellenérzésed van..., bár nem kétséges, hogy a kereszténység is zsidó gyökerű..., dehát Hammurappitól nem tudok neked idézni. /Ill. amit tudnék, a törvénykönyvéből, humanista lelked mélyen megbotránkoztatná.../

Nos, aszonygya: A jó fa jó gyümölcsöt terem, a rossz fa rossz gyümölcsöt terem. Mert gyümölcséről ismerni meg a fát. (Még azt is hozzáteszi :) , amelyik fa nem terem jó gyümölcsöt, kivágatik...)
Tehát van, jó és rossz.
Tehát, ne "legyen akármilyen"!
Aztán gondolj bele, az idők során hány meg hány vallás volt, s ezt mind egy kalap alá söpörni olyan, mintha azt mondanád, mindenki egyforma.
Valami olyat is mond még, hogy mindent megvizsgáljatok, ami jó, azt megtartsátok...
Tehát kötelező gondolkodni!!! Mindegyik "isten" barmának...
Kötelező megkülönböztetni. A jót a rossztól, elsősorban, aztán azt sem árt, ha az ember meg tudja különböztetni az okot az okozattól.
Egy gyerekeket Sátánnak áldozót a gyerekeket tanítótól.
Mohamedet, aki 9 éves kislányt erőszakolt meg, te sem gondolod komolyan, hogy egy lapra teszed Jézussal, Buddhával, vagy bárki általad tisztelt vallásalapítóval.
Aztán különböztessék meg a jog is, ami az önvédelemről szól, s a jogtalanság. Mert a HAmasz 8 éve lövi viszonzatlanul a rakétáit.
Na, persze, nem a te gyereked nő fel óvóhelyen...
De ha elbújtok a humanizmus gyönyörű papírpajzsa mögé, még megtörténhet itt, veled, velem, velünk, ennél rosszabb is.

Tisztelettel: Ani

Névtelen írta...

Konrad írja:

A legutóbb okoskodó, "Káhn Kálmán" művésznevű Izrael-gyűlölő Igazságtudó-Tutimegmondó-
Mindenttudó-Arabbarát-
Békeharcosnak:

Túl azon, hogy háborodott irománya tárgyi és fogalmi tévedésektől hemzseg, melyeknek a felsorolása is rengeteg időt venne igénybe, nem hogy a javítása...

Nem tudom, és nem is akarom a maga fajtákat meggyőzni, mert a maga fajta a saját értelmetlen rikácsolásán semmit és senkit nem hall meg.

De akikben esetleg kétség támadna, hogy mégis, "kit kell gyűlölni", azoknak üzenem:

1. Olvassák el újra ezt a cikket, a "A Hamasz elveszi és maga fölzabálja a segélyszállítmányokat" - címűt.

2. Olvassák el ezt a cikket:
http://dzsihad.blog.hu/2008/12/28/kivand_halalod

3. És ezt a kettőt is, azon kívül nézzék meg az öszes belinkelt kapcsolódó videót:

http://miertcion.blogspot.com/search/label/arab%20gyermekszeretet

OK.

Ha mindezzel megvannak, tesék eldönteni, "kit kell gyűlölni", és miért.

Ha arra jutnak, amire az iménti Izrael-és mindengyűlölő seggfej, akkor vagy el sem olvasták a linkelt cikkeket, nem nézték meg a videókat, vagy pedig már eleve eldöntötték, hogy bizonyíthat bárki bármit, érvelhet bárki bárhogy, ők AKKOR IS gyűlölni fogják Izraelt, és imádni fogják az arab-iszlám világot, mely nyíltan deklarálta már jó sok éve, mit szeretne tenni a nyugati civilizációval.

Jó. Ha gyűlölik Izraelt, gyűlöljék.

Azt gyűlölnek, akit akarnak, függetlenül attól, hogy a gyűlöletük tárgyáról legfeljebbb halvány elképzeléseik vannak, azok is többnyire megrekednek a tipikus magyar és kelet-európai kocsmai okoskodás szintjén.

Attől még Izrael az ERŐS, a katonai-ipari-gazdasági-műszaki-tudományos
nagyhatalom.

Az iszlám pedig a haldokló, elmebeteg sivatagi pszihopátia, mely mindenképpen veszíteni fog, csak az a kérdés, addig mennyi kárt okoz az euro-atlanti világban.

Szóval,

Nechemia ben Avraham írta...

Kahn Kálmánnak: nem vagyok demokratikus beállítottságú, de mivel a hozzászólásod tartalmaz gondolatokat (tévesek szerintem, de más lapra tartozik ez), zöld fényt kaptál.