Oldalak

2009. január 14., szerda

Halál minden dzsúszra

Sok helyről hallani palesztin-párti tüntetésekről; az öngyilkos módon toleráns nyugati nagyvárosokban persze leginkább a halálvallás hívei vonulgatnak az utcán beteg jelszavakat kántálva.



Az itt látható felvételt tisztelt rendszeres olvasónktól és kommentelőnktől, Johnny B.-től kaptuk. Felismerhetően nyugati nagyvárosban röffentek össze az iszlamofasiszták, hogy tiltakozzanak. Mi ellen is? Hát a justice ellen, ami igazságot, annak szolgáltatását jelent, valamint bírót is, eredendően Justitia római igazságügyi miniszter istenasszonytól. Az előember által tartott plakát halált hirdet minden igazságra, noha kissé felemás módon teszi. Nem tudjuk, ki rótta a szavakat, de bizonyára legalább harmadgenerációs kellett legyen, hiszen a szövegben alig találunk hibát. Lássuk be, mennyiféleképp el lehetett volna tolni akár a halál, akár a minden szavakat, és voltaképp u betűvel vagy két o-val is írhatták volna az ez esetben ra-, re- képzőként funkcionáló to szócskát. És nem tették. Ezek után még mondja valaki, hogy a multikulti nem győzedelmeskedik, és nem a legjobb úton halad a messze idegenből érkezettek beilleszkedése. Akiktől egyébként a Magyarországon sokadgeneráció óta honos árpádsávos előemberek méltán vehetnek példát, hiszen ők gyakran sokkal több hibát vétenek – úgy is mint honképesek és talajgyöker(es)ek – a magyar nyelvben, mint iszlamista puszipajtásaik az angolban. Egy szó, mint száz: a justice szó ugyan juice-ra sikeredett, ez azonban senkinek a szája ízét el ne rontsa, részint mert a jó szándék a fontos, részint pedig mert noha iszlamistáink Freud bácsiról aligha hallottak, ennek a vén bécsi zsidónak az elmélete reájuk is érvényes. Nem volt véletlen ez a nyelvbotlás! A juice alapjáraton gyümölcslevet jelent, meg mindenféle levet is jelent, a szlengben szaftot, áramot, benzint meg lóvét is, no de ezeket Johnny B. nálam sokkal jobban tudja, majd kiigazít, ha tévedek. E tévedést megkockáztatva jelentem ki, hogy e freudi szellemiségű, ám mégiscsak írásbeliséget felvonultató (multi)kulturális elszólás magában hordozza annak lehetőségét is, miszerint (hölgyek és kiskorúak most navigáljanak el erről az oldalról) zsákos előemberünknek elege vagyon a cummantásból, torkos-borzos és pandamacis figurákból, másképpen szólva általában abból, hogy számára valahogyan mindig a bot juice-os vége jut, amit – egyáltalán nem csoda –a justice-szal téveszt össze. Azon elgondolkodni persze rest, miért van ez így?

29 megjegyzés:

Névtelen írta...

A"Halálvallás" nem a zsidó vallás?

Névtelen írta...

Szerintem 'Jews'-t akart írni. Végül is csak Freud-i analfabetizmusról lehet szó, az egész zsidóság egy inhomogén szaft, ami beterít szép lassan mindent, de már itt-ott-amott becsomósodott (Izrael, New York, Bécs, Budapest) Üdv: Adolf Blutignazen

Nechemia ben Avraham írta...

Jó, hogy mondod a jews-t! Ha hiszed, ha nem, meg sem fordult a fejemben.

Névtelen írta...

Konrad írja:

"Névtelen írta...
A"Halálvallás" nem a zsidó vallás? 2009. január 14. 14:25"

- De. Persze.

A hazai, roppant intellektüel kriptonáci megnyilvánulás újabb gyöngyszeme ez, kb. a cikkbben szereplő "halál minden facsart gyümölcslére" színvonalnak megfelelő.

Csak így tovább, újnyilas, iszlámnáci-bratyi, és Izraelgyűlölő Mindenttudó-Igazságmegmondók!

Ennyik vagytok, ennyik is maradtok!

Névtelen írta...

Konrad írja:

Ricsi, és mindenki:

Az euro-atlanti világ nagyvárosai tele vannak mindenféle iszlámnáci Izrael-és nyugat ellenes megmozdulásokkal mostanság, a gázai takarítás ürügyén. Na, de ami a cikkből kimaradt:

- Érdemes pár szót ejteni arról is, hogy ezek a prehumán külsejű-és értelmi-érzelmi színvonalú kreatúrák, plusz néhány európai szélsőlib vagy egyéb szélső-akármilyen bűntársaik relatíve kevesen vannak ezeken az ingyencirkuszokon.

És szervezetlenek, valamint gyakorlatilag mindig kitör a balhé, amerre egy ilyen horda elvonul.

És a nagy részük bevándorló balhékereső söpredékből áll.

A Halál-erre-arra-mindenkire (ezúttal a facsart gyümölcslére...) pedig gyakorlatilag álandó kísérő motívumuk.

A másik oldal:

Vannak ám Izrael-szimpatizáns rendezvények is. Ezek jellemzői:

1. Létszámuk az adott város léptékétől függően többszöröse az iszlámnáci csőcselékének

2. Fegyelmezettek, ápolt külsejűek

3. Méltóságteljesek

4. Nincs alpári ordítozás, sem balhé

Gyakorlatilag mindenhol ugyanaz a válasz a több napos iszlámnáci majomember-hőbörgésre:

A helyi Izrael-és nyugat szimpatizánsok tartanak egy fegyelmetzett felvonulást, létszámuk töbszörösen meghaladja az iszlamistákét. Többszörösen, van, mikor 2-3000 fős majomcsorda után jön egy 10.000 fős méltóságteljes tömeg.

Szóval, azért a nyugat-európai civilizáció műveltebb, tájékozottabb része tudja, mi a pálya.

Most már csak a vezérpolitikusoknak kellene ráébredni, és a nemzetközi médiák képviselőinek (a CNN azért már ébredezik...).

Bár a dán miniszterelnök egy nappal ezelőti nilvános kijelentése, melyben konkrétan megnevezte a palesztin banditákat, mint saját gyerekeket élő pajzsként használó, saját lakosságukat céltáblává süllyesztő bűnözőket...

...mégiscsak pozitívum, és az ÉBREDÉS jele.

Nem?

Nechemia ben Avraham írta...

Még az Izraellel szimpatizáló olvtársak is arra kéretnek, hogy minősítéseiket kissé vegyék vissza, magyarán bármennyire felháborítók is a náci kommentek (már amit mutatóba beengedünk - mert a kilencven százaléka kinn marad, és azokat, gondolom, el tudjátok képzelni), civilizációs és kultúrfölényünket megőrizni, továbbá nyelvünket kapiczányon tartani ezúttal kedves mindnyájkunk tisztelettel felkéretik.

Névtelen írta...

szerintem nem hibás a felirat, direkte így akarta.
a médiaképességért meg kell küzdeni!
és nyom valamit egy ilyen felirat, amikor az egész tüntetés egy szélsőségesen elfogult (dzsihadista) ideológiát erőltet?

Névtelen írta...

Konrad írja:

névtelen, 2009. január 14. 17:56:

"nyom valamit egy ilyen felirat, amikor az egész tüntetés egy szélsőségesen elfogult (dzsihadista) ideológiát erőltet?"

- Természetesen nem számít, a jelentősége az egésznek annyi, amennyi a cikkben le van írva.

Semmi több.

חנה írta...

Na de Uraim!:)
Ne legyünk igazságtalanok!
Mindenki ejt /helyesírási/ hibát...
Minap "többtízezres" tömeg emelt fel Izrael-párti táblákat Budapesten, "Izraelnak joga van az önvédelemhez", s "A teroristák nem akarnak tűzszünetet" feliratokkal. Így, "nak", és terror egy r-rel...

Névtelen írta...

Konrad írja:

Ani:

"Na de Uraim!:)
Ne legyünk igazságtalanok!
Mindenki ejt /helyesírási/ hibát ...Így, "nak", és terror egy r-rel..."

- OK, lehet, de még ha így is van, ez azért mégsem egy katgória a "Halál minden zsisóra" helyettt a "Halál minden facsart gyümölcslére..."

:))

vagy inkább

:((


hm...

Egy kis érdekesség:

Izraeli arab "értelmiségiek" aláírásgyűjtést kezdtek Izraelben, hogy az Eurovíziós dalversenyen ne induljon az izraeli arab énekeslány, mert hogy, és most kapaszkodjatok:

"...ne segíthesse az izraeli propagandagépezetet...mely szerint létezik békés zsidó-arab együttélés...stb"

És róla van szó:

http://www.youtube.com/watch?v=BPeDFqjTu-I
http://www.youtube.com/watch?v=UAc5o6Kce-
4&feature=related

Értitek?

"Arab ÉRTELMISÉGIEK" kezdeményezték az aláírásgyűjtést!

"ÉRTELMISÉGIEK"!

Mert hogy, ezek szerint, nem léttezik olyan, hogy zsidó-arab békés együttélés Izraelben!

Hát ezek az "értelmiségiek olyanok lehetnek, mint az előző cikkben említett izraeli arab hazaáruló pártvezérek, akiket tetteikért bármelyik hadviselő állam felakasztatana. Izraelnben meg állami parlamenti képviselői fizetést kapnak...

Rak BeJisrael, ugye?

Névtelen írta...

Nyilván Pesten tanuló izraeli diák írta. Akik egyébként az angol nyelvű kurzusokat hallgatják.

Névtelen írta...

Konrad írja:

Konradnak (vagyis kritikam magamnak, egen, egen...):

"Halál minden zsisóra (???)"

és

"helyettt..."

- írtam, cseppet elgéplve.

- Látjátok, elég egy ilyen, analfabetizmusról szóló cikket elolvasni, oszt' egyből elfeledem én is a betűvetést...

:))

Névtelen írta...

ezekről mi a vélemény? lehetséges Szerintetek?
Üdv. Dorita

A december 27. óta tartó Gázai harcokban már több száz ártatlan palesztin vesztette életét,illetve ezernél is többen segítségre várva fekszenek a kórházakban.
Gyújtsunk gyertyát emlékükre, álljunk ki a népirtás, a háború, az öldöklés és az agresszió ellen.

A Nyugat számos országához, nagyvárosaihoz hasonlóan a magyarországi palesztin közösség szervezésében január 10-én(szombaton) délután két órától tiltakozó demonstrációt tartunk Budapesten az Oktogonnál.

Kérem Önöket, jelenlétükkel biztosítsák támogatásukat a palesztin nép irányában és felháborodásukat a közvélemény felé. Kérem, hogy a nem ordas eszméket valló csendes többséget képviselve jelenjenek meg a Magyar Palesztin Közösség demonstrációján.

***
Kedves Barátom!

Alant egy izraeli illetve palesztin humanistáktól és feministáktól származó nyílt levél olvasható, amit aláírásra kaptam én is, és úgy adom tovább neked.
Szerintem ebben az egyre kínosabb kollektív hazai "kussban" - ahol a csöndet maximum az ostoba nácik hangja töri meg - meg kell szólalnunk. Én aláírom, s "megtisztelnéd" vele az ügyet, ha te is csatlakoznál. Ha így döntesz, kérlek, jelezd, s pontosan írd meg azt is, hogy milyen titulus szerepeljen a neved mellett.

baráti üdvözlettel, köszönettel

prieger zsolt


Izraeli és palesztin pacifisták példaként szolgálnak a világ számára

Fiatal izraeliek ezrei vonulnak az utcákon és követelik kormányuktól a gázai invázió leállítását. Közülük többeket is letartóztattak, ahogyan azokat a lelkiismereti szolgálatmegtagadókat, katonákat és besorozottakat is, akik megtagadják a határ átlépését palesztin területre.

Palesztin fiatalok tiltakoznak az izraeli erőszak ellen, de egyben azt is követelik, hogy a Hamász állítsa le a rakéta- vagy bármilyen más támadásokat.

Zsidó és palesztin szervezetek egyesültek a Világ Körüli Menetben a Békéért és az Erőszakmentességért, hogy öntudatra ébresszék az embereket, és véget vessenek az erőszakos őrületnek.

Nem könnyű felemelnünk a hangunkat a békéért, amikor az erőszak már tombol, és nem könnyű elviselni az agressziót, amely saját népedet éri, ha te vagy mások félelmeinek és haragjának a célpontja. A palesztin és izraeli pacifisták példaként szolgálnak az egész világ számára.

Nem az ő álláspontjuk jelenik meg az újságokban; nem az ő törekvéseiket tükrözi a sajtó. Hozzánk csak azok propagandája vagy ellenpropagandája jut el, akik egyik vagy másik oldalt képviselik azok közül, akik saját tetteiket szeretnék igazolni.

A lakosság retteg, és a két oldal erőszakos része igyekszik még jobban megrettenteni őket. És így, miután megfertőztek minket félelemmel és bosszúvággyal, megpróbálnak minket saját érdeküknek megfelelően irányítani.

Mélységesen elítéljük az Izrael állam által elkövetett erőszakot, és mélységesen elítéljük a palesztin fegyveres csoportok által elkövetett erőszakot. Csak egy erőszakmentes tudatosság képes útját állni az erőszaknak, és ha ez a tudatosság ma még kicsi, hát meg kell növelnünk.

Az izraeli hadsereg gázai invázióját azonnal le kell állítani. Támogatni kell a palesztin pacifista erőket annak érdekében, hogy megállítsák a Hamászt és más fegyveres csoportokat. Szükség van egy palesztin államra, és a Nemzetközi Közösség felelőssége ezt megvalósítani. Mindannyian felelősek vagyunk népünk emberivé tételéért.

Szélsőséges erőszak robban ki szerte a világon, és egyre nehezebb megállítani. Meg kell változtatnunk a most uralkodó pszichoszociális légkört. Ez célja a Világ Körüli Menetnek a Békéért és az Erőszakmentességért. Legfontosabb követelése pedig: a teljes nukleáris leszerelés. Ez az első lépés ahhoz, hogy megfordítsuk az események jelenlegi irányát. Ennek az elérése az emberiség számára forradalmi változás lenne. Vajon milyen sors vár ránk, ha meg sem próbáljuk?

A Világ Körüli Menet egy olyan ügy, amelyben minden nép, minden kultúra, minden vallás összefog, hogy legyőzzék a szenvedést, amit másoknak okoznak, és azt a szenvedést, amit mások okoztak nekik. Egyesülünk annak érdekében, hogy megvalósítsuk az erőszakmentes jövőt, amely az emberek szíve mélyén már megszületőben van.



Patricia Arriagada Feliú

A Világ Körüli Menet Szervezőbizottsága - Palesztina
Roberto Kohanoff

A Világ Körüli Menet Szervezőbizottsága – Izrael




Giorgio Schultze

az Újhumanizmus Európai Szóvivője

***
Tisztelt Indymedia!

Végh Roland vagyok. Az Önök segítségét szeretném kérni céljaim eléréséhez. Szeretnék egy jól szervezett demonstrációt a gázai civilek gyilkolása ellen, egy olyan demonstrációt, melyet magyar szervezetek szerveznek, de nem a szélsőjobboldal teszi, hogy alátámaszthassa gyűlöletkeltő antiszemita érveit.
Az Önök szervezete, mely oly sokszor ért már el nemes célokat, mely támogatja a kultúrák közötti párbeszédet és elrugaszkodást a globalizmus által körülhatárolt világból, úgy érzem Önök is segíthetnének, hogy ne tűrjük csendben a civilek és gyermekek gyilkolását, halálát Gázában. Magyarországon eddig senki sem emelte fel a szavát ebben az ügyben, ne hagyjuk, hogy a palesztinok halála ismét a szélsőjobboldal eszköze legyen idehaza. Segítsenek, írányítsák rá erre a témára legalább a független média figyelmét.
Egyenlőre a hajlandóságot szeretném felmérni, lenne-e rá érdeklődő párt, szervezet Magyarországon, a Jobbikon, és az MVSZ-en kívűl, utána jönne a szervezés.
Válaszukat előre is köszönöm:
Végh Roland

Timsó írta...

:-) Szerintem sem igazságot akart írni.Most már tudjuk, hogy az iszlamisták nem szeretik a gyümölcslevet (sem), hisz az egészséges, és akár meg is hosszabbíthatja az életet:-)

Névtelen írta...

Konrad írja:

Dortika:

Melyik részét kérdezted az épületes felhívásoknak, hogy "lehetséges"?

Az izraeli "békefelvonulók" tömegét?

Ha igen, a válasz:

- Igen, tényleg vannak és voltak Izraelben ultraliberális izraeli zsidó és nezsidó felvonulók, akik elmebaj terén semmiben nem térnek el euro-atlanti "máskultúratisztelő" és kultúrrelativista", valamint "békebajnok" bűntársaiktól.

Szóval, ez a része igaz.

Az viszont nem, hogy ezerszámra, sőt, tízezrszámra tüntetnek folytonosan a háború és a "palesztin nép lemészárlásának" leállítására. Pár száz ilyen hülye hőzöng, egyébként az izraeli netes oldalakon pontos felméréseket találhatunk a hadműveletek támogatóiról, elítéélőitől, és a tartózkodókról, százalékos arányban.

Az idézett felhívások többi része nem érdemel szót, a szokásos, tényekről (palesztin gengszreuralom, "önnépirtás", iszlamista halálkultusz és pszihopátia, saját civiljeik élő pajzsként használata, robbanóanyag raktárak a gyermekvédelmi intézmények és kórházak alá telepítve, stb, stb...) tudomást venni nem akaró, az egészről mit sem tudó, de tipikus Igazságmegmondó szélsőbalos és-vagy ultralib elmebaj.

Na.

Névtelen írta...

Doritka:
köszi a választ Konrád.
Üdv.
Igen, sajnos az a benyomásom, hogy amíg nem állítják le a hamaszosok a bombázást, addig illúzió arról beszélni, hogy IL nyújtson békejobbot...

még hozzá ezt
Izraeli csapatok Gázában - A nyugalom nem elég

Névtelen írta...

megy a náci uszítás
http://vastagbor.blog.hu/2009/01/15/tuntetes_izrael_mellett

Nechemia ben Avraham írta...

Kár a vastagbőrért, mert egyébként teljesen jogosan mutat rá komoly anomáliákra, pl. hogy miket lopnak autópályaépítés közben, meg minek kellettek völgyhidak, alagutak és hasonló baromságok tökéletesen sík terepen.

Sztem arról van egyébként szó, hogy náciék-antiszemitáék meg vannak döbbenve,immár sokadszor. Kétezer éven át ahhoz szokott a világ, hogy a zsidóval bármit büntetlenül meg lehet csinálni,kussolni fog. Hatvan éve teljesen más a helyzet, de az emberekbe genetikailag kódolva vannak dolgok, amik csak baromi nehezen tisztulnak. Nem tudják pl. megszokni,hogy Izrael katonai nagyhatalom, sőt atomhatalom. Nem hogy ezt nem tudják megszokni, már azt sem, hogy létezik. Az Országnak már a léte is arculcsapás ezeknek a férgeknek. Tehetetlenek és dühösek. Ugye hideg van, őrjöngeni, gyújtogatni legközelebb március 15-én lehet, az egész város meg úgyis vonul a wellness-hotelekbe, nem figyel már rájuk a kutya se. Ideig-óráig lehet magukat áltatni félhazugságokkal, részsikerekkel, mint amilyen a ferencvárosi választás, de hiába sok Mo.-on a nyilas érzelmű ember, pontosan tudják, hogy nekik itt soha nem terem babér. Soha. Van egyébként, aki ezt fel is ismerte és erőszakkal akarja átvenni a hatalmat, mert másként nem megy. Persze ez se olyan könnyen megy már a mai világban, elvégre ez nem a Seychelle-szigetek. Nyilaspuccshoz minimum egy Wermacht kéne, az meg nincs. A zsidóknak ellenben kurva jó hadseregük van, veszteségeik alig, minden komolyabb ország elítéli a Hamaszt, és még ráadásul a Mazsihiszta is az utcára megy - nos, ez szerintük több,mint amit el lehet viselni. Nem csoda, hogy ingerültek. Ne feledjük, alapjában végtelen frusztrált, vesztes lumpenprolikról van szó, akikből más nem is válhat, mint atiszemita meg cigánygyűlölő.

Névtelen írta...

"Ne feledjük, alapjában végtelen frusztrált, vesztes lumpenprolikról van szó, akikből más nem is válhat, mint atiszemita meg cigánygyűlölő."

Hoppá, tehát a lumpenproli már lumpenproli státuszánál fogva antiszemita és cigángyűlölő? Ez kicsit emlékeztet a "cigány lop", "zsidó pénzsóvár és hazug" gondolatmenetre. Főleg az tetszett, hogy szerinted az antiszemitizmus genetikailag kódolt :D Ricsikém szerintem, ha nem blankoltak volna meg csecsemőként és nem kerül a kobakodra kipa, most a szélsőjobb egyik nagy tiszteletben álló megmondóembere lehetnél :D Gratulálok: Adolf Blutignazen

Nechemia ben Avraham írta...

"Hoppá, tehát a lumpenproli már lumpenproli státuszánál fogva antiszemita és cigángyűlölő?"

Státuszánál fogva "gyűlölő". Miután ő nudli, ezért muszáj valakihez képest valakinek lennie, és nekiáll gyűlölködni.

"Ez kicsit emlékeztet a "cigány lop", "zsidó pénzsóvár és hazug" gondolatmenetre."

Azért emlékeztet, mert arra akarod, hogy emlékeztessen. Sajnos a lumpenelemek megvetésének semmi köze nincs a cigányokkal és zsidókkal kapcsolatos sztereotípiákra. Netán abban a kellemetlen helyzetben vagy, hogy nem ismered a lumpen jelentését?

"most a szélsőjobb egyik nagy tiszteletben álló megmondóembere lehetnél"

Te meg, ha nőne még két pár kereked, lehetnél pótkocsis trolibusz...

:)

Névtelen írta...

"Főleg az tetszett, hogy szerinted az antiszemitizmus genetikailag kódolt"

Ezt nem akartad beidézni, hogy valamilyen roppant szellemes módon reagálj rá? Ha ezt komolyan gondoltad, akkor az állásfoglalásod semmivel sem kevésbé súlyosabb, mint amikor önjelölt turbónáci profok genetikai magyarázatot próbálnak találni az egyes nemzetiségek karakterisztikájára. Tudod: "cigány lop", "zsidó pénzsóvár és hazug". Miben vagy te más, több, jobb, mint a kuruc.info szerkesztői? Ugyanis szerintem ugyanabban a kanálisban tocsogsz, csak az átellenes oldaláról dobálod a szart a túloldalra. Nem ítéletet akartam ezzel mondani, csak tudatni szerettem volna, hogy ezzel nem csitítod, csak szítod az ellentéteket. Az pedig nem mentség, hogy "hádde-hádde a nácik is". Legalább egy vélhetően tanult, képzelt ember ne mondjon ekkora baromságokat, könyörgöm. Üdv: Adolf Blutignazen

Névtelen írta...

"Kár a vastagbőrért, mert ..."

Miért is kár?

Érdekes, ezek szerint Izraelről csak jót lehet írni, ugye? Mert a legkisebb negatív felhang is "náci uszítás" ... ?

Te demokratának vallod magad, aki meghallgatja mások véleményét?

Vagy szerinted már az is baj, ha az ember nem kajálja be az "Izreal az áldozat" és a "Palesztina az áldozat" típusú tudósításokat?

Megéritek a pénzeteket, nincs igazság a háborúban, csak halottak.
Mind a 2 oldalon.

" Nem tudják pl. megszokni,hogy Izrael katonai nagyhatalom, sőt atomhatalom"

Ugy tudtam hogy ezt mindig cáfolták. Azt nem tudjuk megszokni, hogy amit ti és szövetségesitek mások szemére hánytok (atomlétesítmény, atomfegyver előállítása) Irán vagy Észak-Korea esetén, azt magatoknál természtesnek veszitek. Kettős mérce, mint mindig. Tudod mi lenne a korrekt és egységes fellépés? Beengedni Izrealbe a Nemzetközi Atomenergiaügynokség munaktársait, bezárni az összes atomlétesítményt és az atombombákat megsemmísteni, vagy különben az ENSZ szankciókat vagy akár katonai lépéseket helyez kilátásba Izreal ellen. Elvégre: Kapott engedéylt valakitől Izreal ataomfegyver előállítására? Nem!
Fenyegetik vele a világbékét? Igen.

"Ne feledjük, alapjában végtelen frusztrált, vesztes lumpenprolikról van szó, akikből más nem is válhat, mint atiszemita meg cigánygyűlölő."

Még jó egy igazi humánus demokrat vagy, aki a tettei szerint ítéli meg embertársait. Faszán megy általánosítás, ugye?

Tudod, hogy miért frusztráltak az emberek? Nem Izreal miatt, megjegyzem, 10 emberből 8 el sem tudja helyezni a térképen. Azért frusztráltak, mert tiszességesn dolgoznak, de nem tudnak megélni a pénzükből.

Hadd kérdezzem már meg, ha tényleg ennyi az antiszemita meg a nyilas, akkor miért futota bele a Nyugatinál a Hanuka keretében egy zenélő-éneklő zsidó koncertbe? Atrocitás nem volt, mindeki élvezte a jó kis klezmer-muszikát?
Hadd kérdezzem már meg, ha nálunk annyi az antiszemita meg a nyilad, akkor miért Franciországban égetik porrá a zsinagógákat? Nálunk hány zsinagóga égett le?

Hadd kérdezzem már meg Tőled, ha annyi az antiszemita és nyilas, akkor miért ebben az országban élsz? Zsidók mindenhol vannak, és tuti nem ott élnék, ahol "bántanak"?

Hadd kérdezzem már meg, te magyarnak, magyar állampolgárú zsidónak vagy magyar izrealita vallúsnal vallod magad? Ha magyarnak vallod magad, miért érdekel ennyire Izrael jobban mint Magyarország? Elvégre ez itt a hazád? Ha zsidónak vallod magad, aki másodsorban magyar, akkor pedig miért nem el Izreaelbe és élsz az országodba? ÉN sem élnék szívesen külföldön, magyarként Magyarországon szeretek élni ..

Tudod Izrealbe vissza is lehet menni ...de ha maradsz, akkor ez a hazád, és ennek a sorsa érdekeljen jobban. Van tennivaló bőven ebben az országban!

Nechemia ben Avraham írta...

Dolfikám, most már fogd be, mert kezd a stílusod valakire emlékeztetni. De vészesen. Téged meg arra emlékeztetnélek, hogy a saját blogomon azt csinálok, amit akarok. Kapis?

Nechemia ben Avraham írta...

Zero: hűha, ez sok kérdés, ill. kérdésnek álcázott állítás.

Kezdjük a végén. Az én személyes kötődéseimhez - miért itt vagy ott vagyok, hol vagyok, meddig vagyok - neked a világon semmi közöd.

"Hadd kérdezzem már meg, ha tényleg ennyi az antiszemita meg a nyilas, akkor miért futota bele a Nyugatinál a Hanuka keretében egy zenélő-éneklő zsidó koncertbe?"

Mert rendőrök biztosították.

"Tudod, hogy miért frusztráltak az emberek? Nem Izreal miatt, megjegyzem, 10 emberből 8 el sem tudja helyezni a térképen. Azért frusztráltak, mert tiszességesn dolgoznak, de nem tudnak megélni a pénzükből."

És ha zsidóznak meg cigányoznak, akkor ki fognak jönni?


Izraelnek nem kell beengednie a NAÜ-t, ti. nem tagja ennek a szervezetnek, és nem vállalt ilyen kötelezettséget. Irán igen. Be nem ismerték, hogy van atomfegyver, de nem is cáfolták. Természetesen van. A mérce természetesen kettős, ha a rendőrnél van lőfegyver, a dühöngő őrültnél attól még nem lehet.

Azt kajálsz be, amit akarsz. Elolvasol mindent, aztán döntesz, hogy kinek higgyél.

Az ENSZ és Izrael elleni katonai lépések? :))) ezt nyilván viccnek szántad, öregem. Az ENSZ a saját valagát nem találná meg zseblámpával se.

Névtelen írta...

Konrad írja:

zérónak:

Agyhalott őrületeire többnyire nem érdemes reagálni, mert sikítson, ahogy a torkán kifér.

Se azért egy-két különlegesen hülyére sikeredett elböffentésére:

'Érdekes, ezek szerint Izraelről csak jót lehet írni, ugye?"

- Azt, te átkozott idióta.

Csak jót. Hogyne.

A nemzetközi sajtó ugyanis Izrael megalakulása óta csak jókat ír Izraelről, a hazai médiákkal is ugyanez a helyzet. És hát mint az közismert, az ensz nevű szégyen-bandában is ugye, más sem zajlik, mint izraeli propaganda...

Uramisten, ez az ember akkora zéró, mint a művészneve, amit választott.

"Mert a legkisebb negatív felhang is "náci uszítás" ... ?"

- Nem, a tartalomtól függ.

De a magafajtáknál az "összes zsidót a kemencébe", meg a "tetves zsidók és mocskos Izrael" valahogy még nem számít igazán negativ felhangnak, így pedig eleve semmi nem lehet elég "negatív".

"az ENSZ szankciókat vagy akár katonai lépéseket helyez kilátásba Izreal ellen."

- Ön egy geostratégiai és geoploitikai zseni.

A világ legtöketlenebb, egyik legértelmetlenebb szervezete, az ensz katonai lépései a világ egyik legerősebb katonai hatalma és szövetségesei ellen...

...jól van te zéró, te tényleg egy akkora ZÉRÓ vagy, hogy az már egyenesen minusz.

A hülyeségeid meg ne itt bőgd bele a világba, maradj az aberrált, Mindenttudó-Igazságmegmondó, hozzád hasonlóan ZÉRÓ tudással és felklszültséggel rendelkező többi zérónál.

Gyerekek...

Ez a "zéró" a szokásos Frankómegmondó Igazságtudó színvonalat is alulmúlta...

De akinek ennyire gőze sincs, miről ugat, az mit akar...na mindegy.

Zéró.

Az.

Névtelen írta...

Haha. "Szövetségesek."

Az USA és az... öööö... USA?

Névtelen írta...

Konrad írja:

Névtelen 2009. január 16. 0:05

"Haha. "Szövetségesek."
Az USA és az... öööö... USA?
2009. január 16. 0:05"

- Az. Igen. Hogyne.

Maga is rengeteget tud a geopolitikáról és a geostratégiáról, valamint, hogy egyáltalán, mi zajlik a világban.

Jó, akkor ezegyszer segítek, nulla tudású "névtelen":

Amikor azt írom, "szövetségesek", értem alatta a szoros katonai-gazdasági-titkosszolgálati kapcsolatban lévő tömböket, államokat.

Így hát, szövetségesek, úgy mint: USA, Izrael, NATO (a NATO jó sok országból áll, ezt ugye azért tudja?), Japán, Ausztrália.

Jól van, te "névtelen", ezt próbáld meg felfogni, remélem, ez még menni fog.

Ha nem, menj visza a kocsmába, igyál tovább, aztán ordibálj, és ábrándozz részegen a cimboráiddal együtt az iszlám győzelméről az amerikai sátánok, meg az izraeli ördögök felett, jó?

Névtelen írta...

Szeresd ellenségedet, mint önmagadat!

Névtelen írta...

Konrad írja:

"Szeresd ellenségedet, mint önmagadat!"

- Mondd el ezt egy iszlámnácinak, vag egy nyilasnak.

Biztos megért majd.