Oldalak

2009. január 30., péntek

Február 11: Izrael-Magyarország

Egy gyorsposzt így szombat bejövetele előtt: náciék már csinálják az arénát, hogy a magyar csapat ne utazzon Izraelbe játszani, merthogy kva-kvarak-kva. Remélem, nem lesz foganatja, és a meccs annak rendje-módja szerint lezajlik; arra is kíváncsi leszek, hogy a futballhuligánoknak mekkora pofájuk lesz a Ramat Gan-i stadionban (jobbra a képen), egyáltalán: hányan merik kikísérni a csapatot. A meccset a Sport1 közvetíti élőben délután fél hattól, aztán késő este a Sport2 megismétli azok kedvéért, akik nem értek haza idejében. Mostantól még egy szavazólapot találtok lejjebb, lehet tippelni az eredményre. Gut sábesz, sáb'sálom mindenkinek. Szavazzatok majd.

21 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ahogy nézem, a magyar keretben összesen két Magyarországon játszó játékos van, mindenki más légiós:

Koeman kihirdette keretét a magyar-izraeli barátságos mérkőzésre

Szerda, 2009. január 28. 15:39
0 hozzászólás 75x megtekintve

Kihirdette 24 fős, bő keretét Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a február 11-i, izraeliek elleni barátságos mérkőzésre. A holland szakember 18 játékossal utazik majd Izraelbe, a szűkítést jövő hét második felére tervezi.

A magyar válogatott bő kerete: Kapusok: Babos Gábor (NEC Nijmegen), Fülöp Márton (Sunderland), Köteles László (Diósgyőri VTK) Védők: Szélesi Zoltán (RC Strasbourg), Bodnár László (Red Bull Salzburg), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Vaskó Tamás (US Avellino), Vanczák Vilmos (FC Sion), Bodor Boldizsár (Roda JC), Tímár Krisztián (Plymouth Argyle), Horváth Gábor (FC Fehérvár), Gyepes Gábor (Cardiff City) Középpályások: Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Gera Zoltán (Fulham FC), Vadócz Krisztián (Osasuna), Halmosi Péter (Hull City), Tóth Balázs (Racing Genk), Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven), Huszti Szabolcs (Hannover 96) Csatárok: Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Torghelle Sándor (FC Augsburg), Feczesin Róbert (Brescia), Szalai Ádám (Real Madrid-Castilla), Priskin Tamás (Watford FC)

Unknown írta...

Hát, egyik az, hogy utálom a focit.
Másik, hogy, pont MO-IL.

Az a szerencse, hogy Izraelben lesz, nem MO-n, és nagyon remélem, hogy nem is lesz sose IL-MO itt.

Az hiányozna, hogy gránátot, füstbombát, petárdát dobáljanak végig, menne a heil hitlerezés, lengenének a Chamasz és palesztin zászlók stb.

Mááááááááááááár, már csak nem bírt magával a Jobbik Magyarország Párt (értsd: Jobban antiszemita, homofób) és levelet írt az MLSZ-nek, hogy ne menjen Izraelbe, mert a barátságos meccsen Izraelnek és a világnak (mintha érdekelné) az jönne le, hogy mi barátok vagyunk velük, satöbbi, recefice, vaniliásfánk…

Unom má bazzz, UNOM…..
Hol élünk emmmber?!
Mi lett ebből az országból?

Ez egy párt?!
Ha valóban hatalomra kerülnének, másnap kristályreggel, kristálynappal, kristályeste, kristályéjszaka, hosszú kések napjai és ultraprogrom, elővennék az összes markolót és minden plazat, tesco-t, stb lerombolnának.

Névtelen írta...

Konrad írja:

Gábor:

"Ha valóban hatalomra kerülnének, másnap kristályreggel, kristálynappal , stb..."

- Nyugalom, ember.

1. Nem kerülnek hatalomra, mert ahhoz nincs elég szavazójuk.

2. Ha a magyar lakosság végképp meghülyülne, és egy ilyen féreg társaságot juttatna parlamentbe, és lenne olyan mocskos banda, aki koalícióra is lépne ezekkel, nem tudnának akkor sem csak úgy zisdót irtani, rombolni, gyújtogatni.

Mert hogy:

- Ezt az esetleges koalíciós nagyobb párt (na, ki lenne az?) úgysem hagyná (de nagylelkűség, mi?)

- Ne feledjük, hogy ma már azért volna a zsidóirtásnak egy nagy, és igen komoly akadálya:

Izrael.

És eszköz az esetleges zsidóirtás, tömeges túszejtés, stb. megakadályozására - kezelésére, kiagyalóinak eltakarítására, lakosság mentésére:

MOSZAD, AMAN.

Akik már sokszor bizonyították, mit tudnak.

Névtelen írta...

Gábor ne csak arra nézz, hanem azokra is, akik támogatják Izraelt.
Sok ilyen ember van, s egyre több lesz. Saccra legalább

Nechemia ben Avraham írta...

Igen, Konrad, de a harmincas években is azt mondták, hogy ez meg az úgyse következhet be. Nálunk nem. (Mindenhol ezt mondták, hogy "nálunk nem".) Aztán meg mégis. Pedig de sok szép racionális érvvel lehetett kizárni!

Unknown írta...

Konrad!

Nyugi?!
Nincs nyugi.
Nézz szét.

Csak remélni lehet, hogy nem kapnak több hatalmat.

Nechemia ben Avraham írta...

Nem én moderálok, a gugli dübörög... Több hozzászólás szállt el, holott valamennyit engedélyeztem, sorry, nem az én hibám. Aki fontosnak érzi, tegye meg őket újra, bocs és kösz.

Névtelen írta...

Egy ideje olvasom ezt a blogot, meg a dzsihád-ot is.
Tök jó, ahogy nektek csak a jobbikkal van gondotok, az mszp-szdsz-szel semmi gond, ők istenek...
Arról nem beszéltek, hogy a jobbikra 0% igény lenne alapból, az egyetlen ok arra, hogy reális esélyük van a bekerülésre az a cigányok vidéken tapasztalható nagy bűnözési aránya, amiről csak ők beszélnek. Ezért vannak 3% körül már most, és bizony, ha az mszp-szdsz semmit nem tesz a rendért(nem fog) akkor 2010-ben bejutnak.
Akik meg Izraelből okoskodnak(Gábor) azok meg költözzenek Olaszliszkára, Ózdra stb. aztán meglátják, miért van most kb 3%-on a Jobbik.
Oszt jónapot!(amit Konrád nagyon szeret idézni a debil Vityától, érdekes Ferenctől nem idéz semmit, hiába a Vezér minden szavában tévedhetetlen.)

Névtelen írta...

Szerintem az emberek nem őrültek meg a Jobbikot támogatni tömegesen, (igaz, nem tudom mekkora lehet a J. potenciálja), s valóban az is igaz, hogy sokan némileg közömbösek és elfásultak a politikával kapcsolatban, mert nincs előrehaladás, (itt jó sok mindent fel lehet sorolni, hogy miért), tehát a fásultság gyengítheti a rossz elleni fellépést, de azt hiszem van garancia Mo-on arra, hogy jelentős poziciót ne érhessenek el. :)

Névtelen írta...

Na jó, még egyet írok: ha Mo-on lenne a találkozó, a Jobbik már nem férne be a Stadionba :D

Névtelen írta...

Konrad írja:

Gábor, Ricsi:

- Igazatok van, de attól még Izrael létezik, és megmutatta már jó párszor, hogyan bánik el az ellenségeivel, ha igazán szükséges.

És igen, a '30-as években is "azt mondták", de akkor még Izrael sehol nem volt, és az USA sem volt ott, mint szövetséges szuperhatalom.

A mocskos nácik inkább undorítóak, sem mint igazán veszélyesek, egyelőre.

Hogy "akkor" mi lenne, hát a fentebbi beírásomban, amit mondtam.

Szerintem az lenne.

Nechemia ben Avraham írta...

Névtelennek: talán feltűnt, hogy a Miért Cion? nem foglalkozik a magyar politikával, legfeljebb ha zsidóellenes atrocitás van, de azzal se mindig, most pl. nem írtam a Dohány zsinagógánál történtekről. A hozzászólásokban sem ez dominál. Ami engem illet, a teljes magyar politikai palettától hányok, de ez az én bajom. A többiek nevében nem beszélve: Gyurcsány annyiban mindenképp különbözik a Jobbiktól, hogy nem zsidózik őrjöngve, ezerrel, és az MSZP-féle honlapok nem állítják a címlapon azt, hogy az antiszemitizmus hazafias kötelesség. Gábor sztem nem Izraelből okoskodik. Cigánykérdésben igazad van, de akkor sem Gárdára van szükség, hanem minél több borsodi rendőrfőkapitányra, a tisztességes cigányok (lásd Lakatos vajda) fellépésére, és arra mindenképp, hogy az olyan hernyók, mint Draskovics és Gusztos, örökre távozzanak a magyar közéletből.

Nechemia ben Avraham írta...

Konrad, Izrael nem volt, de jisuv volt! És már akkor is politikai ellentétek szabdalták, és évtizedekig folyt a vita, jól tette-e a jisuv, hogy semmit nem tett a galutért Szenes Hanna halálba küldésén kívül. Van Izrael, és, majd lerohan egy NATO-tagállamot? Legfeljebb azt mondja, tetszettek volna 90-ben alijázni, de hát a húsosfazéktól nem tetszettek tudni elszakadni.

חנה írta...

Jaj, Fiúk!
Gondoltam, ez lesz az a cikk, amihez véletlenül se szólok hozzá...
Én meg a foci!
De ti még a sportról írva is mellébeszéltek! :D

Viccet félretéve:
Gyurcsány valóban nem zsidózik, de azért legutóbb nem tudom kinek nyalt be jobban, Ománnak, vagy a hazai "jobbnak" a gázai válaszával.
A másik oldal meg épp az szadesz által lazán szabadon engedett pár százalék zsidóra utazik, zsidó-kereszténydemokrata fórumokat tartva.
A választók azt választják majd, ahol vastagabb pénztárca lehetősége kecsegtet. Na ennyit a politikáról, mert gyomrom kifordul. Bár annak a tartalma is szebb lenne...
Hatalommániás vezetők, agyhalott mindent-elfogyasztói társadalom...

A sport meg elvileg játék... Csak pl. a legutóbbi olimpia óta ezt ne hangoztassa nekem senki!

De szeretném játszani látni a csapatainkat, és győzzön a jobbik! (Bocs a szóért! De szégyelljék magukat azok, akik miatt ezért a szóért bocsánatot kell kérni kultúrkörökben!)

És szeretném játszani látni a gyerekeim, az unokáim is...
Ahhoz pedig sok igen-igen barátságos "mérkőzés" kell.

Vagy egy nagyon barátságtalan. Ki tudja.

Unknown írta...

Engedd meg Ricsikém, ha már beengedtél egy barmot, had adjak neki egy kis legelnivalót:


Idefigyelj aranyapám,


Te sem Olaszliszkán élsz ugye?
Amúgy ez egy cionista blog, ha nem tudod mi az, nézd meg a wikipedian.
Ha Olaszliszkán laknák, lehet, hogy érdekelne, de Én mindig is városi ember voltam, ismerem a bűnözést, nekem is volt problémám velük, de akkor se egy cionista blogon nyöszörgök, mint Te.
Ricsi nem írja meg a cigánybűnözést, van arról éppen elég oldal, amit kedvedre böngészhetsz és folyhat a nyálad.
Én magam is elismerem, hogy van, de attól, hogy egy cionista blogon offolok róla, ahogy Te teszed, nem sok értelme van.
Ricsi (és Én is) nagy ívben szarik Orbán Viktorra, úgy ahogy a többire is.
A különbség csak az, hogy a jobboldal teszi a lovat a Jobbik alá, ebben elég sok munkája van Orbánpapának.
Ha nem tetszik Gyurcsány, ne válaszd meg, ennyi.
Engem amúgy GYF sem érdekel.
Ki mondta hogy SZDSZ és MSZP Isten?!
Nem is emlékszem mikor volt utoljára szó róluk ezen a blogon.
Menj a jobbik meg a kuruc oldalára, azt nyald az Ő pi..ájukat, ide nem kellesz.
És engedd már meg, hogy arról okoskodjak, ami érdekel, amihez (valamennyire) értek, és millio oldalt olvasok róla, amennyit csak tudok, mert engem EZ érdekel.

Ja, azt is írtad, hogy rég olvasod ezt és a dzsihadot.
Nem esett még le semmi belőle?!
Célzol főleg a dzsihad oldalára.

Névtelen írta...

Konrad írja:

Ani:

"A sport meg elvileg játék... Csak pl. a legutóbbi olimpia óta ezt ne hangoztassa nekem senki!"

- Haha, pont erre gondoltam én is.

Az olimpia immár nem más, mint a sport megcsúfolása, akárcsak az összes többi élsport rendezvény.

Arról szólnak:

1. Ki milyen extra mutánst tud kitenyészteni

2. Hogyan tudják kiszámítani, mikor milyen illegális anyagról hogyan kell leállni, hogy ne legyen kimutatható, és a formáját az adott kokszososcsirke még éppen meg tudja tartani a rendezvény ideéig.

3. Minnél fiatalabban minnél többet kihozni a versenyzőből, hogy aztán 25 éves korára gyakorlatilag már "KIÉGETTNEK" számítson, és némelyik úgy nézzen ki ennyi idősen, mint egy 35 éves (ez különösképpen a színesbőrűekre igaz, de a fehérek is erősen koravénnek látszanak; nem az, hogy nem néznek ki jól, de pl. egy 16 éves csajszinak nem úgy kellene kinéznie, mint egy 30 éves, jól megtermett, kigyúrt nő...)

Rosszabb esetben ott forduljon fel az illető a pályán, a túlerőltetés meg a korábban használt teljesítményfokozók miatt.

A verseny után meg nézd meg őket mondjuk két hónap múlva.

A küsejüket is, meg azt is, hogy a fizikális teljesítményük 20-40 százakékot (IGEN,ANNYIT!!!) visszaesik.

Sajnos, ez van.

Ez ma az élsport.

Nechemia ben Avraham írta...

Hát igen, reális eredmények utoljára szerintem is valamikor a 68-as mexikói olimpián születtek. A Mark Spitz már kitenyésztett úszógép volt 72-ben.

Névtelen írta...

Az Izraeli győzelemre tippelők száma kezd feljönni.. Én úgy tippeltem, hogy fogalmam sincs az esélyekről...döntetlenre.

Nechemia ben Avraham írta...

Jaj, ez isteni lesz:

http://www.kuruc.info/r/39/34688/

Mi lesz ott, ha a magyarok mexívják!?... :)

És ki lehetett az a barom, aki ezt engedélyezte?

Névtelen írta...

Nem kell ezekkel foglalkozni...
Az abszurditást a helyén kell kezelni.

חנה írta...

Nem olvasom a kuruc.infot, de a kedvedért ezt megnéztem.
Anyám, add el a házat!!!
A hülye is látja, másról se szól a mese, minthogy megfejjék a piros-fehér-zöld szívű agyleszíváson átesett árpádsávos alsógatyás béjlákat. És adakozni fognak a szent célért. Ész nélkül.
(Hogy a kínai olimpia ellen senkinek nem jutott eszébe tüntetést szervezni...)
Kérded, Richárd, mi lesz itt, ha Izrael nyer. Olyan, mindegy, ki nyer. Mocsok lesz utánuk, kukagyújtogatás, balhé, sörös üvegek és frusztráció, nem kicsi.
Természetesen már otthon bemelegítenek egy kis pálesszel, hogy meglegyen a kellő mersz végigmenni az utcán egyedül, míg eljutnak a nyájig. S valljuk be, a füves cigik is sokat dobnak egy-egy ilyen bátorságpróbán. S ha kiordibálták magukat talán márc.15-ig kussolnak.

Hát az ég áldását kívánom rájuk!!! Ha lehet ónos eső formájában! (hehehe)