Oldalak

2008. szeptember 17., szerda

Az iszlám halálra ítélte Miki egeret

Fatvát adott ki a szaúd-arábiai klérus egy ismert és tekintélyes tagja a közkedvelt Disney-rajzfilmfigura ellen. Az indok: Miki egér „a Sátán katonája”.

Muhammad al-Munadzsíd sejk – egyébként volt diplomata, aki többek közt a washingtoni szaúdi nagykövetségen is szolgált – az al-Madzsd tévének adott nyilatkozatában elítélte azokat a rajzfilmeket, amelyek rágcsálókat kedvező színben tüntetnek fel.

Al-Munadzsíd az iszlám vallásjogra hivatkozva állítja, hogy az egér mint olyan tisztátalan lény, amely erkölcstelenné teszi (!) az embereket. Ezzel szemben a gyerekek szeretni való, kedves állatot látnak benne, többek közt a Tom és Jerry, valamint a Miki egér rajzfilmek miatt.


„Miki egér félelmetes karakter, sőt az iszlám jog szerint is minden esetben meg kell ölni Miki egeret. (…) A saría szerint (…) az egér felgyújtja a házat, és őt a Sátán kormányozza. Az egér egyike a Sátán katonáinak, úgyhogy a Sátán kell őt kormányozza.”

A nevezetes interjút itt tekinthetitek meg:

http://www.memritv.org/clip/en/1850.htm


A sejk már korábban is felhívta magára a figyelmet különféle fatváival. Legutóbb a pekingi olimpiát nevezte „bikiniolimpiának” és – természetesen – sátáninak. A sporteseményen résztvevő nők ugyanis túl sokat mutatnak meg a testükből, és ennek a Sátán nagyon örül. Nem mintha a foci nem vinné az embert kísértésbe, teszi hozzá al-Munadzsíd. Megtudjuk azt is, miért van betiltva az ökölvívás számos iszlám országban:

http://www.youtube.com/watch?v=fnfVQlbitYU

Sírjatok és nevessetek, ki-ki vérmérséklete szerint.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Konrad írja:

Ezeknek az iszlamista klérikusoknak, meg "sejkeknek" úgy általában, egyvalamire volna szüksége:

- Egy jó kurvára.

Már amelyik még nem vett magának néhányat, akiket rendszeresen le is ápol, két berúgás vagy belövés között.

Szánalmas férgek...