Oldalak

2012. január 1., vasárnap

Bál van az Operaházban!


Általában nem szoktunk politikai felhívásokat közzétenni, ezt azonban nem lehet kihagyni.

Kedves Szolidaritás Tagok és Szimpatizánsok!

A demonstrációra készülve felhívom a figyelmeteket arra, hogy feltétlenül legyetek szívesek plakátot, molinót hozni magatokkal! Kérem, minél nagyobb számban - akár szervezett utazással-gyertek el a demonstrációra, hogy kellő nyomatékkal adjunk hangot a véleményünknek!

Továbbá fel szeretném hívni a figyelmeteket, hogy minden eszközzel és minden fórumon hirdessétek a demonstrációt; osszátok meg, és vigyétek hírét a Facebook-on valamint e-mailben.



Ne szégyelljétek a jelenlegi rendszerről alkotott véleményeteket, mert a kormány sem szégyenkezik, amikor jogaitokat a ti pénzeteken tapossa meg!
Tehát minden lehetséges helyen és eszközzel terjesszétek a hétfői tüntetést!

Írj SMS-t legalább 2 embernek az alábbi szöveggel (vagy hasonlóval): Közös ellenzéki civil tüntetése kerül sor jan. másodikán az Operaház előtt 18.30 órakor; Oktogon felől közelíthető a helyszín. www.szolidaritas.org

Szeretném kérni, hogy a rendezvény támogatásában is vegyetek részt mint rendezők! Nagy szükség van a részvételetekre! A rendezők feladata nem bonyolult: a szervezők szemeinek és füleinek kell lenniük! Kérlek benneteket: gyertek a színpadhoz 17.45-re egy rendezői eligazításra!

A tüntetés szervezésére csak néhány nap áll rendelkezésünkre, ebben a munkában a Magyar Szolidaritás Mozgalom eddig oroszlánrészt vállalt. Anyagi és emberi erőforrásaink azonban végesek. Kérlek, segítsetek, amiben tudtok!

A tüntetés költségvetése tetemes összegre rúg, és csak magunkra ill. a ti segítségetekre számíthatunk. Kérünk mindenkit, hogy amennyiben lehetősége van, utaljon át néhány száz, néhány ezer forintot támogatásként, akár január másodika után is! Természetesen, a nagyobb felajánlásokat is szívesen fogadjuk.

Magyar Szolidaritás Mozgalom

MagNet Bank: 16200010-00168250

IBAN: HU76 1620 0010 0016 8250 0000 0000


FONTOS!
Érkezés az Oktogon irányából, a rendezvényt más irányból nem lehet megközelíteni! (Pl.: a Kisföldalatti az Opera megállónál nem fog megállni!)

Az utazás megszervezésében segítség a Szolidaritás – TELEKOCSI oldal.

Végül, de nem utolsósorban szeretném arra is felhívni a figyelmeteket, hogy a tüntetésen tanúsított magatartásotok híven tükrözze a Magyar Szolidaritás Mozgalom rangját és méltóságát!

Köszönettel és tisztelettel boldog és sikeres új évet kívánva:

A Szolidaritás vezetősége

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Belinkelhetem ezt az írásodat a NolBlog-on megjelent hasonló témájú poszthoz?
Ennyivel tudok hozzájárulni a sikerhez!

Nechemia ben Avraham írta...

Persze, köszi.