Oldalak

2008. november 27., csütörtök

Indiát is elérte a terrorcunami

Vallási központ, szállodák, vasútállomás, étterem, kórházak: az iszlám terror szokásos célpontjai. És: szelekció. Kinek van brit, amerikai útlevele? Falhoz vele. India nem ússza meg olcsón a modernizációt, sem pedig azt, hogy annak idején nem szabadult meg a teljes muzulmán népességétől.


Mindenre elszánt, megveszekedett tömeggyilkosok ismét vérfürdőt rendeztek. Noha nyugatiak a célpontok – a zsidó Chabad-Lubavics világmozgalom fiókja, luxushotelek, finom étterem –, a helyszín már nem a Nyugat. Vagy mégis?

Amikor az al-Kaida ledöntötte a World Trade Center ikertornyait, voltak, akik kárörvendtek: úgy kell a rohadt jenkiknek, végre ők is megtudják (mit?), és különben is túl jól éltek, meg hát a szegény arabokat is meg lehet érteni, minek gyarmatosította őket a rohadt Nyugat. (Hogy amerikai kolonializáció nem létezett, és az arabok soha nem éltek klasszikus gyarmati sorban, nem érdekes.)

Amikor az al-Kaida robbantássorozatot hajtott végre Londonban, ismét számosan dörzsölték a kezüket. Elvégre a brit aztán olyan népség, ami mindent megérdemel, rájuk aztán senki se mondhassa, hogy nem voltak imperialisták, a birodalmukban soha nem nyugodott le a nap, ezzel ők maguk dicsekedtek, és igaz, hogy anno beköszöntek hozzájuk a németek egy pár V –1-essel meg V – 2-essel, de az már rég volt, és rájuk fért, elvégre tisztességes ruhát utoljára a magyaroktól kaptak, a 6:3-mal meg a visszavágón a 7:1-gyel.

Amikor az al-Kaida barbár tömeggyilkosságot követett el Madridban, a primitív kárörvendők nem nagyon emlegették Cortezt meg a konkvisztádorok dél-amerikai rémtetteit (miközben az észak-amerikai indiánok kiirtása egyesek szemében már a zsidó Holocausttal vetekszik. Elvégre ez is hatmillió volt, meg az is!) Spanyolország, amely a Közös Piacba való belépés után rohamos fejlődésnek indult, és ma már egyike a világ tíz leggazdagabb országának, a köztudatban valahogy soha nem tartozott a bűnös Nyugathoz, amellyel szemben minden megengedett – gazdagság ide, spanyol gyarmatbirodalom oda. A spanyolok elleni iszlamista rémtettet külföldön néma csend fogadta, belföldön, a jobboldali kormány részéről pedig sunyi hazudozás, amivel az ETA baszk szeparatista terrorszervezetre akarták kenni az első pillanattól fogva nyilvánvalóan al-kaidás iszonyatot. A szocialisták megragadták az alkalmat és közölték, hogy ha ők nyernek a választásokon, hazahozzák a fiúkat Irakból. S lőn. Cortez meg a többi konkvisztádor foroghatott a sírjában: a spanyol gazdasági csodával versenyre kélt az addig ismeretlen, mélységes spanyol gerinctelenség. Dehogyis vagyunk mi Nyugat, kérem. Mi közünk van hozzájuk? Irak? Már ott se vagyunk. Soha nem is voltunk ott.

Amikor az al-Kaida több száz embert gyilkolt le az indonéziai Baliban – muzulmán ország területén! –, akkor főleg ausztrálok haltak meg, róluk meg mindenki tudja, hogy egyrészt fegyencek leszármazottai, másrészt meg azért is kötelességünk őket utálni, mert ott vannak az iraki koalícióban. Amellett mégiscsak angolszászok, ráadásul undorítóan jól élnek, a világon ők zabálják a legtöbb marhahúst, arról nem beszélve, hogy a világ másik végén történt az egész. Fátylat rá.

És most Mumbai – régebbi írásmóddal: Bombay.

Huszonnégy órája tart már a borzalom, halottak százai, a magyar tömegtájékoztatás ugyan valami tolvaj szadeszessel van elfoglalva, de ha máshol nem, a http://www.zsido.com/ híreiben, akit érdekel, nyomon követheti magyar nyelven a történteket, az angolul tudók meg bárhol, hiszen a CNN, a Fox News és a Sky mással sincsenek elfoglalva. (Lehet nézni a BBC-t is, de nem ajánlom, iszlamista elfogultságuk, Izrael-ellenességük az utolsó tizenöt évben undorító méreteket öltött, azon se csodálkoznék, ha kiderülne, hogy Oszama bin Ladentől húzzák a fizetésüket. Náluk még az al-Dzsazíra álobjektivitása is rokonszenvesebb.)

De vissza Indiához, ahol persze nem ez az első iszlamista terrorcselekmény. A szubkontinens függetlenedésekor Mahatma Gandhinak volt egy álma: egy napon a különféle indiai vallások – a három legnagyobb a hindu, a buddhista és a muzulmán – majd békében élnek egymással. Micsoda hamis látomás volt! Indiát azonban a következő évekre még hamisabb álom kerítette hatalmába, lassanként lidércnyomássá torzulva: az etatista-egalitárius társadalomkép megszállott kergetése, egyfajta szocializmus erőltetése, amely az országot hitbizományként kezelő Nehru-Gandhi garnitúra uralkodása alatt féktelen nyomort és elmaradottságot hozott, tízmilliószám termelte a hajléktalanokat, viszont elismeréssel és stratégiai partnerséggel is járt. Moszkva részéről.

A Szovjetunió kimúltával a rossz is elmúlt India felől, ahol a hindu-buddhista többség elkezdte lebontani a részben parancsuralmi gazdasági rendszer borzalmát, és szabad utat adott a magánkezdeményezésnek. Az országnak az a része 1990 óta felvirágzott, rá sem lehet ismerni. India igazi fővárosa Mumbai lett. A modernizálódott Indiában megjelentek a pénzt költő turisták, és külföldön is megjelent az indiai utazó és az indiai tőke.

Nem kellett nagy jóstehetség annak megállapításához, hogy India muzulmán társadalma nem fogja tudni állni a versenyt a hindu-buddhista többséggel, és az addig is parázs összecsapásokat szülő viszony még rosszabb lesz. Miután az iszlám a történelem során – fennállása óta – soha, sehol nem volt képes modus vivendit találni a környezetével, Indiában is úgy és azzal reagált, ahogy és amivel mindig is szokott: ártatlanok életének elvételével, ocsmány és gyáva tömeggyilkosságokkal. Valahol érthető is. Vagy visszaforgatják a történelem kerekét, vagy alákerülnek.

Nem tudni, kik azok a Dekkáni Mudzsahedek – bár a „dekkáni kutya” mint dehonesztáló jelző rémlik Rudyard Kiplingtől, A dzsungel könyvéből –, annyit a legtöbb hírmagyarázat biztosra vesz, hogy Dekkán tartományhoz nem sok közük van. Véres dühöngésük a kötözni való elmebeteg tehetetlen őrjöngését idézi, de a célpontok kiválasztásában biztos kezük volt. Olyan objektumokat szemeltek ki, ahol kézzelfogható a „nyugati befolyás” – szerintük a Sátán befolyása (valójában a pénzé. A pénz folyik be India nyugati partvidékére, és ezt minden eszközzel meg kell állítani. Hiszen ha javul a helyzet, az nekik nem jó), amellett a tizennyolcmilliós metropoliszban meg bírták találni a Chabad-Lubavics kirendeltségét, amelyek célja, hogy a néhány ezres mumbai közösség, valamint az itt megforduló zsidó turisták és üzletemberek számára, ha igénylik, vallási szolgáltatásokat nyújtsanak.

A Chabad globális zsidó szervezet, és az, hogy a mindinkább globálissá váló terror – amely a gonosz angolszászok, az egy ideje már nem gonosz spanyolok és az áldozat Indonézia után most a nemzetközi angolszász-zsidó-plutokrata-cionista összeesküvés szekértolójának semmi szín alatt nem nevezhető Indiában csapott le – őket szemelte ki, egyszerre jelkép- és jelzésértékű. A Chabad, noha Kelet-Európa sötétségéből és nyomorából, a cári orosz stetlkből indult el, Amerikában lett naggyá, a lehetőségek hazájában (mely lehetőségek arról ismerkszenek meg, hogy a globalizmus ellenfelei, mindenekelőtt az iszlamisták, nem tudnak és nem is akarnak élni velük). Izrael részben az Amerikával fenntartott viszonyának köszönhetően vált meg nem semmisíthetővé, valamint szerfölött iszlámbosszantó módon regionális hatalommá. Noha a Chabad nem cionista, és a nyugati életmód terjesztésével sem igen vádolható, pontosan megfelelt – túsznak. Némi emberi vonás az embertelenségben, hogy a terroristák elengedtek egy kétéves gyermeket. De ne vonjunk le messzemenő következtetéseket ebből. Alighanem csak múló üzemzavar történt.

A terrorcunami elérte Indiát, mert Indiának bűnhődnie kellett a modernizációért, azért, mert lépést tudott tartani a fejlődéssel, és egy-két évtized alatt a Nyugat sarkába eredt (lekörözve egyébként bizonyos, a rendszerváltást se lenyelni, se kiköpni nem akaró kelet-európai országokat). A terror azért is csapott le Indiára, mert itt még nem voltak felkészülve rá. Izraelben, az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában már nagyon észnél vannak, nehéz komolyabb akciót véghezvinni; Kínában szinte lehetetlen, pedig arra az olimpia ragyogó alkalmat kínált. Ott kellett ütni, ahol nem igazán számítottak rá, holott kellett volna. A modernizáció + modernizálódni képtelen muzulmán kisebbség = magával az életveszéllyel. Így szól ez az egyenlet, amit az indiaiaknak meg kellene oldaniuk.


Nagyon jó matematikusok, bízzunk benne, hogy még ez is sikerül nekik.

A biztonságiaknak sok szerencsét; Isten óvja őket és a túszokat.

13 megjegyzés:

Unknown írta...

Még a Chabad center-ben is vannak tuszok, legalább 1 nő telefonált a
nagykövetségre onnan!
Az israeli külügynek 10-15 israeliről fogalma sincs mi van velük.
A Chabad C-nél harci zajok ...

Nechemia ben Avraham írta...

Közben szóltak. A Jediot angol kiadása futtatott lesre. Mentségemre szolgál,hogy a Fox News is megette.

Névtelen írta...

Szörnyű.
Kinek szólhatott ez? Obamának a welcome drink? Amerikai (angolszász) és izraeli ember már nem mehet el a világban egzotikus helyekre? Mert az egzotikum dzsungelében sok vadállat rejtőzik

Névtelen írta...

És arról sem lehet elfelejtkezni, hogy a hinduk Indiában szisztematikusan nyomják el és üldözik a keresztényket (a kormány impotens asszisztálása mellet).
Nem lepődnék meg, ha az indiai konyhai beszélgetésekben a "megérdemelték" és az "úgy kell nekik" hangjai erősebbek lennének, mint a külvilág felé propagált PR gyász...

Névtelen írta...

a hinduk Indiában szisztematikusan nyomják el és üldözik a keresztényket "

ezt honnan veszed?

Névtelen írta...

Ezt én is akartam már kérdezni. Ti. ha a hír igaz, további kérdések merülnek fel.

De szerintem az arabokra gondolt ő.

Névtelen írta...

Konrad írja:

Néhány tisztázó jellegű megjegyzés a legutóbbi beíráshoz:

"Kinek szólhatott ez?"

- Senkinek.

Egyszerűen arról van szó, ahogy, és amiért a mai tömeggyilokos iszlamista terror működik:

központi szervezés nélküli, önnálló csoportokba gyűló eszelősökből álló bandák tagjai belövik magukat, és legyilkolnak mindenkit, aki az útjukba kerül. Már ha nem kapják el őket a titkosszolgálatok időben, ami ezúttal nem sikerült.

Céljuk nincs, legfeljebb a minnél több ember megölése. Követeléseik sincsenek, nem is erről szól a dolog.

Jól mutatja ezt a tény, hogy most sem voltak követeléseik, és csak valamikor a harmadik napon böfögött valamelyik, a szállodában elrejtőzött iszlamista féreg ki egy rögtönzött hülyeséget, hogy "ők a f***szom tudja, milyen mudzsahed, és India azonnal szakítsa meg kapcsolatait a nyugattal..."

Értelmi-érzelmi színvonaluk kb. olyan, mint egy félresikerült 10 éves gyereké, aki b-kategóriás erőszakfilmeken nőtt fel, szülői felügyelet nélkül, aztán kitalálja, hogy "jé, ezt ő is kipróbálja..."

Aztán ebben az esetben minderre a defektre rájön még a jól ismert iszlamista pszihopátia.

Biztos recept egy tömeggyilkos "létrejöttéhez".

Na, ilyesmi.

"...a hinduk Indiában szisztematikusan nyomják el és üldözik a keresztényket "

- Indiában állami vagy tartományi szinten semmiféle keresztényellenes kilengés nincs, legfeljebb néhány nekivadult hindu extremista csinál pár balhét, de ritkán. Mert hindu extremistából eleve nincs túl sok.

Bár, ha az ezt megemlítő beíró tud erről valami cikket linkelni, tegye meg.

Névtelen írta...

Keresztényüldözés Indiában:

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=414006

Egy 36 milliós tartományban. Tisztán vallási intolerancia: (megölték a legismertebb rehinduizálót, kiderült nem keresztények voltak, de azért rajtuk csattan az ostor, mert az érinthetetlenek felé hirdetnek. A kormány nem védi meg őket stb..)

"Kinek szólhatott ez?"

- Senkinek.

Szerintem nem így van. A helyszínválasztás (a nyugatiak által közkedvelt szállodák, a lubavicsi helyszín, a túszok) mind azt kommunikálja, hogy nyugatiak nem vagytok biztonságban országotokon kívül!

Névtelen írta...

Konrad írja:

Igen, emlékeztem erre az esetre, de ez NEM államilag, vagy hatóságilag szervezett balhé volt, hanem - ahogy a cikk is írja - hindu extremista bandák őrjöngése (ezt mondtam egyébként én is a legutóbbi beírásomban).

"A kormány nem védi meg őket..."

- Szerintem azért odaléptek, mert azóta megszűnt ez a jelenség, ugye.

Hogy relatíve sok az áldozat, és a menekült?

Nem, nem sok.

Egy 1,2 milliárdos országban, és annak 36 milliós tartományában 60 halot, meg pár ezer elüldözött nem "sok".

A 250-300 millió Indiában élő muzulmán, na, az már sok.

"Kinek szólhatott ez?"
- Senkinek.
Szerintem nem így van"

- Szerintem meg így van, végignézve az iszlamista terror utóbbi éveit.

Korábban az iszlám és/vagy iszlamista terrornak, még ha beteges, elferdült logika szerint, és is, de voltak egészen jól körülírható és meghatározott céljaik.

Az ezredforduló óta nincsenek, csak a minnél nagyobb léptékű pusztítás, ami alighanem köszönhető az iszlám radikalizálódásának, és véglegesen apokaliptikus rémlátomásá válásának, rövid idő alatt.

Egyébként itt egy jó táblázat az iszlamista őrjöngés áldozatairól, napokra lebontva:

http://www.thereligionofpeace.com/index.html#Attacks

Érdemes megnézni, HOL történik mindez. Saját területen. Vagyis, az iszlamista terror immár ÖNNÉPIRTÁS.

Naná, hiszen a nyugatiak az iszlamisták földjére áthelyezték a hábrút. Amit az iszlám indított el, de nem egészen úgy alakult, ahogy azt elképzelték.

Ami a helyszínválasztást illeti, az nyilván tudatos volt, de a lényegen nem változtat, hogy nem voltak követeléseik, és a halottak nagy része helybéli volt, nem euro-atlanti, vagy izraeli.

Meg aztán láthatjuk, mi az eredménye az iszlamista merényleteknek:

- Még jobban rájuk szállnak, az érintett lakoság meg nem hogy megijedne, hanem egyre elszántabb, és egyre jobban gyűlöli az iszlamistákat, és az iszlámot úgy általában.


Na, áve.

Unknown írta...

Többedszerre teszem fel a költői kérdést:

Meddig lehet ezt tűrni?!

Az iráni ahmedinedzsanijani atomprogramját baromi szellemes kifejezéssel élve atomokra kéne szedni.
Odamenni, elkergetni az összes "szakembert" és kihozni minden veszélyes anyagot, majd úgy felrobbantani az egészet, hogy lyukat üssön a felszínbe.
Legmerészebb, legbizarrabb, legkegyetlenebb rémálmomba se jöjjön elő azon "szakemberek" munkájának bemutatása, ami ott folyhat.
Kinézem belőlük, hogy minden ország minden nagyvárosa már célpontnak be van állítva.
És még nagyon finoman fogalmaztam. És ez még csak az ahmedinedzsádiszta köcsög tette, többi muszlim országról nem is beszélve.
Mi lesz, ha befejeződik az atomprogram, és használni tudják mindazt amit elkészítettek?!
Alkalomról alkalomra, időről időre, eseményről eseményre megkeresik és meg is találják a világon bárhol azt a csoportot, akit módszeresen ki lehet irtani.
Legyen az lakóház, iroda, közösségi ház, imaház, pályaudvar, repülő, busz, autó, vonat, hajó.
Tettről, tettre egyre kiforrottabban hajtják végre akcióikat – SIKERREL.

MEDDIG TŰRJÜK?

Ha Izrael túl biztonságos akkor máshol keresik áldozatukat.
Robbantanak, lőnek, eszeveszetten alkalomról alkalomra vérfürdőt rendezve, gyilkolnak, ölnek, ÍRTANAK.
Majd jön az izraeli, az amerikai, és az EU zászló elégetése örömujjongásban.
Hát mi lesz így velünk?

MEDDIG TŰRJÜK?

Nemcsak egyének, csoportok, táborok, hanem óriási országok naponta ütik, tapossák, verik, vésik, a kisgyerekek agyába hogy gyűlöld a zsidót, gyűlöld a nyugatot, mindent, ami nem muszlim és saját életedet feláldozva irtsad ki azt.
Itt vannak már körülöttünk, Pesten is. De ha átmegyünk Bécsbe, már többtízszerese van, továbbmegyünk Frankfurt, Párizs, London, Berlin.
Megjön a felszólítás a hamasztól vagy akármelyik szartól és ők azt azonnal végrehajtják (nem számlova az esetleges arab áldozatokkal sem természetesen)

MEDDIG LEHET TŰRNI EZT?

MEDDIG?

MIVEL LEHETNE ŐKET MEGRETTENTENI?

Ezzel kéne foglalkozni legfőbbképpen.

Névtelen írta...

Konradnak

szerintem mindig van valamilyen meghatározott cél csak nem föltétlen a mi logikánk szerint

Névtelen írta...

Konrad írja:

"szerintem mindig van valamilyen meghatározott cél csak nem föltétlen a mi logikánk szerint"

- Persze, ebben az esetben a cél az öldöklés.

Ennek az öldöklésnek a célja: maga az öldöklés.

Hát ez van.

Emlékezzetek csak, ezek a prehumán férgek mikor, az ostrom hanyadik napján álltak elő "követeléseikkel", és hogy mik voltak azok? És hogy ordítóan ötletszerűek, a szokásosnál is nagyobb baromságok?

Tökéletesen látszott, hogy szó sem volt ott semmiféle célról, a "követelések" is mind kamuk voltak, csak azért, hogy ezzel is jobban beegyék magukat a médiába.

"na, ostrom alatt vagyunk, kinyírtunk pár száz hitetlent, qrva jók vagyunk, 3000 szűz vár minket a paradicsomban. De gyorsan találjunk ki még valami hülyeséget, amit beadunk ezeknek a kretén nyugati sajtósoknak, és akkor ezek lesznek a követeléseink..."

Kb. így működhetett a dolog.

Mint ahogy a nevük is, az a "dekkáni mittudoménmiazapjukf**sza", amit megadtak, az is egy hasraütésre kitalált marhaság volt, kizárólag a zavarkeltés céljából.

Egyébként ezek az iszlamista prehumánok újabban mindig ezt teszik, bárhol a világon:

kiikszelnek egy halom civilt, aztán kitalálnak valami lehetetlenül hülye művésznevet, hogy hát "ők követték el", és a média, meg a "biztonságpolitikai elemzők" ezen fognak rágódni napokig.

Ahelyett, hogy az illetékesek közölnék, hogy csak egy újabb, nem létező terrorszervezet nem létező nevében gyilkoltak, és nem szervezett, hanem egyéni pszihopata akciókról van szó.

Névtelen írta...

Konrad írja:

Gábor:

"Medig tűrjük még ezt?"

- A nyugati világot nem tudom, medig tűrik, tippem sincs.

De Izrael valószínűleg akkor indítja meg a totális légiháborút az iráni iszlámnáci "köztársaság" ellen, ha az atomfegyver közvetlenül összeszerelési fázis előtt áll majd.

Miért? Nagyon egyszerű:

- Ezzel két legyet ütnének egy csapásra.

1. Szétvernék az iráni atomprogramot, hogy mennyire, az a támadás léptékétől függ, és a kijelölt, majd lerombolt célpontok jellegétől (pl. valószínűleg elsődleges célpontnak fognak minősülni nem csak az atomlétesítmények, de a kommunikációs központok, az utak, és az energiaszolgáltatók is)

2. Ezzel megmutatnák a világnak, hogy ők (mármint Izrael) bizony kivártak az utolsó pillanatig.


Hogy Bécsben már több tízezer muszlim, és potenciális iszlamista van? Meg hogy Európa fejlettebb része éppen most nyírja ki saját magát az iszlám etnikai bombát felhasználva?

Igen.

Ilyesmiről szól a Napi Dzsihad is, meg vagy húsz angol nyelvű fórum (pl. Brussels Journal, Gates of Wienna, stb).