Oldalak

2012. november 27., kedd

Hazátlan Gyöngyösi, ezt egy másik bolygón tessék!


Áldott a gyűlölet, áldott a félelemkeltés, áldott a rosszakarat, mert ezen buktak le a jobbikosok, ez a korcs, külön állatfaj. Magyarnak aligha mondhatja magát ez a fajta, a Kárpát-medencei befogadó olvasztótégelyhez semmi köze.  Ennyivel azonban mégsem lehet azt elintézni, hogy az embergyűlölet a parlamenti padsorok közt bugyborékol, mint valami törött szarcsatornából a lé. Untermensch Gyöngyösi, ez az alávaló mischung pontosan jelezte, hová való ő, hová pártja – a Fidesz szatellitje –, hová az anyapárt és vele együtt az úgynevezett ellenzék, ez a selejtes, áldemokratikus, potyaváró, a szétvert demokrácia hulláján potyázó féreghad. Nem nyivákolni kellett volna ugyanis, tisztelt uraim, hanem odamenni és ütni. Akkor is, ha tilos, és büntetés jár érte. Ugyanis így kezdődik egy forradalom.


Gyöngyösi, hol vagy te magyar, hol vagy te ember? Sehol.

Annak, amit a magyar politika Gyöngyösi nevű lábasfejűnek a kommunikációs kísérletekhez is használt koákájából a minap kicsordult – hogy tudniillik listázni kellene  a nemzetbiztonsági szempontból veszélyt jelentő kettős állampolgárokat (nem a palesztin-magyar, az iráni-magyar, a szír-magyar stb. állampolgárokra gondolt) –, annak nincs semmi köze a magyarországi zsidósághoz, amelynek már akkor sem térkép volt e táj, amikor a későbbi honfoglalók még javában a meótiszi mocsarak körül kalandoztak, és álmukban sem gondolták volna, hogy valaha ilyen sötét, ócska lumpen miatt kell majd szégyenkezniük, mint ez a jobbikos szarjankó.

Gyöngyösi olyasmire alapoz, ami nincs, vagy ha van, nem tudhat róla – ugyan honnan akarsz te kettős állampolgárokat listázni, te senkiházi? Majd bemondják neked, mert te úgy gondolod? –, ő legfeljebb arról a több százezer románról, szlovákról tudhat, akiket az anyapárt a 2014-es választási csalásokban kíván majd felhasználni. Gyöngyösi és az egész antimagyar, antihumán trágyadombja a félelemre alapoz. A félelem sohasem létezik a szívekben, az csak az agyakban létezik. Elsősorban a magyarországi szélsőjobboldal kanálispártjában, amelynek tagjai nem mondhatják magukat magyarnak; a listázós beszéddel erre végképp eljátszották az összes jogukat. Ha van ebben az országban magyarellenes, hát ők azok; ha van ebben az országban hazátlan lumpen, hát ők azok; ha van ebben az országban söpredék, őket csak nagy jóindulattal lehet annak nevezni; ha van ebben az országban, aki nemzetbiztonsági veszedelmet jelent, akkor az a politikai neandervölgyi ember, amellyel ma modern nyugati radikális jobboldali párt nem áll szóba, mert nem alacsonyodik bizonyos szint alá; nem arról van szó, hogy meg kívánnak maradni európainak, annál sokkal többről. Meg kívánnak maradni embernek.


A Jobbik elnevezés alatt bujkáló csürhe szabót keres, aki elkészítené a nyakravalót

Ez a Jobbiknak nem sikerült. Addig magyarkodtak, míg ők lettek a legnagyobb magyarellenesek; addig zsidóztak, míg ők lettek a számkivetettek; addig hazaárulóztak, míg ki nem lehetett mondani, hogy ennek az országnak a békéjére és a biztonságára ez a pszeudonáci emberhulladék, ez a minden élő emberre dühében öklét rázó, fogát csattogtató zombibagázs jelenti a legfőbb veszedelmet. A parlamenti zsidólistázás volt a határ, amit szörnyű sötétségükben átléptek; ezzel nagyjából törvényen kívül helyezték magukat, a magyar szellemi élet kóbor kutyái lettek, akiket veszettség esetén – mint arra a jelenlegi helyzet egyik felelőse, Gyurcsány is célzott annak idején – sintértelepre kell vinni.

Ugyanis minket nem lehet arra kényszeríteni, hogy szellemi értelemben rothadó zombik társaságában szívjuk a miazmás levegőt, pusztán azért, mert az anyapártnak, a Fidesznek szüksége van a legutolsó nyilasbolsi viceházmester voksára is. Húsz éve már, hogy tudomásul vettük a szélsőjobboldal „jelenlétét”, mint egyszeri tévénéző a csótányevést, és azt mondtuk: ilyen is van.


Kép a jövőből: Vona Gábor, Novák Előd, Gyöngyösi Márton, Sneider Tamás hazaárulók felelősségre vonása

De nem várjuk meg, amíg kötelező lesz. Untermensch Gyöngyösi, te alávaló mischung, ezt egy másik bolygón tessék!

24 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nem úgy gondolta. gerinces náci ez a gyöngyösi márton...

Névtelen írta...

Hát ilyen cikket se olvastam még... Mindennek lehordja a Jobbikot, de milyen hangnemben? Csak magát minősíti. Szerintem az író jóval lentebb van annál, amilyen szintre minősíti a Jobbikot. Értelmes ember így nem beszél. Még ha kihozzák a sodrából akkor sem. Ember maradok mindig. Nem változok csótánnyá ha csótányról beszélek. De már mindegy is a listázás, hiszen ma listázták saját magukat. Tegnap még nem mondták ki, ma meg már ott virít a sárga csillag... Aki a parlamentben vagy bárhol máshol a saját hazájának árt, az hazaáruló. Miért Izraelnek ártana valaki Magyarország helyett amikor ott van rajta a sárga csillag, kérdem én. Én büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok, hogy itt élhetek és ezen a gyönyörű nyelven beszélhetek. Büszke vagyok arra is, hogy a szüleim így neveltek, hogy ilyen szüleim vannak. Büszke vagyok arra is, hogy nincs vallásom, nem vagyok megkeresztelve és körülmetélve sem vagyok. Ők miért nem büszkék? Illetve ha nem is büszkék, miért nem tudják kimondani, hogy milyen államporgárságuk van még esetleg a magyaron kívül vagy hogy mi a vallásuk? Van esetleg valami titkolni valójuk? Úgy kéne, mint amikor a gyerekek iskolába mennek és első napjukon bemutatkoznak egymásnak. Endre vagyok, magyar állampolgár vagyok és nincs vallásom. Ebben semmi nehéz nincsen.

Névtelen írta...

Ha nem tetszik a rendszer, haza lehet menni izraelbe köcsögök!!!!!!!!

Névtelen írta...

Eldrad írja:

"...Mindennek lehordja a Jobbikot, de milyen hangnemben? Csak magát minősíti. Szerintem az író jóval lentebb van annál, amilyen szintre minősíti a Jobbikot..."

- Komám, pont az ilyen hozzáállás miatt jöhetett létre ez a nyilas szörnybanda.

Hogy a dolgokat NE nevezzük a nevén, meg hogy ne beszéljünk már "így".

Aztán miért ne, miért ne nevezzünk egy halom, elmebeteg emberutánzatot egy halom elmebeteg emberutánzatnak? Miért ne akarjuk mind bitóra küldeni, amikor ők egy egész népet akarnak gázba fojtani (függetlenül ennek a realitásától), mikor a legbetegebb, kannibál terrorállamokat támogatják, immár teljesen nyíltan?

Miért kellene mellébeszélni egy ilyen banda esetében, miért?

"..ha nem is büszkék, miért nem tudják kimondani, hogy milyen államporgárságuk van még esetleg a magyaron kívül vagy hogy mi a vallásuk?..."

- Mi köze van ennek ahhoz, hogy egy szörnyeteg banda tombol teljesen nyíltan a magyarsztáni politikusbűnözői mezőnyben, és hogy mások kipusztításáról, kiiktatásáról ábrándozik, beteg szavazóival együtt? Hogy jön ide, hogy neked nincs vallásod, ki beszélt itt vallásról?

Hacsak nem tartozol te is ennek a hitlerista söpredéknek a soraiba. Mert ha igen, akkor neked is ott a helyed, ahová ezeket egy racionálisabb világban küldenék.

És hagyd már ezt a "büszke magyarkodást", mert most baromira nem erről van szó.

Ha pedig tényleg a nyilas söpredék egyik szavazója vagy, akkor van nektek egy megfelelő tr...gyagödör, ott tombolhatsz kedvedre.

A lehető legrosszabb napot neked.

Egy nemzsidó, többek között a magadfajták miatt külföldre menekült magyar.

Névtelen írta...

Eldrad írja:

"...Ha nem tetszik a rendszer, haza lehet menni izraelbe köcsögök!!!!!!!!
...2012. november 28. 10:00..."

- Azt, beléd is. Ennyit tudsz, te, meg a "néped" nagy része.

Ezért vagytok örök lúzerek.

Zalman írta...

Sziasztok!

Nagyon jó ez blog, csak így tovább!!

Mindenhol népszerűsíteni foglak titeket, a cionzmus üzenetének mindekihez el kell jutnia. Ideje hogy gójok befogják végre a lepcses pofájukat.

Shalom aleichem!

Névtelen írta...

Nem értem a problémát, az USÁ-ban teljesen nyíltan nyilván van tartva a képviselők vallása, és senki semmi kivetnivalót nem lát ebben.

Mokkának ezt igazán tudnia kéne.

Mellesleg ez a mocskolódás igazi öngól.

Névtelen írta...

Egy megjegyzésem lenne a cikkhez. K0vetkezetesen a fideszt a jobbik anyapártjának nevezi, ami tévedésnek és csusztatásnak vélek. A jobbikot a 2010-es választáson a Gyurcsánybúl kiábrándult baloldali szavazok, féleg a szociálisan elszegényedett tömegek, akik ráadásul a rasszista antiszemita hivószavakra támogatták a pártot és juttaták a parlamentbe. A jobbik radikákis rösze a MIÉP radikális szárnyából, valamint a szélsőséges ifjusági szervezetek szinpatizánsaiból áll. Jelenleg nincs átjárás a fidesz és jobbik tábora között még akkor sem, ha ezt a balliberális oldal szeretné másként láttatni. Ezt már az europai média is felísmerte és pont a Gyöngyösi féle aljas felszólalása után ( Die WELT) is korrekt elemzöse után láthatjuk. Ídeje lenne a hazai média és értelmiségi holdudvar is abbahagyná az összemosási kisérletet, mert kontra produktiv.

Tudom, hogy ez most szükséges a kormány leváltására beindult kampány miatt, és lejáratú szándéku,de a korrektség azért nem elhanyagolható.

Nyomatékkal, hogy értheté legyen a fidesz soha nem volt a jobbik anyaszervezete, mivel a polgári magyarország jobboldali politikusai értelmiségi holdudvara, szimpatizánsai számára nem elfogadható a szélsőségeket valló romboló radikalizmust képviselő párt. Ez már a 2ű1ű es kampányban és a parlamenti munka során is egyértelmüen kiderült, s nap mint nap bebizonyosodik.

Névtelen írta...

Eldrad írja:

zalman:

- A "gójoknak" és bárki másnak is csak akkor kell befogni a pofájukat, mikor állati baromságokat ugatnak, vagy mások elpusztítására, kirekesztésére uszítanak.


Névtelen 2012. november 29. 14:21:

"...Nem értem a problémát..."

- Akkor talán olvasd újra a cikket, ezúttal figyelmesebben. És nézd meg, mi van a magyar közéletben.

Akkor majd megérted, hogy ez a cikk nem egy nyikhaj, ingyenélő, retardált papírnáci mocskos pofája által kiváltott öncélú dühöngés - hanem egy szörnyeteg rendszer és az azt létrehozó szörnyeteg társadalom elleni tehetetlen, kétségbeesett ordítás.

Névtelen írta...

Azt azért halkan megkérdezném a jobbiktól rendkívüli mértékben elhatárolódó fidesztől, hogy például Bayer Zsolti részt vesz-e a neonáci ellenes megemlékezésen? vagy ő úgy tud zsidózni, hogy az még elfogadható???? Vagy Semjén Zsolti a "Schwartz bácsi, Weisz nénis" parlamenti dumájával? Na ugye. Annyira azért nem kellene ugrálni...

Unknown írta...

lassan eléri ez a neonáci csürhe, hogy alaposan elszégyeljem magam, hogy magyar vagyok...az oldal meg állatira tetszik, ha meg valaha sikerülne esetleg megtanulnom héberül vagy legalább angolul rendesen gondolkodás nélkül elhúznék Izraelbe letelepedni és csak reménykednék, hogy nem vesznek az ottaniak egy kalap alá az ilyen kamumagyarokkal:/

Unknown írta...

lassan eléri ez a neonáci csürhe, hogy alaposan elszégyeljem magam, hogy magyar vagyok...az oldal meg állatira tetszik, ha meg valaha sikerülne esetleg megtanulnom héberül vagy legalább angolul rendesen gondolkodás nélkül elhúznék Izraelbe letelepedni és csak reménykednék, hogy nem vesznek az ottaniak egy kalap alá az ilyen kamumagyarokkal:/

Névtelen írta...

Kemény cikk, mintha az lett volna a célja, hogy bemutassa, lehet a neonáciknál is primitívebbnek, útszélibbnek, gyűlölködőbbnek és undorítóbbnak lenni.

Ha szerző gójnak születik, szép karriert futhatott volna be a Jobbikban.

Névtelen írta...

Nekem nagyon tetszett az írás. Marha jó lett. Én is ugyanígy érzek a Jobbikkal kapcsolatban.

Chiyori

Névtelen írta...

Nekem nagyon tetszett az írás. Marha jó lett. Én is ugyanígy érzek a Jobbikkal kapcsolatban.

Chiyori

Névtelen írta...

Eldrad írja:mikor a legbetegebb, kannibál terrorállamokat támogatják, immár teljesen nyíltan?
A Jobbik Izraelt támogatja szerinted?

Névtelen írta...

Mi van cionista faszopók gyilkoljátok a leprás kurva anyátokat !
mert ha nem amerikát akkor a gecibe se vagytok holo iparosok !
és ha ennyire gyűlölitek a magyarokat mert ez így van egy dalban is "ők mindent utálnak mégis mindent kívánnak" érsd: ők= zsidók !
a zsidó nem más mint vér fertőzöttek pedofilok és gyerek gyilkosok !
és ne ennek az ország legyetek kemények mert lehet hogy a magyar nép szegény de a MAGYAROKnak meg legalább a FITYMÁJUK ami nektek nincs !
ja mellesleg meg ha nem lenne segítségetek Irán egy nap alatt letörölné a "nagy" izraelt úgy mint más egy mágnessel a nintendó kazettát !

Névtelen írta...

Eldrad írja:

Te legutóbbi névtelen (2012. december 4. 23:22), mi van, nem volt kéznél a kecskéd? Így vágyaid kielégítése kimerült abban a hasmenéses rotyogásban, amit ide ontottál?

:)

Névtelen írta...

Eldrad írja:

Másik névtelen, 2012. december 4. 19:46:

"...Eldrad írja:mikor a legbetegebb, kannibál terrorállamokat támogatják, immár teljesen nyíltan? A Jobbik Izraelt támogatja szerinted? ..."

- Mivan?

Névtelen írta...

Ha egy zsidót valaki vagy valami akadályoz az érdekei érvényesítésében, rögtön ajvékol és antiszemitázik, mert a holokauszt-biznisszel hazugságon alapuló zsidók iránti sajnálatot és hamis bűntudatot keltetek a könnyen manipulálható emberek tömegeiben, akik sajnos csak a cionista, liberális szenny-médiából tájékozódnak.
Ti tiltakoztok a kirekesztés ellen ott ahol befogadott nép vagytok?
Az úgynevezett "holokausztot" jelentéktelen színben feltüntetni 3 évig terjedő börtönnel is büntethetik, míg vadai ágnes és a többi liberális, magyar gyűlölő zsidó Trianonnal kapcsolatban ezt rendszeresen megteszi a parlamentben. Itt felvetődik a kérdés kinek szájíze szerint alkotják a "magyar" törvényeket. Ha egy "gój" Izraelben (Palesztinában) úgy gyalázná a zsidó nemzeti-vallási jelképeket ahogy azt Ti itt teszitek a Turullal, a Szent koronával vagy az Árpád sávos zászlóval, ott vajon, hogyan kezelnék a dolgot.
A Magyarnak kötelező tiszteletben tartani a zsidók jelképeit hagyományait, akkor a zsidónak a magyart miért nem kell.
Amíg ez a tendencia marad, addig ne várjátok, hogy megszeretnek benneteket.
Bár mindenki tudja, hogy a cionizmusnak nem az a célja, hogy az emberek megszeressék a zsidókat, hanem hogy tudatlan barmokként szolgálják Őket.
U.I.: a nyilasok mennyivel voltak rosszabbak, mint Kun Béla (Kohn Béla), Szamuely Tibor, Péter Gábor (Eisenberger Benjamin) vagy Rákosi Mátyás (Rosenfeld Mátyás)?

Névtelen írta...

Izraelben hogy szól a törvény? Kettős állampolgár nem lehet a parlament tagja, csak ha az izraelit tartja meg! Akkor most ki a rasszista? Aki e cikket írta, GYŰLÖLETKELTŐ!!! Ilyenkor hol a toleranciátok? Vagy az csak annak szól aki mellettetek van? Aki nem ért egyet annak nem jár semmilyen jog? Pl. SZÓLÁSSZABADSÁG!!!

Névtelen írta...

Eldrad írja:

"...Aki nem ért egyet annak nem jár semmilyen jog?..."

- Nem, te félkegyelmű. Erre a legjobb bizonyíték, hogy a Knesszetben a mai napig engedélyezett hazaáruló, nyíltan az ország elpusztítását hírdető arab képviselők beválasztása, és szereplése (ahmed tibi, zuabi, és társaik).

Másik meg, hogy te is itt jártathatod a pofád, pedig a "véleményed" nem egyezik.

(más kérdés, hogy a tudásod nulla erről a témáról, úgy meg nem kellene "véleményt" alkotni semmiről)

Unknown írta...

51 éves goj vagyok, nevelő apám zsidó, 14 éves korom óta. Sok zsidó embert ismerek, kedvelem őket. Mindig kiálltam a zsidókért, tetszett az összetartásuk és sajnáltam , hogy nem vagyok az (bár hazudhatnám). Az általatok elmondottal, mindenki egyetért a környezetemből, de a hangnem a JOBBIKnál is Ízléstelenebb!
Némely cikknél elgondolkodom, ki a rasszista! Ti is minden arabot egy kalap alá vesztek. Ember és ember között különbség van. Az első hozzászóló egy jóindulatú normális ember volt, akinek csak a stílus nem tetszett. A hit miért titok? Az nem igaz, hogy a hited miatt itt félni kell. A kettős állampolgárságról meg annyit, Izraelbe nem lehetne parlamenti képviselő. Még mindig kedvelem a zsidóságot, de ha ilyen cikkeket írsz, nem tudom hogy védhetném az álláspontom.
Rózsahegyi Zoltán

Nechemia ben Avraham írta...

Zoltán Rózsahegyi, sok minden érthetetlen a hozzászólásában, de leginkább az izraeli példával való dobálózás. Izraelben a Kneszetről szóló alaptörvény írja elő, hogy a kettős állampolgárok csak akkor esküdhetnek fel képviselőnek, ha lemondanak az állampolgárságukról. Ez vonatkozik MINDEN állampolgárságra, nem csak az oroszra vagy az amerikaira. És minden új Kneszetben van öt-hat ember, aki lemond. Magyarországon NINCS ilyen törvény. Meg lehet hozni természetesen - bár nem tudom, miként lehetne pl. az uniós jogrendbe beilleszteni -, és akkor MINDEN kettős állampolgárnak - román, szlovák, rutén, szerb, horvát stb. - le kell mondania a kettős állampolgárságáról. Nem pedig kiválogatni, hogy csak azok mondjanak le, akik ellen hisztériát akarok kelteni.