Oldalak

2011. június 1., szerda

Felhívás! Támogasd: Jeruzsálem Izrael örök és oszthatatlan fővárosa!

Izrael erős nyomás alatt van, hogy Jeruzsálemet ossza meg, és a város palesztin fennhatóság alá kerüljön. Kelet-Jeruzsálem, az Óvárossal, a Templom-heggyel és a szent helyekkel arab kézbe kerülne. A történelem során 1948-67-ig arab kézben volt ez a terület, és a nem muszlimok számára tilos volt a látogatása. Csak Izrael garantálhatja ezeknek a helyeknek a szabad látogatását minden nemzet és vallás képviselője számára.



Ha egyetértesz a fentiekkel, írd alá a Jeruzsálem Nyilatkozatot, miszerint Jeruzsálem örök fővárosa a zsidó népnek, és oszthatatlan fővárosa kell maradjon Izraelnek. A nyilatkozatot Izrael miniszterelnöke, Binjamin Netanjahu, Jeruzsálem polgármestere, Nir Barkat és a Kneszet tette közzé.

A véleménynyilvánításhoz az alábbi linkre kattintva meg kell adnod majd a neved (first name - keresztnév, last name - családnév), ki kell választani az országod (Hungary), és megadnod egy e-mail címed, majd megnyomni a végén levő Sign Declaration gombot.

Link:



2 megjegyzés:

Fekete Károly írta...

Mostanában a harédiken tűnődöm. Ők ugyanis tényleg 2000 éve imádkoznak azért az országért, ami NEM a mostani Izrael, és a világért sem tévesztik össze vele, pedig nagyot kaszálnának. Ez tiszteletre méltó, ezért nekik külön megbecsülés jár szerintem.

Szerintem ők megérdemelnék, hogy lehessen egy helyük a Templomhegy közelében - kotel included -, hogy lehessen egy autonóm tartományuk Izraelen belül, ahol saját jogot és saját közigazgatást vezethetnének be.

Fekete Károly írta...

Nem értelek, Ricsi. Nem is vagy zsidó.